Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cglynfrk

Altın kart ile (bankamatik kartı) alışveriş yapılamıyor. Acaba sadece kredi kartlarına has bir kampanya mı?

Web'den yapılan işlemde 3D doğrulama ekranına geçip sipariş ekranına geri dönüyor, mobil uygulamadan yapılan işlemde ise "Kart bilgileriniz doğrulanamadı lütfen tekrar deneyiniz" uyarısı çıkıyor.

Hocam internetten online alışveriş yapma kapalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt
    Durumu kitapyurduna da yazdım. Manasız bir cevap geldi.

Merhaba Sayın ......

Kitapyurdu'na gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Hesabınıza cep telefonunuzun tanımlı olduğunu kontrol ediniz.

selamlar
    www.kitapyurdu.com
    kitapla buluşmanın en kolay yolu

• Geçen seferki kampanyasıyla çok iyi kombo yapmıştım.150 TL'lik kitap 37.5 TL'ye gelmişti.Tekrardan 3 ayrı karttan sipariş geçeceğim.Kuveyt ve Kitapyurdu'na teşekkürler tekrardan böyle bir kampanya yaptıkları için.
  • 115 tllik alışverişi ikiye bölerek yapmayı düşünüyorum ama şöyle bir ibare var "bir kişi 50 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde tek seferlik 30 TL iade kazanabilecektir." iki tane 50 liralık alışveriş yapıp iki iade almanın bir yolu var mıdır, anne baba ve arkadaşları bu işe bulaştırmadan ?
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartları net.2 iade alamazsınız aynı kart üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Kampanya şartları net.2 iade alamazsınız aynı kart üzerinden.

Sağol hocam, annem için de başvurdum, annem ev hanımı umarım ona da gönderirler
  • başvuru yaptık bakalım gelsinde kitap masrafımızıda kurtaralım :D
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Başvuran herkese gönderirler.Sonuçta banka kartı.
  • Senin Bankaya başvuru yapanlar için yeni 2 tane kampanya ekledim şartlarınız uyarsa onlardan da faydalanın derim.
  • epeydir bu Kuveytturke bulaşasım vardı bugüne kısmetmiş :)
  • Başka banka kartı ile denedim o da olmadı. Yani kitap yurdundan banka kartı ile alış-veriş yapılamıyor. Dolayısıyla senin bankan kampanyasından faydalanamıyoruz şimdilik.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Böyle kampanyalar da olmasa kitap alamayacağız.
  • Haber veren atkadasa tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcelli degilim ama antivirus lisansi is gorur kod olarak geliyorsa ucuzdan satabilirim ayrica :D

• r.e. faydalı olduysa

• Arkadaşlar kullanmayacak arkadaşlar varsa ben fark vererek alabilirim.Çok kitap okuduğum için benim için de güzel kampanya.
  • Altin Kartimda yeterli bakiye olmasına rağmen kitapyurdundan alışveriş yapamıyorum. Sanırım site bankamatik kart ile alışverişi kabul etmiyor..Dolayısıyla Altin kart kullanamiyoruz önceden Senin Bankan üyesi olanlar olarak ve suan bu kampanyadan yararlanamiyoruz.

• Kuveyt türk altın kart ile 50 liralık alışveriş yaptım.Altın kart için geçirli mi pek anlayamadım?Bazıları geçersiz demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeşkilatMuhafız

Kuveyt türk altın kart ile 50 liralık alışveriş yaptım.Altın kart için geçirli mi pek anlayamadım?Bazıları geçersiz demiş.

şartlarda altın kart var hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.