Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel kardeşim al ie8 sende rahatla bizde rahatlayalım
  • s&y kardeş yaw durumum o kadar vahim mi kardeş yha çok şey mi istiyorum ben acaba?
  • şaka bi yana. sennheiser ie8 al asla pişman olmazsın ..nasılsa on numara kulaklıklar kullanmış biri degilsin o yüzden ..sen başka yorum okuma ..en kısa zamanda ie8 al ..
  • s&y kardeş çok teşekkür ederim beni rahatlattın sen IE8 kullanmışmıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

ie8 4-5 kadar kullandım.İe8 in esas sorunu midlerinin geride ve ezik olmasıydı.Onun dışında spektrumun geri kalanında gayet iyi.İzolasyonu sorunlu dikkatli bakınca görüldüğü gibi ie8 in arkası açık ayar yerinden hava alıyor.Nozzle ı kısa ve kulaktan düşüyor zaman zaman gevşiyor.onun dışında çözünürlük olarak iyi bir model.Ama paran varsa kullanmadım ama fx700 ü tavsiye ederim.İE8 e göre iyidir diye tahmin ediyorum.

yerden yere vurdun be ie8 i kim alacak bu saatten sonra

Gercekler acitmamali..
    Bence en kotu tarafi midlerin geride ve ezik:) olmasiymis..

Midlerin ezik olması mı? Biraz geride olabilir ama ezik demek abartı oluyor. Öyle birşey yok. Midler bass ağırlıklı bir kulaklığa göre tam kıvamında. Asıl sorun aşırı basslı olması. Yoksa tizler de ie8'İn kullanılacağı müzik türlerinde kulağı yormayacak türden.

Haklısın biraz dozu kaçmış.Ama ie8in bence tek kötü yanı olduğu için denebilir.

• quote:

şaka bi yana. sennheiser ie8 al asla pişman olmazsın ..nasılsa on numara kulaklıklar kullanmış biri degilsin o yüzden ..sen başka yorum okuma ..en kısa zamanda ie8 al ..

Aynen katılıyorum..
    Sen zaten ie8 e takmış durumdasın..
    Tüm beklentilerini de karşılar..
    Başkasına bakma, ie8 al, hepimiz mutlu olalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam
    H. Yarbay yorumların neresi kötü söyle düzelteyim hemen her insan hata yapar bak bi arkadaş noktalama işaretleri yerine gülücük koyuyor dedi onu düzelttim. Sen neyi düzeltmemi istiyorsun söyle, çekinme hemen düzeltirim. Yani ben buraya bilgi edinmek için giriyorum zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.

2,5 mm lik yere cam bantı veya sıkıştırılmış ve soğutulmuş köpük koymaktan bahsetmişsin ,en başta o yüzden sonrasıda sm3 ü kötülemendendir.
    Bende ie8 kullanıyorum bir ara satıp sm3 e geçmeyi düşüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

H. Yarbay yorumların neresi kötü söyle düzelteyim hemen her insan hata yapar bak bi arkadaş noktalama işaretleri yerine gülücük koyuyor dedi onu düzelttim. Sen neyi düzeltmemi istiyorsun söyle, çekinme hemen düzeltirim. Yani ben buraya bilgi edinmek için giriyorum zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.

2,5 mm lik yere cam bantı veya sıkıştırılmış ve soğutulmuş köpük koymaktan bahsetmişsin ,en başta o yüzden sonrasıda sm3 ü kötülemendendir.

ie8 den sm3 e geçmek biraz tehlikeli olabilir hocam
    bende radius dan geçtim sm3 e biraz zorlandım ilk başlarda armatür sürücülü olmasından.
    bi kaç gün sonra iyi geliyo ses kalitesi.önceden söyleyeyim

• quote:

quote:

quote:

bende radius dan geçtim sm3 e biraz zorlandım ilk başlarda armatür sürücülü olmasından.

Tavsiyen için sağol hocam bende zaten nedense ie8 den çok kulağımda ue sf 5 ile dolanıyorum sonuçta bas demek herşey demek degilmis.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyen için sağol hocam bende zaten nedense ie8 den çok kulağımda ue sf 5 ile dolanıyorum sonuçta bas demek herşey demek degilmis.

aynen .bass iyi hoş güzel de bi kaç bass lı parcadan sonra kulagın yoruldugunu hissediyorsun.
    ama sm3 ile saatlerce dinle yormuyo (sadece sm3 için söylemiyorum genel dengeli kulaklıklar için konuşuyorum)

• quote:

s&y kardeş çok teşekkür ederim beni rahatlattın sen IE8 kullanmışmıydın.

Sen ne alırsan al memnun olmayacaksın çünkü gözüktüğü üzere çok tecrübesizsin. Ie8'in olumlu veya olumsuz yanlarını anlayacak kapasitede değilsin. Daha düşük ürünlerle başlasan daha iyi olur. Hem de 500 lria verip pişman olmamış olursun.
  • quote:

quote:

Sen ne alırsan al memnun olmayacaksın çünkü gözüktüğü üzere çok tecrübesizsin. Ie8'in olumlu veya olumsuz yanlarını anlayacak kapasitede değilsin. Daha düşük ürünlerle başlasan daha iyi olur. Hem de 500 lria verip pişman olmamış olursun.

