Şimdi Ara

Sens tekrar soyuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce arenada sensi gördüm üstünde bişi yok elinde pole axeye benzer silahla arenadaydı bende heralde hava atıo fln sandım seek açtığında lwl 69 du sordum tekrar soyulmuşş tatildeydim dedi yardım ettim kendi bütceme göre aslında 5 kuruş vermezdim ama ben emrah diyince inandım verdim verdikten sonra bilmiorum neden ama oyundan çıktı keşke vermeseydim diorum ama eğer kendisiyse az yardımım oldu deilse allahından bulsun fazla zaten vermedim güvenemedim kendi deilse bile verdiğim parayanın gitmesine üzülmedim ama beni üzen guardinan clanı bozulmuşş

• adı 4eversens miydi?
  • ewet seek açtı 46-80 ona dikkat ettim adı doğru hatta senin masterını söz açcam dedi çok tşk etti ama inş odur çünkü bi hırsıza para vermek istemerm
  • 4eversens uzun zmndır ben forumdada göremiorum.yurtdışında yaşıolar galiba
  • eğer soyulmuşsa bu beni çok üzer..
  • Adam koca üst konu açmış soyulmamak hacklenmemek için kendisi soyulmuş enteresan
  • le bu emüüüüüüüüü de her ay soyuluyobu ne bea
    yapacak bisi yok gecmis olsun diecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki tuşa bastım kayıt oldum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KâMiL

Adam koca üst konu açmış soyulmamak hacklenmemek için kendisi soyulmuş enteresan

• quote:

Adam koca üst konu açmış soyulmamak hacklenmemek için kendisi soyulmuş enteresan

hiç gülüceğim yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoumaDraco

quote:

• quote:

Char ile o an kendisi oynamıyordu.4eversens'in ilk soyuldugu zmn char ortaklarından bırısının tanımadıgı bı cafeden oyuna girmesi sonucu olan şeyler..Yoksa olay onun sucu degil.Char ortagıının sucu.
  • dangermert abi senin o olay ne adamın charı soymuşsun galiba veya hacklemişmisin nesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_darkar -- 28 Ağustos 2006; 13:46:25 >
  • Bu konularla ilgili forumda bir baslik acip bazi seyleri dile getirmistim fakat sanirim siz o siralarda online degildiniz herneyse Emrah ( 4everSenS ) chari yaklasik 2 ay dir hackli ve account problemi yasiyor. Knight Online sitesinden login olunamadigi gibi suan chari kullanan kisi sayisi belli degil. Char 70 level idi fakat hackleyen serefsizler yuzunden char %30 exp kaybetmis 69 level. Oyunda ki nick im TurkSoldier. Hack olayinin oldugu zamanlarda tatil amacli yasadigi belcika'dan TR ye yani izmir e gelmisti. Boylelikle de hem sorunlar cozulene kadar hem de kendisinin bedenen rahat etmesi acisindan ara verme surecine girdi. O siralarda zaten bildiginiz uzere TheGuarDiaN clani vardi. Fakat clan sifre degisilemedigi icin dislenmis. Oyuna charla giren her kimse chari asil kullananlardan yani Emrah ( SenS ) ve 2 isim disinda kesinlikle inanmayin ve hicbir sekilde item alis-verisinde bulunmayin. Zaten char temize ciktigi zaman yani sifre problemi asildigi zaman Emrah ( SenS ) forumdan gerekli aciklamalari yapacaktir. Benim bu bilgilere sahip olma nedenim kendisiyle gerek msn uzerinden gerekse telefonla irtibatta olmamdir. Char sifresinin bu kadar yaygin olma nedeni hack yapan kisilerin sifreyi baskalariyla paylasmasindan kaynaklaniyor. Char sifresini bende biliyorum cunku arada oyuna giren vs oldugu anda hemen benimde DC etmemi istedigi icindi.
    Bazilariniz yazmis, "Hack yememek icin yapmaniz gereken bilgiler" bu adam bizi bilinclendirirken kendisi nasil hacklendi?
    Soru basit char daha 50 levelde iken baska birisi tarafindan kullaniliyordu ve kullanan cocuk bir kac arkadasiyla sifresini zaten paylasiyordu ve bunu ( SenS ) te hack olayindan sonra yeni ogreniyor tabi. Char 65 levele kadar kasilinca ( SenS ) asil chari ile oyuna dondugunde 61 leveldeyken ilk id name si "Foreverxxx" olan 65 level char a NCS atilarak ismi 4everSenS olarak degistirildi ve char 70 level yapildi sonrasinda hacklendi.
    Nasil hack yedigi konusu da boylelikle aciga kavusmustur sanirim. Kral lik secimlerine gelince de bu anlattigim bilgilerden sonra da artik kendi kafanizda yorumlarinizi yaparsiniz diyim.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadoW Of Vain -- 30 Ağustos 2006; 5:28:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

