Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agirabi123

quote:

Orijinalden alıntı: ALBATROS58

quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

arkadaslar ben 4 gun önce karaköyden hiremco x3 turbo hd cihazını hakkında o kadar kotu seyler soylenmesıne ragmen aldım...evimde lg42pq2000 plazma tv kullanıyorum normal bi scart kablo ile denedim goruntu scartla gayet tatmin ediciydi ve en önemlisine geldi hdmi cıkısı ve hd goruntusune hdmi kablosunu taktım(altın uclu) goruntu ve sesi acıkcası ben bu kadar net ve kaliteli beklemiyodum gercekten mukemmel bi goruntu ve ses var kanal gecıslerı gercekten cok hızlı 1 sn içinde gecıs yapıyor tv den ayarı 1080i ye getirdim,uydu alıcısındanda sd/hd butonuna bastım onuda 1080i ye ayarladım ve birde res(yesil tus) a bastım cozunurlugu 1080i olarak gosterıyodu ve tamamen tv zevki almaya basladım bunca senedır ben tv izlemiyomusum...sorularım sunlar...!
    1-reklamlarda turbo hd nın alt kasası grı turuncu serıdın ustu ıse sıyah gozukuyor benım uydu alıcım komple sıyah bı kasaya sahıp(herkezın kı boylemı?)
    2-aldıgımda versıyon 20 idi ıcınden cıkan kullanma kılavuzu subat 2010 a aitti(acaba bu tunerde ssınyal sorunu gıderılmısmı?)
    3-bugun 5. gunum hıcbır sorun yok ve butun ozellikleri full sorunsuz calısıyor(acaba bu sans mı,yoksa gercekten sorun gıderıldımı?)...

eger herhangı bı sorun olursa tekrar tekrar yazacagım ama su ana kadar mukemmel bı performans sergılıyor...

Ya burada herkes bir şeyler söylemiş,inanıyorum bir çoğu da doğrudur ve haklıdırlar!..

Yalnız ben acer notebookumun arızasından ötürü teknosa vasıtasıyla toshiba aldığımda da bu forumlarda toshiba için neler okudum neler ama 6 aydır kullanıyorum tshb satellit modelini şeytan kulağına kurşun en ufak bir problem olmadığı gibi acer yanından bile geçemez!!..Acer sankşi patlayacak gibi ısınırdı ama tshb da en ufak bir ses yok şükür...
    Şimdi hiremco yu okudum baştan sona,bir kaç arkadaş,haklıdırlar mutlaka,ısrarla kötü ve kalitesiz olduğunu söylemişler tıpkı tshb topicinde olduğu gibi...
    Ben,dün mediamarkt dan aldım 249 tl ye bu aleti,eve getirdim kurdum,next 2000 cı plus çıkarttım onun yerine taktım,philips42 5604 lcd televizyona digi kartıyla beraber kurdum açtım,inanın,hiç umudum yoktu ama next ten daha net bir görüntü aldım,oğlum bile tüm kanalları hd zannetti bi ara...
    Belki yeni olduğu için şimdilik problemsiz olmuş olabilir,belki fabrikası eksiklerini gidermiştir,bilemiyorum..
    Belkide bi müddet sonra ben de mağdur arkadaşlar arasına katılacağım bilemiyorum ama şu an durum bu!!..
    Sadece menüsü zengin ve kullanışlı değil...

selamlar,..

