< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Mayıs 2024; 11:24:59 > |
Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe
-
-
Beklemedeyiz. -
Oyunu 1050Ti ekran kartıyla bir yere kadar oynadıktan sonra biraz kastığından dolayı devam edememiştim. 1070 ile tekrar baştan oynayıp bitirdim. İyi ki 1050Ti ile bitirmemişim. Bu oyunu da merakla bekliyorum. İyice Psikoz olduk çıktık Sadece Xbox'a çıkacak diye üzülmüştüm ama bu konuyu görünce acayip mutlu oldum
Trailer'ı ayrı güzel, müziği de ayrı güzel. Beklemedeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 18 Temmuz 2020; 22:14:42 >
-
Sanıyorum ilk oyun gibi gayet makul bir fiyattan çıkar. Umarım o tekdüzelikten kurtulmuştur, öyle olduysa mis gibi olur mis -
Senua's Saga: Hellblade II İzlanda'da Geçecek www.bolumsonucanavari.comSenua's Saga: Hellblade II İzlanda'da Geçecekhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Senuas_Saga_Hellblade_II_izlandada_Gececek-103296.htm
Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devam oyunu Senua's Saga: Hellblade II İzlanda'da geçecek.
Ninja Theory stüdyo patronu Dom Matthews tarafından belirtilene göre "3.5 milyon oyuncu Hellblade: Senua's Sacrifice'ın hikayesini deneyimledi. Kelt savaşçımızın bir sonraki adımı ile ilgili sizlere ilk bilgileri verecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."
"Senua's Saga: Hellblade II'nin güzel ülke İzlanda'da geçeceğini açıklamak mutluluk duyuyorum. Bölgeyi nasıl belirlediğimiz ve tarihini nasıl keşfettiğimiz ile ilgili daha fazla bilgiyi yeni geliştirici günlüğümüzde bulabilirsiniz."
Senua's Saga: Hellblade II Unreal Engine 5 ile Xbox Series X ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.
-
Sunumun en sönük duyurusu oldu. Belli ki projenin daha çok başındalar. Microsoft iyi hoş satın aldı da bıraksana abi oyun yapsınlar, saçma sapan rekabetçi oyunlara bağlıyorsun firmayı.
Kızdırdı Mici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 24 Temmuz 2020; 0:42:50 > -
-
Çok hızlı yükseldi oyun dünyası. Benim kart açamayacak yeni nesilleri.
-
Rtx 2060 Gaming Z ekran kartımla nereye kadar giderim acaba diye düşünüyorum artık.Ekran kartları fiyatları ucuzladığında değiştiririm ekran kartını yoksa bunla devam ederim...
Edit: @R-10 Yeni yayınlanan video pek birşey ifade etmiyor ama yine de bi heyecan uyandırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 17 Haziran 2021; 21:22:49 > -
umudumuz dlss bir de gidip 2k monitör aldım ben eskisi bozulunca. kart biraz zorlanacak ama ayarları kısıp kısıp oynarız artık.
esas series s'in varlığına güveniyorum. bir şekilde ona optimize edilecektir oyunlar. o yüzden 2-3 sene daha idare eder diye umuyorum 2060.
ayrıca şu oyun elden ring ile birlikte beni en çok heyecanlandıran oyun olabilir. ilki gameplay olarak sıkıntılı olsa da atmosfer olarak inanılmaz bir deneyimdi. o atmosferin üstüne iyi bir oynanış ile neler yaşarız tahmin edemiyorum.
-
Daha gameplay gormeden karara varmamak lazim daha oyunun ne grafiklerle gelecegi belli bile degil. Belki ilk oyunla ayni seviyede gelecek durun bakalim goremedik hicbir sey. Sacma sapan roportajlar firfirlar miymiylar yayinlayip duruyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Haziran 2021; 1:17:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun hâlâ yapım aşaması olarak gerilerde sanırm. En erken 2022 sonu veya 2023 baharı diyorum.
