Şimdi Ara

Sennheiser HD 660S2 aldım, berbat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD 650 de dinlemiştim, onu da fazla beğenmemiştim ama işte geliştirdiler ayağına aldım, bir de 26000 TL fiyat çekmişler. Üzerine Balanced DAC ile kullanmak için 220 dolarlık 4.4 mm kablo aldım, halen berbat. Valla ben Planar kulaklıkları özledim.

İsteyen olursa kablo ile birlikte 19500 TL'ye bırakırım. Pazarlık ve takas değerlendirilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bu adam bana lazımdı yetişemedik bir saatle mi kaçırdık?  ohoo artık beni bile beklemiyorlar tak tak kesiyorlar fişini.

creative x4 aldım optik girişli hoparlör alayım bu bose companion 50 artık eski teknoloji dedim öteki odaya salladım hatta bir resim de oradan atabilirim inanmayan olursa çünkü mousepad aynı oradan bilirsiniz. diyorlar ki bu kadar uzun kin tutma ama can't help.

optik kablo ile bağladım iyi güzel hoş amma velakin bu sefer de ne açarsan onun sesini veriyor aç kapa artema oldum. bak şu konu yaz da bir işe yara buraya sarıp duracağına işte sonuç belli Allah bir desen bile gidiyorsun unforgiven.

konuya yazmadım ama sonra ses kartının programı kurdum hoparlörü sildim type-c kablosunu da söktüm resmen oradan ses veriyordu. dedim aga bu nasıl bir hoparlör anakart strix-e x570 zaten varmış optik çıkış. ses kartı gereksiz olmuş onu da 14 senelik x-fi go bozuldu sandım her açtığımda kasa arkasından söküp takmak gerekince ama iş yerinde z33 ile çalıştı daha eski anakart prime pro x470 yani mantık yok bazen. ses kartı olmasa bile ses verecekmiş zaten bu hoparlör öheh dedim ne yaptınız? resim mesim var bi bak oraya yaz sal artık bu bölümü. diş miş hiçbir konuda kapışamazsın benimle sal. tanıdığım herkes smaug gibi yahudiler nefret ediyor. 

Creative X4 ile heco hoparlör sürülürmü? | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD serisi Sennheiser
    14 yıl önce açıldı
    Sennheiser HD 820 aldım. (SSli)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.