Şimdi Ara

Sennheiser Momentum True Wireless 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Momentum True Wireless tam kablosuz kulaklık modeli ile ülkemizde beğeni toplayan Sennheiser şimdi de aktif gürültü engelleme yapabilen Momentum True Wireless 2 modelini resmiyete kavuşturdu.

Momentum True Wireless 2 özellikleri ve fiyatı

Momentum True Wireless 2 modelinde 7mm dinamik sürücüler ile yüksek ses kalitesine ulaşılıyor. İkinci nesilde firma aktif gürültü engelleme özelliğine yer vermiş. İki adet mikrofon sesin geldiği yönü algılayarak gürültüyü azaltıyor. Ayrıca kulaktan çıkardığınızda bunu algılayarak müziğe ara veriyor.

Ayrıca Bkz.Koronavirüse karşı Türk Işın Tedavisi

Müzik dinlerken yakın çevresinde olan biteni de duymak isteyenleri unutmayan kulaklık, App Store ve Google Play’den indirilebilen “Smart Control” uygulamasıyla tek bir dokunuşla “Transparan Duyma” özelliğini aktif ederek çevrede olan bitenleri kulaklıkları çıkarmadan duymanızı sağlıyor.

Kulaklık parçaları 2mm daha küçük. Buna rağmen kullanım süresi 10 saat gibi etkileyici bir rakama çıkıyor. Bazı özellikleri kıstığınızda ise 15 saate ulaşabiliyorsunuz. Kılıf tam 3 kere kulaklıkları şarj edebiliyor. Kılıf USB Tip-C ile hem kendisini hem de kulaklıkları şarj ediyor. Kulaklıkların dış kısmı dokunmaya duyarlı ve hem dokunarak hem de hafifçe vurarak komutlar verilebiliyor.

Sennheiser Momentum True Wireless modeli geçen yıl 1999TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Momentum True Wireless 2 fiyatı önceki nesil ile dolar anlamında aynı kalmış ancak ülkemizde kur artışı nedeniyle fiyatı biraz daha yükselebilir.

• Ekremin özensiz cevirilerinden biri daha. Pil omru 10 saat degil 7 saat.

• Bu kulaklıktan almayı düşünüyordum. Haberi görmem iyi oldu.

• 7mm dinamik surucuyle genis sahne verebilir mi boyle ust seviye kulaklik kullananlar yorum yapabilir mi?

atiyorum kz zsx terminator 5+1 surucu kullaniyor, bass elestiriliyor. bununla kiyas goturmez bu daha kaliteli fakat hem tiz hem derin bassta bekleneni verir mi cok merak ediyorum.

kafa ustu olsaydi 40mm 50mm surucu fark ederdi de boyle kucuk suruculerde durum nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE

Ekremin özensiz cevirilerinden biri daha. Pil omru 10 saat degil 7 saat.
    Anc aktif olmadan 10 saat oluyor olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Audi Tecnica True Wireless bir kulaklik cikarsa da hepimiz zevk ile muzik dinleyebilsek..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekrem bey 49 yaşında.Donımhaberin çalışkan ve vefalı editörlerinden!biraz saygılı ve anlayışlı olabilirdin Muhammed kardeş.
    محمد=MuhammeD
    د=D
    ت=T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerdosParadise -- 14 Mart 2020; 3:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bang&Olufsen daha iyi bundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli daha iyi ? Ürünü incelemeden nasıl daha iyi diyebiliyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 14 Mart 2020; 11:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Hangi modeli daha iyi ? Ürünü incelemeden nasıl daha iyi diyebiliyorsunuz ?
    En iyisi bu şuan rakipsiz.

www.bang-olufsen.com
    Beoplay E8 3rd Generation - True wireless earbuds
    https://www.bang-olufsen.com/en/earphones/beoplay-e8-3rd-gen?variant=beoplay-e8-3-black

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    İki ürünü de nerede denediniz? Gidip ben de deneyeyim. Kablolu kulaklığı tamir etmeye üşenirken, kablosuza geçerim bari...
  • jabra çakması gibi olmuş fiyat politikası sebebiyle tutunamayacaktır.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Türkiye de bulabilirmisiniz bilmiyorum ama benim de kullandığım HAVIT G1 PRO aradığınız kulaklık.

• Sennheiser momentum tw 1.nesil kullanıyorum.Bence kablosuz kulakiçi kulaklıklar da 1.sırada.Ses konusunda yıllardır dinlediğiniz şarkılarda daha önce duymadığınız tınıları duyabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu77

Sennheiser momentum tw 1.nesil kullanıyorum.Bence kablosuz kulakiçi kulaklıklar da 1.sırada.Ses konusunda yıllardır dinlediğiniz şarkılarda daha önce duymadığınız tınıları duyabiliyorsunuz.
    2 milyar veriyon bi zahmet olsun
  • Uzun zamandır takip ettiğim ve beklediğim bir kulaklık kanyon hifilife mağazasına geldiği gibi deneyeceğim

• Türkiye'ye gelmesini dört gözle bekliyorum deneyimleyip satın alacagım

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Ben ilk versiyonunu kullanıyorum (Momentum True Wireless) oda 7 mm çapa sahip piyasadaki en iyi sesi sunuyor. Ona en yakın -Kaldı ki yakın dememe bakmayın baya altında kalıyor.- B&O var. Yine de True Wireless i tek geçerim bence yeni versiyonda akustik olarak daha iyi performans alacağız.

• İlk versiyonunu takip ediyordum iyi olduğu gördüğüm.
  • Ben de düşünüyorum ama ne zaman gelecek bilinmez. Kaça gelecek o da bilinmez. Acaba eskisi ucuzken alsam mı diye kafam karıştı. Bir de yenisi ve eskisi arasında çok da fark yok gibi. Bir inceleme buldum yeni true wireless eski karşılaştırma buna göre fark pil ömründe çok fazla. Ama ses tarafında bir fark yok sanki. Şu anki fiyat da ilgi çekici geliyor. Kafam karıştı...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.