Bakınız, ben de sizin gibi bu cihazı aldığımda, buraya olumlu bir yorum yazdım.İnanınız 3-5 kişi adeta saldırdılar.Biri şimdi ufaktan size de dokundurmuş zaten, biraz daha abartılı bir yazı yazın, saldırının dozu artacaktır,deneyin göreceksiniz.
    Ben konuyu araştırdım, cihazda sorunun S si yok, güle güle kullanın, sinyal yok problemi de başka problem de çıkmayacak. Saygılar

cihazda sorunun S si yok demissinizde gelin ben size cihazda sorunun SORUNU olan bir alet vereyim test edin...:) insanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen,yeter artik...reklaminizi baska forumlarda rahatlikla yapiyorsunuz zaten, iddalarinizin arkasinda duracak kadar da karakterli davranmanizi bekliyorum. buyrun benim receiver teste hazir!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

quote:

quote:

arkadaslar ben 4 gun önce karaköyden hiremco x3 turbo hd cihazını hakkında o kadar kotu seyler soylenmesıne ragmen aldım...evimde lg42pq2000 plazma tv kullanıyorum normal bi scart kablo ile denedim goruntu scartla gayet tatmin ediciydi ve en önemlisine geldi hdmi cıkısı ve hd goruntusune hdmi kablosunu taktım(altın uclu) goruntu ve sesi acıkcası ben bu kadar net ve kaliteli beklemiyodum gercekten mukemmel bi goruntu ve ses var kanal gecıslerı gercekten cok hızlı 1 sn içinde gecıs yapıyor tv den ayarı 1080i ye getirdim,uydu alıcısındanda sd/hd butonuna bastım onuda 1080i ye ayarladım ve birde res(yesil tus) a bastım cozunurlugu 1080i olarak gosterıyodu ve tamamen tv zevki almaya basladım bunca senedır ben tv izlemiyomusum...sorularım sunlar...!
    1-reklamlarda turbo hd nın alt kasası grı turuncu serıdın ustu ıse sıyah gozukuyor benım uydu alıcım komple sıyah bı kasaya sahıp(herkezın kı boylemı?)
    2-aldıgımda versıyon 20 idi ıcınden cıkan kullanma kılavuzu subat 2010 a aitti(acaba bu tunerde ssınyal sorunu gıderılmısmı?)
    3-bugun 5. gunum hıcbır sorun yok ve butun ozellikleri full sorunsuz calısıyor(acaba bu sans mı,yoksa gercekten sorun gıderıldımı?)...

eger herhangı bı sorun olursa tekrar tekrar yazacagım ama su ana kadar mukemmel bı performans sergılıyor...

Ya burada herkes bir şeyler söylemiş,inanıyorum bir çoğu da doğrudur ve haklıdırlar!..

Yalnız ben acer notebookumun arızasından ötürü teknosa vasıtasıyla toshiba aldığımda da bu forumlarda toshiba için neler okudum neler ama 6 aydır kullanıyorum tshb satellit modelini şeytan kulağına kurşun en ufak bir problem olmadığı gibi acer yanından bile geçemez!!..Acer sankşi patlayacak gibi ısınırdı ama tshb da en ufak bir ses yok şükür...
    Şimdi hiremco yu okudum baştan sona,bir kaç arkadaş,haklıdırlar mutlaka,ısrarla kötü ve kalitesiz olduğunu söylemişler tıpkı tshb topicinde olduğu gibi...
    Ben,dün mediamarkt dan aldım 249 tl ye bu aleti,eve getirdim kurdum,next 2000 cı plus çıkarttım onun yerine taktım,philips42 5604 lcd televizyona digi kartıyla beraber kurdum açtım,inanın,hiç umudum yoktu ama next ten daha net bir görüntü aldım,oğlum bile tüm kanalları hd zannetti bi ara...
    Belki yeni olduğu için şimdilik problemsiz olmuş olabilir,belki fabrikası eksiklerini gidermiştir,bilemiyorum..
    Belkide bi müddet sonra ben de mağdur arkadaşlar arasına katılacağım bilemiyorum ama şu an durum bu!!..

selamlar,..

