Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten araştırdım ve bi karara vardım bu lafım beni kararımdan döndürmek isteyenlere bana her seferinde bir başka marka kulaklık öneriyorlar da onun için dedim di ben hepsini alamam ki bütçem belli zaten hepsini alacak olsam bu forma giripte IE8 dinleyenlerin fikrini almazdım direk gider kulaklığı alırdım beğenmedim mi gider Earsonic Sm3 alırımdım onuda mı beğenmedim gider Victor/JVC FX700 alıdım. Yani böyle
  • Ben bir sürü ekipman değiştirdim.Ve neredeyse hiç kimseye soru sormadım.Madem araştırdın niye yoruyorsun ki ben araştırmadan "armut piş ağzıma düş" olanlarada ayrıca da kızıyorum.Abicim:Allah sana beyin vermiş internetin var.Sırf üşengeçlikten burada olan bilgileri isteme olayına çok kıl oluyorum.Burası alo kulaklık sorabilirmiyim hattı değil.
    not:bu cevap herhan gibi bir kişiye özel olarak değil,anlayana yazılmıştır.
  • tamam.

quote:

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam

Bakın arkadaşlar yazmayayım dedim ama kendimi gine tutamadım ben kalitesiz kulaklıklar kullanmaktan bıktım artık!... mesela küçük kulaklıklardan başlasın demiş arkadaşın biri yahu ben zaten kullandım ki küçük kulaklıklar onların sesini beğenmediğim için IE8 model kulaklığa geçmek istiyorum ayrıca bi arkadaşım da makaraya alıyor demiş benim işim gücüm yok makara mı yapıcam ben AKG K324P model kulaklığa burun çevirmişim ben öyle küçük kulaklık daha kullanırmıyım.
  • Ayrıca;

quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

Ben bir sürü ekipman değiştirdim.Ve neredeyse hiç kimseye soru sormadım.Madem araştırdın niye yoruyorsun ki ben araştırmadan "armut piş ağzıma düş" olanlarada ayrıca da kızıyorum.Abicim:Allah sana beyin vermiş internetin var.Sırf üşengeçlikten burada olan bilgileri isteme olayına çok kıl oluyorum.Burası alo kulaklık sorabilirmiyim hattı değil.
    not:bu cevap herhan gibi bir kişiye özel olarak değil,anlayana yazılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

tamam.

quote:

Bakın arkadaşlar yazmayayım dedim ama kendimi gine tutamadım ben kalitesiz kulaklıklar kullanmaktan bıktım artık!... mesela küçük kulaklıklardan başlasın demiş arkadaşın biri yahu ben zaten kullandım ki küçük kulaklıklar onların sesini beğenmediğim için IE8 model kulaklığa geçmek istiyorum ayrıca bi arkadaşım da makaraya alıyor demiş benim işim gücüm yok makara mı yapıcam ben AKG K324P model kulaklığa burun çevirmişim ben öyle küçük kulaklık daha kullanırmıyım.

• düşüncem olmusuz hocam hd 600 alabilirsin o paraya metandan ya da techno fi de satlan hd 600 e bakmanı öneriyorum 350 tl gibi birşeydi,eminim daha cok zevk alacaksınyinede siz bilirsiniz ama sürmek için bir tanede amfi şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosther

düşüncem olmusuz hocam hd 600 alabilirsin o paraya metandan ya da techno fi de satlan hd 600 e bakmanı öneriyorum 350 tl gibi birşeydi,eminim daha cok zevk alacaksınyinede siz bilirsiniz ama sürmek için bir tanede amfi şart

O hiç olmaz. Biz yavaş ol diyoruz sen baya iyi sistem gerektiren kulaklık öneriyorsun. Alıp mp3 çalara takıp dinler sonra da gelip burada beğenmedim der.
  • Onunla da kalmaz gelir seni suçalr sen tavsiye ettin diye
  • tsn141 arkadaşım aynen de burası kulaklık danışma hattı aynen dediğin gibi herkes danışıyor da ben mi danışmıyacağım ayrıca I want to be an engineer,sex can wait. Ben mühendis olmak istiyorum, sex bekleyebilir, diyen ben değilim sensin ayrıca DH mühendisi olmak isteyen aday da sensin ne oldu iki açıklama yordu mu seni
  • beni yordun orası kesin..
  • Yahu taş mı taşıttırdım size ne ettim.
  • Arkadaslarla para toplayip sana bir ie8 mi alsak ne yapsak, donanin haber donanim haber olali boyle klasik muzik konseri gormedi
  • Bence daha fazla yazmayalım , ne halt ederse etsin , bir insan bu kadarmı intaçı ve kararsız olur , tekrar söylüyorum sen ve senin gibi insanlar hiçbirşey alamaz , öyle sorar sorar durur , hadi bakayım
  • Bende o cihazı alıp boy boy resimlerini yayınlamazsam benimde adım kadir değil aha ben size bu kadar söylüyorum.
  • quote:

Bende o cihazı alıp boy boy resimlerini yayınlamazsam benimde adım kadir değil aha ben size bu kadar söylüyorum.

ie8 in mukemmelligini fotografliyacak bir makina icat edilmedi henuz en iyisi full hd 3d kamerayla cekip burada o videoyu yayinlamak
  • Siz geçin dalganızı aldırmıyorum. Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar Allaha emanet olun.
  • Ben merak ediyorum mutlaka yayınla

quote:

Bende o cihazı alıp boy boy resimlerini yayınlamazsam benimde adım kadir değil aha ben size bu kadar söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Ben merak ediyorum mutlaka yayınla

quote:

ie8 alır da bir sm3 alamaz

• s&y arkadaşım senin SM3'ü sat bana Çünki Tr de yok SM3 ve nerden alınır nasıl şipariş verilir bilmiyorum. Ayrıca kulaklık kablosunda değiştirme, şarkı atlama, volume control da yok artı armatür sürücülü kulaklık benim kulağıma ne derece uyar orası da meçhul yani kulak zevkime uymaz gibi geliyo. Yazık etmeyelim paraya hım ne dersin.
  • olur satarım

edit: ama sana gelmez onu söyliyim gümm gümm bass bekleme sm3 de..parana yazık edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 4 Mart 2011; 14:10:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.