Şimdi Ara

Şenol Güneş Bizde Olsa Takım Uçardı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açık ve net bi kere kesinlikle Clichy varken Hasan Ali ile sözleşme imzalamazdı.Onun dışında ise kesinlikle sağ kanatı bek yapmaz direk Lensi oynatırdı.Kadro olarakta büyük ihtimal;

Kameni

Clichy - Skrtel - Neto - Isla

Topal - Ekici

Lens - Giuliano - Valbuena

Soldado

Şu kadroda öncelikle Clichy yerine Hasan Ali ile sözleşme yenilemenin hocanın tercihi olduğunu herkes biliyor.Aynı şekil Lenste öyle.Zaten sadece bu 2 hamle ilk 11 kalitesini en az %30 arttırırdı.

Aykut bu sezon bu tek ön liberolu sistemi sadece bi maç hangi maçtı hatırlamıyorum son 20 dakika oynadı takım uçtu.Herkes bayıldı takıma.Heralde Vardar rövanşı öncesiydi.Ama sonra özüne döndü.

Kısacası Şenol Hocayla ilgili son sözü söylemek gerekirse adam diyorki ben pek fazla birşey yapmıyorum sadece doğru ve basit direktifler veriyorum diyor.Bizim hocalar ise Einstein gibi dünyanın şeyini üretmeye çalışıyor.Yok koşu mesafesi , yok şu kadar topa sahip olma vs vs Futbolun belli basit doğruları vardı uygularsın başarı gelir.Öyle matematik denklemi değil bu.

Nasılki Vardar maçından önceki maç 20 dakikada olsa doğruları yapıp takım en iyi oyununu oynadıysa yine o doğruları yapacaksın.

Zaten şunuda hiç anlamadım ve anlamayacağımda.Bu adam en büyük başarısını Alexli 10 numaralı sistemle yakalamasına rağmen neden bu kadar 10 numara düşmanı anlamış değilim.

• Şu kadro Kameni çöp.Skretel çöp Neto da çöp daha önce izledim İslanın sadece adı juventusta oynadı.Topal artık bitik Ekici iyi ama takımı kurtarmaz.Lens başkan özlüyoruz Giuliano çöpün bir tık iyisi.Valbuena istemezdim ama şu yoklukta acayip iyi gidiyor.Soldado Guizadan daha kötü bir topçu.

Bu takımı değil Şenol güneş Zidane,Simeone,Morinho hatta ferguson bile düzeltemez.
  • Dünyanın en iyi teknik direktörü olsa bile gönülden '2010-2011 Şampiyonu Fenerbahçe' demedikçe bu kapıdan içeri giremez.
  • Olur mu öyle şey şenol hoca gibi dikine oyun oynatan hocalar futbolu zehirliyor. Biz orta sahayı taksi tutup geçicez rakip sahaya, modern futbol bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 14 Eylül 2017; 22:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Şu kadro Kameni çöp.Skretel çöp Neto da çöp daha önce izledim İslanın sadece adı juventusta oynadı.Topal artık bitik Ekici iyi ama takımı kurtarmaz.Lens başkan özlüyoruz Giuliano çöpün bir tık iyisi.Valbuena istemezdim ama şu yoklukta acayip iyi gidiyor.Soldado Guizadan daha kötü bir topçu.

Bu takımı değil Şenol güneş Zidane,Simeone,Morinho hatta ferguson bile düzeltemez.

Hocam çoğu kişi sizi bazen troll ilan etsede yorumlarınızı beğeniyorum.Ancak sizin gibi futbolu takip eden birisinden Giulianoya çöp demenizi beklemezdim.Aynı şekil Islayada.Hocam benim görüşüm aslında kaliteli topçular ancak doğru sistemle oynamadıkları için kötü gözüküyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Olur mu öyle şey şenol hoca gibi dikine oyun oynatan hocalar futbolu zehirliyor. Biz orta sahayı taksi tutup geçicez rakip sahaya, modern futbol bu...

