Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen çakmadır o IE7'ler. Forumda bir arkadaş çakmalarının üretildiğini söylemişti.

IE8, Türkiye için ikinci el biraz zor. Sen Metan'ı ara görüş, forumda 443TLya alanlar vardı bu kulaklığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Muhtemelen çakmadır o IE7'ler. Forumda bir arkadaş çakmalarının üretildiğini söylemişti.

IE8, Türkiye için ikinci el biraz zor. Sen Metan'ı ara görüş, forumda 443TLya alanlar vardı bu kulaklığı...

Biraz geç geliyor galiba peşin fiyattan alınıyor değil mi taksit seçeneği yok parayı metana havale ile mi gönderiyoruz çünkü ben İstanbul'da ikamet etmiyorum.
  • Bildiğim kadarı ile o şekilde. Biraz geç geliyor, havale ile alıyorsun ve taksit durumu yok.
  • quote:

Bildiğim kadarı ile o şekilde. Biraz geç geliyor, havale ile alıyorsun ve taksit durumu yok.

Teşekkür ederim hocam ie8 de karar kıldım zaten bundan iyisi bizi aşar hatta bu bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calatrava

quote:

Bildiğim kadarı ile o şekilde. Biraz geç geliyor, havale ile alıyorsun ve taksit durumu yok.

Teşekkür ederim hocam ie8 de karar kıldım zaten bundan iyisi bizi aşar hatta bu bile.

Bence de doğru karar bu. Pfe türünde bir kulaklığı pop müzik için almak akıl karı bir iş olmazdı. IE8'de, CX500'deki gibi seste boğukluk bulamazsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim

• Teşekkür ederim Figure...
  • quote:

Teşekkür ederim Figure...

Bence metandan ön ödemeli %35 indirimli al en fazla 1 ay beklersin..
    Bilgi almak istersen yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Teşekkür ederim Figure...

Bence metandan ön ödemeli %35 indirimli al en fazla 1 ay beklersin..
    Bilgi almak istersen yardımcı olabilirim.

Bugün tel açtım teldeki bayan %25 indirimle 516 TL fiyat biçti.Ön ödemeli nasıl oluyor üstad?
  • Orijinalden alıntı: calatrava

Bugün tel açtım teldeki bayan %25 indirimle 516 TL fiyat biçti.Ön ödemeli nasıl oluyor üstad?

Belki o uygulama kalkmış olabilir.siz eposta yolu ile sipariş üzerine ödeme yapıp bekleyebilirsek
    eğer fazladan indiriminiz olurmu şeklinde sorun eğer yok derler ise zaten başında dediğim gibi
    öyle bir durum artık söz konusu değildir.
  • Sağol üstad ama pek umutlu değilim lakin telde bayan söylerdi belki bu indirimi ama yine de denemekte fayda var.

• Bende birkaçtane inceleme adresi ekleyeyim , alacak olanlar daha iyi fikir sahibi olsun.

Cnet.au

Stuff

Techradar

Smarthouse

WhatHifi

Cnet.Co.uk

Lydogbilde

• Arkadaşlar yaklaşık 10 yıllık bi kulaklık mazim var ne amatör nede profesyonelce ama birçok kulaklık elimden geçti ilk Sony mdr serisi Aıwa, Phılıps, Sennheiser CX300 White eski model ve o kulaklığa hayran kaldım sonra Shure'un orjinal diye aldandığım gittigidiyor'dan aldığım sahte modeli sonra Sony kulakiçi, Panasoanic kulakiçi oda etkiledim ama CX300 kadar değil ve en son Sennheiser CX300II Black ve aynı tadı alamadım hala aklım Sennheiser CX300 White eski model de yalnız ben bass ses ve woofer hastasıyım ve yüksek tiz kulağımı tırmalıyor ben CX300 White modelinde o derin bass sesi ve uzamayı ilk orda tatdım belki de ondandır ama o kulaklıkla müzik dinlemekte film izlemekte dehşet vericiydi şimdi uzun zamandır Sennheiser IE8 takipçisiyim ve tipik bir iPhone kullanıcısıyım ve müziksiz bisiklete asla binmem Şimdi de Sennheiser IE8 i modeline sardım Dinlediğim parçalar DJ Tarzı : Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Above&Beyond, Dj Yahel, Fatboy Slim, Global Gathering, Delerium, Ferry Corsten Hip Hop, Gansta, Blues, R&B Tarzı : Gucci Mane, Gorilla Zoe, Psphy Morrison, 3-6 Mafia, Lil Wayne, Timbaland, Akon, Usher vs. daha sayamadığım birçok sanatçı ve parça ismi uzun uzadıya yazamam ama şunu söyleyebilirim woofer benim olmazsa olmazım bu kulaklığı alacam kafaya koydum ama hata yapmıyorum inşallah doğru yoldamıyım değil mi ? yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam

