Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3te biri fiyatına aldığın yerlerden bir tanesini söyleyebilir misin acaba? PMden de olabilir, buradan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

3te biri fiyatına aldığın yerlerden bir tanesini söyleyebilir misin acaba? PMden de olabilir, buradan da olabilir.

Malesef kendim de kulaklık satışı yaptığım için link veremem. IE8 satmıyorum zaten fakat pek çok model Sennheiser kulaklığı mevcut.
  • Siz nerde satıyorsanız oranın linkini verseniz de baksak, sizden alsak veya getirtseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Siz nerde satıyorsanız oranın linkini verseniz de baksak, sizden alsak veya getirtseniz?

Şu an için sadece CX 500, CX 300 ve MM50 IP satıyorum. HD 238 de getirtebilirim. Bunlar dışında isteyebileceğiniz hangi modeller varsa belirtin. PM'ye geçelim.
  • En azından sattığınız modellerin fiyatlarını verin burdan da görelim. Kulaklık almak isteyenlerin en çok uğradığı bölüme de yazmayacaksanız nasıl satacaksınız kulaklıkları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

En azından sattığınız modellerin fiyatlarını verin burdan da görelim. Kulaklık almak isteyenlerin en çok uğradığı bölüme de yazmayacaksanız nasıl satacaksınız kulaklıkları?

Çok uygun fiyattan sattığım için almayı düşünmeyenlerin bile "orijinal mi, çin malı mı" gibi ilginç sorularından ürünleri buraya koymuyorum.Ciddi almak isteyen PM atsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 23 Ocak 2011; 12:53:58 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 24 Ocak 2011; 2:07:44 >
  • ilginç insanlar var
  • 3 tlik philips kulaklıkların Sennheiser CX300 kulaklıklardan daha iyi olduğunu iddia edecek kadar ilginç insanlar var...
  • @wishdropper
    insanların ekmeğiyle oynuyosun

@freefalcon
    dert edinmişsin o lafımı.ben öyle demedim ama öyle anlamak da serbest tabi ki.

konu amacından sapmasın : ie8'i iyi biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

@wishdropper
    insanların ekmeğiyle oynuyosun

@freefalcon
    dert edinmişsin o lafımı.ben öyle demedim ama öyle anlamak da serbest tabi ki.

konu amacından sapmasın : ie8'i iyi biliriz

Yok canım niye dert olsun düşündükçe gülüyorum Nasıl demek istediğini anlatırsan belki daha da çok gülerim

• quote:

Orijinalden alıntı: wishdropper

arkadaşım iphone da made in china. ama amerika markası. çine gittinmi hiç hayatında bilmiyorum ama adamlar mercedesi bile birebir yapmışlar. kulaklıkta replika dönemini başlattılar. çindeki kalıpları kullanıp orjinal fabrikadaki çizimleri çalıp yapıyorlar. ama malzeme kalitesi traş oluyor tabi. bende çin malı bose var. 40 tl ye aldım. ipod un kendi kulaklığı kadar ses veriyor çok da dandik değil ama replika.

cx500 amerikada bile 90 dolardan aşağı değil. sen üzerine kargo koyup birde kar edeceksin. hiç mümkünmü? evet çinde yapılıyor hepsi ama birisi çinde sennheiserin yerinde yapılıyor diğeri çinde merdiven altında yapılıyor.

çinde 2 dolara kingston 32 gb flash disk var. 1 ay sonra bozuluyor tam. alan çoktur.

çinde herkes birbirini tanır ve ambalajları bile birebir yaparlar. giderler sennheiserde çalışan çinliye sorarlar ambalaj nerde yapılıyor şu atölyede. giderler oraya derler usta bizede bas. içinide bu şekilde yapmaya çalışırlar. bunada replika deniyor. rolexin saatleri var 100 dolara ama rolex değil onun gibi.

ben kime anlatıyorum ki =) bu forumda bunu herkes bilir. 39 liraya sen sennheiserin adaptör takımını bile alamazsın.

mekanın belliyse almak isteyen ziyaret eder playerıyla dinler görür ve alır. ben dinlemeden kulaklığı hayatta almam bir kere yaptım o hatayı.

ha bu arada çindekiler bunuda yapsın da replikasını da olsa bari alalım.

