Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DevoN

İnternette baktım kulaklığın fiyatı 700-800 lira civarı. Bu nasıl bir kulaklık yav böyle

Ikinci eli 250-300 arası olan bir kulaklık olduğunuda unutmamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Mediamarkt'ta pazarlık nasıl yapılıyor ben onu çözemedim

media markta eğer bir üründen tek kalırsa pazarlık yapılır .önce kdv si silinir. sonra kdv den yüzde 2 oranında falan daha inilir. en son olarak da yüzde 5-6 oranında bir indirim daha yapılır. şartı şu : fatura fiyatının altına düşmemesi gerekir.bunları artık öğrenmeniz lazım tüketici hakları bunlar.bunları bilmesem adamlar 339 a vereceklerdi bana onun haricinde 1 tl bile pazarlık yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak__

quote:

media markta eğer bir üründen tek kalırsa pazarlık yapılır .önce kdv si silinir. sonra kdv den yüzde 2 oranında falan daha inilir. en son olarak da yüzde 5-6 oranında bir indirim daha yapılır. şartı şu : fatura fiyatının altına düşmemesi gerekir.bunları artık öğrenmeniz lazım tüketici hakları bunlar.bunları bilmesem adamlar 339 a vereceklerdi bana onun haricinde 1 tl bile pazarlık yapılmaz.

Teşhir ürünlerinde uygulanan bir uygulama lakin her mağaza uygulamaz daha çok aynı üründen bir daha gelmeyecekse uygulanır çünkü çoğunlukla bu ürünün kutusu bulunmayabilir ve müşteri belli bir çalışma saatini doldurmuş yada gelen müşteriler tarafından denenmiş ürüne sıfır ürün için ödenecek meblağı ödemek istemez haklı olarak çoğu yerde teşhirde tek kalan ürüne uygulanmama nedeni ise o ürünün satıştan kalkmamış olması sadece o anda stokta olmadığındandır çünkü satıcı teşhirdeki ürünü size satarsa ucuz bir fiyata tekrar ürün geldiğinde yeni bir ürünü tekrar teşhire koyacağı için satışı devam eden bir ürünün teşhirini satmanın bir mantığı yoktur.
    Eskiden mağaza vitrinlerinde çok görülürdü "teşhir içindir"
    yada "teşhir içindir satılmaz"

Olay aslında basitçe bir amortisman işlemidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 9 Ağustos 2011; 12:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak__

quote:

Teşhir ürünlerinde uygulanan bir uygulama lakin her mağaza uygulamaz daha çok aynı üründen bir daha gelmeyecekse uygulanır çünkü çoğunlukla bu ürünün kutusu bulunmayabilir ve müşteri belli bir çalışma saatini doldurmuş yada gelen müşteriler tarafından denenmiş ürüne sıfır ürün için ödenecek meblağı ödemek istemez haklı olarak çoğu yerde teşhirde tek kalan ürüne uygulanmama nedeni ise o ürünün satıştan kalkmamış olması sadece o anda stokta olmadığındandır çünkü satıcı teşhirdeki ürünü size satarsa ucuz bir fiyata tekrar ürün geldiğinde yeni bir ürünü tekrar teşhire koyacağı için satışı devam eden bir ürünün teşhirini satmanın bir mantığı yoktur.
    Eskiden mağaza vitrinlerinde çok görülürdü "teşhir içindir"
    yada "teşhir içindir satılmaz"

Olay aslında basitçe bir amortisman işlemidir...

anlıyorum sizi güzel de yazmışsınız, teşhir değil teşhir kutuları açık olur ve denenir. teşhir dışında TEK KUTU kalırsa ve başka ürün istenmezse o ürün ESKİ STOK gösterilip bu indirimler yapılır. fotoğraflarını dün çekmiştim ben. bugün koyacağım inşallah foruma.o zaman göreceksiniz teşhir olmadığını

az önce koydum fotoğraflarıyla birlikte bakabilirsiiniz zaten AKG K450 İNCELEMESİNE. bende teşhir alacak göz var mı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak__ -- 9 Ağustos 2011; 14:17:49 >

• Merhaba ustadlar!
    bende bu kulaklık dunyasına adım atmak üzereyim başlangıç olarak armatür sürücü ve Dinamik Sürücü arasındaki farkı bana anlatma zahmetinde bulunacak warmı rica etsem ?
    birde bu sayfada ie8 ile pek yazı yok başlık ie8 diye ama hep başka başka markalar konuşuluyo kafam allak bullak bu aleti kullanıp yorumm yapabilecek warmı? ve nerden almamı tavsiye edersiniz ?
    ben bunu buldum ama güvenebilirmiyim acaba ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-satilik-sennheiser-ie8-108326953/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: SvenVath

