x-testers arkadaşım benim duymak istediğim son iki satırda yazdıklarındı çok teşekkür ederim. Bu forumda biraz bişeyler öğrenmek ve bilgi edinmek için illa yanlış şeyler mi yazmak gerekiyor Ben yanlış yazınca hepiniz yorum yapmaya başlıyorsunuz Kendinizimi yoksa egonuzumu tatmin ediyorsunuz orası meçhul yani bilinmez ama gine de güzel bilgiler edindiğime inanıyorum teşekkürler hepinize
Ama sende desteksiz atmıştın güzel kardeşim yav.. Bu arada öğrenmek için yanlış şeyler yazmana gerek yok.. Sorsan yeterli olur..
Saladın mı destekli sallayacaksın Bi işe yarasın bak yaradı istediğim şeyleri bana hitap eden şeyleri duydum bilgi edindim bu bilgileri gelecekte parayla satacaklar orası belli gün bugündür hazır beleşken kazanalım bari dedim di Başka seçenek bırakmadınız
x-testers arkadaşım bu Audio-Technica CKS-90 modeli kulaklığa biraz baktım da "(Solid Bass)" demiş ne demek bu solid bass özelliği nasıl bir tad sunuyor kulak zevkimize
Sennheiser IE8 ile kıyaslarsak karşılaştırırsak ve yarıştırırsak hangisi yener bass sesde Ben kulağıma bir çift woofer almak istiyorum da çünki ben apartman da yaşadığım için 5+1 kullanamıyorum mecbur o deprem hissi yaratan woofer sesini ancak in-ear bi kulaklıkla alabilirim diye düşündüm
quote:
Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam
Sennheiser IE8 ile kıyaslarsak karşılaştırırsak ve yarıştırırsak hangisi yener bass sesde Ben kulağıma bir çift woofer almak istiyorum da çünki ben apartman da yaşadığım için 5+1 kullanamıyorum mecbur o deprem hissi yaratan woofer sesini ancak in-ear bi kulaklıkla alabilirim diye düşündüm
IE8 in bas performansı daha yüksektir ancak fiyatı da oldukça yüksek.. CKS90 tam ederinde bir kulaklık bence yalnız kulaklarınızda deprem yaşamak istiyorsanız sizi kesmeyebilir.. Daha ucuz yollu Denon AHC-710 ve 751 i de düşünebilirsiniz bas istiyorsanız..
Yha ama biraz kaliteli, net ve berrak bass ses desek daha iyi olur Ayrıca Denonlar kulaküstü değil para da sorun değil yeter ki istediğim özelliklere ses aralığına sahip olsun yeterli ben parayı neder eder bulurum sorun değil gerekirse maaşımın hepsini ayırırım o bebek için kalite için çekilen çile kutsaldır kalite bi yaşam biçimi, bi yaşam tarzıdır ve bu insanların en doğal hakkıdır
quote:
Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam Sennheiser IE8 ile kıyaslarsak karşılaştırırsak ve yarıştırırsak hangisi yener bass sesde Ben kulağıma bir çift woofer almak istiyorum da çünki ben apartman da yaşadığım için 5+1 kullanamıyorum mecbur o deprem hissi yaratan woofer sesini ancak in-ear bi kulaklıkla alabilirim diye düşündüm
5.1 ses icin 5.1 destekli kafa ustu kablosuz modellere bakmalisin lakin sinema ses sistemini neden muzikte istiyorsun ?
quote:
Yha ama biraz kaliteli, net ve berrak bass ses desek daha iyi olur Ayrıca Denonlar kulaküstü değil para da sorun değil yeter ki istediğim özelliklere ses aralığına sahip olsun yeterli ben parayı neder eder bulurum sorun değil gerekirse maaşımın hepsini ayırırım o bebek için kalite için çekilen çile kutsaldır kalite bi yaşam biçimi, bi yaşam tarzıdır ve bu insanların en doğal hakkıdır
Yazarken biraz acele ediyorsun galiba.. İfadeler pek net olmuyor.. Denonlar kulaküstü değil evet kulakiçi.. Kalitesiz de değiller.. Bütçe problemi yoksa direkt Victor FX700 Tavsiye ederim.. Dinamik armatürlülerin en iyisi budur.. Fiyatı 550-600 civarlarında.. Müsait bir zamanda bu kulaklıkla ilgili izlenimlerimi forumda paylaşacağım.. Fiyat fazla gelirse ikinci el İE8, o da olmazsa sıfır CKS90 gider size..
sertug abi biraz acele et fx700 incelemesinde yaa heyecanla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: s&y
sertug abi biraz acele et fx700 incelemesinde yaa heyecanla bekliyorum
İyice burn-in olsun istiyorum.. Onun için ağırdan alıyorum.. Yazıcam ama yakında..
