Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkchild

Yukardaki bi arkadaşın dediği gibi ... adım adım basamakları çıkmaktansa en iyi kulaklığı almak istiyorum ben de... ve alınacaklar listemde IE 8 ve Sony X-1050 mp3 çalar var... şuan IE 4 ve Sony NW-E505 kullanıyorum... ses kalitesi bi hastalık arkadaşlar onu bunu şunu dene vs.. aylar gidiyo ve aradığını bulmak bazen sorun oluyo... bazen direkt olarak en iyiye yönelmek gerek tabi bunun için de iyi bi maddiyat oılması lazım ..

Bence IE8 ve X1050 ikilisi yerine Turbine ve A8/72x serisinden(16 GB'a kadar seçenek var) bir Mp3 çalar almak daha mantıklı. Söylediğin ikili daha iyi performans verebilir ama aradaki fiyat farkına bakınca kesinlikle o farka değecek bir kalite farkı olmaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:55:47 >
  • Bende bir x1050 sahibi olarak kesinlikle ie8 için para biriktiriyorum........gel ie8 geelll...
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calatrava -- 27 Eylül 2009; 19:16:41 >
  • thetrooper arkadısımızın 2 el ilanlardaki Kulaklık Dükkanını ziyaret ettim ve audio technika cks70 kulaklıgı gördüm...fiyatı makul seviyelerde...ve konuda headfi de ie 8 le kıyaslaması var...ingilizcem cok iyi olmadıgı icin tam anlayamadım ama klansman olarak ie8 kategorisinde bir kulaklık oldugunu kıyaslamadan anladım...fiyat olarak ie 8 den cok daha avantajlı görünüyor...ie8 ve cks 70 arasındaki farklar nelerdir..arada ucurum farklar yoksa cks 70 cok avantajlı görünüyor
  • CKS70 aynı klasmanda değil. IE8 ile karşılaştırılmış fakat IE8 ile bence karakteri biraz farklı. Ama parasına göre süper bir kulaklık diyebilirim. IE8 alamayanlar için bir seçenek olur.

Monster Turbine, IE8 ile benzer fakat Türkiye'de bulamazsınız ben satmazsam

quote:

Orijinalden alıntı: batman19

thetrooper arkadısımızın 2 el ilanlardaki Kulaklık Dükkanını ziyaret ettim ve audio technika cks70 kulaklıgı gördüm...fiyatı makul seviyelerde...ve konuda headfi de ie 8 le kıyaslaması var...ingilizcem cok iyi olmadıgı icin tam anlayamadım ama klansman olarak ie8 kategorisinde bir kulaklık oldugunu kıyaslamadan anladım...fiyat olarak ie 8 den cok daha avantajlı görünüyor...ie8 ve cks 70 arasındaki farklar nelerdir..arada ucurum farklar yoksa cks 70 cok avantajlı görünüyor

• çok iyi bilirim kendisini
  • quote:

düz mantıkla hareket ettigimiz icin aslında bazen yanlıs secimler yapabiliyoruz...kulaklık ve player ne kadar kaliteli olursa olsunlar birirleriyle olan uyumlarıda cok önemli bir husus...bunu bir bütün olarak düsünmek lazım...aslında en iyi kulaklık yada en iyi player diye bisey yoktur...sözkonusu olan husus doyumdur ve beklentidir...ne bekledigini bilmeden en iyisini alıyorum diye sacma sapan alısverislerler yapmakta mümkün...hayatında ses kalitesinin ne oldugunu bilmeden sırf deli gibi bass ses veriyor diye set alan arkadaslarım vardı...ama onlar hallerinden mutluyken biz ne diyebilirizki...sonucta her ürün her insanda belli etkiler bırakıyor ve herkesin algılaması farklıdır...firmalar bu anlamda..........

Haklısın ama herkesin kafasında en iyi diye düşündüğü marka yada modeller var... yukarda dediğim gibi hayali ikilim sony x-1050 ve sennheiser IE 8... belki bundan daha iyi ikili tavsiye edebilirsin ama bahsettiğin ikili kime ve neye göre daha iyi olduğu da kişiden kişiye farklılaşır... bu durumda insanlar .. içlerinde ukte kafalarında rahatsız edici düşünce kalmaması için kafalarındaki ikiliyi almalılar... çünkü tavsiye edilen ikiliyi alıp kullanan biri kendi hayalindeki ikiliyi hayal edip acaba onda nasıl olucaktı ses kalitesi deyip kendi kendisini yemektense ... kafasındaki ikiliyi alması daha iyi... tabi bunu söylüyorum ama bu istisnasız herkes için geçerli değildir... kulaklıklar ve mp3 çalarlar hakkında bişiler biliyosunuzdur ve biraz da ingilizceniz vardır ve yabancı sitelerde incelemeleri yorumları okuyabiliyosunuzdur bu durumda biriyseniz eğer kendi kafanızdaki daha doğrusu almak istediğiniz ikiliyi almak daha mantıklı olucaktır.ç.. ama byeni aletler ve kulaklıklar hakkkında hiç bilgisi olmayan ve ing. cesi olmayan biri başkalarının tavsiyesini önemsemeli bence... kimse yanlış anlamasın... en iyi ses kalitesini siz alıyo olmanıza rağmen aklınız hala bir başka kulaklık veya mp3 çalarda ise mutlu olamazsınız... bunun da bi anlamı kalmaz artık ..

