Şimdi Ara

Sennheiser ie8 almak istiyorum düşünceleriniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herşeyibilenadam

Yorumlar çok güzel çok harika forum kendine geldi 2 günde sohbet odasına çevirdim. iş kulaklak yorumlamadan çıktı başka bir boyuta döndü neyse espiri bi yana niye evleneyim ben aklımı peynir ekmele mi yedim 600TL bana yetmiyor birde ev mi geçindirecem. hem evlenirsem nasıl IE8 alırım ben kendi isteklerimden ödün veremem ama birgün oda olur onun orasını Allah bilir kader kısmet yalnız erteledikçe ertelemek istiyorum bilirsiniz insanoğlu doyumsuz gözü bi türlü doymak bilmez ayrıca Malatya köy değil orda ne piyasaya sürülüyorsa bir hafta sonra da burda artı internet elinzin altında hemde 24 saat istediğin elektronik birşey varsa parayı havale ediyorsun 2 günde burda yani burası mahrumiyet bölgesi değil öyle nitelendirmeyin doğuyu ayrıca bu yoruma bayıldım "Neye sokisin la onu gulaana" diye.. Evet eski topraklar der bazenleri ama ben aldırmam. Zaten alırsam Malatya'da ilk ben olurum o kulaklığı taşıyan buna eminim. Herşey merak ve heves ile doğru orantılı bu tür cihazlara aşırı merakım var. Uyuşturucu gibi aynı bir kez kulağınıza enjekte edince vücud hep istiyor, hemde her seferinde daha iyisini.

Arkadaşım nasıl olsa fikrin değişmeyecek ve almasan da içinde kalacak. O zaman sen ne yap et bu kulaklığı al. Ne zaman alıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 6 Mart 2011; 2:11:00 >

• bu adam bildigin dalga geçiyor arkadaslar .artık bu konuya msj yazmayın bence..

tamamiyle muhabbet ortamı kurma amaçlı bi insan sanırım..alacagı verecegi yok .sadece bi kaç muhabbetten sonra hoşuna gitti yazmak .oyüzden aklına ne gelirse yazıyo.saf ayagına yatıyor.yada yatamıyor ..
  • serhatsb arkadaşım geç onu boşver bi başka arkadaşım da önerdi ama o kulaklık bana uymaz hem kulaküstü kablo atılmıyor ayrıca kablodan kumanda etme özelliği ve mikrofonu yok ben iPhone ile kullanacağım için bana uymaz ayrıca ses kalitesi ve bass sesi IE8 kadar belirgin değilmiş AWESOME arkadaşım ben IE8i alacağım 150 tl fiyat farkı ondan dolayı ayrıca Euro kuru yüksek şu ara
  • 600 TL ie8'e yazık günah değil mi ya. O kadar para verilir mi? Hem asgari ücretle geçinmek zor. Yemenden içmenden keseceksin. Onu alana kadar cks90 almak daha mantıklı bana göre de. Aşağı yukarı aynı kulaklıklar birbirini aratmaz.
  • quote:

serhatsb arkadaşım geç onu boşver bi başka arkadaşım da önerdi ama o kulaklık bana uymaz hem kulaküstü kablo atılmıyor ayrıca kablodan kumanda etme özelliği ve mikrofonu yok ben iPhone ile kullanacağım için bana uymaz ayrıca ses kalitesi ve bass sesi IE8 kadar belirgin değilmiş AWESOME arkadaşım ben IE8i alacağım 150 tl fiyat farkı ondan dolayı ayrıca Euro kuru yüksek şu ara

Iphone'u kendin mi aldın?
  • s&y arkadaşım ayıp oluyor ne dalga geçmesi ben çocukmuyum hepimiz aklı başında kocaman adamlarız kesinlikle kalbine öyle bişey getirme hitmachine16 arkadaşım tutarlılık kararlılık inayçılık diyelim CKS90 belki IE8'den kat kat güzel bir kulaklık olabilir hatta ucuzda olabilir ama ginede IE8 diyorum be konunun kapanmasını istiyorum forumun ileri ve önde gelen abileri beni yanlış anlıyor samimiyetime güvenmiyor o yüzden beni kimse kararımdan döndüremez.
  • quote:

serhatsb arkadaşım geç onu boşver bi başka arkadaşım da önerdi ama o kulaklık bana uymaz hem kulaküstü kablo atılmıyor ayrıca kablodan kumanda etme özelliği ve mikrofonu yok ben iPhone ile kullanacağım için bana uymaz ayrıca ses kalitesi ve bass sesi IE8 kadar belirgin değilmiş AWESOME arkadaşım ben IE8i alacağım 150 tl fiyat farkı ondan dolayı ayrıca Euro kuru yüksek şu ara

solid bass
  • Evet ben aldım kimsenin yardımı olmadan.
  • quote:

Evet ben aldım kimsenin yardımı olmadan.

4g mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Evet ben aldım kimsenin yardımı olmadan.

4g mi?

O kadar da değildir
  • 3G 16 GB Beyaz kapak
  • quote:

3G 16 GB Beyaz kapak

offf hemde beyaz kapak
  • quote:

3G 16 GB Beyaz kapak

al bir tane 50 tlye vibeii hem muzik dinle hem konus
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

3G 16 GB Beyaz kapak

offf hemde beyaz kapak

malatyanin havalı gençlerinden...
  • ohoooo bu uzar gider arkadaşlar vay sormaz olaydım tamam aydınlattınız beni kararımı verdim sağolun var olun kırıcı olmayın lütfen benim ağzımdan size karşı en ufak kırıcı birşey çıktı mı?
  • estafurlağ...

sana altın degerinde tavsiyelerde bulunuldu sense benzer ses icin iki kati para vermekten vazgecmedin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 6 Mart 2011; 2:03:18 >
  • quote:

ohoooo bu uzar gider arkadaşlar vay sormaz olaydım tamam aydınlattınız beni kararımı verdim sağolun var olun kırıcı olmayın lütfen benim ağzımdan size karşı en ufak kırıcı birşey çıktı mı?

İşte çıkmadığı için zaten yükleniliyor sana Sen ie8'ini al buraya gelip fotolarını çekip koy. Yorumlarını da yazarsın.
  • Eleman haklı Abim sen İE8'ini al...Kararını vermişsin.Alıncaya kadar da buraya mesaj yazma. Aldıktan sonra boy boy resimleri de ekleyip nispet yap...Sen de rahatla Biz de rahatlayalım...

quote:

ohoooo bu uzar gider arkadaşlar vay sormaz olaydım tamam aydınlattınız beni kararımı verdim sağolun var olun kırıcı olmayın lütfen benim ağzımdan size karşı en ufak kırıcı birşey çıktı mı?
  • Tamam.
  • Bana da IE8i
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.