< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 6 Mart 2024; 21:29:00 > |
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 satışa çıktı (2. sayfa)

-
-
Merhaba ne zaman sipariş vermiştiniz acaba ? Bende beklemedeyim henüz bir hareket olmadı merak ettim. Yabancı forumları takip ediyorum her kafadan farklı bir ses çıkıyor performans konusunda. O yüzden merakla bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mart başı sipariş vermiştim 5. günde siparişi çıkardılar. ilk parti erken ulaştı herhalde ellerine, yavaş yavaş sırayla sevkediyorlar
-
Bende 29 şubatta sipariş vermiştim henüz bir hareket yok😂 Karışık gönderiyorlar sanırım.
ismini doğru yazamadığım markanın satıcısı olarak biraz daha başka markalara şans vermen arada onlarıda satarmısın klavyeniz buna müsait gibi, kablolu kulaklılardaki çoğuna göre başarılı ses iletimini ( bana göre o da ii değil) kablosuzlarda başaramıyor ismini yazmaya bile üşendiğim marka, bir de yazdığımı tam okuyamamışsınız işiniz ses ile ilgili değilse demek istediğim yani kulaklık için kullanıdğınız kaynak aletlerler profesyonel değilse sadece danik biligisyaar kartı telefon ile kullanılcaksa bu paraya değmez demeye getirdim offf sıkıldım ergene laf anlatmaktan, buarada tüketici elektroniği günlük olarak kullandığım keza burada reklamı yapılan kulaklık ayarında olan kulaklıkarından bahsediyorum, hemen elimden çıkardığım bikaç kulaklığı ; cx300 , 4.40 bt. , hd250bt, 375 vb. hatırlamadığım 2004 te aldığım bişeyler
Olabilir hocam sabah kargodan teslim aldım
Akşam deneyeceğim bakalım nasılmış..
Birbiri ile atışan arkadaşlara ithafen.. Herkes istediği kulaklığı kullansın.. O öyleymiş bu böyleymiş.. Kalp kırmaya gerek yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi oldu diyebiliriz. Aptx Lossless destekliyor. Aptx Lossless ile ilgili çok bilgi yok ancak 1Mbps üzerinde aktarım yapabilmekteymiş. Yani LDAC'ten bile üstün (LDAC 990Kbps 32bit/96Khz azami) demektir.
Sennheiser'ın daha önceki ürünlerinde LDAC bulunuyordu, Aptx Lossless diye bir şey de yoktu haliyle güzelim kulaklıklar SBC, Aptx HD gibi çöp kodekler yüzünden heba oluyordu. Artık alınabilir bunlar Aptz Lossless ile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses konusunda bir önceki 3.modelle arasında bariz bir fark yok. Yeni modeli 3. modelin sorunlardan arındırılmış versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Bluetooth sürümü ve kodek tarafında yeni özellikler geldi ve firmanın dediğine göre batarya, şarj olmama sorunu ortadan kaldırıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 8 Mart 2024; 11:19:48 > -
Bende yeni modeli alıp mtw2 den geçiş yaptım. Eski kulaklığa kıyasla ses kalitesi, yeni özellikler ve bazı iyileştirmeler beni mutlu etti. Çok kısa bir süre kullanma şansım oldu. Umarım uzun süre sorunsuz ve keyifle kullanma fırsatım olur. Cihaz çok yeni olduğu için güncellemeler ve belirtilen sonradan ilave olacak özellikler ile benim beklentilerimi karşılayacak diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Gelgeç QJLYS -- 11 Mart 2024; 22:53:27 >
. Yine ergen gibi satıcımısın diye cevap dönen boş sensin. 2010'da üye olup insanlar bana usta diye yazıyordu burada git bak profilimde. Sen 100 yaşına gelsen nolur, konuyla alakalı dönüş yaptığın tek cevap yok.
Boş yapma.
