Şimdi Ara

Sennheiser PMX 60..Kullanan arkadasların yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dbsi yüksek, yüksek seste seslerin birbirine karışmadığı ve bassların belirgin bi şekilde hissedildiği ve boyun bantlı bi kulaklık almayı düşünüyorum..Araştırmalarıma göre en uygun kulaklık sennheiser pmx 60

Bundan önce sennheiser cx300 kullanmıştım.Kulaklıgın performansına diyecek hiçbişe yok Fakat kulakiçi olması sebebiyle yogun bas agrılarına sebep olması beni boyun bantlı kulaklık almaya itti...

pmx 60 kullanan arkadasların bu kulaklık hakkında bilgilerini almak istiyorum...

şimdiden teşekkürler...

• px60 kullanmadım bir dönem px100 kullanmıştım ve çok iyiydi. px60 hakkındaki yorumlar pek iyi değil aklında olsun. Bu tarz kulaklıklarda güzel ses için px100 veya pmx100 almalısın bence. İkisi de aynı ses olarak, şekilleri farklı pmx100 boyun arkası, px100 kafa üstü.
  • biraz pahalı olabilir ama tavsiye ederim
    Altec Lansing UHP303
     Sennheiser PMX 60..Kullanan arkadasların yorumları
  • verdiğiniz bilgiler için tsk ederim pmx 100 alamaya karar werdim..
  • nerden alıyosun ve kaça alıyosun ben de alabilirim de
  • walla ilan werdim hocam..inşallah düşer
  • pmx60 dışarıdan çok fazla ses alan ve veren bir kulaklık(px100 de ses alıp veriyor ama pmx60 dan %40 daha düşük yapıyor). standart bir kulaklık için iyi olabilir ama px100 ün performansının yanına yaklaşamaz.iki ürünüde kullandım tavsiyem px100 dür.
  • evet herkes aynı seyden şikayetçi çok ses verdiğinden ve bassların yetersiz oldugundan..ama px100 kafa bantlı pmx60 boyun bantlı işte burda pmx60 avantajı war yolda yürürken mini mouse gibi göstermio insanı:)
  • dinlediğim müzik tarzı rock ve metal px100 veya pmx100 buna uygun mudur?
  • Ben Px-100 kullanıyorum.İyi bir mp3çalar ile çok iyi ve temiz ses alırsın.Şu an Cowon F2 ile beraber kullanıyorum.Bende rock ve metal dinlerim sesler gerçektende çok temiz ve dolgun geliyor.Px-100 ile beraber çok gzl bir taşıma kutusu geliyor ve ürün katlanıp bu kutuya girebiliyor.Sanırsam Pmx-100 de böle birşey söz konusu deil.Ses konusunda ikiside aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Learning_To_Live -- 3 Şubat 2008; 12:45:15 >
  • peki px100ü yolda yürürken takmakta sorun oluyor mu görüntü açısından??

ve bu arada Altec Lansing UHP303 hakkında hiç bir bilgi bulamadım fiyatı ne kadardır ve nerden bulunur?
  • Bence gayet şık bir kulaklık.Kafaya temas eden yerlerde çok yumuşak bir süngeri var.Görüntü açısından saçlara hafif bir baskı uyguluyor.Saçlarını yukarı doru kaldıran,kirpi modeli yapan biriysen zor olur ama diğer türlü çok iyi bir seçim olur.
  • yok dik saçlı değilim.Bu yorumunla px 100 almaya kesin olarak karar werdim tesekkür ederim...
  • bence bu tip kulaklık alma derim bu baş üstü ve enseden geçen kulaklıkların yapılışından dolayı sorunlar var şöyleki bass ları etkili biçimde almanız için kulaklığın kulağa oturması ve gevşek durmaması lazım sen pmx 60 al pmx 100 al elinde sorunda plastik eski şeklini kaybedecek ve ses de kötüye gidiş olacak (bunu şöyle anlarsın bu tip bir kulaklığın varsa kulağına doğru hafif bastır bass ların daha da dolgunlaştığını arttığını göreceksin )

ben pmx 60 kullandım ve bir sürü bu tip kulaklık kullandım sonra kanal tipi kulaklıklara geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamicals2 -- 4 Şubat 2008; 2:03:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarnal

bence bu tip kulaklık alma derim bu baş üstü ve enseden geçen kulaklıkların yapılışından dolayı sorunlar var şöyleki bass ları etkili biçimde almanız için kulaklığın kulağa oturması ve gevşek durmaması lazım sen pmx 60 al pmx 100 al elinde sorunda plastik eski şeklini kaybedecek ve ses de kötüye gidiş olacak (bunu şöyle anlarsın bu tip bir kulaklığın varsa kulağına doğru hafif bastır bass ların daha da dolgunlaştığını arttığını göreceksin )

ben pmx 60 kullandım ve bir sürü bu tip kulaklık kullandım sonra kanal tipi kulaklıklara geçtim

Px-100 de böyle birşey söz konusu değil.Kafayı saran çerçeve kısım da metal bir madde var ayrıca kafaya göre ayarlanabilen bir kısmı var ki burası bence oldukça kaliteli o yüzden doğru bir şekilde takıldığı sürece kulakta gevşek durması gibi bir durum söz konusu deil.

• kesinlikle tavsiye etmem nedeni ise basslarının beni doyurmaması ve dışarı çok ses vermesi gerçi px100 de dışarı ses veriyor ancak bassları işi bitiriyor
  • evet sipariş verdiğim px100 geldi..basslar tizler dengeli hakkaten hoş kulaklık ama dısarı çok ses veriyo bu puan düşürür baya..
  • evet dısarıya oldukca ses veriyor ne yazikki kapalı ortamlarda son ses dinlenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.