Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten CX300de de dinlerken dışarıdan ses duymuyorsun. Demek istediğimiz, aslında dışarıdan gelen sesi alıyor fakat sen farkedemiyorsun. Bu da biraz ayrıntı kaybına sebep oluyor.

Ha, zaten bence mobile olarak o kadar ayrıntıya zaten gerek yok. Ben de çok izolasyon arayan biri değilim ama durum böyle..
  •  Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ?

aynı bu şekilde takıyorum ben
  • Zaten o şekilde takılıyor. Sen ilk "yukardan takmaya başladığımda" dediğinde ben şaşırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Zaten o şekilde takılıyor. Sen ilk "yukardan takmaya başladığımda" dediğinde ben şaşırmıştım

bir sürü takma stili var

http://www.head-fi.org/forums/f103/simplest-yet-most-amazing-tip-ie8-owners-updated-slow-56k-430547/

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ?
    bu normal takılış sekli

benim koyduğum resimde ise deep insertion dedikleri şekilde takmak alt tarafını dahada itiyorsun kulağın içine ;

birde böyle var buda iyi giriyor ama sanki sahne derinliği kayboluyor gibi geldi bana o yüzden en iyisi ilk koyduğum resimdeki gibi

• Sence hiç son resimdeki gibi tasarlamış mı adamlar kulaklığı? Yani sence mi takılmasını istemişler Sennheiser üretenler? Mantıklı geliyor mu?

Üstten en rahat/performanslı şekilde takılacak işte, bunun başka herhangi bir yolu yok. Head-fiye bakma, onlar garip garip şeyler üretirler, yada ürettiklerini sanırlar..
  • Tasarımından cok kulağa nasıl ne şekilde rahat ve iyi girdiği önemli son resimdeki gibide iyi giriyor ilk koyduğum resimdeki gibide son resimdeki gibi taktığınızda kulağınızı yormuyor hiç kulaklık her şekilde takılabiliyor kulağa en iyi pozisyonu deneme yanılma ile buluyor insan ben earhook ile kabloyu sıkıştırıp taktım ama son resimdeki gibi pratik olmuyor bazen
  • IE8 modelini direkt Metan'dan sipariş verdiğimizde ne kadara geliyor Dolar kurundan hesaplandığı için sabittir.Ayrıca % kaç indirim uygulanıyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batman19

türk lirası olarak 447 gibi bir rakama cıkıyor benim en son görüstügümde öyleydi...euro olarak hemen siparis kdv li 265euro fln demislerdi...ön ödemeli yani 1 ay beklemeli siparislerde %35 gibi bir indirim söz konusu oluyor...elma sepetinde ki fiyatı 700 e yakın birsey...en mantıklısı metandan önsiparisle almak...

bu arada bende o kadar arastırdım ettim ama ie 8 yerine westone 3 nasip oldu...nuriyx arkadasımızın westone ları aldım bakalım kargoyu bekliyorum heyecanla...buda benim iem olarak en son alısverisimdir...gelgelelim masaüstü bir sistem kurmak icinde sabırsızlanıyorum...ama önce su westone 3 lerin tadına bir bakalım..

Hayırlı olsun, Westone 3 nasipmiş Westone 3 daha çok profesyonel kullanıma, IE8 ise daha çok bizim gibi kullanıcılara yönelik modeller sanırım. Yorumlarını en kısa zamanda bekliyorum

• Westone3'ü kaça aldınız IE8'den daha mı iyi ayrıca Metan ile ne zaman görüştünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 6 Kasım 2009; 0:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

quote:

türk lirası olarak 447 gibi bir rakama cıkıyor benim en son görüstügümde öyleydi...euro olarak hemen siparis kdv li 265euro fln demislerdi...ön ödemeli yani 1 ay beklemeli siparislerde %35 gibi bir indirim söz konusu oluyor...elma sepetinde ki fiyatı 700 e yakın birsey...en mantıklısı metandan önsiparisle almak...

bu arada bende o kadar arastırdım ettim ama ie 8 yerine westone 3 nasip oldu...nuriyx arkadasımızın westone ları aldım bakalım kargoyu bekliyorum heyecanla...buda benim iem olarak en son alısverisimdir...gelgelelim masaüstü bir sistem kurmak icinde sabırsızlanıyorum...ama önce su westone 3 lerin tadına bir bakalım..

