Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun kitaplar geldi, fakat 10gunu geçti ne iade nede turkcell internet gelmedi.

• Kampanya bitiminden 10 is gunu sonra yatirmalari sacmalik. Enparanin gozunu seveyim. Param yatsin kartin yuzune bi daha bakmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki en başında müşteri hizmetleri olsun şube personeli olsun ''garip'' bir banka olduğuna uyanıp uğraşmadan bıraktım takip etmeyi 30 liraya 30 gün uğraşırsan onun adı kampanya değil kumpanya olur adamı maymun edenler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 19 Ocak 2016; 21:35:44 >
  • Bankayla sorun yaşayanlar sorununuzuhttp://www.kuveytturk.com.tr/bize_yazin.aspx ya da musterimemnuniyeti@kuveytturk.com.tr adreslerine iletince en geç 1 gün içerisinde sorun çözülüp iletişime geçiliyor.Telefon bankacılığından çözülmeyen internet bankacılığı aktivasyon gibi işlemler bu adreslere yazılınca çözüldü.
  • adidegmez A kullanıcısına yanıt
    ben cok sorun yasıyorum. 2 ay önce 50 liraya 25 iade kampanyası vardı parayı iletişime geçince yatırdılar. şimdide bu parayı ve bankamatikten cekebiliyorum, ne eft yapabiliyorum ne de fatura ödeyebiliyorum. aynı kullanıcı adı içindeki 1 ve 2 nolu hesaba dahi havale yapmıyor. ne işe yarıyor bu banka anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

ben cok sorun yasıyorum. 2 ay önce 50 liraya 25 iade kampanyası vardı parayı iletişime geçince yatırdılar. şimdide bu parayı ve bankamatikten cekebiliyorum, ne eft yapabiliyorum ne de fatura ödeyebiliyorum. aynı kullanıcı adı içindeki 1 ve 2 nolu hesaba dahi havale yapmıyor. ne işe yarıyor bu banka anlamadım.

Para blokeli mi acaba? Sorsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adidegmez

Bankayla sorun yaşayanlar sorununuzuhttp://www.kuveytturk.com.tr/bize_yazin.aspx ya da musterimemnuniyeti@kuveytturk.com.tr adreslerine iletince en geç 1 gün içerisinde sorun çözülüp iletişime geçiliyor.Telefon bankacılığından çözülmeyen internet bankacılığı aktivasyon gibi işlemler bu adreslere yazılınca çözüldü.

Mesaj attim bakalim geri donus olucak mi bu arada iade yatan var mi ?

• bende yatmasını bekliyordum ama 10 iş günü diyormuş cuma yatar
  • market %5 iade kampanyasının iadesi bu cuma yattı. şartlarda yazdığı şekliyle kampanya bitiminden 10 iş günü içinde. buna göre, bu kampanya için olan tarihlere baktığınızda muhtemelen bu cuma yatıracaklar.
  • Bana iade yattı arkadaşlar 23.75 gelmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

Bana iade yattı arkadaşlar 23.75 gelmiş :)

30'dan aşağı yatamaz. Trollüyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

Bana iade yattı arkadaşlar 23.75 gelmiş :)

30'dan aşağı yatamaz. Trollüyor musun?

Market ve akaryakıttan %5 yattı arkadaşım işim gücüm yok bu kadar insanı mı sövdürelim akşam akşam....

• enfornog E kullanıcısına yanıt
    Kitap iadesi konusuna bana iade yattı deyince market olduğunu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 20 Ocak 2016; 22:33:33 >
  • Ne zaman yatacak bunlar yahu

• Kitapyurdundan siparişler geldi ayın 10unda verdiğim siparişlerin hiçbirini açmadım, 7 iş günü değildir umarım iade süresi.
  • Hocalarım nedir bu aceleniz yattımı yattımı yatacak sabır kucumsedigim için değil 30 lira yanii gelecek kuveyt yan cızmedi hiç kaç kampanyasından yararlandım .

• dedebaba001 D kullanıcısına yanıt
    sipariş verenlerin bir kısmı kuveyt kart hatası alınca başka bankanın kartıyla alışveriş yaptı o şekilde de iade oluyor denildiği için. tereddüt yaşanması o yüzden. işin ters tarafı 14 gün iade olayı var iade falan gelmezse alınan ürünler iade de olmaz cayma hakkını kullandırmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltascar -- 21 Ocak 2016; 0:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Kitapyurdundan siparişler geldi ayın 10unda verdiğim siparişlerin hiçbirini açmadım, 7 iş günü değildir umarım iade süresi.

7 iş günü taksitli satış sözleşmelerindeki cayma zamanaşımı süresidir. Normal satış sözleşmelerinde cayma süresi 14 gündür

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Kitapyurdundan siparişler geldi ayın 10unda verdiğim siparişlerin hiçbirini açmadım, 7 iş günü değildir umarım iade süresi.

7 iş günü taksitli satış sözleşmelerindeki cayma zamanaşımı süresidir. Normal satış sözleşmelerinde cayma süresi 14 gündür

Sagol hocam, 14se sıkıntı çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.