Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güm Güm bass yoksa kalsın istemem. Ayrıca sesinden çok memnun isen niye satıyorsun kıllandım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam

Güm Güm bass yoksa kalsın istemem. Ayrıca sesinden çok memnun isen niye satıyorsun kıllandım şimdi

alıp satmak ruhumuzda var
  • Hım anladım kimse beni kararımdan caydıramaz kardeş çok teşekkür ederim çok sağol ama ben huyumu iyi biliyorum ki SM3 alırsam aklım muhakkak IE8'de kalacak içimde bir ukte IE8 ilk çıktığından beri aklıma düşmüş yeni değil.
  • @s&y; Fıtratımız böyle. Al-sat, ekonomiye can ver

quote:

Hım anladım kimse beni kararımdan caydıramaz kardeş çok teşekkür ederim çok sağol ama ben huyumu iyi biliyorum ki SM3 alırsam aklım muhakkak IE8'de kalacak içimde bir ukte IE8 ilk çıktığından beri aklıma düşmüş yeni değil.

İkisini de al bence. İE8'e o kadar para verdikten sonra SM3 almazsan ayıp etmiş olursun

Hem okadar parayı verdikten sonra ister istemez mutlu eder seni SM3 merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Güm Güm bass yoksa kalsın istemem. Ayrıca sesinden çok memnun isen niye satıyorsun kıllandım şimdi

alıp satmak ruhumuzda var

Buarada fuze'ye geçmişsin galiba. X1050 kesmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

@s&y; Fıtratımız böyle. Al-sat, ekonomiye can ver

quote:

Hım anladım kimse beni kararımdan caydıramaz kardeş çok teşekkür ederim çok sağol ama ben huyumu iyi biliyorum ki SM3 alırsam aklım muhakkak IE8'de kalacak içimde bir ukte IE8 ilk çıktığından beri aklıma düşmüş yeni değil.

İkisini de al bence. İE8'e o kadar para verdikten sonra SM3 almazsan ayıp etmiş olursun

bana neden teşekkür ediyon sanki ben seni zorluyom sm3 ümü al diesat bana dedin bende fiyatını söyledim sen sonra teşekkür ettin

• Gaza geldi galiba İE8 alcağı için...Ondandır

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

@s&y; Fıtratımız böyle. Al-sat, ekonomiye can ver

quote:

bana neden teşekkür ediyon sanki ben seni zorluyom sm3 ümü al diesat bana dedin bende fiyatını söyledim sen sonra teşekkür ettin

• yaza kadar beklersen bendeki ie8 i sana ist. daysan 340 a elden veririm.
    sm3 gecis yapacagim
  • Çıldırır hayatta bekleyemez

quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

yaza kadar beklersen bendeki ie8 i sana ist. daysan 340 a elden veririm.
    sm3 gecis yapacagim
  • bence bu arkadaş yüz milyona bi kulaklık alacak . Göreceksiniz
  • quote:

bence bu arkadaş yüz milyona bi kulaklık alacak . Göreceksiniz

• yok SM3'de bass yokmuş almam onu 3 kuruş fazla olsun IE8 olsun aklım onda kalmasın. yaw 100 TL'ye CX300II aldım beğenmedim 200 TL'ye AKG K324P aldım beğenmedim şimdi sıra IE8i'de evet serhatsb yaza kadar çıldırırım bekleyemem arkadaşın dediği çok doğru bir tespit beni çözmüş helal olsun şimdi diyecek seni çözmek için filozof olmaya gerek yok ki!...
  • quote:

yok SM3'de bass yokmuş almam onu 3 kuruş fazla olsun IE8 olsun aklım onda kalmasın. yaw 100 TL'ye CX300II aldım beğenmedim 200 TL'ye AKG K324P aldım beğenmedim şimdi sıra IE8i'de evet serhatsb yaza kadar çıldırırım bekleyemem arkadaşın dediği çok doğru bir tespit beni çözmüş helal olsun şimdi diyecek seni çözmek için filozof olmaya gerek yok ki!...

cık cık cık...olmadı...

