Şimdi Ara

Sennheiser CX880 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • URL=http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xidcdva6/2012-02-07-001.jpg.html]
    [/url]

Arkadaşlar merhaba 25/01/2012 tarihinde accessoryjackten sipariş ettiğim Sennheiser CX880 bugün itibari ile elime ulaşmış bulunmakta Yukarıda fotoları görmektesiniz, telefon ile çektim netlik için kusura bakmayın :)

Evet gelelim kulaklığımıza; pro. bir ses uzmanı değilim ama kendi hissettiklerimi yazacağım.. Daha önce neredeyse orjinal gibi ses veren çakma ama kutusu ve malzeme kalitesiyle beni neredeyse orjinal olduğuna inandıran CX550 kullandım ve kabloda oluşan temassızlık dolayısıyla AKG K319'a geçtim. Ve burdan şunu belirtmek istiyorum, AKG K319 düşünen arkadaşlar, aman diyorum uzak durun :) Kullandıktan sonra neden her mağaza açılışında media marketin bu modeli 49.90 TL ye sattığını şimdi anladım Neyse lafı fazla uzattım;
    http://www.accessoryjack.com/sennheiser-cx880-premium-ear-canal-headphone-black.html
    Sennheiser CX880 99.99$'a geldi kargo dahil. Kulaklıkta ilk gözüme çarpan estetik görüntüsü, ki sennheiser ların neredeyse hepsi bana göre öyle. Tamam ses kalitesi önemli ama bi yerde şekli şemali de hoş durmalı değil mi Neyse ses olayına gelince, İpod Touch4 8GB ile kullanıyorum kulaklığı, basslar tatmin edici, tizleri ve bassları çok rahat ayırt edebiliyosunuz, ve ilk dinlememde şöle bi hisse kapıldım, tizler çalıyo ve hemen arkasından kovalarcasına bass lar geliyo Ve CX550 ye göre bassların boğulması ve kaybolması yok. Kulağa tam oturuyor, ki zaten 3 boy adaptör ile geliyor, temizleme aparatı vs. de mevcut. Kısaca özetlemek gerekirse bana göre bass ve tizin çok güzel bi uyumu var, ki henüz burn-in sürecine girmemiş olduğunu varsayarsak, çok güzel :) Burn-in den sonrasını çok merak ediyorum, burn-in yapmayı düşünüyorum ama zamana bırakıp doğal burn-in yapsam daha iyi olur galiba
    Ve son olarak eklemek istediğim, TR deki fiyatına göre çok uygun aldım, ki buna birde 2 yıl uluslar arası garantiyi eklersek, yemede yanında yat oluyor...
    Ayrıca ürünün orjinalliğinden şüphem yok, ürün üzerinde seri no ve bandrol mevcut, ayrıca Sennheiser uluslar arası kurumsal çözüm ortaklarından Artsound İnternational Development Co.Ltd. diye bi firmanın stickeri mevcut kutu üzerinde :) Bi şey kafama takıldı yalnız bilen varsa cevaplarsa sevinirim, sennheiserin Almanya,İrlanda ve U.S.A dışında fabrikası yok, ama bu kutunun üzerinde Made İn China yazıyor, ama barkod seri numarası Almanya'ya ait. Bu nasıl oluyo, bu durumda Made İn Germany yazması gerekmez mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetCelil -- 7 Şubat 2012; 22:36:47 >