http://ultimateears.com/en-us/products/18-pro

Vallahi sen çok bilgiliymişsin arkadaşım teşekkürler bilgilendirme için Yalnız ben de biraz seni bilgilendireyim istersen. Bu kulaklıkların emin ol o kadar büyük maliyetleri yok. Satın aldığın kulaklığın fiyatının önemli bir kısmı Marka parası emin olabilirsin. Ürünün sana ulaşmasında 4 aşama var. Birincisi fabrikada üretilmesi. 2.si Çindeki büyük distribütörlerin ülke distribütörlerine dağıtım yapması, 3.sü ülke distribütörlerinin perakende satıcı firmalara ürünü ulaştırması, 4. sü de senin perakende firmalarından ürünü satın alman. Bu aşamaların her birinde kulaklığın fiyatının üzerine bir miktar daha ekleniyor( Artan meblağ miktarı onların insafına kalmış). Vergileri söylemiyorum bile... Eğer ürünü direk fabrikasından alabilirsen ne olur? Elbette fiyatlar çok düşük olur. İki bin küsürlük liralık Iphone 4'ün maliyetinin ne kadar komik bir rakam olduğunu bir araştır istersen Bu arada benim sattığım kulaklıkları herkes dinledikten kontrol ettikten sonra onay veriyor, hiç kimsenin parası o kadar ucuz değil ondan emin olabilirsin. GET'li sattıklarımdan daha fazla GET'siz ürün de sattım ve her hangi bir şikayet almadım. Yani dünyada bir kendinizi akıllı sanmak niye?

Bu arada 2 dolara 256 gb flash bellek de satıyorlar, o apayrı bir olay, tamamen sahtekarlık, tutturabildiklerine kakalıyorlar. Teknik bilgisayar bilgisi olmayanlar ürünü alıp bilgisayara takıyorlar ve 256 gb olduğunu görüyorlar. Hatta bir kaç dosya kopyalıyorlar bakıyorlar hiç bir sorun yok, tamamdır hemen onayı ver... Fakat biraz daha büyük dosyalar attıklarında dosyaların açılmadığını görüyorlar. Neden? Çünkü bu bellekler gerçekte yazılımla 1-2 gb'dan 128-256 expand yapılmış. 1 ay sonra bozulmuyor aslında zaten bozuk

• ben çine gittim ve gözümle gördüm senden daha bilgili olduğum kesin. senin söylediğine anca tahtakaledeki esnaf inanır. senin sattığın adamlar hayatında orjinalini hiç dinlemediği için anlayamamıştır sahte olduğunu. diyorumya varsa cesaret ver adresini millet gelsin dinleyip de alsın. aç iki tane teşir ürünü. aynı kulaklığın orjinali var bende getireyim sende çıkar onu aynı ise ben elindekileirn hepsini alacağım.
  • quote:

ben çine gittim ve gözümle gördüm senden daha bilgili olduğum kesin. senin söylediğine anca tahtakaledeki esnaf inanır. senin sattığın adamlar hayatında orjinalini hiç dinlemediği için anlayamamıştır sahte olduğunu. diyorumya varsa cesaret ver adresini millet gelsin dinleyip de alsın. aç iki tane teşir ürünü. aynı kulaklığın orjinali var bende getireyim sende çıkar onu aynı ise ben elindekileirn hepsini alacağım.

Çin'e turistik gezi yapmakla birşey öğrenemediğin ortada arkadaşım. Benden bilgili olduğunu iddia ediyorsun, ben hem lisede hem ünv.den bilgisayarcıyım+işletme mezunuyum, sen nesin acep? Bir konu hakkında konuşacaksan önce teknik bilgin olsun. Philips She1350 kulaklıların Sennheiser CX500 den daha iyi olduğunu iddia eden yukarıdaki arkadaş gibi sen de flash bellekleri örnek vererek kendini komik duruma düşürüyorsun.

Zaten Kayseri'de olanlara adresimi veriyorum gelip bakıp elden alıyorlar. Bu kulaklığı alanların çoğu kendisinde zaten olan, ya da arkadaşında olan ve fiyatın iyi olduğunu bilen insanlar. Kendi ya da arkadaşlarının ellerindekilerle karşılaştırıp onay veriyorlar. Kendinizi niye herkesten akıllı sanarsınız anlamam. Ben gerçekten kar amaçlı satmak istesem 200 tane getirtir üzerine 20-30 daha koyar gittigidiyorda günün ürünü olarak satarım bunu. Geleceksen Kayseri'ye buyur incele. Yok gelemem diyorsan buradan yak :

Elimdeki ürünlerin yüksek çözünürlüklü resimleri:
    http://img600.imageshack.us/f/cx500n.jpg

http://img585.imageshack.us/f/cx500arka.jpg

• ben bang olufsenin kulaklık tasarımında çalışan arkadaşla birlikteyim şu anda çinde 2 yıl kulaklık bürosunda çalıştı (shenzende). sana bir taraflarıyla gülüyor. kayserili kardeşim. ben 4000 tl kulaklığa para yatırmış biriyim. bütün kulaklıları bilirim. çinden bose alıp çöpe atıp sadece kulak tıkaçlarını kullanıyorduk yalıtım için. 5 dolara sennheiser alıp kullanma klavuzuna bakıp çöpe atan arkadaşlarım var. istanbulda olsaydın keşke. anca kayseriden satarsın zaten. gözüyle görse kim alacak.