Bakınız, ben de sizin gibi bu cihazı aldığımda, buraya olumlu bir yorum yazdım.İnanınız 3-5 kişi adeta saldırdılar.Biri şimdi ufaktan size de dokundurmuş zaten, biraz daha abartılı bir yazı yazın, saldırının dozu artacaktır,deneyin göreceksiniz.
    Ben konuyu araştırdım, cihazda sorunun S si yok, güle güle kullanın, sinyal yok problemi de başka problem de çıkmayacak. Saygılar

cihazda sorunun S si yok demissinizde gelin ben size cihazda sorunun SORUNU olan bir alet vereyim test edin...:) insanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen,yeter artik...reklaminizi baska forumlarda rahatlikla yapiyorsunuz zaten, iddalarinizin arkasinda duracak kadar da karakterli davranmanizi bekliyorum. buyrun benim receiver teste hazir!!!!

Siz haddinizi aştınız artık, kimin karekter sahibi olup olmadığına okuyanlar karar verebilir. Bu formda belli ki yönetimsel bir sorun var.Sizin mesajlarınızın toplamına baksalar, mutlaka KOVULURDUNUZ.
    Ayıp yaptığınız, cihazdan şikayetiniz varsa , ilgili platformlarda hakkınızı ararsınız.Servise gönderin cihazınızı yapsınlar, yapamıyorlarsa gidin mahkemeye ve arayın hakkınızı.
    Bana test etmem için cihaz vereceğinizi söylüyorsunuz, ben zaten test edemem, gidin firmaya onlar baksın, konuşun, burada bülbül gibisiniz. Yapmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.
    Saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

selamlar,..

Siz haddinizi aştınız artık, kimin karekter sahibi olup olmadığına okuyanlar karar verebilir. Bu formda belli ki yönetimsel bir sorun var.Sizin mesajlarınızın toplamına baksalar, mutlaka KOVULURDUNUZ.
    Ayıp yaptığınız, cihazdan şikayetiniz varsa , ilgili platformlarda hakkınızı ararsınız.Servise gönderin cihazınızı yapsınlar, yapamıyorlarsa gidin mahkemeye ve arayın hakkınızı.
    Bana test etmem için cihaz vereceğinizi söylüyorsunuz, ben zaten test edemem, gidin firmaya onlar baksın, konuşun, burada bülbül gibisiniz. Yapmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.
    Saygılar

iftira atip bana firma adamisin diyen kim?
    ispatla dememe ragmen ispatlayamayan kim?
    her seoul basliginda seoulu kayitsiz sartsiz oven, elestirilere tahammul edemeyen kim?
    iftiranizi kanitlamanizi istedim siz kanitlayamadiginiz surece bu karakter mevzuu olacaktir ve yonetimin de haberi var bu konuda..onlarda ispatini sizden istememi istediler!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

selamlar,..

Saygılar

iftira atip bana firma adamisin diyen kim?
    ispatla dememe ragmen ispatlayamayan kim?
    her seoul basliginda seoulu kayitsiz sartsiz oven, elestirilere tahammul edemeyen kim?
    iftiranizi kanitlamanizi istedim siz kanitlayamadiginiz surece bu karakter mevzuu olacaktir ve yonetimin de haberi var bu konuda..onlarda ispatini sizden istememi istediler!!!

Ben Firmayı korumuyorum, sizin yaptığınızın yanlış olduğunu söylüyorum, elinizde işe yaramayan çokca kusurlu bir cihaz var diyorsunuz , ancak kusur gidermeye çalışmıyorsunuz. Sizin elinizde cihaz olduğu da şüpheli aslında.
    Ne yani donanım Haber yönetimi sizden yardım mı istedi. Çok komik ve belli ki çok da cahil birisi olmalısınız. Yönetim isterse anında bulur, kimin kim olduğunu, hani "ağzı olan konuşuyor " misali, siz de boş konuşuyorsunuz.
    Insanlar önce kendi karekterlerini analiz etmeli, bir başkasının karekterini tartmak için uzman olmak lazım. Ama siz uydu uzmanlığınız seviyesinde karekter uzmanlığı da yapabilirsiniz .
    Bakınız, çok zor bir işe soyunmuşsunuz, birilerinin yaptığı cihazın iyi olmadığını savunma işini üstlenmişsiniz, bu durum açık-seçik- ortada.
    Insanları sadece başlarda tereddüde düşürebilirsiniz, o kadar çok negatif mesajınız var ki, sonuçta okuyan artık pozitif anlam da çıkarabilir.
    Size cevap yazmamayı doğru bulsam da yazacağım, yaptığınızın yanlış olduğunu anlasanız da, negatif yazmaya devam edeceğinizi bile bile.

