Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - > Kampanya dönemi içinde hesabını açan kişiler istediği ödeme aracı (Havale, EFT, Banka Kartı, Kredi Kartı) ile alışveriş yapabilirler.

Kısacası olur hocam.
  • Ben de yarın kullanacağım altın kartı ama hata vereceğine eminim. Amatör ötesi bir banka bu banka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de daha altın kartımı kullanmadım ama içime kurt düşürdünüz.
  • Kendi banka kartları ile almalısınız diye düşünüyorum. Başka banka kartları ile değil.

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriler altın kart kullanacak, yeni müşteriler istediği kartı.
  • Joong kullanıcısına yanıt
    Tşk, bende oyle düşünüyorum.
  • Bkm express üzerinden ödeme yapıp her iki kampanyadan da faydalanabilirsiniz. Kitap yurdunda sorup olumlu cevap aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joong

- > Kampanya dönemi içinde hesabını açan kişiler istediği ödeme aracı (Havale, EFT, Banka Kartı, Kredi Kartı) ile alışveriş yapabilirler.

Kısacası olur hocam.

Hocam iyi okuyun başka banka kartı demiyor. Senin banka hesabına bağlı kartlarla. Havale,eft,banka kartı, kredi kartı ile ödeyebilirsin demek istiyor. Başka banka kartları ile olmaz.

Senin bankana bağlı kart ibaresi nerde geçiyor? Ben eylül ayındaki kampanyaya katıldım, hesap açtım, nuvo ile ödedim, iademi aldım.
  • Senin bankana yakin zamanda basvuran arkadaslar basvurudan kac gun sonra kart elinize gecti?

Seninbankan hesabına bağlı olması gerekiyor diye bir ifade de yok.Cep telefonu numarasına göre yapacaklar iadeyi.Müşteri hizmetlerini arayıp net yanıt almak gerekir ama bence herhangi bir kart ile ödenirse iade alınır.
  • -BES- kullanıcısına yanıt
    Konu acildigi gun hemen online basvurdum basvuru onaylandi ama gelen giden yok

• 11 inde başvurmuştum Aktif Kurye bugün getirdi..
    Şöyle de bir uygulama var bilginiz olsun.Kurye arkadaş kimliğinizin arkalı-önlü fotosunu çekmek için izninizi istiyor.Ayrı bir cihazdan çekip Kuveyttürkün PePush mu tam hatırlayamadım bi uygulama ile kimliğiniz online Kuveyttürke ulaşıyor.O fotolar tekrar görüntülenemez nitelikteymiş.Bankanın Mh leriyle görüştüm bu konuyla ilgili.Bunu da belirtmek isterim.Sürpriz yaşamamanız adına

Şimdi Kitapyurdundan kampanya dönemi içinde SeninBankana katıldığım için atıyorum Ziraat Kredi kartımla alsam bu hesabıma 30 Tl nakit ödeme gelecek.Doğru mu anladım acaba?
    Tek şart SeninBankana üye olurken kullandığım telefon numaram ile kitapyurdundan da aynı numara ile işleme devam etmem gerektiği?

• Kart bilgileriniz doğrulanamadı

3 gündür deli uğraştım olmuyor???

bilen yok mu
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz mantıklı geldi daha önce dediğiniz gibi nuvo ile yapıp iade alan olmuş. Peki benim sorum şu: senin bankana başvuru yapıp kurye nin gelmesini beklemeye gerek var mı diğer Banka kartıyla alış verip yapmak için. Yoksa başvuru yapıp hemen diğer banka kartıyla alış veriş yapabilir miyiz telefonlar aynı olacak şekilde

• ozelfen kullanıcısına yanıt
    Hangi kart ile yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

11 inde başvurmuştum Aktif Kurye bugün getirdi..
    Şöyle de bir uygulama var bilginiz olsun.Kurye arkadaş kimliğinizin arkalı-önlü fotosunu çekmek için izninizi istiyor.Ayrı bir cihazdan çekip Kuveyttürkün PePush mu tam hatırlayamadım bi uygulama ile kimliğiniz online Kuveyttürke ulaşıyor.O fotolar tekrar görüntülenemez nitelikteymiş.Bankanın Mh leriyle görüştüm bu konuyla ilgili.Bunu da belirtmek isterim.Sürpriz yaşamamanız adına

Şimdi Kitapyurdundan kampanya dönemi içinde SeninBankana katıldığım için atıyorum Ziraat Kredi kartımla alsam bu hesabıma 30 Tl nakit ödeme gelecek.Doğru mu anladım acaba?
    Tek şart SeninBankana üye olurken kullandığım telefon numaram ile kitapyurdundan da aynı numara ile işleme devam etmem gerektiği?

Benden izin falan istemedi aldı çekti fotosunu ayrıca bu uygulama nuvo va da var ordan alışkınım hiç garipsemedim bu durumu..

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Aslında beklemeye gerek yok. Ama bir aksilik çıkar da kartınız açılamazsa iadeyi alamazsınız. Bence kuryenin kartı getirmesini bekleyin.
  • Kart bugun geldi hediye olarak defter ve tukenmez kalem verildi. Bir kac gune kitap alisverisimide yaparim haber veren arkadasa tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: inception28

kalem ayrıca dokunmatik ekran kalemi olarak kullanılabiliyor

Aynen hocam hem yazmaya usendim hemde pek kullanisli bi ozellik degil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.