Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam
    Tamam.

sen bosver ie8 i 600 yuzun ustune 200 daha koy westone 4 al ,turkiye deki ilk ve tek w4 lu ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Tamam.

sen bosver ie8 i 600 yuzun ustune 200 daha koy westone 4 al ,turkiye deki ilk ve tek w4 lu ol.

bu gazla alır valla
  • Bir kulaklığa o kadar para verilir mi arkadaşlar. 600-800 liralar havada uçuşuyor anlamıyorum sizi. Asgari maaşla 5 kişilik aile geçindirenler var
  • Alirsa hepimizi sollar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
    Bir kulaklığa o kadar para verilir mi arkadaşlar. 600-800 liralar havada uçuşuyor anlamıyorum sizi. Asgari maaşla 5 kişilik aile geçindirenler var

en azindan ie8 e verilmez ,ayrica omrumuz cari acikla geciyor
  • O cari açığı en fazla yaşayanlardan biri benimdir eminim

quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
    Bir kulaklığa o kadar para verilir mi arkadaşlar. 600-800 liralar havada uçuşuyor anlamıyorum sizi. Asgari maaşla 5 kişilik aile geçindirenler var

en azindan ie8 e verilmez ,ayrica omrumuz cari acikla geciyor
  • ie8 i aldiginda accura-call(original mix) kesinlikle dinle
  • serhatsb gelmeden dinledim güzel parça onunlada dinlerim tavsiyen için teşekkürler sen techno mu takılıyorsun.
  • quote:

serhatsb gelmeden dinledim güzel parça onunlada dinlerim tavsiyen için teşekkürler sen techno mu takılıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 7 Mart 2011; 21:50:35 >
  • bende bir artırayım bari bu güzel müzikleri herkes tanısın :)

• güzel enstürman sesleri var özellikle "Kanun" sesleri belirgin ve dehşet verici Bu arada bişey sormak istiyorum kafama takıldı kaç gündür soramıyorum sahne derinliği nasıl bişey ne demek yani anlatılmaz yaşanır biliyorum da o tadı bana bi anlatırmısınız açıklarmısınız dilinizin döndüğü kadarıyla yada bi şarkıdan örnek verin daha iyi anlamam için mesela şu şarkının şu kısmında veya şu dakikasından sonra yada bu şarkıda kopmle var diye
  • quote:

güzel enstürman sesleri var özellikle "Kanun" sesleri belirgin ve dehşet verici Bu arada bişey sormak istiyorum kafama takıldı kaç gündür soramıyorum sahne derinliği nasıl bişey ne demek yani anlatılmaz yaşanır biliyorum da o tadı bana bi anlatırmısınız açıklarmısınız dilinizin döndüğü kadarıyla yada bi şarkıdan örnek verin daha iyi anlamam için mesela şu şarkının şu kısmında veya şu dakikasından sonra yada bu şarkıda kopmle var diye

ben kendi adıma ufak bir benzetme yaparsam, küçük bir odada müzik dinlemekle, büyük bir salonda müzik dinlemek gibi bir ayrım yapılabilir. yani kulaklığın sahnesi ne kadar genişse ortamın dahada büyüdüğünü seslerin yayıldığını düşünün.

• SE_GuRu arkadaşım sanırım anladım tam tahmin ettiğim gibi benim iPhone'dan önceki telefonum Nokia 3250 XPress Music idi onun Equalizer ayarlarında vardı bu özellik Küçük Oda, Büyük oda, Büyük Salon, Boş Oda, Large Hall seçeneklerı ses çarpıyor yankılanıyor gibi evin bi odasında eşya varken konuşsak faklı eşya varken konuşsak farklı sanırım eşya yokken ki hali bi şarkı ile özetleyecek olursak sanırım bu şarkıda fazlasıyla var sahne derinliğihttp://www.youtube.com/watch?v=Dcgr-f60a9Y bi baksana, dinlesene doğru anlamışmıyım.
  • İnternette baktım kulaklığın fiyatı 700-800 lira civarı. Bu nasıl bir kulaklık yav böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Ağustos 2011; 0:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

İnternette baktım kulaklığın fiyatı 700-800 lira civarı. Bu nasıl bir kulaklık yav böyle

Parasını haketmeyen bir kulaklık..
  • bir kulaklığa gidip 700 üstü verilmez. git akg k450 al 249 tl ye :))) fazlasıyla işini görür bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak__

bir kulaklığa gidip 700 üstü verilmez. git akg k450 al 249 tl ye :))) fazlasıyla işini görür bence

Bal gibi de verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak__

bir kulaklığa gidip 700 üstü verilmez. git akg k450 al 249 tl ye :))) fazlasıyla işini görür bence

Bal gibi de verilir.

ya verilir verilmesine zevk meselesi de,bana göre bir kulaklık için çok para ben bugün akg k450 yi almak için ne terler döktüm. media marktan aldım bende akg kulaklık kullanıcıları gibi. 339 dan indirdim de indirdim. bıktı adam benle pazarlık yapmaktan :)) yani ellerim titredi bir kulaklığa 249 tl verirken, nasıl 700 üstü verilir ve verirken o eller titremez mi o manada söyledim verilmez diye .

• Parasını kuruşuna kadar hak eden kulaklıklar var. Dinlesen öyle bir verirsin ki aklın şaşar.
  • Mediamarkt'ta pazarlık nasıl yapılıyor ben onu çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.