Bu konularla ilgili forumda bir baslik acip bazi seyleri dile getirmistim fakat sanirim siz o siralarda online degildiniz herneyse Emrah ( 4everSenS ) chari yaklasik 2 ay dir hackli ve account problemi yasiyor. Knight Online sitesinden login olunamadigi gibi suan chari kullanan kisi sayisi belli degil. Char 70 level idi fakat hackleyen serefsizler yuzunden char %30 exp kaybetmis 69 level. Oyunda ki nick im TurkSoldier. Hack olayinin oldugu zamanlarda tatil amacli yasadigi belcika'dan TR ye yani izmir e gelmisti. Boylelikle de hem sorunlar cozulene kadar hem de kendisinin bedenen rahat etmesi acisindan ara verme surecine girdi. O siralarda zaten bildiginiz uzere TheGuarDiaN clani vardi. Fakat clan sifre degisilemedigi icin dislenmis. Oyuna charla giren her kimse chari asil kullananlardan yani Emrah ( SenS ) ve 2 isim disinda kesinlikle inanmayin ve hicbir sekilde item alis-verisinde bulunmayin. Zaten char temize ciktigi zaman yani sifre problemi asildigi zaman Emrah ( SenS ) forumdan gerekli aciklamalari yapacaktir. Benim bu bilgilere sahip olma nedenim kendisiyle gerek msn uzerinden gerekse telefonla irtibatta olmamdir. Char sifresinin bu kadar yaygin olma nedeni hack yapan kisilerin sifreyi baskalariyla paylasmasindan kaynaklaniyor. Char sifresini bende biliyorum cunku arada oyuna giren vs oldugu anda hemen benimde DC etmemi istedigi icindi.
    Bazilariniz yazmis, "Hack yememek icin yapmaniz gereken bilgiler" bu adam bizi bilinclendirirken kendisi nasil hacklendi?
    Soru basit char daha 50 levelde iken baska birisi tarafindan kullaniliyordu ve kullanan cocuk bir kac arkadasiyla sifresini zaten paylasiyordu ve bunu ( SenS ) te hack olayindan sonra yeni ogreniyor tabi. Char 65 levele kadar kasilinca ( SenS ) asil chari ile oyuna dondugunde 61 leveldeyken ilk id name si "Foreverxxx" olan 65 level char a NCS atilarak ismi 4everSenS olarak degistirildi ve char 70 level yapildi sonrasinda hacklendi.
    Nasil hack yedigi konusu da boylelikle aciga kavusmustur sanirim. Kral lik secimlerine gelince de bu anlattigim bilgilerden sonra da artik kendi kafanizda yorumlarinizi yaparsiniz diyim.

Tesekkurler.

günün anlam ve önemini belirten konuşmayı @ShadoW Of Vain arkadaşımızdan dinledik...

kendisine çok tşk edioruz.... ve yerine gönderiouz şimdi sırada canım annem adlı şiir i okuycak küçük ayşe

var..

• Salakmisin sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

Salakmisin sen?

boşver takma çocuk işte... neyse bende çok üzüldüm fazla tanımama rağmen... ama lütfen arkadaşlar çok dikkatli olalım ... uyanık olalım oyunda şerefsiz üçkağıtçı çok.. tradeye girmeyin.. msn ye oyunda herkesi eklemeyin ki bu da sakat iş çok çok güvendiğin iyi adam dediğin bazı kişilerden bile hack yiyebiliriz.. bilgisayarda sağlam bi antivirüs olsun ... deepfreez de olursa iyi olur tabi..
  • SenS in hacklenmesine bende üzüldüm 1 çok kişi gibi ama soyulacağını oda biliyordu char 70 e doğru kasılırken giren çıkan belli olmamaya başladı chara 1 gördüğümü göremez oldum
    Chardada baya item birikince affetmediler tabiki tam olarak kimse bilmiyor olayı tabi herşey olabilir buradan çıkarılacak 2 ders war
    1. si şifreni kimseye werme
    2. sütünü ılık iç
    benim şifrem 1 kişide war onun kide bende gizli sorularıda ben biliyorum oda biliyor
    ama bizde öle hack mack olmaz biz harbi arkadaşız

Satanist_Rogue & kamil_abi mutluyuz huzurluyuz
    ama kimseye tawsiye etmem şifrenizi kimseye wermeyin yoksa sonunuz belli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.