Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben saldırı falan göremiyorum bu konu altına yazılan mesajlarda. Sadece kullanıcıların olumsuz eleştirileri var.

Eğer hala neden olumsuz eleştiri geldiğini anlamakta güçlük çekiyorsanız yazılan şikayetleri ve cevapsız kalan soruları tekrar okumanızda fayda var.

Ayrıca sinyal problemi hala devam ediyor mu diye merak edenler üreticinin sitesine bakabilir. 29 martta yazılan bir mesaj: "Yaklaşık 20 gün kadar önce x3 Turbo cihaz satın aldım. Önce sadece Turksat gösterip Hotbird'de "Sinyal Yok" uyarısı çıkıyordu. Cumartesi günü uyducu gelip ayarladı ve ikisini de göstermeye başladı. 4-5 saat sonra bu kez Turksat kanallarında "Sinyal Yok" uyarısı verdi. Bütün ayarlar normal ama hala durum aynı. Önereceğiniz çözümler için şimdiden teşekkür ederim."
  • eteksen arkadaşımızın sinyal sorunu devam ettikce morali bozuluyor.

üzerine fazla varmayalım.sinirli bir arkadaş...
  • İşin dahada komik tarafı aylar önce drejo denen arkadaş önüne gelene düz gidiyordu eger o kişi kart paylaşımı istiyorsa ve asla kart paylaşımı olmayacak meraklsı varsa başka cihaz alsın diye atdı tutdu sonrada tükürdüklerini yaladılari
    ha şimdi ben yada biz vermiyoruz bu iş özel iş başkaları yapıyor uyarıuyoruzda ha bak garanti gider deselerde bu işin baş adamı nextadam

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=576669
    ve işte kart paylaşım konusu, ha sakın demeyin adamlar destek veriyor ya diye, madem neden baştan attılar salladılar peki yapacaksan yapacam de yada sus edebe sahip ol amaç cihazın satış rakamı düştü buradanda 3 - 5 satarızdır başkada bir cacık olmaz bu cihazdan, yazılımını dahi koreden yada çinden destur almadan değiştiremeyen montaj sanayimiz bence bu cihaz beş para etmez, heleki o yok bu yok dedikten sora kıvırmaları yokmu nana gibi.

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:09:11 >
  • Amma uzamış konu ya..

Hala merak edenler varsa gidip bir adet X3 Turbo HD alarak en geç bir ay içinde öğrenebilir kimin doğru söylediğini, kavgaya gürültüye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: Demrecini

acaba kabahat bizlerde hiç yokmuki ben kart paylaşımı yapmam isteyen onu yapan markadan alsın diyerek forumdan adam kovalayan nextadam ve drejoya inat bu markayı alıp birde kart paylaşımından hayır beklemek bence hata, benim düşüncem budur ama bazıları hakaret ediyor ilk kim etti gördünüz ben buraya drejo tarafında geçen senelrde yazdıgı yazıyı aktardım ama doruyu söyleyen nedense hiç sevilimiyor ki.

Üretici hiç bir zaman illegaliteyi destekliyorum demez, diyemez. Bu kadar saf mısınız?
    Böyle birşey mi demesini mi bekliyorsunuz. Komik :)
    Ürünlerin özellikleri belli ihtiyaç belirler alırsınız, insanlarla-firmalarla neden uğraşıyorsunuz anlamak zor!!!

Size taahhüt edilen şeyleri sorgulayabilirsiniz. Taahhüt edilmemiş özellikler için hiçbir hesap soramazsınız. Aldığınız her üründe böyledir.

saf sensin adam ol adam, yazıyı nerenle okuyorsun saftoron,
    ben üreticimi diyorum, ne diyordu drejo ben burada kendi özel kimligimle duruyorum firmayı temsil etmiyorum diyordu ve seoul destekçisi nextadamda asla olmayacak diyordu ee sonunda bu hiç olmayacak diyenler kıvırdılar, yani ya baştan hiç bir şey deme yada kıvırma,

ben bir şeymi bekliyorum dedim asıl saf sizin gibi lafı başka tarafı ile anlayanlar ben böyle dendi böyle yapıldı diyorum sazan olma adam ol, ben neyi nereden alacagımı çok iyi bilirim eger kart paylaşımı istersem dreambox alırım ki tv ile işim olmaz ben tv izlemeyi bırakalı 3 sene oldu alık olmaya niyetim yok (yerli kanallar)
    taahhüt edilnleride sorguladık bir halta yanıt veremediler mesela 6000 kanal olayı yok efendim yedeklerle bareber diye kıvırdılarda kıvırdılar, neden bunu kutuya yazmadılarda direk 5000 yada 6000 yazdılar hiç bir soruya adam giib yanıt vermediler

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:09:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

acaba kabahat bizlerde hiç yokmuki ben kart paylaşımı yapmam isteyen onu yapan markadan alsın diyerek forumdan adam kovalayan nextadam ve drejoya inat bu markayı alıp birde kart paylaşımından hayır beklemek bence hata, benim düşüncem budur ama bazıları hakaret ediyor ilk kim etti gördünüz ben buraya drejo tarafında geçen senelrde yazdıgı yazıyı aktardım ama doruyu söyleyen nedense hiç sevilimiyor ki.

