Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz iade yok, mesai bitimine doğru mu yatar iadeler?
  • Daha yatmamış
  • Benim iade yatmış. Bilginize

• harbiden yatırmışlar başka banka kartıyla ödedim 30 iade olmus bu arada mailden baya şey yazdım kart geleli 1 ay olmustu kısıtlama kalksın diye başarılı olmus mail daha çok işe yaradı haber veren arkadasa teşekkürler.
  • benimde iade yatmış
  • Veeee TEB Kredi Kartıyla almış olmama rağmen 22.01.2016 itibari ile iade yatmış...Kitapları açabilirim artık

Ben son gün 10 Ocak ta almıştım kitapları.Belki referans olur bazı forumdaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hafiz83 -- 22 Ocak 2016; 18:04:39 >

• an itibari ile 30 lira iadem yatmıştır. Hala iadesini alamayanlar lütfen müsteri hizmtlerini arayıp caz yaptın 444 0 123
  • benımkıde yatmıs , üstelık musteri hiz yatmaz dedi
  • Yatmış, güzel kampanyaydı fakat seninbankanın kesinlikle hizmet kalitesini artırması gerek, bu sektörde Türkiye'de örnek enparadır, ona ne kadar yaklaşırsa kalite olarak o kadar iyi olur.
  • Benimki de yatmış. Farklı banka ile almıştım bende
  • Farklı banka kartıyla almama rağmen 30 lira yattığı için şaşırmadım dersem yalan söylemiş olurum. Az önce hatta arayıp sorunlar için özür dileyip paranın yattığını da söylediler.

Bir şans daha verelim bakalım :)
  • Ben de farklı bir kredi kartıyla almama rağmen iade yattı.Telefon Bankacılığı yönüyle eksiklikleri var ama daha önce de belirttigim gibi email yoluyla ulasildıgında sorunlar da çözülüyor.Bu sebeple memnuniyet verici diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adidegmez -- 22 Ocak 2016; 19:37:33 >
  • Benim yorumları okuyanlar bilir. Ben iptal ettirmiştim. Önce bir kitap iptal olmuştu onun iade 10.50 geldi ya sonrası. Yorum sizde

• Ben anneme kart basvurusu yapip kendi kartimla almistim hem anneme hem bana iade gelmis 50 liralik kitap aldik 60 tl kazandik

• Benimki de yatmış. Temisss
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Henüz iade yok, mesai bitimine doğru mu yatar iadeler?

Parayı dibine kadar kullandılar herhalde
  • Benim ve bi kardeşimin hesabına iadeler yattı. Babam internet şube bilgilerini vs almaya çalışırken sinir krizi geçirdiği için hesabı kapattırdı. Şu an diğer kardeşimin ve bir tanıdığımın internet şube bilgilerini hala alamadığımız için onların iadelerine bakamadım. Sorun çıkan olursa bütün hesapları kapatıcam. Ben de sürekli peşlerinde koşmaktan yoruldum. Ayrıca müşteri hizmetleri kadrosunu da sokaktan rastgele insanları seçerek oluşturmuşlar. Hiç bir halt bildikleri yok. Bütün işlemlerimi mail yoluyla hallettim. Müşteri hizmetlerinin hiçbir şekilde yardımı olmadı bana.
  • benim hesaba gelmiş iade
  • İnternet bilgilerini müşteri hizmetlerine gelmeden tuşlayarak alıyorsunuz. Yalnızca aktif etmek için müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz ve aktif edilmesini istiyorsunuz. O da en geç 1 gün içinde halloluyor. Ardından tekrar 444 0123 ü arayarak mhye bağlanamdan tuşlayarak hallediyorsunuz. Bu kadar koşacak bir şey yok aslında. Neden zorlandınız anlamış değilim.
    Bir ben mi sorunsuz kullanıyorum şu SeninBankanı ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.