sözde Türk malı seoul, ee normal yazılımını ancak Türkler bu kadar yapıyorlarhiç bir şeyi Türk olmadıgı kore ve çinden toplama cihazın hiç bir fonksiyonunu burada yapamayarak Türk malı demeleri zoruma gidiyor ama sanırım bize mal demek istiyorlar MPEG2 yazılımı için bile aliden icazet aldılar aylar sonra, kendin yapta ona buna yalvarma değilmi,birde bu özellikler bana göre önceden var ve baştann vermiyorlarki arada koklatarak bak bak bak yeni yazılım verdim, iyide kardeşim bunların çogu baştan olması gerekiyordu ama, bizde kanıyoruz seoul malının arkasında, (yani bizim, malız ya)
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslowcat
firma taraftarlari gidince baslik sakinlesmis :) tf den baska bir muzdarip daha yazmis,burda paylasiyorum...(burayi okuyan orayida okuyordur muhtemelen ama konuyla ilgili oldugu icin yaziyorum,kusura bakmayin)
Receiveri Alalı Daha 2 Ay Olmadı. Hiç Bir Kanalda Sinyal Yok Tuner Gitti Sanırım. Eski X2 yi taktım o çalışıyor. Faturasınıda Muhasebeciye Verdim. Şİmdi Garantiye Göndermem İçin Fatura Şartmı. Ayrıca Merih Video ile mi görüşsem Daha İyi yoksa aldığımda yerimi arasam. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
baska biri de cevap vermis;
başınız sağolsun direk servise yollayın 1 hafta sonra alırsınız sadece kargo parası alırlar 11 tl benimde oldu düzeltildi
ciddi firma ve satis sonrasi destek icin super bir ornek bu bence :)
Size göre ben firma adamı oluyorum bekli. İyi güzel de, bu kadar emek veridiğinize göre sizin de ücretli biri olduğunuzu düşünmemek elde değil.Bir başka forumdan alıntı alıp buraya koyacak kadar işin içine girmişsiniz, profesyonel olduğunuzu adeta kanıtlıyorsunuz. Merih video gayet emin adımlarla yürüyor, siz ve sizin gibi profesyoneller daha çok para kazanacaksınız, belki sayınız da artacak, öyle görünüyor.
yüzlerce şikayet var ama dahalen şikayet edenleri karşı firmanın elemanısın diyerek savuşturma türkiyeye özgü sanırım hadi 1 olur, iki olur 5 olur yahu yüzlerce var ,adam gibi firma ne yapar ne kadar hatalı ürün varsa geri çagırır degilmi ama dikkat türkiyede yaşıyoruz ne kadar soktum o kadar başarılı oldum anlamına geliyor bu ülkede çünkü, bu ürün iyi bir ürün degil bende kullanıyordum ama artık köşede duruyor görmek bile istemiyorum, ama next ve bu marka çok satıyor sanırım arabesk yaşamayı seviyoruz bizi ezeni seviyoruz, bizi magdur edene tapıyoruz, şikayet etmekten zevk alıyoruz, askerde bile şöyle dayak yedim böyle oyuldum diye övünen başka hangi millet var yahu
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_
Bu buluşmaya bende katılmak isterim. Nede olsa 13 mayıs'a kadar Türkiye'deyim. (13 Mayıs'tan sonra en az 2 yıl dönmeyeceğim.)
Böylece kim firma adamı, kim değil, herşey ortaya çıkmış olur.
Ama eminimki, bu teklifi kabul etmeyecekler !!!
Ha bu arada herkes nufus kağıdını yanında getirsin.
Saygılar, sevgiler.
iftira atmak kolay is ama :), urunu mu elestiriyorlar, karala karsidakini olsun bitsin, tartismanin odagida degisir. taktik ayni sanirim..bunlari yazinca da "bana saldiriyorlar" demiyorlar mi birde... ispata hazirim diyorum onu da kabul etmiyorlar ama Allah var iyi kivirtiyorlar..firma nasil sorunu once sorun yok sonra soguk lehim problemi, sonra tuner bozuk diye kivirdi, bu arkadasta once beni rakip firma elemani yapti ,gel ispatlayalim dedim, talimat almis kisilerden biri oldum. biraz daha ustune gidersem ben sana demedim abi dicek eminim :) bol bol bos laf iste...icraat yok ne yazik ki...