• quote:

Ben Firmayı korumuyorum, sizin yaptığınızın yanlış olduğunu söylüyorum, elinizde işe yaramayan çokca kusurlu bir cihaz var diyorsunuz , ancak kusur gidermeye çalışmıyorsunuz. Sizin elinizde cihaz olduğu da şüpheli aslında.
    Ne yani donanım Haber yönetimi sizden yardım mı istedi. Çok komik ve belli ki çok da cahil birisi olmalısınız. Yönetim isterse anında bulur, kimin kim olduğunu, hani "ağzı olan konuşuyor " misali, siz de boş konuşuyorsunuz.
    Insanlar önce kendi karekterlerini analiz etmeli, bir başkasının karekterini tartmak için uzman olmak lazım. Ama siz uydu uzmanlığınız seviyesinde karekter uzmanlığı da yapabilirsiniz .
    Bakınız, çok zor bir işe soyunmuşsunuz, birilerinin yaptığı cihazın iyi olmadığını savunma işini üstlenmişsiniz, bu durum açık-seçik- ortada.
    Insanları sadece başlarda tereddüde düşürebilirsiniz, o kadar çok negatif mesajınız var ki, sonuçta okuyan artık pozitif anlam da çıkarabilir.
    Size cevap yazmamayı doğru bulsam da yazacağım, yaptığınızın yanlış olduğunu anlasanız da, negatif yazmaya devam edeceğinizi bile bile.

cumle cumle cevap vereyim belki anlayabilirsiniz bu durumda :)
    elinizde işe yaramayan çokca kusurlu bir cihaz var diyorsunuz , ancak kusur gidermeye çalışmıyorsunuz demissiniz 4 kere servise gitti geldi demisim...

Sizin elinizde cihaz olduğu da şüpheli aslında. demissiniz bende buyrun gelin gostereyim demisim...

Ne yani donanım Haber yönetimi sizden yardım mı istedi. demissiniz, sizin iftiranizdan sonra ben sordum yonetime bu kadar kolay mi camur atmak diye, onlarda cevap verdiler biz birsey yapamayiz siz ispatlamasini isteyin diye...

Çok komik ve belli ki çok da cahil birisi olmalısınız. demissiniz bu hakaretinizi mazur goruyorum.iftira atip arkasinda duramayan insandan baska bir sey beklenemez cunku. ama beni ziyarete gelirseniz calistigim yerde nasil biri oldugumu zaten anlarsiniz...

sonucta iftira atma karaktersizligini gosterip bunu ispatlayamayan ben degilim :)
    sizin hangi konulara ve ne tarzda mesajlar attiginizda ortada zaten...en son artik bana hakaret ederek isin icinden siyrilmaya calisiyorsunuz ama ben teklifimi yineliyorum, buyrun gelin cayimi icmeye, receiver i da test ederiz , cahilligimden de konusuruz, elimde receiver var mi, ilkokul mezunumuyum, rakip firma adamimiyim, hepsi ortaya cikar.
    tabii gelebilecek kadar sozunuzun arkasinda duracak kadar karakterli iseniz!!!

