ben 1 aydır kullanıyorum zamanla alışırsın sesi çok yüksek seviyeye geyırmedıkten sonra bişey olmaz
Bu cihazları öneriyoruz fakat uyulması gereken bazı kaideler var şu ki sesi bu kulaklıkları kullandığınız cihazlarda yarıya kadar getirmeniz oldukça tatminkar olacaktır. Ben N91 de EP630 kullanıyorum ilk günler dinlediğim müzik türlerinin(elektronik müzik) etkisiyle sesi neredeyse dibe vuruyodum ama baktımki bir kaç saat sonra kulağımda ciddi çınlamalar oluştu ki çınlama kulağınızın bir nevi sinyal vermesidir çok yüksek sese mağruz kaldın gibi, akabinde sesi sonraki günlerde kademe kademe azalttım şuan evde ses seviyesi orta ile dibin tam ortasında ve bu şekli oldukça tatminkar uzun süre dinlediğimde herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Yüksek ses ciddi işitme sorunlarını beraberinde getiren bir durum, burda tavsiye ettiğimiz izolasyonlu modeller dış sesi kesiyor diye daha fazla açarsanız ilerde işitme problemleri ile karşılaşır ektiğinizi biçmiş olursunuz.
bu kulaklıklar kulakiçine girdiği için baslar diğer kulaklıklara nazaran çok şiddetli geliyor. acaba EQ ayarlarını hangi moda getirmek basları dengeler? klasik veya akustik mi acaba?
Baylar size bir sorum olacak:
Ben Creative Muvo C100 kullanıyorum.Sizce CX300 alırsam vereceğim 70 YTL ye değer mi? yoksa 20-25 verip bir sony alsam daha mı iyi olur???
walla 8 ocak 2007 tarihinde saat sabah 11.30 da sanalmarketim.com dan Sennheiser cx300 sipariş verdim..havaleyi de öğlen 14:30 da verdim..Ve ertesi gün yani bugün saat 13:30 da ürün elime ulaştı..gerçekten muhteşem bir hız ile.. kulaklık müthiş ses veriyor.. önce bilgisayarımda denedim.. sesi ses ayarlarından ve winamp tan yarının da altında tutmama rağmen desibel gücü müthiş ve gerçekten kristal berraklığında ses çıkışı var.. alacaksanız sanalmarketim den almanızı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme