Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pea.

"philips'in 3tl'lik kulaklıklarından al.hepsinden de daha iyi ve daha ucuz.
    bilmeden yorum yapmayalım?"

bu cümleyi herkes benim anladığım gibi anlar emin olabilirsin "çakma klavye çocuğu" seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 23 Ocak 2011; 15:04:29 >
  • ayna ?

neyse benden bu kadar.kötü satıcı nasıl olur örnek gösterilmiş oldu

ek : ha bu arada cx300 ve cx500'ün üretiminin uzun süre önce bittiğini de hatırlatalım

çoluk çocuk

bi ek daha :
    öncelikle arkadaşın orijinal diye koyduğu cx500 resimleri :
    http://img600.imageshack.us/img600/2733/cx500n.jpg
    http://img585.imageshack.us/img585/657/cx500arka.jpg

ilk karşıma gelen fake cx500 başlığı :
    http://www.head-fi.org/forum/thread/342897/how-to-determine-if-sennhieser-cx500-is-a-fake
    head-fi'da fake denen her şey var arkadaşın resimlerinde.
    + arkadaki ingilizce açıklamada "systems" kelimesi kaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 23 Ocak 2011; 23:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pea.

ayna ?

neyse benden bu kadar.kötü satıcı nasıl olur örnek gösterilmiş oldu

ek : ha bu arada cx300 ve cx500'ün üretiminin uzun süre önce bittiğini de hatırlatalım

Ha haa komik çocuk seni Hah, şunu bileydin. Üretimi bittiği için böyle ucuz zaten, sahte olduğu için değil. Sonunda akıllı bir laf etmişsin Şu sözlerinden sonra seni burada ciddiye alacak birinin olduğunu zannetmiyorum zaten, hatta şu hayatta bir şey olabildiğini de zannetmiyorum neyse, ben de hata ki senin gibi klavye çocuklarına cevap yazıyorum

• 1) hd 800 almayı düşünüyorum hd 650 zaten var onear onu kullanıyorum şu anda. yada grado ps1000 var kafamda almayı düşündüğüm.
    2)hd 650 , cx 500 , cx 300 , cx 200 , ie8 , bose , shure se535 ve grado kulaklıklar kullandım. hepsinin toplamı 4000 eder dedim. ayrıca satıp satıp bir sonrakileri aldım. bir tanesi 4000 demedim. ayrıca hedefimdeki kulaklığında linkini verdim. Logitech Ultimate Ears 18 Pro . 1230 dolar inear custom.
    3)kulaklıklar hakkında sahip olmamanıza rağmen yorum yapmanız çok yakışıksız. Ben kullanmış biri olarak yorum yaptım. Yetkililer hiç ilgilenmiyorlar. Girmez olaydım buraya yazmaz olaydım diyorum.

buda size son mesajım alırken buradan kontrol edin. adam bana kulaklıktan ne anlarsın dedi se535 kullanıyorum arkadaşım. türkiyede 1000 tl ye satılıyor. ayrıca ie8 im var. on head olarak da hd650 kullanıyorum. sen bunların üçünü rüyanda bile göremezsin. benim bir aylık maaşım bunları almaya yetiyor.

sen 40 liraya kulaklık satarak anca iki tane tsirt alırsın marketten. mühendismiş. mühendis adam boş işlerle uğraşmaz. 100 tane kulaklık satsan 4000 tl para geçer eline yarısı kar olsa 2000 tl kazanırsın. ben 5600 dolar maaş alıyorum. . kulaklıktan anlıyormuş. bende paradan anlıyorum. ok? hatta kroyum ama para bende. yarın gidip hd 800 ü de alabilirim.

fake ve gerçeklerinin fotoları (hi fi den alıntıdır)

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ?

çin herşeyin sahtesini yaptığı gibi bunlarında yapıyor. bu konuyu uzatmanın bile anlamı yok.

ayrıca yetkililerle konuştum ilanları inceliyorlarmış. mahkemelere intikal edecekmiş durum zamanla. tedbirini almaya çalışıyoruz dediler sahte kulaklıkların ülkeye girmesinin ve satılmasının.

hayırlısı olsun.

kualklığı güzel müzik dinlemek için alıyorsanız oyuna gelmeyin kardeşim. durum budur. buda son mesajımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 24 Ocak 2011; 2:32:18 >

• cx 300 ün sahtesi ve gerçeği

soldaki sahte sağdaki gerçek

alacak arkadaşlara duyrulur . google da aratın fake cx 500 onunda fotolarını görürsünüz. alırken bunlara dikkat edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 26 Ocak 2011; 22:18:13 >