not: yukarıda bahsettiğim durumlar için maddiyattan bilerek bahsetmedim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 30 Eylül 2009; 14:09:33 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Ocak 2011; 21:57:10 >
  • asıl konuya dönecek olursak su asamada cks 70 modeli hakkında daha fazla bilgi edinmeye calısıyorum...fikri olan paylasırsa sevinirim...
  • quote:

asıl konuya dönecek olursak su asamada cks 70 modeli hakkında daha fazla bilgi edinmeye calısıyorum...fikri olan paylasırsa sevinirim...

@thetrooper00'ın incelemesi var ve o incelemenin 2. sayfasında Turbine ile karşılaştırmasını yapmıştık, okumuşsundur ama yine de söyleyeyim dedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33159615/tm.htm

CKS70 130-140 TL civarına alınabilecek çok iyi bir seçenek. Ama IE8 daha üst sınıf bir kulaklık. Ben bu saatten sonra bu tip bir kulaklık alacak olsam Turbine seçerdim açıkçası

• aslına bakarsan konuyu takip ettim...hatta bir arkadas daha konu icersinde incelemesini yazmıs sagolsun...kulaklıgın cok iyi oldugu konusunda süphem yok...aslına bakarsan tam ögrenmek istedigim beni hedefimden saptıracak kadariyimidir...ie 8 in yerine cks 70 tercih etsem cok sey kaybedermiyim...
  • walla tizlerine yetersiz dedim. parayı hak etmio dedim
    de

ie8imi kaybettim
    acım büyük
    umarım değerini bilecek bir arkadas bulur..

dualarım sizinle...
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, siz gene de ikinci el sitelerini felan takip edin, belki bulan satışa çıkarır..

quote:

Orijinalden alıntı: woo2y

walla tizlerine yetersiz dedim. parayı hak etmio dedim
    de

ie8imi kaybettim
    acım büyük

dualarım sizinle...

• quote:

Orijinalden alıntı: woo2y

walla tizlerine yetersiz dedim. parayı hak etmio dedim
    de

ie8imi kaybettim
    acım büyük

dualarım sizinle...

Geçmiş olsun. Çok kötü bir durum. Umarım kaybını en kısa zamanda daha çok seveceğin bir kulaklıkla kapatırsın..
  • gecmis olsun umarım evde falan düsürmüssündür de biyerlerden cıkar geri...
  • Saolun arkadaşlar..
    Bir süre acısı geçmez gibi..

Dediğim gibi umarım en azından değerini bilecek biri bulur da heba olmaz kulaklık..
  • quote:

düz mantıkla hareket ettigimiz icin aslında bazen yanlıs secimler yapabiliyoruz...kulaklık ve player ne kadar kaliteli olursa olsunlar birirleriyle olan uyumlarıda cok önemli bir husus...bunu bir bütün olarak düsünmek lazım...aslında en iyi kulaklık yada en iyi player diye bisey yoktur...sözkonusu olan husus doyumdur ve beklentidir...ne bekledigini bilmeden en iyisini alıyorum diye sacma sapan alısverislerler yapmakta mümkün...hayatında ses kalitesinin ne oldugunu bilmeden sırf deli gibi bass ses veriyor diye set alan arkadaslarım vardı...ama onlar hallerinden mutluyken biz ne diyebilirizki...sonucta her ürün her insanda belli etkiler bırakıyor ve herkesin algılaması farklıdır...firmalar bu anlamda hicbir ürün cıkarmıyor bana göre...hep genele hitaben biseyler cıkarıyorlar...dolayısıyla yanlısa alısan kulaklarımızı terbiye etmek zamanla cok zor bir hale geliyor ve neyin dogru neyin yanlıs oldugunu anlamaz hale geliyoruz...sahsen eskiden watt gücü ve bass performansından baska birseye bakmazken simdi dogallık, detay, denge ve sahne etkisi diye tutturmus durumdayım...söz konusu hangi cihaz kulaklık yada player olsun bu beklentime en yakın neyse onu bulup sahip olmaya calısacagım...su asamada sennheiser ie 7 ve 8 e odaklanma sebebimde budur...pekte secenegim yok aslında...herkes birseyi alırken neden aldıgını bilmeli bence...beklentim ilerleyen zamanda üretim yapan firmaların bu isi fastfood olmaktan cıkarıp artık hakettigi noktaya tasımasıdır...cünki hi-fi ve hi end sektörü artık mobillesmekte head-fi diye bir kavram var artık...insanlar artık müzigi mobil olarak tüketmekte...ve bizde genel olarak müzigi mobil tüketirken olabildigince kaliteli tüketmek istiyoruz...hi-fi artık koca koca amfilerin ve hoparlörlerin tekelinden cıkmalı diye düsünüyorum...su asamada bu konuda üretim yapan firmalar elbette yok degil fakat fiyatlar makul seviyelerde degil...belki biraz alakasız oldu ama birilerinin kafası belki dank eder...ilgililere duyurulur:)

