Aslanım Microsoft Türkçe desteğini eklemiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 22 Nisan 2024; 22:22:3 > |
Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (4. sayfa)
-
-
Kingdom Come: Deliverance II sonrası bu da çok güzel oldu hocam. Microsoft umarım Gears 5'i çeviren ekibe vermez, ilk oyunun çevirisi gayet iyiydi hatırladığım kadarıyla.
-
Türkçe çıkması iyi oldu sevindim. Ghost of Tsushima sonrası bunu da bitiririz.
-
türkçe oyun patlaması yaşanıyor. ah steam dolara geçmeseydi bu ivme daha da hızlı artacaktı. satışlar düşünce işler değişir muhtemelen.
-
Bu oyun widows 10 da çalışmayacak mı? Steam sistem gereksinimlerinde sadece w11 yazıyor şuan :(
-
Eksik yazılmıştır böyle bir saçmalık yapacaklarını sanmam.
-
Win11 game breaker bug.
-
Umarım öyledir
-
baktım simdi de daha sistem gereksinimleri açıklanmamış bu rasatgele yazılmış bir şey muhtemelen.
-
Kimse yazmamış, hayret.
Oyun 23$ yerel fiyatlandırma ile ön siparişe açıldı.
Sistem gereksinimleri de yazılmış ama önerilen kısmı şimdilik boş.
store.steampowered.comSenua’s Saga: Hellblade II on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2461850/Senuas_Saga_Hellblade_II
-
Güzel bir fiyatla geldi ama gamepassten oynayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi fiyat
Güzel fiyatta oyunun kalitesi için şüphe uyandırıcı. Oyun demo gibi olacak anlaşılan. İnşallah kaliteli bi demo olur.
neden demo gibi çıksın ki?
-
Çok kısa olacağından demo benzetmesi yaptım.
İlk oyun gibi, bu oyundan da uzun uzun saatler bekleyen görmedim hiç. 7-8 saat oyun süresi olan, ortalama ise 10-15 saatte bitirebilecek bir oyun olur yine.
-
Micro alınca beklenti artmıştı bende büyük bütçeli yapımlar gibi olacağını umut ediyordum. Eski oyunun daha iyi grafiklisi olacak anlaşılan. Neyse grafikleri ve hikayesi iyi olsun oyun süresini yavaş oynayarak biz uzatırız😂
Microsofta sırtını yaslayan firmalar iyice boşluyor
Bunu en iyi bethesda starfield örneğinde gördük
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlandırma hatası diyerek ucuz gördüm hemen aldım inşallah bu fiyatlandırmanın altında kötü bir oyun yatmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X