Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:51:21 >

• çok iyi biliriz
    bütçe sorun değilse arkana bakmadan al bence. k414p nin de üzerinde bir performans alırsın ie8 ile.
  • O kadar para vermeden once dinledigin muziklerinin kayitlarinin dogrulugundan emin ol derim..

K324pden sonra da ben ie7 tavsiye ederim. K324un orjinal oldugundan emin misin bir de?
  • Bu işin sonu yok. ie8 ile belkide varacağın en uç noktalardan birisine ulaşabilirsin iem için. Ama MuttFTS'nin dediği gibi kayıt çok önemli bir nokta burada.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:54:15 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:53:06 >
  • ie7 veya ie8 in mikrofonik etkisi olmuyor. Ie8 için konuşursam gerçekten kafaüstü gibi hissettiriyorlar fakat gene de kafaüstü kadar dolgun diyemem. Kafaüstü gibi demelerinin sebebi sahne genişliği/ferahlığından dolayı. Benim dinlediğim parçalarda herhangi bir patlama olmuyordu.

Bu arada K324 veya 414'ten yükseltme için direk IE7 veya IE8e çıkmana gerek yok, bilgin olsun... Ben Monster Turbine kullanıyorum IEM olarak. Evde DT770 ve masaüstü amfi kullanmama rağmen halen Turbine rahatsız etmiyor. (PX100 ediyordu, sattım) K324P giriş sınıfı olduğundan problem oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    idefix'i nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:53:20 >
  • Şunu da son olarak eklemek isterim, insan büyük veya küçük kafaüstüne geçtikten sonra IEM'ini minimal kullanmaya başlıyor. Ben eskiden dışarı gidirken, kulaklığı takayım da müzik dinleyeyim derdim her seferinde. Şimdilerde Turbine'i süngeri sık kulağına sok felan yapmaktansa kullanmıyor veya iPhone'un kulaklığı ile gidiyorum..

O yuzden IEM'lerden IE8 alsan da çoook büyük şeyler bekleme, aklında bulunsun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:52:25 >
  • ie8'i ve de herhangi bir iemi çok büyük beklentiler bulacağınızı düşünerek kesinlikle almayın,beklentilerinizi küçük tutun yoksa işin sonu gelmiyor hala yeni kulaklıklara bakınıyor insan
  • Ben olsam dışarıda da K414P ile gezerim. Bir dönem PX100 ile gezmişliğim var, bir süre sonra umurunda olmaz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:52:41 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batman19

valla odyofilmi oluyorum ne oluyor bana bilmiyorum...beklenti bitmiyorki...söz konusu ses kalitesi oldugunda cok doyumsuz bir yapım var yakın zamandada hi-fi setimi satıp yenisini kuracam...bu sanırım bir tür delilik fakat aynı zamanda hobby yanıda var...buda isin eglenceli kısmı...beklenti bitmiyor bitmedi ve bitmeyecek utuman kardesim...

Maalesef
    Ben de kulaklıklarımı değiştirmeme rağmen elime para geçtikçe hala yenilerine bakmaktan kendimi alamıyorum,bir de kısıtlı öğrenci bütçeme rağmen tüm paramı bu aletlere veriyorum.Şu anda alınacaklar listemin kafaüstü kulaklık ve de mp3 player kısmı şimdiden dolu mesela.Yeni modeller çıktıkça da bitecekmiş gibi gözükmüyor.
    Tabii ki işin hobi yanı çok daha iyi ve hoş,ama audiophile hastalığına da kayıyor baya bir süre sonra eğer sık sık eldeki kulaklıkları mp3çalarları amfileri değiştirirsek.Çünkü gerçekten sonu yok bu işin,para ne kadar varsa eğer araştırmalara ve yeniliklere kaptırırsak kendimizi gidiyoruz başka diyarlara.Ve de tabii bu sistemlere verilen paralara başkaları çok acırken,bana gayet normal geliyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:53:56 >
  • Bu sevda bitmez orası ayrı konu. Yatak odası sistemi için 2.1 araştırırken bile ne kadar uğraştım beğenemeyip..

Bu arada bu tip kulaklık takanları kızlar daha begeniyorlar. Ciddiyim Yaşadığın olaya bakma, çoğu kişinin aslında umrunda bile olmuyor ne taktığın. Sana öyle geliyor. Ha güzel bir kulaklık istiyorsan V-Moda Vibe'lara bak derim.

IE8 sana uyacaktır, hem böylece daha iyisi derdinden kurtulmuş olursun. Çünkü ancak eşdeğer veya yaklaşık kulaklık alabilirsin aldıktan sonra. Biraz daha bassız doğal olsun dersen de IE7.. Anladığım kadarı ile yurtdışı alışverişe sıcak bakmıyorsun. Bu nedenle çok mantıklı seçenekler IE7 ve IE8.

• ie 8 in üstünde bass ayar kontrolleri varmıs...belli bir süre sonra lackalasma durumu olurmu acaba...gerci garantili oldugu icin cokta önemli bir konuda degil...ie 7 ve 8 arasındaki tek fark bass ayarı ve bass yüksekligimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 21 Eylül 2009; 18:45:36 >
  • IE8, IE7ye göre bir üst model. Bas ayar düğmesinin problem yaratacağını düşünmüyorum, zaten sürekli oynanacak birşey değil.

IE7nin bas yüksekliği, IE8in en az basından daha az. Bas ayarı eksik IE7de. Kablo değiştirilemiyor. Muhtemelen çözünürlük olarak da IE8den kötüdür.

quote:

Orijinalden alıntı: batman19

ie 8 in üstünde bass ayar kontrolleri varmıs...belli bir süre sonra lackalasma durumu olurmu acaba...gerci garantili oldugu icin cokta önemli bir konuda degil...ie 7 ve 8 arasındaki tek fark bass ayarı ve bass yüksekligimi?

• yaklaşık 2 bir bucuk aydır ie8 kullanıcısıyım. Ne yalan söyliyim çok da büük artıları var kullandığım diğer iemlerden. Gel gör ki bir ton da eksisi var kanımca...

az cok maddeliyim

artılar

harika ergonomi ( 10 değişik kulak ucuyla geliyor v dogru ucu bucunca kullanımı cok keyifli)

akıllara zarar bass performansı

sahne genişliği ve detayda da çok başarılı

metan garantisi ve yapım kalitesi

eksiler

dengeden uzak baslar çok baskın

mid kalitesi son derece iyi ama tizler için aynı seyi soylemek imkansız. son derece basık kalıyor.
    ki eğer manual bass ayarını birinci seviyeden yukarı çıkartırsan yalnızca bass duyuyorsun .
    Güncel pop ve dans müzikleri için çok eğlenceli bir kulaklık
    rock,indie klasik vsvsvsvsvsv için ise tavsiye etmem

tavsiyeler

phonak pfe ya da q-jays düşünebilirsin ie 8 yerine.. 150 lirada cebinde kalır. ikiside harika kulaklıklar kanımca.. bass konusundada ikisi de benim zevkime daha uygun açıkçası.

MuttFts'nin cancaazı monster turbine de yabana atılıcak kulaklık değil okuduğum ve muttfts'den duyduğum kadarıyla..

bunlar dışında eğer rota kulak üstüne kayarsa nu-force uf-30 u şiddetle ve delaletle öneririm 100 dolara alınabilecek en iyi ''tak-dolaş-hava da yap'' kulaküstü bence şu anda.. 2 gün ödünç aldım arkadaşımdan ve ayrılış anı çok duygusaldı emin ol =)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.