Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu uçları bir deneyim dedim aşağıda resmini koyduğum ucu denedim sesde inanılmaz bir değişim oldu hem kulağıma çok iyi oturdu hemde sesdeki detay acayip derecede arttı iozolasyonda arttı.. bass, tizler ve midler o kadar detaylı cıkıyorki bu ucu iyice geçirince ie8'e nozzle 'un ucu neredeyse slikonun bitimiyle sıfır oluyor bu kadar büyük bir değişim olacağını hiç sanmamıştım

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ?

• IE 8 ' ciler nerdesiniz bizim topik ölmüş canlandıralım biraz , hangi uçları kullanıyorsunuz , bass ayarlarınız neler paylaşım yapın biraz ben double flange mediumları kullanıyorum uzun süreden beri kulağıma çok iyi oturuyor bass ayarıda en kısıkta ve fazlasıyla yetiyor geçen gün bassı sona aldım kulaklığı ilk aldığım zamanlarda bass ayarını sona alınca sahnede daralma oluyordu ama artık olmuyor iyice burn-in oldu sanıyorum daha da arttı sahnesi sanki yüksek bass ayarında.. ve çok tatlı pürüzsüz bir bass veriyor tok ,dengeli ve asla dağılmayan bir bass , bu kulaklıktan kolay kolay vazgeçemeyeceğim sanırım

• Ben sony hybridler ile kullanıyorum ve bass ayarı 1 yukarıda. Hybridler ile süper ikili oluşturuyorlar. Özellikle tizler diğer uçlarla olduğundan çok daha iyi ve parlak. Basslar da daha derli toplu. Midler zaten bildiğimiz güzellikte. Yalnız kesinlikle tam performans kullanmak için EQ isteyen bir kulaklık. Flat olarak süper performans biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Ben sony hybridler ile kullanıyorum ve bass ayarı 1 yukarıda. Hybridler ile süper ikili oluşturuyorlar. Özellikle tizler diğer uçlarla olduğundan çok daha iyi ve parlak. Basslar da daha derli toplu. Midler zaten bildiğimiz güzellikte. Yalnız kesinlikle tam performans kullanmak için EQ isteyen bir kulaklık. Flat olarak süper performans biraz zor.

Sony hybridlerin double olanları var mı ? birde nerden aldın bu hybridleri denemek istiyorum bende
  • Double olanları yok ama her kulağa olacaktır sanırım. Bana bir arkadasım yurtdisindan gelirken getirdi ama getirmeseydi ebayden alacaktım. 9 çift falan satan kisi vardı ve fiyat baya uygundu. Araştır istersen. Double flangelerden hem daha rahat hem de daha performansli ve izolasyonlu.
  • ie8 bugün itibariyle elime geçti..kutu tasarımı mükemmel.uygun padi bulmak cx tecrübelerimden çok zor olmadı..en sevdiğim tecno şarkımı açıp bass ayarını sona dayadımaman allahım bu nasıl bir kulaklıktır böyle...muhteşem ses kalitesi..bass performansından tüylerim diken diken oldu bi kere..sanki dört bir yanımda wooferler patlıyor..daha önce defalarca dinlediğim şarkıda kristal netliğinde tek tek ayrılan tiz mid hiç bozulmadan birbirine karışmadan bu kadarmı detaylı çıkar..surround seside sona dayadım:)sahne genişliğinden ses öyle güzel dans etmeye başladı ki anlatamambekliyordum ama bu kadar kaliteli ses doğrusu beni çok mutlu etti..parasını sonuna kadar hakeden bir iem..teşekkürler Sennheiser

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

ie8 bugün itibariyle elime geçti..kutu tasarımı mükemmel.uygun padi bulmak cx tecrübelerimden çok zor olmadı..en sevdiğim tecno şarkımı açıp bass ayarını sona dayadımaman allahım bu nasıl bir kulaklıktır böyle...muhteşem ses kalitesi..bass performansından tüylerim diken diken oldu bi kere..sanki dört bir yanımda wooferler patlıyor..daha önce defalarca dinlediğim şarkıda kristal netliğinde tek tek ayrılan tiz mid hiç bozulmadan birbirine karışmadan bu kadarmı detaylı çıkar..surround seside sona dayadım:)sahne genişliğinden ses öyle güzel dans etmeye başladı ki anlatamambekliyordum ama bu kadar kaliteli ses doğrusu beni çok mutlu etti..parasını sonuna kadar hakeden bir iem..teşekkürler Sennheiser

"For more than 60 years Sennheiser has captured the imagination of sound professionals and music lovers. The new IE8 continues this spirit, delivering high-fidelity stereo sound."

