Bildirim
SEOUL HIREMCO F1 FTA UYDU ALICISI:49,90 HepsiBurada'da
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bünu darty den 59 a almıştım ama bu alet peş para etmez. kanal değiştiriken bazen sesi kendi hoparlörden veriyor. görüntü kalitesi (scart olmadığı) için berbat. resmen malzemeden götürmüşler. merih videoya durumu anlatan mail attım 2 hafta önce cevap yazmadılar. 10-15 tl anca eder bunun fiyatı. uydu alıcısı alıyorum diye kendinizi kandırırsınız bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueray1080p -- 28 Ekim 2009; 16:52:07 > -
Ben geçen yıl teknosa'dan SANSUI SFA-5100 uydu alıcı almıştım 45 TL'ye. Şu an kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısı yok. Malzeme kalitesi de iyi sayılır. Bulabilirseniz onu almanızı tavsiye ederim. Şu an 60 liradan başlıyor fiyatı. -
Yine büyük firmalardan biri 39 TL vermişti, DH'de sıcak fırsatlar içinde bulabilirsiniz. Pek iş görecek bir uydu alıcısı değil, biraz daha fazla verip daha iyi birşey almak daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: blueray1080p
bünu darty den 59 a almıştım ama bu alet peş para etmez. kanal değiştiriken bazen sesi kendi hoparlörden veriyor. görüntü kalitesi (scart olmadığı) için berbat. resmen malzemeden götürmüşler. merih videoya durumu anlatan mail attım 2 hafta önce cevap yazmadılar. 10-15 tl anca eder bunun fiyatı. uydu alıcısı alıyorum diye kendinizi kandırırsınız bence...
Yok artık 10-15 lira edermiş, çok abartmışsın.
Ben GG'den 45 TL'ye almıştım. Hoparlörün soketini çıkarıp iptal ettim sorun kalmadı.
RGB ile scart arasında dağlar kadar fark yok hatta ucuz scart kablosu kullanıyosanız ki çoğumuz öyle hiç fark yok.
Diğer uydu alıcım Sunny'den altta kalmaz,onun çekmediği kanalları çekiyor, az yer kaplayan, kendi kendini güncelleyen hem de yerli malı daha ne olsun.
Almak isteyene tavsiye ederim fiyat uygun.
-
Ben Medya marketten 59 tl ye alıp bugün kurdurdum.Bence F\P olarak iyi bir ürün. -
ntv,trt deki maçları seyredebiliyormuyuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
ntv,trt deki maçları seyredebiliyormuyuz ?
uydu forumlarında biss yazılımı var, o upgrade yapılınca biss menüsü açılıyor ve ,zleyebiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
RGB ile scart arasında dağlar kadar fark yok hatta ucuz scart kablosu kullanıyosanız ki çoğumuz öyle hiç fark yok.
RGB dediğinize göre üç renkli (Kırmızı-Yeşil-Mavi) Component çıkış var mı bu uydu alıcıda? Eğer varsa ben de almayı düşünüyorum ama sadece S-video ya da Composite (Sarı video kablosu + kırmızı-beyaz ses kabloları) varsa beş para etmez...
Rica etsem component çıkış olduğunu teyit edebilir misiniz? Buna göre sipariş vereceğim ben de... -
-
Teşekkür ederim @HaKaN18 forumdaşım.
Bu durumda üründe RGB çıkışı filan olmadığını, dolayısıyla işime yaramayacağını da anlamış oldum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dallamos
quote:
RGB dediğinize göre üç renkli (Kırmızı-Yeşil-Mavi) Component çıkış var mı bu uydu alıcıda? Eğer varsa ben de almayı düşünüyorum ama sadece S-video ya da Composite (Sarı video kablosu + kırmızı-beyaz ses kabloları) varsa beş para etmez...
Rica etsem component çıkış olduğunu teyit edebilir misiniz? Buna göre sipariş vereceğim ben de...
bahsedilen rgb scart kablosunun içindeki 3 adet kalın koaksiyel kablodan verilen rgb. component bağlantılı veya yuv çıkışı uydu alıcı next, samsung ve hd uydu alıcılarda bulunuyor.dreamboxlar goldmasterın Topfield boardlu 9400 55000 vb. serisi scart üzerinden yuv çıkışı verebiliyor scart to component adaptörü ile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sondurum
quote:
Orijinalden alıntı: Dallamos
quote:
Rica etsem component çıkış olduğunu teyit edebilir misiniz? Buna göre sipariş vereceğim ben de...
bahsedilen rgb scart kablosunun içindeki 3 adet kalın koaksiyel kablodan verilen rgb. component bağlantılı veya yuv çıkışı uydu alıcı next, samsung ve hd uydu alıcılarda bulunuyor.dreamboxlar goldmasterın Topfield boardlu 9400 55000 vb. serisi scart üzerinden yuv çıkışı verebiliyor scart to component adaptörü ile.
Hocam iyi söylüyorsun, bunları ben de biliyorum zaten ama @albati arkadaş bu üründe Scart olmadığı yönündeki eleştiriye RGB ile Scart arasında pek fark yok diye cevap yazınca ben de component çıkışı var sandım bu uydu alıcının... Meğer RGB derken kastettiği kompozit çıkışmış...
Component çıkışı olsaydı direk atlardım tabii
-
Evet RGB derken compozit kasdettim yanlış olmuş özür. -
rs232 falan lazım oluyor ona da, laptopda usb girişinden başka birşey yok ki. Keşke bu cihazda usb girişinden update yapılsa
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
ntv,trt deki maçları seyredebiliyormuyuz ?
uydu forumlarında biss yazılımı var, o upgrade yapılınca biss menüsü açılıyor ve ,zleyebiliyorsun
-
SEOUL'UN BUTUN DIGER CIHAZLARI COK GUZEL VE KULLANISLI. 3 MODELINI KULLANIYORUM.UPDATE OLAYINI COK GUZEL YAPMISLAR UYDUDAN GUNCELLEMEK COK RAHAT VE BASIT. AMA F1 DENEN CIHAZI ALDIM VE ERTESI GUN ARADAKI FARKI VERIP S2000 ILE DEGISTIDIM.CIHAZ HAKIKATEN DİĞERLERİNE KIYASLA KOTU. EMU DESTEGI YOK.MANUEL DE KEY GIRME OLANAGINIZ YOK YANI SIFRELI KANALLARI BISS DE OLSA IZLEYEMIYORSUNUZ.ÜZERİNDEKİ HOPALÖRDE ARADA KENDİ KENDNE DEVREYE GİRİYOR YUKARIDAKI BIR ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ GİBİ.
BIRAZ DAHA KOYUP S2000 YADA 1453 MODELINI ALMANIZDA FAYDA VAR DIYE DUSUNUYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD_MAN -- 10 Kasım 2009; 4:38:01 > -
Key olayı çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X