Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet pek sevgili ve sayın seyirciler. Herkes nefesini tutmuş bir durumda Herşeyibilenadam'ın İE8 almasını bekliyor. Alcak mı? Almıcak mı? Ne zaman alcak? Bu soruların cevabı için bizden ayrılmayın

Uykum geldi ben yatıyorum. Hade iyi forumlar, iyi geceler hepinize... Sizde yatın artık ya saat kaç olmuş hala ne konuşuyolar cık cık cık

• Cevap : Evet alacak ama 2 ay sonra çünki asgari ücretle ancak parası birikiyor.
  • serhatb arkadaşım Metan ile ön sipariş 600 tl'ye denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam
    serhatb arkadaşım Metan ile ön sipariş 600 tl'ye denk geliyor.

o paraya git logitech z5500 al basin keyfini sur
  • Asgari ücretle IE8 mi alınır?

quote:

Cevap : Evet alacak ama 2 ay sonra çünki asgari ücretle ancak parası birikiyor.
  • serhatb arkadaşım sen merak etme oda aklımda bunu aldıktan sonra ona para biriktireceğim birde bizim ev apartman dairesi ya işte onun için IE8'in kulakiçi basına ihtiyacım var komşular rahatsız olmaz geceleri anladın. Niye asgari ücret para değil mi? Niye alınmasın.
  • Kadir kardesim,terbiyeli cocuksun seni bu konuda taktir ettim.Ailen bu konuda seni iyi yetistirmis.

quote:

serhatb arkadaşım sen merak etme oda aklımda bunu aldıktan sonra ona para biriktireceğim birde bizim ev apartman dairesi ya işte onun için IE8'in kulakiçi basına ihtiyacım var komşular rahatsız olmaz geceleri anladın. Niye asgari ücret para değil mi? Niye alınmasın.

Türkiyede elektronikçileri asgari ücretlemi çalistiriyorlar artik 2008 lerde elektronikciyim ,elektronikcilerde calistim diye akg 324 konularinin birinde mesajini okumustum hani su benimkide cin maliymis deyip poset icinde gelen urunun resmini koydugun baslikta,
    gecen ay bir tane spk uzmani arkadas vardi dunyayi dolasan sayisiz kulaklik sahibi ve ie8 hayrani oda custom kulakligi yurtdisina yapacagi turistik gezide yada is gezisinde parasini verip faturasiyla beraber hemen alinacak birsey zannediyordu o derece bilgili bir spk ciydi 3000 dolar maasmi ne aliyordu hayalide ie8 idi ,o maasla parasi yetmiyordu ne yapsin neyse o arkadas ve sen ayni kisi degilsiniz degilmi fake nick durumlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 5 Mart 2011; 9:58:03 >

• O eleman yalan oldu zaten sesi soluğu çıkmıyor. Belkide bose'nin fabrikasındadır gene
  • Asgari ücret para tabii ki, küçümsemek açısından söylemedim. Fakat bir maaş bir kulaklığa verilir mi?

Tabi sen veririm dedikten sonra, bana bişe demek düşmez.

quote:

serhatb arkadaşım sen merak etme oda aklımda bunu aldıktan sonra ona para biriktireceğim birde bizim ev apartman dairesi ya işte onun için IE8'in kulakiçi basına ihtiyacım var komşular rahatsız olmaz geceleri anladın. Niye asgari ücret para değil mi? Niye alınmasın.

• benim asgari maaşım olsa herhalde forumdaki en iyi sistem bnde olurdu
  • Aynen katılıyorum +1

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

benim asgari maaşım olsa herhalde forumdaki en iyi sistem bnde olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.
    O eleman yalan oldu zaten sesi soluğu çıkmıyor. Belkide bose'nin fabrikasındadır gene

Amar Bose ile ilk ceyregin mali degerlendirmesini yapiyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

O eleman yalan oldu zaten sesi soluğu çıkmıyor. Belkide bose'nin fabrikasındadır gene

Amar Bose ile ilk ceyregin mali degerlendirmesini yapiyordur...