Arkadaşlar yaklaşık 10 yıllık bi kulaklık mazim var ne amatör nede profesyonelce ama birçok kulaklık elimden geçti ilk Sony mdr serisi Aıwa, Phılıps, Sennheiser CX300 White eski model ve o kulaklığa hayran kaldım sonra Shure'un orjinal diye aldandığım gittigidiyor'dan aldığım sahte modeli sonra Sony kulakiçi, Panasoanic kulakiçi oda etkiledim ama CX300 kadar değil ve en son Sennheiser CX300II Black ve aynı tadı alamadım hala aklım Sennheiser CX300 White eski model de yalnız ben bass ses ve woofer hastasıyım ve yüksek tiz kulağımı tırmalıyor ben CX300 White modelinde o derin bass sesi ve uzamayı ilk orda tatdım belki de ondandır ama o kulaklıkla müzik dinlemekte film izlemekte dehşet vericiydi şimdi uzun zamandır Sennheiser IE8 takipçisiyim ve tipik bir iPhone kullanıcısıyım ve müziksiz bisiklete asla binmem Şimdi de Sennheiser IE8 i modeline sardım Dinlediğim parçalar DJ Tarzı : Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Above&Beyond, Dj Yahel, Fatboy Slim, Global Gathering, Delerium, Ferry Corsten Hip Hop, Gansta, Blues, R&B Tarzı : Gucci Mane, Gorilla Zoe, Psphy Morrison, 3-6 Mafia, Lil Wayne, Timbaland, Akon, Usher vs. daha sayamadığım birçok sanatçı ve parça ismi uzun uzadıya yazamam ama şunu söyleyebilirim woofer benim olmazsa olmazım bu kulaklığı alacam kafaya koydum ama hata yapmıyorum inşallah doğru yoldamıyım değil mi ? yardımcı olursanız sevinirim

Tam dinlediğin müziklere gidecek bir kulaklık alırsan pişman olmazsın

• quote:

Arkadaşlar yaklaşık 10 yıllık bi kulaklık mazim var ne amatör nede profesyonelce ama birçok kulaklık elimden geçti ilk Sony mdr serisi Aıwa, Phılıps, Sennheiser CX300 White eski model ve o kulaklığa hayran kaldım sonra Shure'un orjinal diye aldandığım gittigidiyor'dan aldığım sahte modeli sonra Sony kulakiçi, Panasoanic kulakiçi oda etkiledim ama CX300 kadar değil ve en son Sennheiser CX300II Black ve aynı tadı alamadım hala aklım Sennheiser CX300 White eski model de yalnız ben bass ses ve woofer hastasıyım ve yüksek tiz kulağımı tırmalıyor ben CX300 White modelinde o derin bass sesi ve uzamayı ilk orda tatdım belki de ondandır ama o kulaklıkla müzik dinlemekte film izlemekte dehşet vericiydi şimdi uzun zamandır Sennheiser IE8 takipçisiyim ve tipik bir iPhone kullanıcısıyım ve müziksiz bisiklete asla binmem Şimdi de Sennheiser IE8 i modeline sardım Dinlediğim parçalar DJ Tarzı : Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Above&Beyond, Dj Yahel, Fatboy Slim, Global Gathering, Delerium, Ferry Corsten Hip Hop, Gansta, Blues, R&B Tarzı : Gucci Mane, Gorilla Zoe, Psphy Morrison, 3-6 Mafia, Lil Wayne, Timbaland, Akon, Usher vs. daha sayamadığım birçok sanatçı ve parça ismi uzun uzadıya yazamam ama şunu söyleyebilirim woofer benim olmazsa olmazım bu kulaklığı alacam kafaya koydum ama hata yapmıyorum inşallah doğru yoldamıyım değil mi ? yardımcı olursanız sevinirim

sanırım seninle aynı müzik tarzlarını dinliyorum saydıklarının hepsini bende diniliyorum ..3ay kullandıgım radius ddm i önerebilirim size şahsen..ie8 i dinlemedim hiç .ama fiyat bakımından aşagı kalacagını düşümüyorum şu anda fiyatı 150$ a filan geilyor accessoryjack.com da.

headfi de filan ie8 den daha iyi oldugu düşünülüyor ne kadar dogru bilemem .ama tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 25 Şubat 2011; 9:29:37 >

• s&y kardeş baktım senin dediğin kulaklığa head-fi de utuman adlı arkadaşım uzun uzadıya yazmış ama o kadar çok olumsuz şey yazmış ki kulaklık hakkında güzel yönlerini bastırmış en başında bass sesi dac anfi ile alabiliyormuş onu geç bu kulak üstü değil ben spor yaparken ve bisiklet sürerken dinleyeceğim için bana gitmez kulaküstü benim için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum hem IE8i'nin woofer ayarı da var kısıp açabilirim mesela film izlerken ve hip-hop R&B dinlerken woofer'ı sona dayarım trance müzikte kısarım diye düşündüm ayrıca IE8i'nin mikrofonu var telefon geldiğinde iPhone'mi çantamdan çıkartmak zorunda kalmam ordan kumanda ederim ayrıca ordan beğenmedim bir müzik olduğunda değiştirme fırsatım olur dimi ama ayrıca sanırım Sennheiser'ın frekans aralığı birçok insana uyuyor banada kesinlikle uyacağını düşünüyorum haksızmıyım haksızsam haksızsın deyin