-
Oyunda büyük emek olduğu aşikar. Bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk oyunu bir kez daha bitireyim diyorum bitirmişken şu bir tane gizli başarım var onun ne olduğunu bilen var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
XboxyoutubeDebuted at The Game Awards 2021, watch the Senua’s Saga: Hellblade II gameplay reveal. Coming exclusively to Xbox and Windows PC from Ninja Theory. Captured in-game by the development team.https://www.youtube.com/watch?v=fukYzbthEVU&feature=youtu.be
-
Her bölümde şunlardan var. Bunları bulmanız gerekiyor. Buldukça etrafındaki yazılarda ilgili yerin rengi değişiyor. Sağı solu gezerek bulabilirsiniz. Eğer 2. kez oynamayı düşünüyorsanız videolarına da bakabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim hocam bunlardan görmüştüm lakin hepsini toplamanın başarıma etki ettiğini bilmiyordum
Ben oynayacağım oyunun başarımına bakıyorum. olabildiğince toplamaya çalıştığım için dikkat ediyorum yalan yok
Bunda gezerek bulabiliyorsunuz. Zaten açık dünya değil, biraz gezintiyle gidebilecek her yere gidebiliyorsunuz zaten ama emin olmak için bakabilirsiniz yine de. bitirmişsiniz zaten spoiler sayılmaz pek.
-
Bende önceden başarımlara bakıyorum da gizli basarım oldugu için ne olduğunu bilememistim
Öğrendiğim iyi oldu :)
Bomba gibi geliyor.
Hocam bunu ciddi mi yazdınız, hellblade 2 den sonra bu görseller pixar özentisi çizgifilmler gibi geldi bana |
Karakterimi geliştireceyim diye oyunun hikayesinden kopup ordan oraya envai çeşit eşya materyal deri bitki hurda toplayıp birde bunları oyunu kapatıp başka menüde birleştirip geliştirmemi istemeyen, tamamen hikayesine odaklanabileceyim bir oyun yapmışlar. En son bunu Son of Rome oyununda yaşamıştım yanlış hatırlamıyorsam.
|
Dost şizofren psikolojik problemleri olan bir insan. Herif kız arkadaşından ayrıldı diye. Kız bulmak için 1 yıl boyunca date sitelerinde takılan eziğin biri
|
''tüketim çılgınlığı'' denilen bir şey var ya hani. insanların beyi akarcasına youtube, sosyal medya da takılıp, dizi film platformlarında sümüğe dönen insanlar. hiç bir şeyden tat alamayan, sürekli bir şeyleri tüketmekten popüler kültür ürünleri dışında şeylerle empati kuramamak falan? Fakat anladığım kadarıyla oyuna zaten para vermemişsiniz, ve sanıyorum ki vermiyorsunuz. Eleştirdiğiniz platformdan 'beleşe' oynuyorsunuz. Neyse her nasıl yapıyorsanız artık. |
Dehşet bir narrative ve muazzam bir görsellik ve ses şöleni,ne beklediğini bilen oyuncuların kaçırmayacağı türden. |
Gördüğüm en iyi grafikli oyun
|
Dost ne boş yapmış ya, oyunu kıskanmış resmen. Not, oyunu iyi bir sistemim olmadığı için oynayamıyorum .( İlk oyunu çok beğenmiştim. |
Bi insan bir oyunu sevmeyebilir bu gayet doğal. Her türü seven insan yok zaten. Bunu bir kere yazarsın olur biter. Bu adam oraya buraya yazmış da yazmış, metacritic puanı 81 ama bununla bile dalga geçmeye çalışmış yani amaç ne çözemiyorum.
|
Sadece Total War Warhammer 3 de 1.400 saatim, Rome, Shogun vs. vs. gibi eski oyunlarında da binlerce saatim var. ve bu oyundan aşırı keyif alıyorum. Hellblade 2 konusunda, bir şeyin israf olduğu yok ve ortada affedilmesi gereken bir şeyde yok. Nasıl ki ikimizde aynı oyun türüne saatlerimizi zevkle veriyorsak aynı oyun türünden aynı zevki alamayacağız. Eğlence sektöründe hiç ''şu basketbol topunun desenleri çok kötü, sekmez bu'' diye tartışma dönmezken son zamanlarda özellikle oyun gibi tamamen subjektif zevklere ve hislere dayalı konularda insanlar neden ''hakiki görüş'' arayışında anlam veremiyorum. Hellblade veya her hangi bir oyunun tiyatroya benzetilmesi de onun yerine tiyatronun tercih edilmesi benzetmesi de çok absürt ve komik durmuyor mu? Bal gibi, çiçek gibi, mis gibi bir ''oyun'' helblade serisi. ''oyun''dan başka bir şeyde; ne sinemada hele hele ne tiyatroda böyle bir deneyimi yaşamak mümkün değil... Benzetmeler komik. |
Benzer içerikler
- crysis 3 crack
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- cs 1.5 bot silme
- rdr1 pc
- oyun puanlama sitesi
- valorant hesap açma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps arttırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X