Şimdi Ara

Sennheiser ie4 Metan'da varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cx300 kulaklığımı satmış bulunmaktayım ie4 alacağım ama metan'a attığım mailin cevabı halen gelmedi..Bu kulaklığın Metanda olup olmadığını bilen arkadaşlarda yardım istiyorum..Teşekkürler.

• Telefon açın bence...www.metan.com'da iletişim bilgileri mevcut...
  • maili hafta sonu attiysan cevap ilk iş gününde gelir. bende cumartesi günü atmiştim, pazartesi yolladilar cevabi. bence bi gün daha bekle en sağlikli bilgiye sahip olursun.
  • var dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afrodisiac

Arkadaşlar cx300 kulaklığımı satmış bulunmaktayım ie4 alacağım ama metan'a attığım mailin cevabı halen gelmedi..Bu kulaklığın Metanda olup olmadığını bilen arkadaşlarda yardım istiyorum..Teşekkürler.

demek sattın sonunda cx300'ü.. metan'da ie4 var.. ben cuma günü değişim yaptım..(arızadan dolayı) haftasonuna denk geldiğinden cevap gelmemiştir.. alınca açtığım başlığa fikirlerini yazarsan sevinirim..

• arkadaşlar ie4 sennheiser sitelerinde yok üretimi durmuş sanırım.. cx300 almayı düşünüyorum ikisi arasındaki bariz farkları bi yazarmısınız..

ie4 ü doğubankda denemiştim ahım şahım gelmedi walla ama bende nw-e003 war ses limitli doyuramamış olabilirim ie4ü..

doğubankda adam 160 ytl istedi 12 taksitli fiyat..oha dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: manowarif

arkadaşlar ie4 sennheiser sitelerinde yok üretimi durmuş sanırım.. cx300 almayı düşünüyorum ikisi arasındaki bariz farkları bi yazarmısınız..

ie4 ü doğubankda denemiştim ahım şahım gelmedi walla ama bende nw-e003 war ses limitli doyuramamış olabilirim ie4ü..

doğubankda adam 160 ytl istedi 12 taksitli fiyat..oha dedim..

IE 4 sennheiser sitelerinde var.. ama kulaklık bölümüne bakarsanız göremezsiniz..

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_wireless-systems_evolution_accessories_500432

cx300'le arasındaki fark için:

http://forum.donanimhaber.com/m_9251615/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 17 Eylül 2006; 20:48:02 >

• Yardımcı olan herkese çok teşekkürler...En iyisi yarın sabahtan Metan'ı aramak.Çünkü 2 gündür eski emektar sony lerimle müzik dinlemeye çalışıyorum.(cx 300 den sonra hiç iyi gitmiyorlar)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

IE 4 sennheiser sitelerinde var.. ama kulaklık bölümüne bakarsanız göremezsiniz..

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_wireless-systems_evolution_accessories_500432

cx300'le arasındaki fark için:

http://forum.donanimhaber.com/m_9251615/tm.htm

aderici nin sennheiser ile görüşmelerini dikkate alarak cx300 almaya karar veriyorum gibi :) ep630 - cx300 arasındada fark yoksa ep630 mu alsamki :)

• quote:

Orjinalden alıntı: manowarif

aderici nin sennheiser ile görüşmelerini dikkate alarak cx300 almaya karar veriyorum gibi :) ep630 - cx300 arasındada fark yoksa ep630 mu alsamki :)

tabiiki serbestsin seçiminde, ama o arkadaşın benim o kadar uğraşarak yazdığım incelemeyi hiçe sayarak internette bulduğu birtakım yazılarla cx300'ü daha iyiymiş gibi göstermeye çalışmayı sinirlerimi bozmuştu gerçekten.. orada ie4'le cx300 arasındaki farkları belirttim ben (en azından iki kulaklığı da kullanarak yorum yaptım, sağdan soldan bulduğum yazılarla falan değil) aradaki fiyat farkını,kendi bütçeni vb. şeyleri düşünerek karar vermek sana kalmış.. ep630'la cx300 daha adam gibi karşılaştırılamadı maalesef.. ie4'le ep630'un karşılaştırmasını yapıp yorumlarımı aktarıcam en kısa zamanda, eğer cx300 de bulabirsek arada fark varmı yokmu anlaşılıcak..

• bekliyorum sonuçları..

zaten sony nw-e003 e kıralı gelse fayda etmez ses yok bi kere olmayan sesin kalitesi değerlendirilemiyor otobüs tren vapur ve hatta fısıldayan insanlar araya giriyor ses mes yok... !!!!
  • Arkadaşlar bugün itibarı ile Metan'dan ie4 almış bulunuyorum.%23 indirimli fiyatı bugünkü kur ile kargo hariç 103 ytl.Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.(ürünün gelmesini beklemek cok zor yaaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodisiac -- 18 Eylül 2006; 15:10:04 >
  • hadi hayırlı olsun. ayrıca kulaklık alacaklara da duyrulur. bu shureu getiren firmayı ben katakulliye getirerek ve biraz da ısrarcı davranarak 1.5 ay sonunda shure e2cyi 130ytlye almıstım bence ie4ten cok daha iyi bir kulaklık her acıdan. yada yurtdısından yaklasık fiyatlara getirebilirsiniz benzer kulaklıkları benzer fiyatlara.
    yani uzun lafın kısası keske biraz daha arastırıp aynı fiyat gurubunda daha iyi bişi alsaydın ustune azcık daha katardın. 2 3 hafta daha beklerdin. neyse hayırlı olsun simdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan88

hadi hayırlı olsun. ayrıca kulaklık alacaklara da duyrulur. bu shureu getiren firmayı ben katakulliye getirerek ve biraz da ısrarcı davranarak 1.5 ay sonunda shure e2cyi 130ytlye almıstım bence ie4ten cok daha iyi bir kulaklık her acıdan. yada yurtdısından yaklasık fiyatlara getirebilirsiniz benzer kulaklıkları benzer fiyatlara.
    yani uzun lafın kısası keske biraz daha arastırıp aynı fiyat gurubunda daha iyi bişi alsaydın ustune azcık daha katardın. 2 3 hafta daha beklerdin. neyse hayırlı olsun simdiden

önerin için teşekkürler.Doğrudur arkadaşım ama bu kulaklığı alana kadar deyimi yerinde ise göbeğim çatladı(maddi açıdan) bununla idare edicem artı beklicek takatim de kalmamıştı.iyi oldu

• @afrodisiac

ben cx300'den sonra bir ay kulaklıksız kaldım..(sony'i kulaklıktan saymıyorum) hiç iyi olmuyor yani.. cx300'ün tadını alınca sony işkence gibi gelmişti.. sadece 1 gün tahammül edebildim sony'e..
  • arkadaşlar bugün taksimden geçerken metan a uğrayayım dedim saat 18.30 civarıydı ama 18de kapatıyolarmış ayrıca cumartesi pazar da kapalıymış ilgilenenlerin dikkatine..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.