hi-fi yi portatifte aramak bana son derece saçma geliyor.Sesteki detay , ton , ve gerçekçiliği vs gibi kriterleri portatifte çok zor . mesela bas ı portatifte vücudumda hissedemem ama airly sesi ve basları haporlerden dinlemek çok daha makul olur hi-fi isteyen biri için

mobil dünyada şuan kulağına taktığın minnacık armature, dynamic vs .... sana dünyaları vermez.Senin tatmin edebilir ama zamanla sıkılacaksın emin ol....

• quote:

Orijinalden alıntı: nurixY

quote:

düz mantıkla hareket ettigimiz icin aslında bazen yanlıs secimler yapabiliyoruz...kulaklık ve player ne kadar kaliteli olursa olsunlar birirleriyle olan uyumlarıda cok önemli bir husus...bunu bir bütün olarak düsünmek lazım...aslında en iyi kulaklık yada en iyi player diye bisey yoktur...sözkonusu olan husus doyumdur ve beklentidir...ne bekledigini bilmeden en iyisini alıyorum diye sacma sapan alısverislerler yapmakta mümkün...hayatında ses kalitesinin ne oldugunu bilmeden sırf deli gibi bass ses veriyor diye set alan arkadaslarım vardı...ama onlar hallerinden mutluyken biz ne diyebilirizki...sonucta her ürün her insanda belli etkiler bırakıyor ve herkesin algılaması farklıdır...firmalar bu anlamda hicbir ürün cıkarmıyor bana göre...hep genele hitaben biseyler cıkarıyorlar...dolayısıyla yanlısa alısan kulaklarımızı terbiye etmek zamanla cok zor bir hale geliyor ve neyin dogru neyin yanlıs oldugunu anlamaz hale geliyoruz...sahsen eskiden watt gücü ve bass performansından baska birseye bakmazken simdi dogallık, detay, denge ve sahne etkisi diye tutturmus durumdayım...söz konusu hangi cihaz kulaklık yada player olsun bu beklentime en yakın neyse onu bulup sahip olmaya calısacagım...su asamada sennheiser ie 7 ve 8 e odaklanma sebebimde budur...pekte secenegim yok aslında...herkes birseyi alırken neden aldıgını bilmeli bence...beklentim ilerleyen zamanda üretim yapan firmaların bu isi fastfood olmaktan cıkarıp artık hakettigi noktaya tasımasıdır...cünki hi-fi ve hi end sektörü artık mobillesmekte head-fi diye bir kavram var artık...insanlar artık müzigi mobil olarak tüketmekte...ve bizde genel olarak müzigi mobil tüketirken olabildigince kaliteli tüketmek istiyoruz...hi-fi artık koca koca amfilerin ve hoparlörlerin tekelinden cıkmalı diye düsünüyorum...su asamada bu konuda üretim yapan firmalar elbette yok degil fakat fiyatlar makul seviyelerde degil...belki biraz alakasız oldu ama birilerinin kafası belki dank eder...ilgililere duyurulur:)

hi-fi yi portatifte aramak bana son derece saçma geliyor.Sesteki detay , ton , ve gerçekçiliği vs gibi kriterleri portatifte çok zor . mesela bas ı portatifte vücudumda hissedemem ama airly sesi ve basları haporlerden dinlemek çok daha makul olur hi-fi isteyen biri için

mobil dünyada şuan kulağına taktığın minnacık armature, dynamic vs .... sana dünyaları vermez.Senin tatmin edebilir ama zamanla sıkılacaksın emin ol....

aynı şey banada oldu çap küçüldükçe kötüleşiyo ben pek iyi kulaklık kullanmadım ama mx160 bile zevk vermiyo ama ayrı bi tonu ver kulaklıkarında

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.