SEOUL HIREMCO X3 TURBO HD almak istiyorum. Uydu konusunda çok bilgim yok. NTV'deki maçlar için falan otomatik çözme işlemini yapıyor mu? Yoksa BISS ile falan kendim mi uğraşmalıyım? Hepsiburada.com'da satışa sunuldu 281,10 TL olarak görülüyor. Ne dersiniz değer mi?
eger ürünü eleştirenler bir yerden emir almış gibi davranıyorlarsa agır abilerde bu firmadan emir almışlar sanırım ölümüne savunuyorlar yada uydu cihazı ne işe yarar bilmiyorlar hayatlarında bir defa uydu cihazı görenler iyi diyebilirler hata aksaklıkları bu cihazların normal işleyişi bile sanabilirler, aghır niki almak kolay agrı olmak bayağı emege tabidir, agırlık sanırım artık polatlık sanılmaya başlandı.
quote:
Orijinalden alıntı: M K V
eger ürünü eleştirenler bir yerden emir almış gibi davranıyorlarsa agır abilerde bu firmadan emir almışlar sanırım ölümüne savunuyorlar yada uydu cihazı ne işe yarar bilmiyorlar hayatlarında bir defa uydu cihazı görenler iyi diyebilirler hata aksaklıkları bu cihazların normal işleyişi bile sanabilirler, aghır niki almak kolay agrı olmak bayağı emege tabidir, agırlık sanırım artık polatlık sanılmaya başlandı.
agirabimizden hala cevap yok, yemedi sanirim yuzyuze gorusmek :) kimin firma adami olduguda belli oldu...Bundan sonra bu sahsin yorumlarinin objektif olmadigini dusunerek ve bilerek tercihlerimizi yapalim derim...
quote:
quote:
agirabimizden hala cevap yok, yemedi sanirim yuzyuze gorusmek :) kimin firma adami olduguda belli oldu...Bundan sonra bu sahsin yorumlarinin objektif olmadigini dusunerek ve bilerek tercihlerimizi yapalim derim...
yüzyüze görüşünce nereden belli olacak ki kimin nerenin adamı olduğu mevzusu insanların alnında böyle şeylermi yazıyor
mevzu çok alakasız yerlere gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: vasfiuysal
quote:
quote:
yüzyüze görüşünce nereden belli olacak ki kimin nerenin adamı olduğu mevzusu insanların alnında böyle şeylermi yazıyor
mevzu çok alakasız yerlere gelmiş
Bu cevabı sayın Vasfiuysal size veriyorum, diğerleri üstüne alınmasın.Çocuk mantığına sahip kişilerle işim olmaz. Birileri cihaz yapıyor, yapmıyor, satıyor, ithal ediyor , her ne yapıyorsa.Bu ürünleri isteyen alır, almaz, alır beğenmez geri verir, veremez. Bakınız burada kimlik bilinmiyor diye, karalama yapmak da abartılı övgüler de doğru değil. Israrla bir firmayı ve/veya ürününü tukaka ilan etmek ahlaklı bir davranış olmaz. Haksız yere övgü de aynı derecede yanlıştır. Haksızlıklara karşı olduğum için ilgili firmayı savunmak durumunda kalmış olabilirim, niyet bellidir, aldığım üründen memnun olduğumu söylediğim için malum birkaç kişi üstüme geldi. Sizin durumu doğru tespit etmiş olmanız nedeniyle size yazıyorum, diğerleri sevinmesinler artık onlara cevabım olmayacak. Saygılar sunarım.