• kulaklığı aynı yerden bende aldım henüz elime ulaşmadı . şuana kadar bir problem yaşadın mı ? ve ya sana acaba orjinal değil mi dedirtten bir şey oldumu çünkü hem yerel piyasa hemde yurtdışı piyasasına göre çok ucuz ve siteyle ilgili bi araştırma yaptığımda bazı siteler güvenilmeyen siteler listesine koymuş accessoryjack'i
  • Ben de bunla monster turbine arasında kaldım.
  • monster turbine nın ses izolasyonu konusunda cx 880 den daha iyi olduğunu sanmıyorum çünkü fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla arka tarafı açık her ne kadar şekli güzel gözüksede o açık kısmın ses yalıtımında bir eksi oluşturucağına inanıyorum . En son bose un in-ear kulaklığını kullanmıştım ses kalitesi her ne kadar iyi olsada açık olan arka tarafından dış seslerin yalıtımı azalıyordu . Ve ayrıca dinleyeceğin müzik türüde önemli monster daha çok bass içeren müzikler için .
  • Aslında ikisini de denedim ama farklı playerlerle. Monsteri iyi, cx i kötü playerde denedim. Monsteri beğenmiştim o playerle ama cx i unutum. Monsteri dinlediğim sony x1050 den alınca metanda tekrar deneyeceğim 880 i karar vermek için, bir de ie serisini de düşünüyorum. İstediğim ses, kaliteli mid tizleri ezmeyen kaliteli şiddetli bas.
  • kulaklık şuan elime geçti hong kong dan türkiyeye 3 günde türkiyede ise ordan oraya 6 7 günde evinize geliyor. Kulaklığa gelince evet orjinal ama sakın sakın bu kulaklığı almayın
    bundan önce cx 300 , bose in ear , akg k 319 , mdr ex 300 kullandım ve her birini ilk aldığımda kulağıma takınca gelen müzik beni daima mutlu etmiştir ama cx 880 size tamamen ee bu mu dedirtiriyo izolasyon harici herhangi bir + sını göremedim şuan burn in e bıraktım bakalım bari türkiyeye göre neredeyse yarı fiyatına alma düşüncesi birazda olsa içime su serpiyo ama bassların azlığı hele kulaklığım yeni geldiğinde çekmeceme tıkıştırdığım ex 300 ü takıp bu daha iyi be demek çok acı veriyo
    he eğer ben soft müzik dinlerim izolasyonum iyi olsun kısık sesle güzel müzik dinliyim diyorsanız eyvallah ama olduda benim gibi trance house ağırlıklı müzik dinliyorsanız uzak durun ben pişmanım başkalarının başı yanmasın
    cx 880

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea93 -- 24 Mayıs 2012; 15:35:26 >

• BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT CX 400İİ Yİ ALMAK İSTİYORUM O NASIL VE ORJİNALLİĞİNDEN EMİN MİSİNİZ BEN BİRDE CX 880 İÇİN OLUMLU YORUMLAR GÖRMÜŞTÜM SİZ NİYE BÖYLE DÜŞÜNDÜNÜZ ANLAYAMADIM AÇIKLARMISINIZ VE TÜM ARKADAŞLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser ie800
    2 yıl önce açıldı
    Edifier S880DB İnceleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 880 biraz daha dengeli bir kulaklık. 980 alsaydınız keşke o bas ağırlıklı. Gerçi 880 de bas ağırlıklı ama 980 in daha fazla. Direk kulaklığı almayın demek hakaret olur. Siz bassheadmışsınız ve bunun bası yetmemiş o kadar. Ki basi gayet de yeterliydi pop için bana göre. Ben açılmış halini denedim o yüzden bi kulaklığın kendine gelmesini bekleyin bence çünkü o basın yeterli olmaması ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 24 Mayıs 2012; 17:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde o kargo beklentisi beni cok buyuk hayallere kaptirdi ve istedigimi bulamayinca bu kadar hayal kirikligina ugradim kulaklik kaliteli evet izolasyon ve mid seslerde cok iyi ( z2300 sistemde ses sona yakinlardayken bile cok az ses disardan duyuluyor ) ama heralde bassi bana yeterli gelmedi . 980 e gelince arada ucurum fiyat farki var nerdeyse 2,5 cx 880 parasi ve teknik olarak ucurum fark olduguna inanmiyorum ikisi arasinda bu yuzden 980 tercih etmedim . Kisa bi surede AT-CKM serisine veya monster serisine gecicem bass icin

Ve bu arada kulaklik kesinlikle orjinal o konuda sikintin olmasin satici cok ilgili ben ayri 3 posta adresinden ayni soruyu sordum 3 unede yanitlayici cevaplar verdi gg dekiler gibi klasik fatura tax free icin lazim bidahaki urunun fotokopisini yollarim demiyor . Ama sana onceri cks90 aralarinda sadece 9 dolar fark var yada westone 1 19 dolar fark var ama dikkatli ol boyle 10 dolar 10 dolar aa su kadar fark veriyim SE535 e kadar gider. Accesoryjackten verilen siparis uzerinden gidersek (99 dolar paypal dahil 188 tl ediyo ) kulaklik uygun ve iyi ama dedigim gibi muzik turunuze gore iyi karar verin cks 90 oneririm size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea93 -- 24 Mayıs 2012; 20:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana tüm özellikleri dengeli izalasyon biraz daha iii 80 dolara kadar kulaklık önerirmisiniz aklımda bir kaç marka var ama çok tecrübeli değilim mesela allen healt, shure , audo tecnica veya seinheizer teşekkürler... haa bir de ipod uyumlu olursa daha iii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcivelek -- 24 Mayıs 2012; 23:35:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.