Şimdi Ara

Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı Yanıyorrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı Yanıyorrrtrendyol.com
    Sennheiser Epos | Gsp 300 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/sennheiser/epos-gsp-300-oyuncu-kulakligi-p-2794560?boutiqueId=579050&merchantId=442647
    Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı Yanıyorrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustStreaming -- 31 Ağustos 2021; 23:5:22 >

• Kulak pedleri biraz küçük. Kulakları büyük olanlar sıkıntı yaşayabilir. Pedler 1 yıl içinde içerden ayrılıyor. İçten dikişli değil, yapıştırma. Terleyince cırt diye gidiyor. Epos marka ped kullanıyorlar, içerden soğutma jeli var diyorlar, ki külliyen yalan. Garantiden ücretsiz değiştiriyorlar. Benim geçen ay garantisi biteli 1 ay geçti. Tekrar ayrılınca servise mail attım. Gsp600 için sanırım 287 liraydı. Sitelerine yönlendirdiler. Ben de çinden 2 takım aldım. Birebir orijinal geldi. Dediğim gibi pedler ilerde sorun ancak ses kalitesi olarak mükemmel.
  • Fiyat 599,49

• Satıcının dükkanında bu kulaklıktan başka bir şey yok, dikkat edin derim.
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt

Satıcı ile hiç bir alakam yok. Takip ettiğim bir üründü ucuz görünce paylaştım. Trendyol'da satıyor sonuçta ama tabi ki herkesin kendi bileceği iş.

• Kulak pedleri biraz küçük. Kulakları büyük olanlar sıkıntı yaşayabilir. Pedler 1 yıl içinde içerden ayrılıyor. İçten dikişli değil, yapıştırma. Terleyince cırt diye gidiyor. Epos marka ped kullanıyorlar, içerden soğutma jeli var diyorlar, ki külliyen yalan. Garantiden ücretsiz değiştiriyorlar. Benim geçen ay garantisi biteli 1 ay geçti. Tekrar ayrılınca servise mail attım. Gsp600 için sanırım 287 liraydı. Sitelerine yönlendirdiler. Ben de çinden 2 takım aldım. Birebir orijinal geldi. Dediğim gibi pedler ilerde sorun ancak ses kalitesi olarak mükemmel.
  • Ben aldım kullandım, 3 ay sonra sattım. Çok sıkıyor ve bunaltıyor adamı. 5 dakikada terlemeye başlıyordum kullanırken.

• Satıcı fiyatı 581,51'e indirmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan bilgisayar 500tl satılıyor du geçen hafta şimdi baktım ist topkapı hala stok var en yakın vatana gidip ödeme yapın o şubeye gelir alırsınsınız
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt

Bravo hocam bende yarın vatana bir gideyim.

• Gsp 300 clod 2 ses olarak daha iyi ama sanırım siz gsp 600 kulanıyor sunuz 600 300 den kalite olarak daha iyi olması gerekiyor du 300 giriş seviyesi dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustStreaming

Bravo hocam bende yarın vatana bir gideyim.

Gsp 600 alıcak tım son anda beyerdynamic dt 990 pro aldım çok memnun kaldım sonra wires kulaklık denemek için sattım şimdilik logitech pro x kullanıyorum gdp 600 içimde kaldı alamadım diye .Bu arada ne kadar ses kartın iyi olur sa sennheiser kulaklık ları okadar iyi bustlanır gdp 300 tam potansiyelini ala bilmen için ses kartı kulanman gerek normal anakartın ses çıkışında yeterli olur ama ses kartı denediğin de arada uçurum fark olduğunu göreceksin.

ben de creative sound blasterx g6 kullanıyorum şuan kutusuna koydum

Sennheiser'ın oyuncu kulaklıkları özellikle üst serilerin fiyatları çok abartı. Bende de fiio dac var onunla bi deneyeyim bakalım gsp 300 ü. Normalde pc de kulaklık olarak shure se215 kullaniyorum ama kulak içi kulaklıkla olmuyor pc de.
    Vatana gittim hocam stokta 1 tane varmış. Ya teşhirdir ya da bozuktur dedi çalışan. Zaten vatan ve sıcak fırsat kolay kolay bir araya gelecek şeyler değil pek. :) yine de bir sorayım dedim. Vatan yine şaşırtmadı. :)
  • JustStreaming J kullanıcısına yanıt

Normal de öyle yapan çok var sanş işte yoksa bazen böyle güzel indim ler ola biliyor internet üzerinden Topkapı şubesini arayıp oğrene bilirsin durumu .

• quote:

Orijinalden alıntı: JustStreaming

Sennheiser'ın oyuncu kulaklıkları özellikle üst serilerin fiyatları çok abartı. Bende de fiio dac var onunla bi deneyeyim bakalım gsp 300 ü. Normalde pc de kulaklık olarak shure se215 kullaniyorum ama kulak içi kulaklıkla olmuyor pc de.

Dactan memnun musunuz hocam?

• Aşırı memnunum. Benimki biraz eskidi. Yeni modelleri daha canavardır.
  • afedersinizde arkadaşlar uzun süre kullanınca kendimi semer vurulmuş heşşek gibi hissediyorum uzun süre kullanılmaz, mx370 var ihtiyaçları karşılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.