ya birakin firmalari savunmayi surda hepimiz tuketiciyiz
arkadaslar ben 4 gun önce karaköyden hiremco x3 turbo hd cihazını hakkında o kadar kotu seyler soylenmesıne ragmen aldım...evimde lg42pq2000 plazma tv kullanıyorum normal bi scart kablo ile denedim goruntu scartla gayet tatmin ediciydi ve en önemlisine geldi hdmi cıkısı ve hd goruntusune hdmi kablosunu taktım(altın uclu) goruntu ve sesi acıkcası ben bu kadar net ve kaliteli beklemiyodum gercekten mukemmel bi goruntu ve ses var kanal gecıslerı gercekten cok hızlı 1 sn içinde gecıs yapıyor tv den ayarı 1080i ye getirdim,uydu alıcısındanda sd/hd butonuna bastım onuda 1080i ye ayarladım ve birde res(yesil tus) a bastım cozunurlugu 1080i olarak gosterıyodu ve tamamen tv zevki almaya basladım bunca senedır ben tv izlemiyomusum...sorularım sunlar...! 1-reklamlarda turbo hd nın alt kasası grı turuncu serıdın ustu ıse sıyah gozukuyor benım uydu alıcım komple sıyah bı kasaya sahıp(herkezın kı boylemı?) 2-aldıgımda versıyon 20 idi ıcınden cıkan kullanma kılavuzu subat 2010 a aitti(acaba bu tunerde ssınyal sorunu gıderılmısmı?) 3-bugun 5. gunum hıcbır sorun yok ve butun ozellikleri full sorunsuz calısıyor(acaba bu sans mı,yoksa gercekten sorun gıderıldımı?)...
eger herhangı bı sorun olursa tekrar tekrar yazacagım ama su ana kadar mukemmel bı performans sergılıyor...
...EVET GELELİM SONUCA... arkadaşlar ben forumu inceledikten sonra siparişimi iptal ettim ve bence forum faydalı oldu. firmaya gelince bukadar şikayet gelen bir cihazı piyasadan toplayıp turnerin markasınıda değiştirip revizyondan geçirip hatta imaj düzeltmek için kasa görüntüsünü yenileyip piyasayaya sürseydiler bu şikayetlerde bitmiş olurdu müşteriyle didişmek yerine bununla uğraşsaydılar. aynı cihaz aynı sorun aynı şikayetler sayın firma yetkilileri unutmayın müşteri herzaman haklıdır...
iftira atılıp atılmadığını nasıl tespit etmemi bekliyorsunuzki :) burda bir hakem heyetimi oluşturalım taraf olmak istemiyorum sadece sorun yasamış olmanızdan ötürü konuya çözüm odaklı yaklaşmadığınızı düşünüyordum , ki sizde çözüm beklentisinde olmadığınızı yaşadığınız sorunları herkesin duymasını amaçladığınızı ( tam kelimeler bunlar olmayabilir) yazmıştınız şeklinde hatırlıyorum, başka birisininde cihazdan çok memnun kalıp farklı açıdan bakılınca tartışılanların ( çözüm beklentisi içinde olmayınca ) çok alakasız yerlere gittiğini belirttim
burda yanlış olan nedir ?
ben cihazın sorunlarının haricinde herhangi bir konuya taraf olmak istemiyorum cihazın sorunlarınada kendimde aynı cihaza sahip olduğumdan ve daha önce sorun yaşadığımdan kişisel olarak merak sevisyesinde ilgiliyim o kadar.
hala aynı şekilde düşünüyorum bu şekilde devam eden bir tartışmadan bir sonuca varılamayacağını ve buradaki insanların birbirini kırmaktan ( ki internet ortamında bunu daha kolay yapıyoruz sanırım ) başka eline birşey geçmemiş olacak, ki bunuda çok gereksiz buluyorum
@ultraslowcat arkadaşım,
Ben sizin burada forumdaşlara yaptığınız değerli katkınızı çok iyi anladım. Mesajlarınızı okuyan diğer üyelerde kolayca anlar. Ama anlamak isteyen anlar.