• Ya arkadaş,

Agırabi
    nike bakında allah için bu arkadaşla tartışmayın, bakın analiz yapıyorum, bu tip nikli arkadaşlar kurtlar vadisi, deli kürek tarzı filmler izlerler ve hiç bir şey anlamaz ne ögretildi ise onu tekrarlar dururlar, boşuna yorulmayın ben aldım durmu biliyorum ve elimi fazla yoramam.
  • arkadaslar gercekten bu kadar tartısma bosuna bakın bugun 17 nisan 2 hafta oldu cihazı daha tık demedi ve cok memnunum ve ben tavsiye ediyorum...tamam bazı kullanan arkadaslarda sorun cıkmıs olabilir ama firma zaten gelen cihazları degıstırecegını acıklamıs...neden karalama kampanyası yerine türklerin yani bizimde içinde emegimiz gecen bir ürünü alıp kullanmamız gereken yerde neden karalamaya calısıyosunuz ben bunu anlamıyorum...
  • quote:

arkadaslar gercekten bu kadar tartısma bosuna bakın bugun 17 nisan 2 hafta oldu cihazı daha tık demedi ve cok memnunum ve ben tavsiye ediyorum...tamam bazı kullanan arkadaslarda sorun cıkmıs olabilir ama firma zaten gelen cihazları degıstırecegını acıklamıs...neden karalama kampanyası yerine türklerin yani bizimde içinde emegimiz gecen bir ürünü alıp kullanmamız gereken yerde neden karalamaya calısıyosunuz ben bunu anlamıyorum...

Ne Türk emegi arkadaşım, sen hiç hayatında türk malı elektronik bir eşya gördünmü yada öyle bir şey varmı sanıyorsun, çinden, koreden al burada vidala tek teknolojimiz yok bunları almakla aslında kendimize kötülük yapıyoruz belki almazsak adam oluruzda üretime başlarız, montajı bebeklerde yapar, türkiyede hiç bir şey yapılmıyor al vidala, ben bu gibi ürünleri türk malı diye eve sokmam.

• Ucuz etin yahnisi yavan olur diye bosuna mi demisler
    bu tur cihazlarda ucuzuna kacmayin arkadaslar
  • urunu alali 4-r5 gun oldu malum yayini donamasi kesintisiz rahatlikla izleyebiliyorum, urunu kullanmayanlar yorum yapmazsa herkes acisindanda daha saglikli bir forum olur
  • quote:

arkadaslar gercekten bu kadar tartısma bosuna bakın bugun 17 nisan 2 hafta oldu cihazı daha tık demedi ve cok memnunum ve ben tavsiye ediyorum...tamam bazı kullanan arkadaslarda sorun cıkmıs olabilir ama firma zaten gelen cihazları degıstırecegını acıklamıs...neden karalama kampanyası yerine türklerin yani bizimde içinde emegimiz gecen bir ürünü alıp kullanmamız gereken yerde neden karalamaya calısıyosunuz ben bunu anlamıyorum...

arkadasim senin adina sevindim, benim receiver 4 kere gitti geldi kac kere degisti. dolayisiyla firmanin degistiriyoruz demesi isime yaramadi acikcasi...ayrica turk mali degil bu alet ,bilgin olsun ;)
  • arkadasim kutunun uzerinde madein prc yazmiyor made in turkey yaziyor, eger iddianda cok kararliysan firmaya tazminat davasi ac, turk maliy aziyo diye aldim degil diye, boylece bizde ogrenmis oluruz
  • ben kendim uydu cihazları tamir işiyle uğraşıyorum bir iki tane müşterim almış bundan ve birinde bu sinyal sorunu vardı
    hepsinde yok ama ilk piyasaya çıkanlarda mutlaka vardı şimdi düzelttik diyorlar ama müşteri şiayetleri dinmmeiş gibi yazılanlara bakılırsa
    kimse bence marka savunulucugu yapmasın arkadaşlar iyise iyi kötüyse kötü
    o fiyatta makinadan süper işlerde beklemeyin bence, sonucta piyasada 500 liradan aşağı hdtv receiver yokken seuol un 250-300 liraya makina satması normal bişey değil
    satarsanda böyle arıza çıkarması cok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: countermaniac