Üretici hiç bir zaman illegaliteyi destekliyorum demez, diyemez. Bu kadar saf mısınız?
    Böyle birşey mi demesini mi bekliyorsunuz. Komik :)
    Ürünlerin özellikleri belli ihtiyaç belirler alırsınız, insanlarla-firmalarla neden uğraşıyorsunuz anlamak zor!!!

Size taahhüt edilen şeyleri sorgulayabilirsiniz. Taahhüt edilmemiş özellikler için hiçbir hesap soramazsınız. Aldığınız her üründe böyledir.

saf sensin adam ol adam, yazıyı nerenle okuyorsun saftoron,
    ben üreticimi diyorum, ne diyordu drejo ben burada kendi özel kimligimle duruyorum firmayı temsil etmiyorum diyordu ve seoul destekçisi nextadamda asla olmayacak diyordu ee sonunda bu hiç olmayacak diyenler kıvırdılar, yani ya baştan hiç bir şey deme yada kıvırma,

ben bir şeymi bekliyorum dedim asıl saf sizin gibi lafı başka tarafı ile anlayanlar ben böyle dendi böyle yapıldı diyorum sazan olma adam ol, ben neyi nereden alacagımı çok iyi bilirim eger kart paylaşımı istersem dreambox alırım ki tv ile işim olmaz ben tv izlemeyi bırakalı 3 sene oldu alık olmaya niyetim yok (yerli kanallar)
    taahhüt edilnleride sorguladık bir halta yanıt veremediler mesela 6000 kanal olayı yok efendim yedeklerle bareber diye kıvırdılarda kıvırdılar, neden bunu kutuya yazmadılarda direk 5000 yada 6000 yazdılar hiç bir soruya adam giib yanıt vermediler

Valla yapılanlar size bayağı dokunmuş. Yeni özellikler gelmesi ne kadar rahatsız uyandırmış sizde enteresan. Hayatınızın amacı bu özelliklerin gelmemesiymiş demekki.
    Verilen rahatsızlıktan özür diler belki birileri. Foruma pat diye düşerek her yere saldırmak hiç hayra ve iyi niyete alamet değil.

@eteksen herseye cevap veriyorsun ama benim sorularima hala cevap veremedin bence bu da enteresan :)

• Milletten kesilen vergilerle maaş alan kişilerin, mesaisini kamu yararına kullanmak yerine buraya gelip özel şirketlerin avukatlığını yapması daha da enteresan olsa gerek.
  • eteksen

bana bak etekli, lafı beyninle algıla, ben tv kullanmıyorum işim olmazıda yukarıda yazdım ama anlama özürlü oldugun için salaga yatıyorsun, ben denilenle yapılanı yazdım demekki sizde aynı çamurdansınız ki size koymamış yazık, yoksa kart paylaşımı gelmesi güzel ama önce yapmam etmem naraları at sonra kuyrugu kıstır yap demekki yalancı bunlar sizde bunu yiyorsunuz aferin ve afiyet olsun,

saldırmak deyimi hayvana denir bunu size iade ediyroum size yakışır.
  • Aaahhh ahh...

X3 cihaz satışa çıktığı günden bu yana SD çözünürlüklü x3'ü ve yakın zamanda HD çözünürlüklü X3 turbo'yu test ettim.

SD çözünürlüklü X3'te bulduğum kusurlar; RAM yetersizliği, pikselleme, görüntü kalitesinin düşüklüğüdür !!!

HD çözünürlüklü X3 turbo'da bulduğum kusurlar; SD yayın izlerken hareketli sahnelerde görüntüde pikselleme, HDMI'dan bağlı iken enterpolasyon !!!

Her iki model cihazda bu kusurları yazdım diye bir kaç arkadaş saldır babam saldırdılar.

Dedim ki, ucuz etin yahnisi yavan olur. SD x3 cihaz ilk çıktığında Ucuz eti, iyi et misali gibi deli paraya sattılar.

Bakın şimdi ne oldu !?

Pil bitti. Peki yarın ne olacak biliyormusunuz!? Harç bitti, yapı paydos...

Diyecekler ki, x3'ü bırakın size bunu verelim, şunu verelim. Falan filan...

Daha ucuzu TitanX modelini satmaya hazırlanıyorlar. Belkide bu günlerde satışa bile çıkmıştır.

Ha bu arada, bu yılın ortasına doğru linux'lu cihazlarınıda pazara süreceklermiş. tabi yine aynı çip üreticisinin( Kore'li ALI firması) tabanından bir linux'lu cihaz...

Kısaca taktik aynı taktik! Bol bol yeni model çıkaracaksın ki, tüketici yeni çıkan modellere terfi etme ihtiyacı hissetsin. Eski modeller ile ilgili beklentisi de kırılmış olsun.

V.s., v.s. daha bir çok sebep yazabilirim. Ama artık yoruldum. Tecrübemden yararlanmak isteyen arkadaşlar X3 ile ilgili başlıklara yazdığım mesajlara göz atarlarsa, bilgilenmiş olurlar.