Diğer alanda ve burada doğru yaptığımız tespitleri aktardık... Doğru tespitlerin yerinde olduğunun ilgilerce kabul edilmesini beklerdik. Hani bir söz var ya! "Kimse yoğurdum ekşi demez." diye... Hani tamam yoğurdum ekşi demesinler ama insanları kandırmaya da çalışmasınlar. Söylemek istediğim, "bu fiyata benim malım bu kadar hizmet eder" desinler.
Kısaca cihazın kapasite durumu belli iken, cihazı A sınıfı segmentteki cihaz gibi göstermek, firmanında, destekçilerininde tartışılmasına yol açmaktadır. zaten akılsızlıkta bu noktada başlamaktadır. Akıllı olan sürdüğü cihazının yapamayacağı işleri yapıyor gibi lanse etmez.
Arkadaslar aranizda bu aletle malum sharingi sorunsuz yapan varmi ona gore karar verip alacagim (acil cvp 1-2 gun icinde alicam)
quote:
Orijinalden alıntı: Prestor
Arkadaslar aranizda bu aletle malum sharingi sorunsuz yapan varmi ona gore karar verip alacagim (acil cvp 1-2 gun icinde alicam)
bunun icin ayri bir baslik var oraya yazabilirsiniz, burda sinyal yok problemi ile ilgili ortaya cikan sorunlari konusmak daha anlamli~
quote:
Orijinalden alıntı: bywaks
arkadaslar ben 4 gun önce karaköyden hiremco x3 turbo hd cihazını hakkında o kadar kotu seyler soylenmesıne ragmen aldım...evimde lg42pq2000 plazma tv kullanıyorum normal bi scart kablo ile denedim goruntu scartla gayet tatmin ediciydi ve en önemlisine geldi hdmi cıkısı ve hd goruntusune hdmi kablosunu taktım(altın uclu) goruntu ve sesi acıkcası ben bu kadar net ve kaliteli beklemiyodum gercekten mukemmel bi goruntu ve ses var kanal gecıslerı gercekten cok hızlı 1 sn içinde gecıs yapıyor tv den ayarı 1080i ye getirdim,uydu alıcısındanda sd/hd butonuna bastım onuda 1080i ye ayarladım ve birde res(yesil tus) a bastım cozunurlugu 1080i olarak gosterıyodu ve tamamen tv zevki almaya basladım bunca senedır ben tv izlemiyomusum...sorularım sunlar...! 1-reklamlarda turbo hd nın alt kasası grı turuncu serıdın ustu ıse sıyah gozukuyor benım uydu alıcım komple sıyah bı kasaya sahıp(herkezın kı boylemı?) 2-aldıgımda versıyon 20 idi ıcınden cıkan kullanma kılavuzu subat 2010 a aitti(acaba bu tunerde ssınyal sorunu gıderılmısmı?) 3-bugun 5. gunum hıcbır sorun yok ve butun ozellikleri full sorunsuz calısıyor(acaba bu sans mı,yoksa gercekten sorun gıderıldımı?)...
eger herhangı bı sorun olursa tekrar tekrar yazacagım ama su ana kadar mukemmel bı performans sergılıyor...
Ya burada herkes bir şeyler söylemiş,inanıyorum bir çoğu da doğrudur ve haklıdırlar!..