ben kendim uydu cihazları tamir işiyle uğraşıyorum bir iki tane müşterim almış bundan ve birinde bu sinyal sorunu vardı
    hepsinde yok ama ilk piyasaya çıkanlarda mutlaka vardı şimdi düzelttik diyorlar ama müşteri şiayetleri dinmmeiş gibi yazılanlara bakılırsa
    kimse bence marka savunulucugu yapmasın arkadaşlar iyise iyi kötüyse kötü
    o fiyatta makinadan süper işlerde beklemeyin bence, sonucta piyasada 500 liradan aşağı hdtv receiver yokken seuol un 250-300 liraya makina satması normal bişey değil
    satarsanda böyle arıza çıkarması cok normal

dediklerinize aynen katiliyorum,
    ilk uydu alicim oldugu icin cok buyuk hata ettim bende. zaten kullandiklari malzeme (turk mali degil!!!) tamamiyla alt sinif urunu malzemelermis, arastirdikca ogreniyorum. keske zamaninda inceleseymisim diyorum ama tecrube eksikligi...
    bildigim kadariyla kore mali kullaniyorlar ve hem bellek hem de islemci oldukca yetersiz kaliyor, bunun yanisira yine yurtdisi uretimli bir tuner kullaniyorlar sanirim ki sinyal yakalamada problemi var.
    ben turkeyforum a girip orda gorup alayim sunu demistim, ve simdi ucuz etin yahnisinin nasil oldugunu bir kez daha anladim. bu yuzdendir ki burda surekli yaziyorum, benim gibi kanmasin insanlar, herseyini arastirsin diye!!!

• tf den bir mesaj daha:

Ben sadece şunu söylerim cihaz değişik zamanlarda tamir edildi geldi 15 yada 30 gün çalıştıktan sonra meşhur arızayı verdi şuanda kenarda duruyor bıktım kargo parası vermekten astarı yüzünden pahalı oldu gerisi boş ya şansızlık yada ortada bir gerçek var ve artık neyse..

simdi kalkip biri cikar derki nerden bilelim sen olmadigini :) yasakliyim ben orda uye olamiyorum.yazan kisi de is arkadasim ya da baska biri degil tanimam etmem. simdiden soyleyeyimde sonra gereksiz muhabbetler donmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslowcat -- 19 Nisan 2010; 14:01:02 >
  • BIrader ben artik sorunun recieverda degil sende oldugunu dusunmeye basliyorum
  • tf zaten bu kişiler yüzünden çekilmez oldu, bir tane gerçek yaz hemen ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDemi

tf zaten bu kişiler yüzünden çekilmez oldu, bir tane gerçek yaz hemen ban.

ne yazik ki oyle oldu. firma/urunle ilgili kotu yorum yazilmasinin yasak oldugunu soylediler bana bende israrci oldum banladilar beni :)
    yukaridaki mesajimda nextadamin dedigi gibi "kaliteli" tartisma istiyorlarmis, sanirim kaliteden kasit sadece pohpohlamak. .
    ayrica yine tf de birinin yorumu vardi ki olayi acikliyor zaten. eleman "arkadaslar elestirmeyin nextadam abi ve drejo abi sinirleniyorlar" tarzi bir sey yazmisti epeyce gulmustum...ayni mantalitedeki adamlar buraya gelip "super" urun siz kiskaniyorsunuz gibi laflar edip edip gidiyorlar. burda ban yedirtecek kadar gucleri yok Allah'tan!!!

bir forumda eksiklikler/aksakliklar yazilamayacaksa ne anlami olabilir ki? yakinda bunlari yazanlarda banlanir kesin