• Comply T400 Köpük Kulaklık Ucu mükemmel yalıtım sağlıyormuş.sahibinden.comda mevcut.arkadaşlarımızın bilgisine
  • ben ie8 ve westone 3 sahibi oldum zamanında ikisini aynı anda da dinledim
    westone 3 bana biraz daha hoş geldi diyebilirim
    tabi bi um3x i merak etmiyor değilim
    yani ie8 in o kadar abartılacak bi kulaklık olmadığını sölemek istiyorum (abartılacak derken bi iki sürücülü den kesinlikle iyidir)
    ama
    vurgu eksik sanki biraz da yavaş diyebiliriz
    onun dışında beğenilmeyecek bi ürün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

ben ie8 ve westone 3 sahibi oldum zamanında ikisini aynı anda da dinledim
    yani ie8 in o kadar abartılacak bi kulaklık olmadığını sölemek istiyorum (abartılacak derken bi iki sürücülü den kesinlikle iyidir)
    ama

techno-fi da (head-fi dan 432543523 kat daha güvenilir bir site) bir arkadaş sahne dışında ie8 le 15 dolarlık v-moda vibe la arasında çok fark olmadığını söylemişti. bundan sonra alacak olanlar monster turbine pro copper (özellikle pro copper) ya da w3 alsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 3 Nisan 2010; 10:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ville

quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

ben ie8 ve westone 3 sahibi oldum zamanında ikisini aynı anda da dinledim
    ama

techno-fi da (head-fi dan 432543523 kat daha güvenilir bir site) bir arkadaş sahne dışında ie8 le 15 dolarlık v-moda vibe la arasında çok fark olmadığını söylemişti. bundan sonra alacak olanlar monster turbine pro copper (özellikle pro copper) ya da w3 alsın bence.

iyi sallamış o arkadaş yavaş olsun bu yorumu yapan kişi o çok daha güvenilir dediğin sitenin güvenilirliğini "0" ' a indirmiş oluyor bu yorumuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Nisan 2010; 10:41:54 >

• en iyisi bende demek için kulaklık almaz, iem fanboyluğu yapmaz, ama bolca sallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 3 Nisan 2010; 10:57:01 >
  • kimin salladığı çok belli... sen o yorumlarına çok güvendiğin siteye takıl bence burda zaman kaybetme
  • fanboyluktan ne anlıyorsun ya da ne anlıyorsunuz? hayır yani bu forumdakiler senin kulaklığına inanılmaz, olağanüstü, mükemmel filan deyince mutlu mu oluyorsun? 450 lira verdiğin kulaklığı birisi 15 dolarlık bir kulaklıkla kıyaslayınca niye bu kadar tepki veriyorsun? sırf şuraya gelip "ya bu süpermiş" demek için o kadar para veriyorsunuz tuhaf.

*ie8 kullanan diğer arkadaşlar lütfen alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 3 Nisan 2010; 11:10:23 >
  • quote:

fanboyluktan ne anlıyorsun ya da ne anlıyorsunuz? hayır yani bu forumdakiler senin kulaklığına inanılmaz, olağanüstü, mükemmel filan deyince mutlu mu oluyorsun? 450 lira verdiğin kulaklığı birisi 15 dolarlık bir kulaklıkla kıyaslayınca niye bu kadar tepki veriyorsun? olamaz mı? sırf şuraya gelip ya bu süpermiş demek için o kadar para veriyorsunuz (ie8 kullanan diğer arkadaşlar lütfen alınmasın) tuhaf ya.

