Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bankadan ne koy olur ne kasaba aydın da oturuyorum adamlar benim adima hesap açmış .Ana hesap senin banka olması gerekiyormuş .bir müşteri temsilcisinin dediği diğerini tutmuyor alışveriş yaptık ya hadi hayırlısı. Tabi bu arada en az 5 defa hata aldım bankayı arıyorum bişey yok bizlik diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord0909

Bu bankadan ne koy olur ne kasaba aydın da oturuyorum adamlar benim adima hesap açmış .Ana hesap senin banka olması gerekiyormuş .bir müşteri temsilcisinin dediği diğerini tutmuyor alışveriş yaptık ya hadi hayırlısı. Tabi bu arada en az 5 defa hata aldım bankayı arıyorum bişey yok bizlik diyorlar

Hocam haklısınız. Ama ne yapalım. Biraz indirimli olsun diye. Yoksa hiç bulaşmam . Her hafta 30 Tl civarlarında çocuklara kitap alıyorum okusunlar diye....

• Aynen senin bankanın da olacakmış para ayrıca o ana hesap olmalıymis

• 3 kampanyadan da yararlandım çok iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lucas Kane-

3 kampanyadan da yararlandım çok iyi oldu

Tebrikler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Altin Kartimda yeterli bakiye olmasına rağmen kitapyurdundan alışveriş yapamıyorum. Sanırım site bankamatik kart ile alışverişi kabul etmiyor..Dolayısıyla Altin kart kullanamiyoruz önceden Senin Bankan üyesi olanlar olarak ve suan bu kampanyadan yararlanamiyoruz.

Mevcut senin bankan kullanıcıları altın kart kullanarak yararlanabilirler yazıyor, neden faydalanamıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Altin Kartimda yeterli bakiye olmasına rağmen kitapyurdundan alışveriş yapamıyorum. Sanırım site bankamatik kart ile alışverişi kabul etmiyor..Dolayısıyla Altin kart kullanamiyoruz önceden Senin Bankan üyesi olanlar olarak ve suan bu kampanyadan yararlanamiyoruz.

Mevcut senin bankan kullanıcıları altın kart kullanarak yararlanabilirler yazıyor, neden faydalanamıyoruz?

Baska bir arkadaşın bu sorunu nasıl cozdugune ait cevabı.
    Müşteri hizmetlerinden kartı 3DS sistemine açtırınca Altın kart ile alışveriş yapabildim. Sıkıntı kitapyurdu sisteminde değil kartın 3DS sistemine açık olmamasındanmış.

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Anladım. Kuveyt Türk'ün 3d secure linki var, oradan kayıt olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkm ile beraber oluyormu bilen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Bkm ile beraber oluyormu bilen varmi

bkm ile olmamasi icin bir sebep yok gibi farkli kurumlar yapiyor.

• quote:

Şartlarda veya bkm sitesinde varmı hocam. Bkm la olsaydı bkm kendi sitesine bulundurur su.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirkanim

quote:

Şartlarda veya bkm sitesinde varmı hocam. Bkm la olsaydı bkm kendi sitesine bulundurur su.

- > Kampanya dönemi içinde hesabını açan kişiler istediği ödeme aracı (Havale, EFT, Banka Kartı, Kredi Kartı) ile alışveriş yapabilirler.

- > Kampanya döneminde hesap açan müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için Senin Bankan’a başvururken kullandıkları cep numarası ile alışverişlerini yapmış olmaları gerekmektedir.

Bkm de ödeme aracıdır, konuya bkm tarafından bakarsak da kendi şartları var zaten yeni üyelik olacak ilk defa kullanılan tc kimlik no olacak.

• Kart bilgileri doğrulanma hatası veriyor altın kart var

• ben basvurdum fakat aktif iletiye nuvo konusundaki olumsuz yorumlardan dolayi istemiyorum dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

Kart bilgileri doğrulanma hatası veriyor altın kart var

Ben de aynı hatayı aldım. Müşteri hizmetleri 3D açık, talep oluşturuyoruz dedi. BKM aracılığı ile ödesek de hatadan kurtulsak, BKM ile iade alan oldu mu?
  • Hesap açtık,onaylandı. Kart elimize ulaşmadı. Farklı banka kartlarıyla alışveriş yapsak iade olurmu arkadaşlar. Örneğin Garanti bonus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

Hesap açtık,onaylandı. Kart elimize ulaşmadı. Farklı banka kartlarıyla alışveriş yapsak iade olurmu arkadaşlar. Örneğin Garanti bonus.

Olmaz hocam.

• BKM ile 30 à 20 hakkımı kullandım. Altın kartla 50 ye 30 kitap Yurdu alışverişi bkm ile geçerli olur mu arkadaşlar. Kart sürekli hata veriyor altın kart.

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Önceki kampanyadan nuvo ile alanlar vardı diye hatırlıyorum!
  • sguler16 kullanıcısına yanıt
    Hesabı bu kampanya döneminde açtıysanız istediğiniz kartla ödeyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.