• quote:

baska birinin yine tf de yazdigi yazi ve sonrasinda "ciddi" firmanin "super" aletini "destekleyen" ve "pozitif" olan birinin cevabi (tahmin edin kim? ):

cihazın yazılımları sorunlu başından beri söylüyorum kabullenmek istemiyorlar,destek ,güncellenme ve olabilecek sorunlar zaman icinde mutlaka cözülür diyerek güvenerek aldık ama ne doğru dürüst güncelleme ne de şişirildiği kadar görüntüsü iyi deil,güncelleme sadece türksat ve hotbird tp güncellemesi onu da herkes yapar zaten.......

cevap tabii ki nextadamdan :) :

Yeter artık, yanlış mesajlarınızdan sıkıldı artık herkes.
    Sürekli agresif mesaj yazmak size veya bize ne kazandırıyor?
    Beğenmiyorsan satarsın kardeşim. Bu kadar basit.
    Cihazın fonksiyonları olabildiğince stabil çalışıyor. Fiyatına göre özellikleri üst seviyede.
    Daha hala hiçbir özelliğini beğenmiyorsunuz, alım satım bölümünü ana sayfada görebilirsiniz.
    Satın sizde kurtulun, bizde sizden.
    Oturup kaliteli tartışma yapacağınız insanlar kalsın yeter.

ozellikle koyu yazili yerler icin yorum bile yapilamaz bence...urunu alacak/almayi dusunen arkadaslarin bu tavirlara aliskin olmasi dilegiyle...saygilar herkese...

Hem TF beğenilmiyor hem de oradan alıntı yapılıyor.
    Elbette sorun bu insanda.Lütfen bu şahsın mesajlarının tamamına bir göz atınız, hayali yazılmış, senaryo hepsi. Aslında üzünülecek bir durum bu, keşke böyle olmasaydı.
    Geçmiş olsun demeyi çok isterdik ama...

• quote:

quote:

baska birinin yine tf de yazdigi yazi ve sonrasinda "ciddi" firmanin "super" aletini "destekleyen" ve "pozitif" olan birinin cevabi (tahmin edin kim? ):

cihazın yazılımları sorunlu başından beri söylüyorum kabullenmek istemiyorlar,destek ,güncellenme ve olabilecek sorunlar zaman icinde mutlaka cözülür diyerek güvenerek aldık ama ne doğru dürüst güncelleme ne de şişirildiği kadar görüntüsü iyi deil,güncelleme sadece türksat ve hotbird tp güncellemesi onu da herkes yapar zaten.......

cevap tabii ki nextadamdan :) :

Yeter artık, yanlış mesajlarınızdan sıkıldı artık herkes.
    Sürekli agresif mesaj yazmak size veya bize ne kazandırıyor?
    Beğenmiyorsan satarsın kardeşim. Bu kadar basit.
    Cihazın fonksiyonları olabildiğince stabil çalışıyor. Fiyatına göre özellikleri üst seviyede.
    Daha hala hiçbir özelliğini beğenmiyorsunuz, alım satım bölümünü ana sayfada görebilirsiniz.
    Satın sizde kurtulun, bizde sizden.
    Oturup kaliteli tartışma yapacağınız insanlar kalsın yeter.

ozellikle koyu yazili yerler icin yorum bile yapilamaz bence...urunu alacak/almayi dusunen arkadaslarin bu tavirlara aliskin olmasi dilegiyle...saygilar herkese...

Hem TF beğenilmiyor hem de oradan alıntı yapılıyor.
    Elbette sorun bu insanda.Lütfen bu şahsın mesajlarının tamamına bir göz atınız, hayali yazılmış, senaryo hepsi. Aslında üzünülecek bir durum bu, keşke böyle olmasaydı.
    Geçmiş olsun demeyi çok isterdik ama...

ilkokulu bitirdinizmi acaba,

bir yerden delil toplamak için oraya başvurulmazmı bu kadarmı aklınız alıyor, beni biri bir şeyle suçlayacak aaa bak bak olmaz ben TF küsüm orada her türlü yanıt var ve bunlarla aklanacagım ama işte küsüm girmem asın beni diyecek kadar alıkmı insanlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.