• yok ben o değilim demek benim çakma nick'im de varmış öğrenmiş oldum güzel takip etmişsin beni evet doğru 2008 de yapılan elektronikçilerde çalıştım yorumu benim aynen öyle burda 600 TL asgari ücret veriyorlar burası Malatya çok iş yaptırıp az maaşla çalıştırıyorlar insanları tıpkı amele gibi evet o AKG çakma yani fake'imiş sonradan fark ettim o bozuldu kazık yedikten sonra ayıktım ki bunların piyasada vızır vızır fakesi dolaşıyormuş ondan sonra İstanbul MediaMarkt'dan orjinalini aldırdım arkadaşa benim evlilik durumu olmadığı için ve ailem ile yaşadığım için sorun olmaz alırım 2 ay 300 TL koy kenara IE8 cepte!...
  • Hocam bence biran önce evlen

quote:

yok ben o değilim demek benim çakma nick'im de varmış öğrenmiş oldum güzel takip etmişsin beni evet doğru 2008 de yapılan elektronikçilerde çalıştım yorumu benim aynen öyle burda 600 TL asgari ücret veriyorlar burası Malatya çok iş yaptırıp az maaşla çalıştırıyorlar insanları tıpkı amele gibi evet o AKG çakma yani fake'imiş sonradan fark ettim o bozuldu kazık yedikten sonra ayıktım ki bunların piyasada vızır vızır fakesi dolaşıyormuş ondan sonra İstanbul MediaMarkt'dan orjinalini aldırdım arkadaşa benim evlilik durumu olmadığı için ve ailem ile yaşadığım için sorun olmaz alırım 2 ay 300 TL koy kenara IE8 cepte!...

• quote:

Hocam bence biran önce evlen

quote:

yok ben o değilim demek benim çakma nick'im de varmış öğrenmiş oldum güzel takip etmişsin beni evet doğru 2008 de yapılan elektronikçilerde çalıştım yorumu benim aynen öyle burda 600 TL asgari ücret veriyorlar burası Malatya çok iş yaptırıp az maaşla çalıştırıyorlar insanları tıpkı amele gibi evet o AKG çakma yani fake'imiş sonradan fark ettim o bozuldu kazık yedikten sonra ayıktım ki bunların piyasada vızır vızır fakesi dolaşıyormuş ondan sonra İstanbul MediaMarkt'dan orjinalini aldırdım arkadaşa benim evlilik durumu olmadığı için ve ailem ile yaşadığım için sorun olmaz alırım 2 ay 300 TL koy kenara IE8 cepte!...

• quote:

Vaay demek Malatyalısın ha?
    Ben 9 yıl kaldım Malatya da, İe8 ile ilgilenen bir Malatyalı ilk defa görüyorum..
    Arkadaşların demesinler sana "Neye sokisin la onu gulaana" diye..

Edit: Ekleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 5 Mart 2011; 15:49:19 >

• Ben sakarya'dayken cks70 kullanıyordum. Okulda hocaların ve özellikle arkadaşların bakışlarını hatırlamak bile istemiyorum... "Ne sokmuş len bu mal böyle kulağına" Gibisinden bakıyorlardı

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Vaay demek Malatyalısın ha?
    Ben 9 yıl kaldım Malatya da, İe8 ile ilgilenen bir Malatyalı ilk defa görüyorum..
    Arkadaşların demesinler sana "Neye sokisin la onu gulaana" diye..

Edit: Ekleme..

• Yorumlar çok güzel çok harika forum kendine geldi 2 günde sohbet odasına çevirdim. iş kulaklak yorumlamadan çıktı başka bir boyuta döndü neyse espiri bi yana niye evleneyim ben aklımı peynir ekmele mi yedim 600TL bana yetmiyor birde ev mi geçindirecem. hem evlenirsem nasıl IE8 alırım ben kendi isteklerimden ödün veremem ama birgün oda olur onun orasını Allah bilir kader kısmet yalnız erteledikçe ertelemek istiyorum bilirsiniz insanoğlu doyumsuz gözü bi türlü doymak bilmez ayrıca Malatya köy değil orda ne piyasaya sürülüyorsa bir hafta sonra da burda artı internet elinzin altında hemde 24 saat istediğin elektronik birşey varsa parayı havale ediyorsun 2 günde burda yani burası mahrumiyet bölgesi değil öyle nitelendirmeyin doğuyu ayrıca bu yoruma bayıldım "Neye sokisin la onu gulaana" diye.. Evet eski topraklar der bazenleri ama ben aldırmam. Zaten alırsam Malatya'da ilk ben olurum o kulaklığı taşıyan buna eminim. Herşey merak ve heves ile doğru orantılı bu tür cihazlara aşırı merakım var. Uyuşturucu gibi aynı bir kez kulağınıza enjekte edince vücud hep istiyor, hemde her seferinde daha iyisini.

• www.accessoryjack.com/-strse-2312/Audio-dsh-Technica-ATH-dsh-CKS90LTDII-CKS90LTDII-CKS90/Detail.bok

140 dolara bunu al sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 6 Mart 2011; 1:04:58 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.