Kalın sağlıcakla...

NOT: Bugünlerde orta seviye C2D Notebook almaya çalışıyorum. Hala da alamadım. Forumdaki satıcılar, sıfır notebook fiyatları talep ediyorlar.
    Neyse aramaya devam...

• serkanguzel

sizi TF den beri okuyorum en aklı başında arkadaş sizsiniz bu konuda.
  • quote:

serkanguzel

"Körler sağırlar, birbirini ağırlar"

Hiç mi Allah korkusu yok sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agirabi123

quote:

serkanguzel

ironinin tanimi bu olsa gerek :)
    Allah korkusu olan sorunlu urun satmaz bence...
  • Arkadaşımızın birisi ''pılını pırtısını''toplamış gitmiş

yerinde kim olsa aynısını yapmalı

böyle bir ürünün arkasında ne kadar?nasıl?niçin durulur ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecarus_

Arkadaşımızın birisi ''pılını pırtısını''toplamış gitmiş

sorularimin hicbirine cevap veremedigi gibi kavga ciksin diye elinden geleni yapti,boylece bakin saldiriyorlar deyip hakli cikacakti kendi aklinca sanirim (hedef sasirtma diyoruz biz buna)
  • arkadaşlar , sunny at 910d kullanıyordum yıllardır , harddiske kayıt yapmak için next 2000ftausb aldım. bunun görüntü kalitesi sunny den bariz daha kötü . receiverde görüntü kalitesini neler etkiliyor , 8 mb sdram diyor , bu sdram ın büyüklüğü etkili mi görüntü kalitesinde . ikisinin de kitapçığının arkasında teknik özellikleri yazıyor , nextte daha düşük bir çözünürlük yazılmış , bu aletlerin hepsinin standart pal çözünürlükte olduğunu zannederdim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

Orijinalden alıntı: ecarus_

Arkadaşımızın birisi ''pılını pırtısını''toplamış gitmiş

sorularimin hicbirine cevap veremedigi gibi kavga ciksin diye elinden geleni yapti,boylece bakin saldiriyorlar deyip hakli cikacakti kendi aklinca sanirim (hedef sasirtma diyoruz biz buna)

Katılıyorum.

Seul ile ilgili başlıklarda geçmişte aynı taktikleri bana da uygulamaya çalıştılar...

Yalnız anlayamadığım birşey var ki ! Karşı görüş bildiren satıcı ise, adam gibi çıkıp ben satıcıyım der ve problemi üreticiye iletir. Yani satıcının burada polemik yaratması anlamsız !!! Satıcı değilse; bunca problem var iken, konuyu teknik içerik ile tartışmak dururken, marka fanatikliğine indirgeyerek tartışmak ayrı bir anlamsızlık !...

Analog cihazlar zamanından beri sayısız uydu cihazı test ettim. Görüşlerimi forumlarda açıkladım. Ne firma temsilcileri nede diğer kullanıcılardan saldırgan tepkiler almadım. (next ve seul hariç)

Bu yeni çıkan Turbo HD cihaza; 4 MB. flash belleği nedeniyle, segment bile bulamıyorum. Test edip zaman ayırmam bile büyük hataydı...

Hayırlı forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: agirabi123

quote:

serkanguzel

Yok, Allahdan neden korkayım, sahtekar değilim, yalancı değilim, elin lokmasında gözüm yok, hayatımda sokakta buldugum 1 kuruşu bile karakola teslim edecek kadar dürüstüm, fakire fukaraya yardım edecek kadar insaflıyım, param oldugu halde adilik yapıp yeşil kart çıkarmayacak kadar hakkanıyet sahibiyim, 28 sene çalıştıgım hiç bir iş yerinden tozu bile evime yürütmemişimdir hakkımdır lan diyerek, işyerinin internetini kendi özel işim için kullanacak kadar karaktersiz değilim,

sizde bunlar var sanırım Allahdan korktugunuza göre yazık acıdım size,
    hem kör, hem sagır hem fodul, hem insanlıkdan nasibini almamış arkadaşım.

insan baş edemeyince nasılda çirkineşip insanlıktan çıkıyor szde bunu gördüm, Eger Allaha inanıyorsanız ki sanmıyorum fetoş kafalı birine benziyorsunuz bu yazdıklarınızı hesabını karşımda Allaha değil bana vereceksiniz, çünkü kul hakkına girdiniz haram olsun ne orada ne burada asla affetmeyecegim Allah korkagı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demrecini -- 2 Nisan 2010; 17:46:56 >

• Bugün yeni bişey farkettim, ilk defa kayıt yapacaktım usb belleğe, kayıt bilgisi bölümüne girdim, bi baktım "ses" yazıyo, "ses ne lan burda?" dedim bi an kendime, sonra jeton düştü, "volume" kelimesini "ses" olarak çevirmişler, sanırım ilkokulda kullandığımız küçük cep sözlüklerine bakarak çeviri yapıyolar. Neyse oradaki "volume" kelimesinin "birim" olarak çevrilmesi gerekirdi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.