Merhaba ustadlar!
    bende bu kulaklık dunyasına adım atmak üzereyim başlangıç olarak armatür sürücü ve Dinamik Sürücü arasındaki farkı bana anlatma zahmetinde bulunacak warmı rica etsem ?
    birde bu sayfada ie8 ile pek yazı yok başlık ie8 diye ama hep başka başka markalar konuşuluyo kafam allak bullak bu aleti kullanıp yorumm yapabilecek warmı? ve nerden almamı tavsiye edersiniz ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-satilik-sennheiser-ie8-108326953/detay/

Replika bu ürün. Verim alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

quote:

Merhaba ustadlar!

Replika bu ürün. Verim alamazsın

Alıntıları Göster
    evek haklısınız. ürünü aldım ve metan teknik servisine götürdüm orjinal olmadığını söylediler bende iade ettim :/
    peki nerden anladınız ürünün sahte olduğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SvenVath -- 25 Ocak 2013; 21:39:42 >

• quote:

evek haklısınız. ürünü aldım ve metan teknik servisine götürdüm orjinal olmadığını söylediler bende iade ettim :/

Satıcı ilanda kendisi yazmışya zaten replika diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

quote:

Satıcı ilanda kendisi yazmışya zaten replika diye...

Alıntıları Göster
    başta öle yazmıyordu ve fiyatı 345 tl idi ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SvenVath -- 25 Ocak 2013; 22:00:32 >
  • Yaw ne oldu arkadaş aldı mı İE 8'i???
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Ç.C

Yaw ne oldu arkadaş aldı mı İE 8'i???

beni kastediyorsan ben aldım metan a götürüp test ettirdim replica olduğunu sölediler ve iade ettim. adamda bilmiyordu :/
    ben 345 e aldım sonra iade ettikten sonra ilanda 80 tl oldu.
  • quote:

quote:

beni kastediyorsan ben aldım metan a götürüp test ettirdim replica olduğunu sölediler ve iade ettim. adamda bilmiyordu :/

Siz değil,konuyu açan arkadaşı kastetmiştim.İE 8'in şu an amazondaki indirimli fiyatı 345dolar.O fiyata orjinal olması imkansız zaten!!
  • quote:

quote:

quote:

Siz değil,konuyu açan arkadaşı kastetmiştim.İE 8'in şu an amazondaki indirimli fiyatı 345dolar.O fiyata orjinal olması imkansız zaten!!

2. el olsa bilemi 345 tl olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam

x-testers arkadaşım yok öyle değil, demek istediğim insanların duyabileceği seslerden bahsediyorum yani 10 Hz - 20 kHz genelde herkese hitap eden ses aralığı zaten köpekler 24 hz - 27 kHz arası sesleri duyar yani bizde tiz sesleri algılama bittiğinde onlarda işitme vuku bulur yani yüksek frekanslı sesleri duyar köpeğin yanında mikrodalga fırın çalıştır çıldırır köpeklerde bunu duyar mesela bir deprem anından 1 dakika önce köpekler rahatsız olur havlar ne yapacağını şaşarır ama biz bi anlam veremeyiz onlar apayrı bi olay benim bahsettiğim insanların duyabileceği sesleri kapsıyor onun için Sennheiser CX300 için uzun uzadıya formlar açılmış tartışılmış onun için bu kadar beğenilmiş ve benimsenmiş Sennheiser IE8 ise olayı iyice abartmış insanların bass doyum noktasının alt sınırı olan 20 Hz'i ve gene insanların doyum noktasının üst sınırı olan 20.000 kHz'i baz almış Ve bunun içindir ki Sennheiser IE8 de bass sesde tiz sesde tam sınırdadır doyum noktasındadır ee tabi gene insanlar için Ben Sennheiser hakkında güzel yorumlar almak için girdim siteye belki dinleyen arkadaşlarımın yorumu biraz beni kamçılarda daha çabuk para biriktirip alırım diye şimdi kalkmış ben size övüyorum Sennheiser IE8i model kulaklığı bu ne nane, bu ne turşu

nick-entry uyumu. birde dediklerin de yanlış çıkmış

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.