• quote:

s&y kardeş baktım senin dediğin kulaklığa head-fi de utuman adlı arkadaşım uzun uzadıya yazmış ama o kadar çok olumsuz şey yazmış ki kulaklık hakkında güzel yönlerini bastırmış en başında bass sesi dac anfi ile alabiliyormuş onu geç bu kulak üstü değil ben spor yaparken ve bisiklet sürerken dinleyeceğim için bana gitmez kulaküstü benim için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum hem IE8i'nin woofer ayarı da var kısıp açabilirim mesela film izlerken ve hip-hop R&B dinlerken woofer'ı sona dayarım trance müzikte kısarım diye düşündüm ayrıca IE8i'nin mikrofonu var telefon geldiğinde iPhone'mi çantamdan çıkartmak zorunda kalmam ordan kumanda ederim ayrıca ordan beğenmedim bir müzik olduğunda değiştirme fırsatım olur dimi ama ayrıca sanırım Sennheiser'ın frekans aralığı birçok insana uyuyor banada kesinlikle uyacağını düşünüyorum haksızmıyım haksızsam haksızsın deyin

Frekans aralığı derken hocam? Diğer markaların kulaklıkları köpeklerin duyabileceği frekans aralığında mı ses üretiyorlar?

• x-testers arkadaşım yok öyle değil, demek istediğim insanların duyabileceği seslerden bahsediyorum yani 10 Hz - 20 kHz genelde herkese hitap eden ses aralığı zaten köpekler 24 hz - 27 kHz arası sesleri duyar yani bizde tiz sesleri algılama bittiğinde onlarda işitme vuku bulur yani yüksek frekanslı sesleri duyar köpeğin yanında mikrodalga fırın çalıştır çıldırır köpeklerde bunu duyar mesela bir deprem anından 1 dakika önce köpekler rahatsız olur havlar ne yapacağını şaşarır ama biz bi anlam veremeyiz onlar apayrı bi olay benim bahsettiğim insanların duyabileceği sesleri kapsıyor onun için Sennheiser CX300 için uzun uzadıya formlar açılmış tartışılmış onun için bu kadar beğenilmiş ve benimsenmiş Sennheiser IE8 ise olayı iyice abartmış insanların bass doyum noktasının alt sınırı olan 20 Hz'i ve gene insanların doyum noktasının üst sınırı olan 20.000 kHz'i baz almış Ve bunun içindir ki Sennheiser IE8 de bass sesde tiz sesde tam sınırdadır doyum noktasındadır ee tabi gene insanlar için Ben Sennheiser hakkında güzel yorumlar almak için girdim siteye belki dinleyen arkadaşlarımın yorumu biraz beni kamçılarda daha çabuk para biriktirip alırım diye şimdi kalkmış ben size övüyorum Sennheiser IE8i model kulaklığı bu ne nane, bu ne turşu

• Hocam kulaklıklar frekans aralığı baz alınarak alınmaz. Frekans aralığı göz boyamadır. SM3'ün de frekans aralığı 20 Hz -18 kHz dir. Fakat bu demek değildir ki ie8 sm3'ten daha üstün. Tam aksine Sm3 daha üstün bir kulaklıktır. Ya da ne bileyim cks90'ın frekans aralığı 5hz -25kh dir. Lakin aynı şekilde bu özelliği ie8'den ve sm3'ten üstün olduğunu göstermez. Ya da şöyle diyelim; Cx300-ii nin frekans aralığı 19hz- 21 kh. Ne yani o zaman cx300-ii sm3'ten daha iyi bir kulaklık mı? tabii ki de hayır.. Zaten ergenlikten sonra tiz seslerden başlayarak frekans algılama kaybı başlar. Bildiğim kadarıyla ergenliği atlatmış bir insanın algılayabileceği üst sınır 17kh dir. Yani kısacası frekans özelliği baz alınarak kulaklık almak yapılması gereken en son işlerden biridir.

Ayrıca eklemek gerekirse ie8 güzel bir kulaklıktır. Size beklediğinizi verecektir (belki de daha fazlasını)..
  • x-testers arkadaşım benim duymak istediğim son iki satırda yazdıklarındı çok teşekkür ederim. Bu forumda biraz bişeyler öğrenmek ve bilgi edinmek için illa yanlış şeyler mi yazmak gerekiyor Ben yanlış yazınca hepiniz yorum yapmaya başlıyorsunuz Kendinizimi yoksa egonuzumu tatmin ediyorsunuz orası meçhul yani bilinmez ama gine de güzel bilgiler edindiğime inanıyorum teşekkürler hepinize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.