Şimdi Ara

sennheiser mx 200.. ne yaptım ben??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir yıldan beri kullandığım bir mx 200'üm vardı, lakin geçen forumda "süngersiz kullanımdan kaynaklanan pisliklerin ses kalitesini düşürdüğü" hakkında birşey okumuştum. Kulaklığın ses kalitesinden memnundum ama işte fazla merak ..

kulaklığın sağ tarafını kapağını açtım . . karşıma şöyle bir şey çıktı.. (resmi aşağıya koydu galiba)
    hafif de böyle yapışkanımsı birşey vardı... sonra ben panikle kulaklığı kapattım .

kablodan gelen iki tane kılcal kabloda hasar yok ama artık sağ taraftan ses gelmemeye başladı..
    niye bozuldu ki bu? oluru var mıdır?

• 10 tl lik kulaklık zaten, ne kasıyorsun, git yenisini al, hatta biraz daha koy daha iyisini al.
  • Bozulma nedeni büyük ihtimal bobine giden saçtan daha ince olan kablonun kopmasıdır. Onu tamir etmen çok zor. çok iyi lehim kullanabiliyor olman lazım. Ya da sürücüye giden iki ana kablodan birinde veya ikisinde kopma vs.. olmuştur. kapağı açma sırasında bir zorlama oldu mu bunu bilmek lazım. Arkadaşın da dediği gibi çok kasma kendini git yenisini al yada daha üst modellerini al. Bu da sana vesile olmuş olur :) ...
  • dostlar dediğiniz doğru kaç paralık kulaklık diyorsunuz da.. şimdi ben portapro, px100 falan almayı planlıyodum.. şimdi olan kulaklığı da bozduk. o iki ana kablodan birinde kopukluk yok, herhalde x-testers arkadaşın dediği saçtan ince kablo koptu ki ben neyin koptuğunu göremiyorum bile.. o zaman kötü bozuldu diyorsunuz herhalde..
  • bende senin gibi açtım kulaklık gitti. 5 gün önce CX300 siparişi verdim onun gelmesini bekliyorum
  • Benim de CX300'üm şu anda bozuk sayılır, daha 6 ay önce almış olduğum CX300 sol tarafından çok az ses geliyor...neden olduğunu bilemiyoru..sanırım pisliklerden felan olmalı diye düşünüyorum..Sizin herhangi bir teoriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronyaur

dostlar dediğiniz doğru kaç paralık kulaklık diyorsunuz da.. şimdi ben portapro, px100 falan almayı planlıyodum.. şimdi olan kulaklığı da bozduk. o iki ana kablodan birinde kopukluk yok, herhalde x-testers arkadaşın dediği saçtan ince kablo koptu ki ben neyin koptuğunu göremiyorum bile.. o zaman kötü bozuldu diyorsunuz herhalde..

Evet kötü bozulmuş çok çok iyi bir lehim bilmen gerekiyor. diyafram ile iki ana kabloya bağlanan çok ince kablo kopmuş..geçmiş olsun yeni bir tane alman lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuqumeL

Benim de CX300'üm şu anda bozuk sayılır, daha 6 ay önce almış olduğum CX300 sol tarafından çok az ses geliyor...neden olduğunu bilemiyoru..sanırım pisliklerden felan olmalı diye düşünüyorum..Sizin herhangi bir teoriniz var mı?

%70 pisliktendir. o mazgalları çıkarttığında sesteki yükselmeyi farkedersin. Fakat çıkarttığında da ürün garanti dışı kalır. Buradan yeni kanaliçi kulaklık alacak arkadaşlara ve halen kullanmakta olan arkadaşlara söylüyorum. kuLaklığı alır almaz telefaonlarınızın kulaklık süngerlerini kanaliçi kulaklığa göre kesin ve kauçuk adaptörü çıkartıp o süngeri takın. bu şekilde mazgallarınız ilk günkü gibi tertemiz kalır ve herhangibir kirlenme durumunda (süngerde) yeni bir sünger alır takarsınız. Bu size en fazla 1-2 tl ye malolur. Bence bu fikri düşünün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Benim de CX300'üm şu anda bozuk sayılır, daha 6 ay önce almış olduğum CX300 sol tarafından çok az ses geliyor...neden olduğunu bilemiyoru..sanırım pisliklerden felan olmalı diye düşünüyorum..Sizin herhangi bir teoriniz var mı?

%70 pisliktendir. o mazgalları çıkarttığında sesteki yükselmeyi farkedersin. Fakat çıkarttığında da ürün garanti dışı kalır. Buradan yeni kanaliçi kulaklık alacak arkadaşlara ve halen kullanmakta olan arkadaşlara söylüyorum. kuLaklığı alır almaz telefaonlarınızın kulaklık süngerlerini kanaliçi kulaklığa göre kesin ve kauçuk adaptörü çıkartıp o süngeri takın. bu şekilde mazgallarınız ilk günkü gibi tertemiz kalır ve herhangibir kirlenme durumunda (süngerde) yeni bir sünger alır takarsınız. Bu size en fazla 1-2 tl ye malolur. Bence bu fikri düşünün derim.

Dostum güzel fikir teşekkürler Ama bi formül öğrendim daha demin, kulaklığın içine girmeyecek şekilde kolonya veya alkol ile silindiğinde düzeliyor..bizzat kendim denedim ve şu anda kulaklığım mükemmel çalışıyor..ama senin söylediğim formülde gayet başarılı artık bende iyice temizledikten sonra bi sünger alıyımda kesiyim biçiyim yapıştırayım normal skoçbrayt olmaz mı ki

• dostlarr çok uzun zamandır ucuz kulaklıklar kullanıyordum,baktım astarı yüzünden pahalı bozuldu git yeni al bozuldu eni al kulakiçi kulaklık aldım creative nin Ep630 modelini aldım süper hem zırt pırt kulaktan çımıyor temizlme deerdi yok içinden de her kualağa göre silikon kulaklık seçimi var,http://creativeci.wordpress.com/ bu sitede detaylar ve yorumlar var bakabilirsiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Dostum güzel fikir teşekkürler Ama bi formül öğrendim daha demin, kulaklığın içine girmeyecek şekilde kolonya veya alkol ile silindiğinde düzeliyor..bizzat kendim denedim ve şu anda kulaklığım mükemmel çalışıyor..ama senin söylediğim formülde gayet başarılı artık bende iyice temizledikten sonra bi sünger alıyımda kesiyim biçiyim yapıştırayım normal skoçbrayt olmaz mı ki

Huhaa olmaz kulaklık süngeri lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bronyaur

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık bir yıldan beri kullandığım bir mx 200'üm vardı, lakin geçen forumda "süngersiz kullanımdan kaynaklanan pisliklerin ses kalitesini düşürdüğü" hakkında birşey okumuştum. Kulaklığın ses kalitesinden memnundum ama işte fazla merak ..

kulaklığın sağ tarafını kapağını açtım . . karşıma şöyle bir şey çıktı.. (resmi aşağıya koydu galiba)
    hafif de böyle yapışkanımsı birşey vardı... sonra ben panikle kulaklığı kapattım .

kablodan gelen iki tane kılcal kabloda hasar yok ama artık sağ taraftan ses gelmemeye başladı.

Bu arada sen niye bızıklıyorsun ki kulaklığı Benim taktiği dene bi kolonya azıcık bi beze dök onunla bızıkla sonra düzeliyo valla benim sennheiser cx300 alkolü sevdi bidaa 70'lik alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.