• ie8 sahibi biri olarak diyebilirimki parasini hak
    etmiyor.
    not:ne kadar maas aldigimi yazmayacagim basligi biraz okudum da benim babam senin babani dover gibi benim maasim senin maasini dover anlaminda diyaloglar gecmis ,bu isler maas isi degilki kulak işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 25 Ocak 2011; 21:51:41 >
  • Bu sevda bitmez orası ayrı konu. Yatak odası sistemi için 2.1 araştırırken bile ne kadar uğraştım beğenemeyip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.
    Bu sevda bitmez orası ayrı konu. Yatak odası sistemi için 2.1 araştırırken bile ne kadar uğraştım beğenemeyip..

quote:

Orijinalden alıntı: bilgileri
    Bu sevda bitmez orası ayrı konu. Yatak odası sistemi için 2.1 araştırırken bile ne kadar uğraştım beğenemeyip..

Bu kadar da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 26 Ocak 2011; 11:43:41 >
  • Adam benim cümlemi çalmış. Fake'im çıkmış
  • Fake pazarı git gide büyüyor anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

ie8 sahibi biri olarak diyebilirimki parasini hak
    etmiyor.
    not:ne kadar maas aldigimi yazmayacagim basligi biraz okudum da benim babam senin babani dover gibi benim maasim senin maasini dover anlaminda diyaloglar gecmis ,bu isler maas isi degilki kulak işi.

ie 8 dünyanın en iyi customlar hariç 3 kulaklığı arasındadır. ayırca kulaklık 25 saat dinledikten sonra burn dönemini geçiriyor ve kendine geliyor. senin kulakta sorun var anlaşılan kardeş. yada sanada fake i çakmışlar. evet benim babam senin babanı döver. paran yoksa bu işlere bulaşmıycaksın. burada büyük bütçeli sistemlerden bahsediyoruz. 400-500 tl ye bu ayarda başka kulaklık alamazsın. bu ayarda bir shure 1000 tl dir. westone lara 900 istiyorlar. aralarında uçurumda yok. hatta shureden daha iyi diyebilirim ie 8 (se535 ten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 26 Ocak 2011; 13:48:05 >

• Ben de fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. Belki bana da fake çakmışlardır
  • Ben bugüne kadar belli bir seviye üstü kulakiçilerin nerdeyse hepsini denememe rağmen net konuşmak istemezken, bazı insanlar sadece okuduklarına bakarak nasıl bu kadar net konuşuyorlar anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 26 Ocak 2011; 14:42:52 >
  • radiusDDM den sonra istedigim tek kulaklık diebilirim ie8, cok merak ediyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishdropper
    quote:

etmiyor.

ie 8 dünyanın en iyi customlar hariç 3 kulaklığı arasındadır. ayırca kulaklık 25 saat dinledikten sonra burn dönemini geçiriyor ve kendine geliyor. senin kulakta sorun var anlaşılan kardeş. yada sanada fake i çakmışlar. evet benim babam senin babanı döver. paran yoksa bu işlere bulaşmıycaksın. burada büyük bütçeli sistemlerden bahsediyoruz. 400-500 tl ye bu ayarda başka kulaklık alamazsın. bu ayarda bir shure 1000 tl dir. westone lara 900 istiyorlar. aralarında uçurumda yok. hatta shureden daha iyi diyebilirim ie 8 (se535 ten)

sende fakefobi var galiba hemen fake.kulaklarim daiyidir şükür,neyse neden haketmedigine gelirsek elimde ue sf 5 te var ve bas ve tok ses olarak ie8 in gerisinde kalsada daha bir berrak ve ayrintili geliyor bana armaturdur diye belkide ve ben bu kulakligi ie8 in 3 te bir fiyatina aldim.kulak ve gonul isi demistim sen para isi diyorsun ve kendine 1000 dolarlar civarinda bir kulakligi hedef sectigini soyluyorsun ,iyi guzelde onceki mesajlarinda simdi sildigin 5600 dolar maas aliyorum yazmistin cx satan kisiye hava atmak icin ,demek oluyorki hayallarinin kulakligi maasinin 5 te biri ve nedense alamiyorsun ,gonlunmu yok yoksa aldigin maasi hava olsun diye salladin seninde dedigin gibi alacak butcenmi yok.filim adamsin milyarlik maas aliyorum diyorsun bir yandan sonrada 400,500,1000 tl gibi BUYUK butceler ayirmak gerek diyorsun,bu ne yaman celiski,
    baban babami dover demissin ne yaptin kostun babanami hemen sikayet ettin beni keske tahtaya yazsaydin konusanlar listesine teneffus bitince ogretmene gosterirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 26 Ocak 2011; 17:16:11 >