Soundstage'i iyi olan 3 kesin marka var bu konuda. Beyerdynamic, Sennheiser ve Sony. Diğerleri bu seviyede in-ear kulaklık tarzında yapmıyorlar.
Cx300, 4.40bt ... 14 yaşında kızların aldığı basit kulaklıkara kulaklık diyorsan zaten konu burada bitmiştir.
Benim işim ses, elektronik müzik yaparak kazanıyorum + yazılım mühendisiyim., ses kartım senin hayatında kullandığın kulaklıktan pahalıdır. Hayatında hiç stüdyo kulaklığı takmayıp ses nedir bilmediğin cahilliği ortaya koymuşsun zaten.
Benim söylediğim verilerle gel, testi yapılmış herşeyi kanıtlanmış kulaklık nedir hiç bilmediğin için, soundstage, tizlede performansları kanıtlanmış kulaklıkta verebileceğin tek cevap
"Satıcı, ergen vs..."
Aferim, 50 yaşına gelmişsin, bilgi seviyenide ortaya koymuşsun.
Herşeyin bir seviyesi piyasası var. Bu kulaklığın rakibide bu: Sony WF-1000XM5. Ama senin gibi ulaşamadığı ete pis diyen kedileri dinlemeleri lazım Sennheiser'ın haber verdik yarın kesiyorlar ürünü.
Adam cx300 kullanmış helal ya. Klasik orta yaş hayatında research yapacak bir seviyede olmayıp bakkalda olan kulaklıklarla tüm ses dünyasını çözmüş adam. helal LMFAO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 13 Mart 2024; 0:4:12 >
-
Kesinlikle hüsrana uğratmaz. Bir tws'den duyup duyabileceğiniz en iyi sesi duyuyorsunuz. Hayırlı olsun, keyifli yolculuklarda güzel bir yol arkadaşıdır kendileri :)
-
Çok teşekkür ederim. Siz bu konuda baya bilgili ve aktifsiniz. Ses deneyimini artıracak spinfit veya comply foam gibi bir kulaklık ucu almak istiyorum. Bu konuda bir tecrübeniz var mı acaba? Kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Maalesef orijinal kulaklık uçları dışınsa başka bir çeşit kullanmadım. Köpük uçları sevmeyeceğimi düşünüyorum açıkcası yine se denemek lazım.
Bircom garantili, Sennheiser momentum true wireless 3 kullanıyorum, kulaklık arıza yaptı, servise gönderdim, tamir edilemiyor, para iadesi yapacaklarmış, iyide ben kulaklıkları Ekim 2023 de aldım o zaman 5300 TL idi, şimdi yenisi 12 Bin, ben nasıl alacam iade edilen para ile yeni kulaklık, Bircom servis, pişmanlık.
-
6 ayı geçtiği için seçme hakkınız bitmiş, geçmiş olsun
-
cx300 fiyat seviyesine göre harikadır bence hocam. gene sennheiser iyidir
ama genel marka prestiji açısından doğru söylüyorsunuz. bizim yayın teknisyenleri de sennheiser kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C822A4E21 -- 10 Mayıs 2024; 7:25:20 > -
https://forum.donanimhaber.com/windows-10-bluetooth-baglanti-sorunu--159053407
Benzer bir sorun yasayip cozen var mi?
-
Bu kulaklığı yeni aldım. Hem fiio m11 plus da hem de samsung tab s9 ultra da denedim ama aptx hd ya da ldac codecleri çalıştıramadım. Uygulama üzerinden yüksek çözünürlük ayarı yapmama rağmen. Aptx olarak görünüyor. Normalde fiio da ldac ya da aptx hd olarak görünmesi lazım. Son güncellemeyi de yaptım ama anlamadım bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Momentum'da LDAC yok. Aptx HD için de eşleştirdiğiniz cihazda da seçmeniz lazım... cihazdan uzaklaşırsanız adaptive'e geçer, şaşırmayın.
-
Boşuna uğraştım o zaman kaç saat bulabilmek için. Cevap için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X