Hocam kapasite demeyelim de aşşağılama klansmanına girmesin. (Arkadaş kararından vazgeçmesin diye daha öncesinde söylemedim)Ama ben de size hak veriyorum, bir cks70 ya da o tür bir ürünle başlasa, sonrada yükseltme yaptığında daha tecrubeli olarak geçiş yapar diye düşünüyorum.. 500 TL baktığınızda cidden çok para. Bir anda o kadar yükselmek de ne derece doğrudur bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

quote:

Hocam kapasite demeyelim de aşşağılama klansmanına girmesin. (Arkadaş kararından vazgeçmesin diye daha öncesinde söylemedim)Ama ben de size hak veriyorum, bir cks70 ya da o tür bir ürünle başlasa, sonrada yükseltme yaptığında daha tecrubeli olarak geçiş yapar diye düşünüyorum.. 500 TL baktığınızda cidden çok para. Bir anda o kadar yükselmek de ne derece doğrudur bilemem.

Kapasite demek illa zeka anlamına gelmez. Bir önceki cümlemde tecrübe bakımından olduğunu belirttim.

Ayrıca, aslında zeka olarak da kapasiteden bahsedilebilir burada. Dünyada yaşayan her insan 500 liralık kulaklığı anlayabilecek diye birşey yok ki. Hatta belki de binde biri anca layıkıyla idrak edebilir. Çoklu zeka kuramına göre birçok zeka çeşidi vardır. Herkesin müzik zekası iyi olmayabilir. Yani tecrübe kazansa bile yine de bu tür pahalı aletleri tam olarak kavrayamayacak bir ton insan var.

Ben sonuçta bu arkadaşı tanımadığım için hiçbir konuda kapasitesini bilemem o yüzden istesem de aşağılayamam zaten ama tecrübe bakımından pek yeterli olmadığı aşikar. Ie8 alırsa mutlu olmayacağına dair %100 eminim.

• Bence bu adam makara geçiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

quote:

Kapasite demek illa zeka anlamına gelmez. Bir önceki cümlemde tecrübe bakımından olduğunu belirttim.

Ayrıca, aslında zeka olarak da kapasiteden bahsedilebilir burada. Dünyada yaşayan her insan 500 liralık kulaklığı anlayabilecek diye birşey yok ki. Hatta belki de binde biri anca layıkıyla idrak edebilir. Çoklu zeka kuramına göre birçok zeka çeşidi vardır. Herkesin müzik zekası iyi olmayabilir. Yani tecrübe kazansa bile yine de bu tür pahalı aletleri tam olarak kavrayamayacak bir ton insan var.

Ben sonuçta bu arkadaşı tanımadığım için hiçbir konuda kapasitesini bilemem o yüzden istesem de aşağılayamam zaten ama tecrübe bakımından pek yeterli olmadığı aşikar. Ie8 alırsa mutlu olmayacağına dair %100 eminim.

O zaman bu arkadaşa ne tavsiye edilmeli? Zaten biraz kararsız bir arkadaş, şimdi ie8 de olmaz dedik iyice kafası karıştı

• Olabülür, mantuğhlu...

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bence bu adam makara geçiyor
  • Bakın arkadaşlar yazmayayım dedim ama kendimi gine tutamadım ben kalitesiz kulaklıklar kullanmaktan bıktım artık!... mesela küçük kulaklıklardan başlasın demiş arkadaşın biri yahu ben zaten kullandım ki küçük kulaklıklar onların sesini beğenmediğim için IE8 model kulaklığa geçmek istiyorum ayrıca bi arkadaşım da makaraya alıyor demiş benim işim gücüm yok makara mı yapıcam ben AKG K324P model kulaklığa burun çevirmişim ben öyle küçük kulaklık daha kullanırmıyım.
  • quote:

Kararı mı verdim illa da Sennheiser IE8i kim ne derse desin alıcam o kulaklığı herkese iyi forumlar.

tebrikler
  • Arkadaşlar benim anlatmak isteğim şey Lil Wayne ft. Drake - Go Insane (NEW 2010) bu parça da gizli Lil Wayne'nin free style'nın sonunda bir woofer var ki akıllara zarar "bass" patlaması yaşanıyor ve uzayıp gidiyor yha işte orayı eksiksiz verecek yüreğim oynayacak vücudumda ki adrenalin seviyesi yükselecek ve kalbim daha hızlı atmaya başlayacak işte ben o zaman erir giderim. Ben Sennheiser IE8'in bunu yapacağına kendimi inandırmışım onun için bu kesin kes kararımdır. İtirazı olan?
  • itirazım var ! madem herşeyi biliyon niye kendin araştırmıyonda bize soruyon kardeşş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.