• @serhatsb sen yurtdışında mı yaşıyordun? Eğer öyleyse oralarda büyük alışveriş merkezlerinde kulakiçi kulaklıklar dinlenebiliyor mu? Ayrıca hem kafaüstü hem de kulakiçinde çok çeşit oluyor mu dinlenebilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
    @serhatsb sen yurtdışında mı yaşıyordun? Eğer öyleyse oralarda büyük alışveriş merkezlerinde kulakiçi kulaklıklar dinlenebiliyor mu? Ayrıca hem kafaüstü hem de kulakiçinde çok çeşit oluyor mu dinlenebilecek?

kafaustuler evet agirlikli sennheiser ,sony ve bose,kulak icine en azindan ben rastlamadim deneten.kafa ustu cesitleri fena degil kulak icleri genelde alt orta kesim yani magazada westone yada earsonics bulman zor lakin bose,ue,akg,senh,sony,pana,jvc bolca ama digerleri siparisle getirtebilirsin genclik heryerde genclik agirlik ve popularite cx serisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 26 Ocak 2011; 17:59:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wishdropper
    quote:

etmiyor.

sende fakefobi var galiba hemen fake.kulaklarim daiyidir şükür,neyse neden haketmedigine gelirsek elimde ue sf 5 te var ve bas ve tok ses olarak ie8 in gerisinde kalsada daha bir berrak ve ayrintili geliyor bana armaturdur diye belkide ve ben bu kulakligi ie8 in 3 te bir fiyatina aldim.kulak ve gonul isi demistim sen para isi diyorsun ve kendine 1000 dolarlar civarinda bir kulakligi hedef sectigini soyluyorsun ,iyi guzelde onceki mesajlarinda simdi sildigin 5600 dolar maas aliyorum yazmistin cx satan kisiye hava atmak icin ,demek oluyorki hayallarinin kulakligi maasinin 5 te biri ve nedense alamiyorsun ,gonlunmu yok yoksa aldigin maasi hava olsun diye salladin seninde dedigin gibi alacak butcenmi yok.filim adamsin milyarlik maas aliyorum diyorsun bir yandan sonrada 400,500,1000 tl gibi BUYUK butceler ayirmak gerek diyorsun,bu ne yaman celiski,
    baban babami dover demissin ne yaptin kostun babanami hemen sikayet ettin beni keske tahtaya yazsaydin konusanlar listesine teneffus bitince ogretmene gosterirdin.

ben annemin babamın evinde kalıp gece sütümü içip yatmıyorum. ev kirası arabanın vergisi benzini vs. yalnız yaşıyorsun. maaşının 5 te birini kulklığamı vereceksin diğer taksitleremi. ayrıca zaten bende hepsi var piyasadaki kulaklıkların. hedefimin o olduğunu neden söyledim çünkü yurtdışına çıkınca alacağım. kargoyla getirmek vergisi filan uğraşılmaz. hedeften kasıt yurtdışında satılmasıydı.

ayrıca 500 tl senin ayarında bir adam için ufak para olabilir ama spk uzmanı birisi için yine büyüktür. ben yukarda açıklamamı yaptım. hi fi ye girip yorumlarada bakabilirsin. bass dinleyeceksen ie8 alacaksın. dinlediğin müzk tarzına göre kulaklık seçilir dedim. klasik müzik dinleyecek sen inear zaten kullanmazsın. ben yolda giderken bassları duyamyacaksam ne anlamı var sahnenin. zaten odamda dinleyecek olsam hd 650 yi takarım kafama. ne uğraşam ie8 ile.

inear kulaklık yolda dinlemek için ise yada spor yaparken yada yürüyüşte bence basslar önemlidir. ses izolasyonu önemlidir. sahne sessiz ortamlarda kendini farkettirir.

trance müzik dinliyorum ve ie8 in üstüne bu müzik tarzı için tanımıyorum. customlar hariç. customları dinleme fırsatım olmadı ama fuarlar oluyor bu sene yetişmeye çalışacağım.

daha bunu anfisi var , ses sitemi var sinema sistemi var. lise öğrencisi olsak otobüste dinlemek için alırız. bütçe derken bunlarda var.

elinde olanlardan bahset. madem sevmiyorsun ie8 i koy amazona peynir ekmek gibi satılsın . hem sevmiyorsun hemde elinde tutuyorsun. asıl çelişki burda =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 26 Ocak 2011; 22:30:19 >

• Yaza doğru satarım belki 300 tl ye gitse yeter yenisi zaten 500 degilmi ki ayrica en iyi arabadan anlayan ve süren en pahali ve en cok arabasi olanmidir birde hayalindeki kulakligi yurtdisi gezisinde alacagim demissin merak ettim hangi magazadan alacaksin
  • @ wishdropper ; Mesleğiniz tam olarak nedir? Tartışmaya katılmayacağım gerçekten meraktan soruyorum...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.