Yalnız ben acer notebookumun arızasından ötürü teknosa vasıtasıyla toshiba aldığımda da bu forumlarda toshiba için neler okudum neler ama 6 aydır kullanıyorum tshb satellit modelini şeytan kulağına kurşun en ufak bir problem olmadığı gibi acer yanından bile geçemez!!..Acer sankşi patlayacak gibi ısınırdı ama tshb da en ufak bir ses yok şükür... Şimdi hiremco yu okudum baştan sona,bir kaç arkadaş,haklıdırlar mutlaka,ısrarla kötü ve kalitesiz olduğunu söylemişler tıpkı tshb topicinde olduğu gibi... Ben,dün mediamarkt dan aldım 249 tl ye bu aleti,eve getirdim kurdum,next 2000 cı plus çıkarttım onun yerine taktım,philips42 5604 lcd televizyona digi kartıyla beraber kurdum açtım,inanın,hiç umudum yoktu ama next ten daha net bir görüntü aldım,oğlum bile tüm kanalları hd zannetti bi ara... Belki yeni olduğu için şimdilik problemsiz olmuş olabilir,belki fabrikası eksiklerini gidermiştir,bilemiyorum.. Belkide bi müddet sonra ben de mağdur arkadaşlar arasına katılacağım bilemiyorum ama şu an durum bu!!.. Sadece menüsü zengin ve kullanışlı değil...
selamlar,..
quote:
Orijinalden alıntı: ALBATROS58
quote:
Ya burada herkes bir şeyler söylemiş,inanıyorum bir çoğu da doğrudur ve haklıdırlar!..
Yalnız ben acer notebookumun arızasından ötürü teknosa vasıtasıyla toshiba aldığımda da bu forumlarda toshiba için neler okudum neler ama 6 aydır kullanıyorum tshb satellit modelini şeytan kulağına kurşun en ufak bir problem olmadığı gibi acer yanından bile geçemez!!..Acer sankşi patlayacak gibi ısınırdı ama tshb da en ufak bir ses yok şükür... Şimdi hiremco yu okudum baştan sona,bir kaç arkadaş,haklıdırlar mutlaka,ısrarla kötü ve kalitesiz olduğunu söylemişler tıpkı tshb topicinde olduğu gibi... Ben,dün mediamarkt dan aldım 249 tl ye bu aleti,eve getirdim kurdum,next 2000 cı plus çıkarttım onun yerine taktım,philips42 5604 lcd televizyona digi kartıyla beraber kurdum açtım,inanın,hiç umudum yoktu ama next ten daha net bir görüntü aldım,oğlum bile tüm kanalları hd zannetti bi ara... Belki yeni olduğu için şimdilik problemsiz olmuş olabilir,belki fabrikası eksiklerini gidermiştir,bilemiyorum.. Belkide bi müddet sonra ben de mağdur arkadaşlar arasına katılacağım bilemiyorum ama şu an durum bu!!.. Sadece menüsü zengin ve kullanışlı değil...
selamlar,..
oncelikle hayirli olsun, ve de sorunsuz kullanirsiniz umarim...mantikli ve yapici mesajiniz icinde ayrica tesekkurler. sinyal yok problemi sonradan ortaya cikabildigi gibi yeni urunlerde ortaya cikmadigi soyleniyor. umarim siz de yasamazsiniz bu problemi ama ben her aksam kulak cinlatiyorum, kanal gecisleri o kadar yavasliyor ki :) ayrica artik yeni bir problemim daha var;kumanda kafasina gore davraniyor artik, misal kanal degistiriken sesi kisiyor sadece (mute tusu) ya da 4 adet kartpaylasimi serveri tanimlamamiza izin varken gecen bir baktim 7 adte tanimlama izin veriyordu az daha. sonra geri duzeldi ama :D herneyse ufak tefek bir cok problemi cikacaktir, en onemlisi bence sinyal yok problemi gibi buyuk bir bela musallat olmasin insallah... firmayla tekrar konusyorum (yine yeni yeniden) bakalim bu sefer ne yapacaklar...
quote:
Orijinalden alıntı: ALBATROS58
quote:
selamlar,..
Bakınız, ben de sizin gibi bu cihazı aldığımda, buraya olumlu bir yorum yazdım.İnanınız 3-5 kişi adeta saldırdılar.Biri şimdi ufaktan size de dokundurmuş zaten, biraz daha abartılı bir yazı yazın, saldırının dozu artacaktır,deneyin göreceksiniz. Ben konuyu araştırdım, cihazda sorunun S si yok, güle güle kullanın, sinyal yok problemi de başka problem de çıkmayacak. Saygılar