Orjinalini dinleyen birisi hemen anlar sahte olduğunu. Dinlemeyen adam zaten ipod un dandik kulaklığına bile oha der ne kaliteliymiş. bende öyle derdim 7 - 8 yıl önce. şimdi ie8 im var.

http://www.alibaba.com/product-gs/285880652/Sennheiser_IE8.html

al sana link tanesi 11 dolara ie8 al çinden bunları da sat.

http://www.aliexpress.com/product-gs/338798634-Dropship-Free-Shipping-Sennheiser-IE8-IE-8-in-ear-earphone-headphone-in-box-Gift-Packing-wholesalers.html

bu linke gir 40 dolara ie8 al eve teslim kargoyla. kubilay adlı bir türk almış hatta teşekkür bile etmiş altta.

ben bunları bilmiyorum aptalım 300 dolar para verdim yani =) peki öyle olsun =)

Bir lafa bakarım laf mi diye birde söyleyene bakarım adammı diye

(Mevlana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 23 Ocak 2011; 13:17:53 >

• quote:

ben bang olufsenin kulaklık tasarımında çalışan arkadaşla birlikteyim şu anda çinde 2 yıl kulaklık bürosunda çalıştı (shenzende). sana bir taraflarıyla gülüyor. kayserili kardeşim. ben 4000 tl kulaklığa para yatırmış biriyim. bütün kulaklıları bilirim. çinden bose alıp çöpe atıp sadece kulak tıkaçlarını kullanıyorduk yalıtım için. 5 dolara sennheiser alıp kullanma klavuzuna bakıp çöpe atan arkadaşlarım var. istanbulda olsaydın keşke. anca kayseriden satarsın zaten. gözüyle görse kim alacak.

Orjinalini dinleyen birisi hemen anlar sahte olduğunu. Dinlemeyen adam zaten ipod un dandik kulaklığına bile oha der ne kaliteliymiş. bende öyle derdim 7 - 8 yıl önce. şimdi ie8 im var.

http://www.alibaba.com/product-gs/285880652/Sennheiser_IE8.html

al sana link tanesi 11 dolara ie8 al çinden bunları da sat.
    __________________________________________________________________________________________

Bir lafa bakarım laf mi diye birde söyleyene bakarım adammı diye

(Mevlana)

Arkadaşım herkesin senin gibi sokağa atacak parası yok emin olabilirsin. Benden kulaklık alanların en az %50'si İstanbul'dan alıyor zaten, halen çok şey biliyormuş gibi konuşuyorsun. Kar amaçlı satmıyorum diyorum,Alanların çoğu TR'den aldıklarıyla kıyaslayıp alıyor diyorum, bir alan bir daha alıyor diyorum dinleyen kim... Sennheiser HD 650 al dinle istersen belki daha çok "OHA" dersin Bu işin sonu yok çünkü. Senin paran bolmuş nasılsa sen bildiğin gibi devam et (Bu arada o kadar duyarlı bir insansın madem önce kendi sitendeki "büyü nasıl yapılır" saçmalıklarını kaldır istersen)

• evet 4000tllik kulaklığı olan adam hd650'ye oha diyecekti
    kar amaçlı satmıyosan sağlam zararla satıyosun.kimse de yemez.
    zaten "Orjinalini dinleyen birisi hemen anlar sahte olduğunu. Dinlemeyen adam zaten ipod un dandik kulaklığına bile oha der ne kaliteliymiş." bu lafın teyidini yapmışsın sadece
    bilmiyorsan ya da bilip de yalan söylemek yerine sus adam sansınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 23 Ocak 2011; 13:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

evet 4000tllik kulaklığı olan adam hd650'ye oha diyecekti
    kar amaçlı satmıyosan sağlam zararla satıyosun.kimse de yemez.
    zaten "Orjinalini dinleyen birisi hemen anlar sahte olduğunu. Dinlemeyen adam zaten ipod un dandik kulaklığına bile oha der ne kaliteliymiş." bu lafın teyidini yapmışsın sadece
    bilmiyorsan ya da bilip de yalan söylemek yerine sus adam sansınlar

pea, sen sadece "3 tl lik philips kulaklıklar sennheiser cx300 den daha iyidir" diyen adam olarak kalacaksın aklımda, o yüzden sana fazla bir şey söylemeye gerek duymuyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 23 Ocak 2011; 14:00:37 >

• quote:

ben 4000 tl kulaklığa para yatırmış biriyim. bütün kulaklıları bilirim. çinden bose alıp çöpe atıp sadece kulak tıkaçlarını kullanıyorduk yalıtım için. 5 dolara sennheiser alıp kullanma klavuzuna bakıp çöpe atan arkadaşlarım var.

Şu 4000 tl lik kulaklıkların linkini ve resmini çek yolla da biz de biraz inanır olalım sana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 23 Ocak 2011; 14:07:04 >
  • valla sen de denileni anlamayan çakma kulaklık satıcısısın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.