Takılıyoz yav kızma hemen

• yha ama kardeş ben alıngan bi yapıya sahibim vallaha gerçek sandım eğer şaka ise sabaha kadar yapın hiç alınmam o zaman ben bu forumda güzel arkadaşlara sahip oldum demektir hepinize kucak dolusu sevgiler.
  • quote:

yok SM3'de bass yokmuş almam onu 3 kuruş fazla olsun IE8 olsun aklım onda kalmasın. yaw 100 TL'ye CX300II aldım beğenmedim 200 TL'ye AKG K324P aldım beğenmedim şimdi sıra IE8i'de evet serhatsb yaza kadar çıldırırım bekleyemem arkadaşın dediği çok doğru bir tespit beni çözmüş helal olsun şimdi diyecek seni çözmek için filozof olmaya gerek yok ki!...

eger orjinalse bu saydiklarin ciktiklari zaman begenilen modellerin nesini begenmedin anlamadim
  • quote:

yha ama kardeş ben alıngan bi yapıya sahibim vallaha gerçek sandım eğer şaka ise sabaha kadar yapın hiç alınmam o zaman ben bu forumda güzel arkadaşlara sahip oldum demektir hepinize kucak dolusu sevgiler.

Konuşma tarzın liseli tikky'lere benziyo yalnız.Bu emo'lar falan varya evrim geçirmiş yaratıklar gibi gezenler onlar gibi yha falan. Biraz düzeltirsen daha iyi olur bence

• nefret ederim lisesi tikky'lerden ve emolar'dan ben 26 yaşında askerliğimi yapmış bir kişiyim olur düzeltirim uyardığın için teşekkür ederim. serhatb arkadaşım cihazların ikiside orjinaldi yalnız AKG K324P'nin sesi gerçekten doğaldı ama bass yoktu dediğim gibi bana bass lazım, Sennheiser CX300II'ye gelecek olursak onda daha iyi bass var ama benim istediğim seviyede değil dedim ya ben bass woofer hastasıyım ancak beni IE8 keser niye keser diyorum çünki frekans verilerini tepkimesini gördüm 10.000 Hz'de %90 verim tavan yapmış cycle'lar.
  • quote:

nefret ederim lisesi tikky'lerden ve emolar'dan ben 26 yaşında askerliğimi yapmış bir kişiyim olur düzeltirim uyardığın için teşekkür ederim. serhatb arkadaşım cihazların ikiside orjinaldi yalnız AKG K324P'nin sesi gerçekten doğaldı ama bass yoktu dediğim gibi bana bass lazım, Sennheiser CX300II'ye gelecek olursak onda daha iyi bass var ama benim istediğim seviyede değil dedim ya ben bass woofer hastasıyım ancak beni IE8 keser niye keser diyorum çünki frekans verilerini tepkimesini gördüm 10.000 Hz'de %90 verim tavan yapmış cycle'lar.

başıma iş acıyorum ama ;

Future Sonics Atrio alabiliyorsan yurtdışından filan alabilirsin .deprem hissi veren bass ları oldugu söylenir.
    hem ie8 den daha ucuz olur.
    sakın kullanan varmı nasıl bişey die soru sorma yazdıgım kulaklıgı arastır kafanda bişeyler planla al artık bi kulaklık
    askerde seni dövmediler mi bilader bu kararsızlıkla nasıl bitirdin askerliği şaşıyorum

• tamam yok yok sormam korkma başına iş açmadın bu arada askerliği de zorla bitirdim kıl payı merkez komutanlığına gitmekten yırttım çok zordu çok bilemezsin. Neyse beni aydınlattığınız için emeği ğeçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
  • nereden,nezaman,nekadara aliyorsun ie8 i?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.