Şimdi Ara

Sennheiser Mx 200 kalitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu forumda ve diğer sitelerde okuyupda karar vererek hepsiburada.com dan siparişini verdiğim sennheiser mx 200 modeli dün elime ulaştı.Yalnız aklımı kurcalayan bi kaç ufak soru var.Öncelikle bu internet ortamında bu kulaklığın kutusu internet sitelerinde göründüğü gibi değil biraz daha farklı. Kutusunun arkasında made in china yazıyor.En çokda şüpheye düştüğüm ve bu yazıyı yazmama neden olan şeyde bu yazı idi.Ama yine kutusunun arkasında bu metan denen firmanın parlak bi logosuda var.Metan'da sennheiser ın türkiye distrübitörü diye biliyorum.Bilmiyorum arkadaşlar kafamda azda olsa bi soru işareti oluştu.Ses kalitesi ilk şöyle bi kulaklığı normal pc min onboard ses çıkışına taktığımda ses biraz sıradan geldi.Tizler pek fazla kendini hissettiremiyor gibiydi.Acaba forumda okuduğum öneriler hepsi burada nın sitesinde yapılan yorumlar beni çok büyük bi beklentiyemi soktu diyede düşünüyorum yani.Bass lar tabi biraz daha iiydi tizlere nazaran.Kulaklığı alanların çoğusu ilk alındığında sesin pek iyi olmadığını ya burn-in den sonra yada belli bi süre sonra kulaklığın daha kaliteli ses ve bass vereceğini söylüyolardı.Tamam şimdi onboard bi ses kartından çıkan sesten ne bekleyebilirimki? Buda bi gerçek ama bende mesela laccess diye kulağı kaplayan 10 milyonluk bi kulaklık var onda mesela tizler baya iyi çıkıyo ee basslarda baya iyi yani.İşte pc nin ses çıkışına taktım kulaklığı hande yenerin şarkısını windows media playerde srs wow efektini açıp trubass sona getirdiğimde basslar yani tatmin ediyodu.Bugün saat 11 gibi filan kulaklığı pc ye taktım akşama saat 9 gibi çıkardım bakalım sonuç nası olacak.Winamp ımda jammix enhancer adında bi plugin var şarkılara çok iyi bi bass efekti katıyor.Oradanda super big bassı seçtim ve akşam 9 a kadar bu formatta şarkılar çaldırdım.Umarım kulaklık istediğim kıvama gelir.Şimdi sizce bu kutu meselesinde bi problem olabilirmi?Ve kulaklığın ses kalitesi hakkında yorum yapmak için yoksa erkenmi?Siz ne dersiniz.Belli bi süre boyunca daha kullanmalı mıyım kalitesini belli etmesi için?Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 12 Eylül 2007; 21:29:31 >

• ilk önce olabildiğince yüksek seste kulaklığı boş çalıştır..burn in denen olay olsun (arabanın rodajı)

sonra kendine gelir bass ları süperdir midler iyidir tizleri idare ederdir..kimse mükemmel bir kulaklık demez bu model için ama fiyatına göre mükemmel der=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.