Pardon hocam unutmuşum tüm dünya çift ön libero oynuyordu Aykut hoca haklı
  • Aykutun dikine futbol hakkında dediklerine katılıyorum,kafasındaki oyun planını da anlıyorum.Tam tersi aykutun yapmak istediklerini şenol yapıyor aslında.Şenolun dikine falan oynattığı yok.Takımı çok iyi pozisyon alıyor,uyumlu oynuyorlar,baskıyı iyi kuruyorlar.Oyunun her iki yönünü de iyi yapıyorlar.Aykutun kafasındaki de bu ama çapı yetmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu kişi size bazern trol ilan etsede siz her zaman trolsünüz diyeceksiniz sandım.Sağolun hocam Guilanoya çöp demedim de biraz üstü dedim.Kesinlikle çok abartıldığını düşünüyorum.Evet Fenerbahçe leş leş takımda tek başına napsın.

Ancak ben kendisinin fazlaca oyuna katkılı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum(Skor dışında özelilkle) .Katkılı olsa bile estetik değil.Futbol açısından izlenesi olmayan bir adam.Bence ondan daha iyileri çok rahat bulanabilir.
  • Şenol Güneş de transferden anlamıyor. Bıraksalar Lens yerine Volkan Şen, Marvelo yerine Serdar Aziz, Aboubakar yerine Burak Yılmaz'ı alırdı. Daha kötü bile olabilirdi kadro şuankinden. Ama takımı Şenol Güneş'e bıraksak coşardı katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut sempatizanı mısın yoksa sen de?

• quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Aykutun dikine futbol hakkında dediklerine katılıyorum,kafasındaki oyun planını da anlıyorum.Tam tersi aykutun yapmak istediklerini şenol yapıyor aslında.Şenolun dikine falan oynattığı yok.Takımı çok iyi pozisyon alıyor,uyumlu oynuyorlar,baskıyı iyi kuruyorlar.Oyunun her iki yönünü de iyi yapıyorlar.Aykutun kafasındaki de bu ama çapı yetmiyor.

Aynen öyle, buna doğru oyuncu seçimleri ve transferi de ekleyebiliriz. Aykut Kocaman kendini ifade ederken sorun yaşıyor biraz. Futbol hep dikine , yada yanlamasına oynanan bir oyun değil. Demek yada anlatmak istediği sanırım bu. Sistem takımı kurmak istiyor ama 11 kazmayla da sistem kurulmaz. Oyuncu tercihlerinde ciddi hata var, artık ne kadarı Aykut Kocaman 'ın ne kadarı yönetimin payı bilmiyorum.
  • Fenerbahçe 2010-2011 şampiyonluğunu Trabzonspor'a vermezse ancak deplasmana gelir. Verirse de ancak deplasmana gelir. Kapıdan giremez falan diyen var sanki adam çalışır sizinle.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    kendini ifade etmekteki sorundan ziyade kirpip bicilen videolarla algi olusturuluyor. dikine futbolu ovdugu sozleri de var yayinda. ama kesip bicip cikariyorlar. soyledigi sey ici bos sekilde surekli ileri top gondermenin anlamsiz oldugu. biraz cekingen bir tip ama kendini ifade sorunu yok. ugur meleke binlerce kelimelik sozcuk haznesi oldugunu söylüyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

kendini ifade etmekteki sorundan ziyade kirpip bicilen videolarla algi olusturuluyor. dikine futbolu ovdugu sozleri de var yayinda. ama kesip bicip cikariyorlar. soyledigi sey ici bos sekilde surekli ileri top gondermenin anlamsiz oldugu. biraz cekingen bir tip ama kendini ifade sorunu yok. ugur meleke binlerce kelimelik sozcuk haznesi oldugunu söylüyordu

İfade etmede sorun yaşıyor derken, burada kendinden kaynaklı bir sorun olduğunu söylemek istemedim zaten. Karşı tarafın işine geldiği gibi anlaması yada yanlış anlaması var. Zaten kelime hazinesi konuşması vs bunlarda bizim ligdeki hocaların standartının üzerinde.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Aykutun kanlısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.