Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler, alacağım kitaplar vardı 2 3 gündür kampanya arıyordum, biraz bekliycez ama beklemeye değer, 115TL lik alışveriş 55liraya gelecek
  • TeşkilatMuhafız T kullanıcısına yanıt
    Siz alışverişi nasıl yaptınız? Çünkü altın kart bir bankamatik kartı. ve de kitapyurdu üzerinden şu anda bankamatik kartı ile alışveriş yapılamıyor. Benim ve yukarıda bir arkadaşın tecrübe ettiği üzere.

Bu durumu kitapyurduna yazdım henüz bir cevap gelmedi.
  • cglynfrk kullanıcısına yanıt
    Şimdi sorunsuz bir şekilde ilk denememde Altın Kart ile siparişimi verdim.
  • Tekrar deneyeyim ben de madem sorunsuz şekilde satın alabilenler var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu ve Kuveyttürk ile yaptığım görüşmeler neticesi;

benim gibi altın kart ile alışveriş yapamayanların kuveyttürk'ü arayarak kartlarının 3DS sistemine açmaları gerekiyor. Kartın 3DS sistemine açılması için önce talep oluşturuluyor 1 gün içerisinde açılıyor. Demek ki alışveriş yapabilen arkadaşların kartları 3DS sisteme açıkmış.
  • Altin kart ile alım yine başarısız olunca ben de Altin kartımi Bkm'ye kaydedip oradan satin aldim.Umarim iade alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

konuyu açan arkadaşa teşekkürler, alacağım kitaplar vardı 2 3 gündür kampanya arıyordum, biraz bekliycez ama beklemeye değer, 115TL lik alışveriş 55liraya gelecek

Hocam her 50 tl lik alışverişi 30 tl si iade değil.1 kerelik.
    Yani 115 liralık alışverişiniz 85 liraya gelir.
  • kardeşimin altın kartı var senin bankan üyesi değil olur mu ki acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 11 Aralık 2015; 20:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadrunner07

quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

konuyu açan arkadaşa teşekkürler, alacağım kitaplar vardı 2 3 gündür kampanya arıyordum, biraz bekliycez ama beklemeye değer, 115TL lik alışveriş 55liraya gelecek

Hocam her 50 tl lik alışverişi 30 tl si iade değil.1 kerelik.
    Yani 115 liralık alışverişiniz 85 liraya gelir.

iki ayrı kart hocam birinden 50TL birinden 65tl

• kartı olmayanlar istedikleri kartla yapabiliyorlarsa, cepteteb bkm 30 tl puan ile birleştirebiliriz galiba.Olursa alışveriş yapıp üste 10 tl almış oluruz çok iyi olur :)
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    hocam ikisi de senin bankandan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

hocam ikisi de senin bankandan mı

evet biri benim, diğeri annem adına
  • Kuveyt turk hesabi actirmam, actirsam bile icine 1 kurus dahi koymam. 50ye 50 verselerdi actirirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Kuveyt turk hesabi actirmam, actirsam bile icine 1 kurus dahi koymam. 50ye 50 verselerdi actirirdim

1 re 1 veren bildiğiniz banka var mı hocam

• Beyler şartlardan bi cacık anlamadım şimdi elimde bir adet altin kart var ancak bu karti kuveytten dun actigim vadesiz tl hesabi icin verdiler simdi bununla kampanyaya dahil olabilir miyim?

• Bu kampanyadan daha önce kitapyurdundan alışveriş yapmış seninbankan müşterilerini kapsıyor mu? İlk defa diye bir ibare koymuşlar şartlara, kafam karıştı.
  • Müşteri hizmetlerinden kartı 3DS sistemine açtırınca Altın kart ile alışveriş yapabildim.
    Sıkıntı kitapyurdu sisteminde değil kartın 3DS sistemine açık olmamasındanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

Beyler şartlardan bi cacık anlamadım şimdi elimde bir adet altin kart var ancak bu karti kuveytten dun actigim vadesiz tl hesabi icin verdiler simdi bununla kampanyaya dahil olabilir miyim?

GÜNAYDIN hocam şartlarda var, Senin bankan müşterileri diyor. Yani faydalana biliyorsun. Eğer 10 aralıktan önce actırdıysanız hesabı. Bu şart tam size gore "  > Kampanya döneminden önce hesap açmış olan Senin Bankan müşterilerinin alışverişlerini Altın Kart ile yapmaları gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Bu kampanyadan daha önce kitapyurdundan alışveriş yapmış seninbankan müşterilerini kapsıyor mu? İlk defa diye bir ibare koymuşlar şartlara, kafam karıştı.

Kampanya döneminden önce hesap açmış olan Senin Bankan müşterilerinin alışverişlerini Altın Kart ile yapmaları gerekmektedir.Burası sorunuza cevap olabilir. - > Kampanya döneminden önce hesap açmış olan Senin Bankan müşterilerinin alışverişlerini Altın Kart ile yapmaları gerekmektedir. - > Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir kişi 50 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde tek seferlik 30 TL’lik iade kazanabilecektir. Yani hocam 1 defa kaza na bileceksiniz. Daha önce kazandı iseniz. 2,3,. Alışverişten kazanamayacagınızı. Yani daha önce kampanya döneminden önce alışveriş yaptıysanız. Bu kampanya döneminde kazanabilirsiniz. Ve bu maddeyi uygulayın.

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Eylülde yeni müşterilere kitapyurdu iade kampanyası vardı, o kampanyayla üye olmuştum ve iade almıştım. Yine bu kampanyayla iade alabilirim o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.