serhatsb arkadaşım beni yanlış anladın yada ben kendimi yanlış ifade ettim ben in-ear kulakiçi kulaklık arıyorum ve kulaküstünden kablo atılan cins istiyorum hem kaba olmayacak hemde woofer tadı verecek ayrıca kulağımdan spor esnasında düşmeyecek 5+1 kulaklık istiyorum ama o sonralık iş şimdi ben bu kulakiçi modele odaklanmam lazım
quote:
serhatsb arkadaşım beni yanlış anladın yada ben kendimi yanlış ifade ettim ben in-ear kulakiçi kulaklık arıyorum ve kulaküstünden kablo atılan cins istiyorum hem kaba olmayacak hemde woofer tadı verecek ayrıca kulağımdan spor esnasında düşmeyecek 5+1 kulaklık istiyorum ama o sonralık iş şimdi ben bu kulakiçi modele odaklanmam lazım
hocam hiç bir in-ear kulaklıgın spor yaparken koşup zıpladıktan sonra düşmeyecegini düşünmüyorum.
söyle yapabilirsin sanırım...
herhangi bi kulaklık alırsın, woofer istiyorsan cks70-90, ona comply t400 takarsın tüm kulakiçini kapladıgı için düşecegini pek sanmıyorum
fortress34 arkadaşım ben bu formda şunu anlayamadım ben IE8 hakkında yorum istiyorum herkes bana başka bi marka öneriyor başka bi marka söylüyor yaw bu firmalar size promosyon mu veriyor yada sattığı her ürün başına %2 komisyon mu veriyor anlamadım. Ayrıca Denon o kadar çok konuşulmuyor ve bilinmiyor ama Sennheiser IE8 herkes tarafından biliniyor Sennheiser IE8 1.000 tl değerinde olan Shure SE530 modeli kulaklığı bass konusunda ezip geçmiş durumda head-fi de bunun ispatı var frekans verilerini yayınlamış arkadaşlar Denon FX700 de dinlemedim bilmiyorum yorumlarını da okumadım ama mobilya kasa ve orjinal Japan olduğunu biliyorum ayrıca fiyat aralığı da söylediğine göre IE8 ile aynı civar da Peki sence Denon FX700 ile Sennheiser IE8'i bass sesde yarıştırırsak kim yener
denon degil be kardeşim jvc victor fx700
ie8 i parasından dolayı önermiyoruz hocam ..param var diyorsan al sana kimse karışmaz ..
ben arkadaş ne yazıyo , ne istiyo anlayamıyorum. zaten noktalama işareti yerine gülücüklerden kullanıyo sürekli. kolay gelsin size ne diyim..
O kadar çok marka söylediniz ki kafam karıştı JVC'ye Denon dedim. Yha para sorun değil yeter ki kulak zevkime hitap etsin hem IE8 Metan ile ön ödemeli çok uygun bir fiyata geliyor.
Kararı mı verdim illa da Sennheiser IE8i kim ne derse desin alıcam o kulaklığı herkese iyi forumlar.
quote:
Kararı mı verdim illa da Sennheiser IE8i kim ne derse desin alıcam o kulaklığı herkese iyi forumlar.
Madem bütçe sorununuz yok o zaman FX700 incelememi okuyup ona göre karar verin.. Son pişmanlık fayda etmez söyleyim..
Yaw bütçe sorunu yok, yokta!... sokağa atacak param da yok yani, oldu mu bir kere olsun iyisi temizi olsun isterim. JVC Victor FX700 Sennheiser IE8'den ses ve bass konusunda iyi ve üstünmü ki? ayrıca arkadaşın biri IE8'e pahalı demiş ee JVC Victor FX700'de IE8 ile aynı fiyat nasıl oluyor da IE8 pahalı oluyor da FX700 ucuz oluyor ben o ince noktayı anlamadım doğrusu, beni ayıktırın lütfen. Ayrıca FX700 kulaküstü değil muhakkak oynama ve titreşimden dolayı bir müddet sonra kulaktan düşer. Ve FX700 tr de yok yurtdışından getirteceksin kim uğraşacak ve garantiside olmayacak bozuldu mu gitti 600 TL
quote:
Yaw bütçe sorunu yok, yokta!... sokağa atacak param da yok yani, oldu mu bir kere olsun iyisi temizi olsun isterim. JVC Victor FX700 Sennheiser IE8'den ses ve bass konusunda iyi ve üstünmü ki? ayrıca arkadaşın biri IE8'e pahalı demiş ee JVC Victor FX700'de IE8 ile aynı fiyat nasıl oluyor da IE8 pahalı oluyor da FX700 ucuz oluyor ben o ince noktayı anlamadım doğrusu, beni ayıktırın lütfen. Ayrıca FX700 kulaküstü değil muhakkak oynama ve titreşimden dolayı bir müddet sonra kulaktan düşer. Ve FX700 tr de yok yurtdışından getirteceksin kim uğraşacak ve garantiside olmayacak bozuldu mu gitti 600 TL