Hayırlı olsun, Westone 3 nasipmiş Westone 3 daha çok profesyonel kullanıma, IE8 ise daha çok bizim gibi kullanıcılara yönelik modeller sanırım. Yorumlarını en kısa zamanda bekliyorum

Head-fi da westone 3 ve IE8 karşılaştırmaları cok var westone 3 tizlerde daha iyimiş IE8'den , ama bass ve sahne derinliği IE8 kadar değilmiş sahne derinliği çok iyi hakkaten , birde bass olayı çok tatlı yahu IE8 ' de, cowon s9 ile çok iyi uyum sağladı ... batman yarın gelirse westone 3 eline kızılaya gel istersen bende gelebilirsem gelecem biryerde oturur inceleriz playerları kulaklıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Kasım 2009; 2:36:56 >

• Ben söyledim de sen de gel diye, çalışıyormuş malesef...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:59:40 >
  • @batman

Memnun olduğun için sevindim güle güle kullan . Stok uçlarda bu izlenimin custom uçla 2 hatta 3 e katlanacak bundan eminim....

Eğer custom düşünüyorsan sana tavsiyem hem iç kulağın hemde w3 ün dışını çerçeveleyen bir custom uç yaptırman....
    konuya şuradan devam edebilirsin...

http://resim.donanimhaber.com/m_30349280/mpage_1/key_//tm.htm#33529698
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 22:00:23 >
  • quote:

figure kardesim gercekten su anda kıyaslayabilecegim birsey yok sanırım en iyisi senin kendin test etmen,yani farklı bir deneyim gercekten senin icin westone 3 hakkında benim aklımda 2 ihtimal var...ya asık olacaksın yada nefret edeceksin...detayların ve tiz kalitesinin hosuna gidecegini düsünüyorum....bass konusunda ie 7 de bass yok dedirtecek kadar bass var...bu kulaklıkta mükemmel bir denge var...en göze carpan bu...ergonomisi cok iyi cok cok rahat...

Ben, ben de dahil kimsenin Westone 3 gibi bir kulaklıktan nefret edeceğine hatta beğenmeyeceğine ihtimal vermiyorum..
    IE7 konusunda şunu söyleyebilirim. Denettiğim yaklaşık 7 kişiden ancak 2'si oturtmayı başarabildiğini düşünüyorum. Kulağınıza takıp direk dinlemeye başlayabileceğiniz rahatlıkta bir kulaklık değil. Doğru uç ile kesinlikle kabloyu kulak arkasından geçecek şekilde takmanız gerek(nozzle'ı kısa olduğu için tek tam oturduğu pozisyon bu). Keşke buluştuğumuzda daha fazla zamanımız olsaydı da doğru bir şekilde deneyebilseydin çünkü IE7'nin ''bass yok dedirtecek kadar bass var'' karakterinde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 7 Kasım 2009; 11:13:25 >

• Şu benim ve helslootun elimizle hafifçe dokunduğumuzdaki kadar bası sanırım doğru olarak oturtunca alınan bas. Ve bence gayet yeterliydi...
  • Ben kulağıma doğru bir şekilde oturttuğumu düşünüyorum figure,gerçi biraz değişik demiştin sen ama doğru muydu sence benim oturtuş şeklim?İzolasyon sorunu yoktu fit güzeldi ve miktar olarak gayet bol bass alıyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utuman

Ben kulağıma doğru bir şekilde oturttuğumu düşünüyorum figure,gerçi biraz değişik demiştin sen ama doğru muydu sence benim oturtuş şeklim?İzolasyon sorunu yoktu fit güzeldi ve miktar olarak gayet bol bass alıyordum...

Nasıl taktığını tam göremedim uzak olduğum için ama sanırım kabloyu kulak arkasından dolaştırmadın. Bu yüzden sağ kulağına takman gereken sol kulağında oluyor.. Hem nozzle oturmuyor hem de ızgaranın önü kapandığından sahne azalıyor. Oturuş olarak CKS70 kadar rahattını görmedim ne yalan söyleyeyim
  • haklı olabilirsin fakat bende yarattıgı etki oydu ogün,dedigin gibi oturtma konusunda sıkıntı yasamıs olabilirim ama baya ugrasmıstım bassları yakalayabilmek icin ...aslında isin esprisini yakalayamamıssın önemli degil...salı günü müsait olacagım yeniden bir araya gelirseniz haberim olsun... yeniden daha saglıklı bir test yapmak isterim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.