15 dolarlık bir kulaklıkla ie8'i kıyaslayana ancak ben başka tarafımla gülerim , ayrıca sen niye gelip burda başka sitenin reklamını yapmaya calışıyorsun ? bizene o sitenin güvenilirliğinden filan ie8 kullananların hepsi kulaklığından memnun , ben burda W3 yada monster turbine ' e kötü mü dedim ?? tartışma cıkarmak için bir yazı yazdığın besbelli , evet ben ie8'i çok seviyorum ve severek dinliyorum dinlediğim müzik tarzına en uygun kulaklık bu çünki , w3'ü dinlemedim dinlesem belki çok beğeneceğim .. ama 15 dolarlık bir kulaklık ile ie8'i karşılaştıranıda muhattap almam hee hee öyledir deyip dalga geçerim bu kadar basit

• quote:

fanboyluktan ne anlıyorsun ya da ne anlıyorsunuz?
    bu forumdakiler senin kulaklığına inanılmaz, olağanüstü, mükemmel filan deyince mutlu mu oluyorsun?
    450 lira verdiğin kulaklığı birisi 15 dolarlık bir kulaklıkla kıyaslayınca niye bu kadar tepki veriyorsun?

sorularıma cevap alamadım=)) neyse umrumda da değil zaten. harcadığı paranın büyüklüğüyle mutlu olan, bunu diğerlerine göstermekten zevk alan fanboylarla tartışmaya girecek değilim. forumdaki diğer arkadaşlar kusura bakmasın bu tatsız muhabbet için.
  • Vibe zamanının efsanesi, bence her kulaklık ile karşılaştırılır
  • Vibe oldukça iyi bir kulaklik. Sahne dışında herseyde yarisabiliyor demek yanlış çünkü vibe'nin ie8 ile yarisabilecegi bir alan varsa o da sahnedir. Ayrıca vibe 15 dolarlık bir kulaklık değil zaten. Zamanında çok daha pahalı satılmış bir kulaklık. Ayrıca ie8 ile aralarında daglar kadar fark yok. İemlerin ne kadar kısıtlı olduğu bu iki kulakligi karsilastirinca anlaşılabilir. Çünkü biri digerinin onlarca kat pahalısı olmasına rağmen aradaki farklar 2 kat bile değil.
  • quote:

quote:

fanboyluktan ne anlıyorsun ya da ne anlıyorsunuz?
    bu forumdakiler senin kulaklığına inanılmaz, olağanüstü, mükemmel filan deyince mutlu mu oluyorsun?
    450 lira verdiğin kulaklığı birisi 15 dolarlık bir kulaklıkla kıyaslayınca niye bu kadar tepki veriyorsun?

sorularıma cevap alamadım=)) neyse umrumda da değil zaten. harcadığı paranın büyüklüğüyle mutlu olan, bunu diğerlerine göstermekten zevk alan fanboylarla tartışmaya girecek değilim. forumdaki diğer arkadaşlar kusura bakmasın bu tatsız muhabbet için.

Senin sorduğun saçma sapan sorulara tabiki cevap vermem çünki muhattap olunacak bilgiye sahip değilsin dikkat edersen bu topic ie8 topiği burada ie8 hakkındaki düşünceler paylaşılacak senin gibi gelip vibe ile kıyaslayacak birine cevap verme yeri değil şu yorumunu kim görse gülüp geçer zaten , harcadığım paradan sanane ? kazanıyorum ki harcıyorum bu seni neden rahatsız etti ? kaldıki forumda bende cok daha iyi ekipmanlara sahip insanlar var ... kendin bazı şeylere sahip olamamışsın herhalde ki gelip burda saçmasapan çocuklar gibi yorum yapıyorsun , kulaktan dolma bilgilerle ve başkasının yazdıklarının arkasına sığınıp yorum yapma .

Bu arada iem 'ler arasındaki farklar herkese göre değişir bu forumda mp3 320 ile flac arasında fark yok diyenleride cok gördük

• oo sen baya kızmışsın ya neyse ie8 inle sana mutluluklar. fanboyları ve fanboyluğu psikolojiyle ilgili başka bir başlıkta tartışmak üzere konuyu kendi adıma noktalıyorum. herkese iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.