Seviyorum üleeen.......... (tosbikim bitanem çok seviyorum hem de)
quote:
Orijinalden alıntı: CanTuran
Seviyorum üleeen.......... (tosbikim bitanem çok seviyorum hem de)
Alıntıları Göster
Sevmek Güzledir... Sevgiyi, sevgi olduğu için yaşadığı sürece...
quote:
Orijinalden alıntı: AntiX
Sevmek Güzledir... Sevgiyi, sevgi olduğu için yaşadığı sürece...
Alıntıları Göster
bnDe bnDeeee ama smDi coKhh uzaKtaa
quote:
Orijinalden alıntı: xXx xXx
bnDe bnDeeee ama smDi coKhh uzaKtaa
Alıntıları Göster
seni sevmiştim halt etmişim
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
seni sevmiştim halt etmişim
Alıntıları Göster
Burada hüzün kokusu var
quote:
Orijinalden alıntı: cornrose
Burada hüzün kokusu var
Alıntıları Göster
asqqqqqqqq
quote:
Orijinalden alıntı: xXx xXx
asqqqqqqqq
Alıntıları Göster
seviyorum an. satayım....
quote:
Orijinalden alıntı: AntiX
Sevmek güzeldir.. Sevilen değer bildiği sürece...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
doğru
quote:
Orijinalden alıntı: _-Murat-_
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
doğru
Alıntıları Göster
Kan Revan İçindeyim - Düş Sokağı Sakinleri
Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiçbir ayrılık yeniden yaratmıyor artık beni
Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi
Kan revan içindeyim gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim kurtar ne olur Kanrevan içindeyim yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim kurtar ne olur
Aşk ağır yükler bindirdi küçülen omuzlarıma Kalplerinizden kaçtım hep Varıp gittim en karanlıklara Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Cehennemden düştüm hep benihiç görmediler
Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Seviştim ve yoruldum varıp gittim en yanlızlıklara
Kan revan içindeyim gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim kurtar ne olur Kan revan içindeyim yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim kurtar ne olur
Söyleyen : Düş Sokağı Sakinleri, Murat Yılmazyıldırım
Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiçbir ayrılık yeniden yaratmıyor artık beni
Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi
Kan revan içindeyim gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim kurtar ne olur Kanrevan içindeyim yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim kurtar ne olur
Aşk ağır yükler bindirdi küçülen omuzlarıma Kalplerinizden kaçtım hep Varıp gittim en karanlıklara Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Cehennemden düştüm hep benihiç görmediler
Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Seviştim ve yoruldum varıp gittim en yanlızlıklara
Kan revan içindeyim gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim kurtar ne olur Kan revan içindeyim yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim kurtar ne olur
Söyleyen : Düş Sokağı Sakinleri, Murat Yılmazyıldırım