Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum oncelikle daha once seni bu ne ya sadece kotuluyor dedigim icin senden ozur dilerim, kargo parasini falan gec sorun duzelene kadar ulustaki yere gidersin artik, umarim sende sonunda keyfini surersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

Üretim kaynaklı bir arıza için kargo ücretini üstlenmeyi neden kabul ettiniz?

Ne seri numarası ne servis fişi ne de garanti esasları... Hakikaten çok köklü ve kaliteli bir firmaymış.

Haklisiniz ama onarilmadan geri gonderilme riskine girmek istemedim (bir yerde oyle okumustum).
    Herneyse umarim kotu niyetli arkadaslar disinda, kafasinda benim yasadigim durumla ilgili soru isaretleri olan arkadaslar icin bazi noktalara aciklik getirmisimdir. kotu niyetlilere ise ne yapsam bos olacagi icin bir sey demiyorum :) onlar icin firma cok ciddi ve koklu, urun super, ben rakip firma adamiyim :)

koklu ve kaliteli firma ile ilgili yorumlariniza en bastan beri katiliyorum zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Dostum oncelikle daha once seni bu ne ya sadece kotuluyor dedigim icin senden ozur dilerim, kargo parasini falan gec sorun duzelene kadar ulustaki yere gidersin artik, umarim sende sonunda keyfini surersin

onemli degil arkadasim, benim canimi sikan burda firma adami oldugu besbelli olan insanlarla ayni kefeye konmam ve ustune ustluk iftira atan bu sahislardan ispat istemem ragmen yanlis anlasilmam.
    ulusa bir daha gidecegim artik ama bu sorun bence kronik :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslowcat -- 21 Nisan 2010; 14:41:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Arkadaslar aranizda bu aletle malum sharingi sorunsuz yapan varmi ona gore karar verip alacagim (acil cvp 1-2 gun icinde alicam)

Prestor kardeş kusura bakma ama 12 nisan'da daha "almayı düşünüyorum" dediğin cihaz için bugün çıkıp da "2 haftadır sorunsuz kullanıyorum" diye mesaj yazarsan doğru olmaz o iş...

Ayrıca içinde conax modül gömülü var demişsin, bu kutuda cable yayın sinyal girişi var mı? Yani içindeki modül sadece uydudan gelen sinyali çözmede kullanılacaksa teledünyada falan kimsenin bi işine yaramaz ki..

Genel olarak abartma milletimize ozgu birsey zaten oyle degilmi, ya neyse iste bende cidden hic sorun cikmadi malum olayida kesintisiz donmasiz izliyorum, sikayetci olan arkadaslar falan tamam sorunlarini dile getriyorlar, ama ayni sekilde memnun olanlarda yazmaliki urun tamamen sorun yumagi olarak anlasilmasin, ultraslowcat arkadas suan sendeki sorun tuner problemimi, eger oyleyse neden surekli gidip bagirip cagirip degisirin lan sunu demiyosunki

sen şuna kıvırıyorum desene, eger arkadaş sizi yakamasa mangalda kül bırakmayacak esip gürleyecektiniz bizim millet abrtmaz sallar örnekteki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

Üretim kaynaklı bir arıza için kargo ücretini üstlenmeyi neden kabul ettiniz?

Ne seri numarası ne servis fişi ne de garanti esasları... Hakikaten çok köklü ve kaliteli bir firmaymış.

• x3 turbo aldım . salı elimde olacak.. donukluk yaparsa forumda yazarım..

x3 de gelen ses robot vari, metalik, yada biraz yankılı. sanki boş bir salonda konuşuyolar gibii.
    bu ses tınısı x3 turboda da var mı??

rahatsız edici . ayarı varmı,,
    yada bu sorunu çözen var mı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtxpp -- 26 Nisan 2010; 1:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxpp

x3 turbo aldım . salı elimde olacak.. donukluk yaparsa forumda yazarım..

x3 de gelen ses robot vari, metalik, yada biraz yankılı. sanki boş bir salonda konuşuyolar gibii.

TURBO da böyle birsey yok, normal.
  • hocam adam neden yalan soylesin boyle bir ses duydugunu yazmıs iste , belki tesisatında sorun var belki onun cihazında sorun var
    daha once baska arkadaslar icin yazdıgımı senin icinde yazayım senin cihazında sorun olmaması kimsede olmayacagi anlamina gelmiyor

senin cihazında sorun olmadıgına gore hicbirimizde hicbir sorun olmaması gerek o zaman bu cihazla ilgili tum forumları kapatalım gitsin ne geregi var bosu bosuna yazıyoruz
  • quote:

x3 turbo aldım . salı elimde olacak.. donukluk yaparsa forumda yazarım..

ilgincmis cidden, daha once hic duymadim boyle bir sorun. ama turbo hd de cok garip seyler ortaya cikabiliyor (mesela gecenlerde newcamd server tanimlamalarinda maksimum 4 tane tanim yapabilirken ben 7 yi gordum ya da bir kac defa sesi tamamiyla kapatayim derken kanal degistirdigini de- ilginctir hep 7 nolu kanala geciyor )
    yine seoul un bir urununde radyo yayini ya da telsiz yayini gibi bir yayin aldiklarini iddia eden olmustu ama.sanirim tf de...mesaj silinmediyse oraya da bak derim...
    bence baska bir uydu alicisi takip deneyin. ayni sorun cikmaz ise, seoul u aldiginiz yerle bir gorusun derim...
    gecmis olsun...

• yeni yazilim cikmis(v.23) ama degisen hicbirsey farketmedim...sanirim iyice salladilar destek isini...ne de olsa yeni urunler cikarip para kazanmasi lazim sirketin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

yeni yazilim cikmis(v.23) ama degisen hicbirsey farketmedim...sanirim iyice salladilar destek isini...ne de olsa yeni urunler cikarip para kazanmasi lazim sirketin...

açıkçası bu konuda size katılmıyorum , cihazın yazılım versiyonu 23 oldu , bu kadar yazılım (official) çıkmış daha fazlası neden yok diye sitem ediyorsunuz ,cihazları piyasaya çıktıktan sonra bu kadar yeni yazılım cıkaran kac tane firma var.
    ayrıca kullanıcı olarak direk farkedemedigimiz sorunlar vesaire çözülmüş olabilir yeni yazılım ile illa görüntüde farklılıklar olması gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

yeni yazilim cikmis(v.23) ama degisen hicbirsey farketmedim...sanirim iyice salladilar destek isini...ne de olsa yeni urunler cikarip para kazanmasi lazim sirketin...

açıkçası bu konuda size katılmıyorum , cihazın yazılım versiyonu 23 oldu , bu kadar yazılım (official) çıkmış daha fazlası neden yok diye sitem ediyorsunuz ,cihazları piyasaya çıktıktan sonra bu kadar yeni yazılım cıkaran kac tane firma var.
    ayrıca kullanıcı olarak direk farkedemedigimiz sorunlar vesaire çözülmüş olabilir yeni yazılım ile illa görüntüde farklılıklar olması gerekmiyor.

daha fazla surum niye yok diye sitem etmiyorum, oyle bir sey yazmadim ama neyse...
    ise yarayan surum cikarilsin diyorum...stabilite arttirildi gibi yuvarlak laflar etmeden...yoksa ne gerek var yeni surum cikarmaya...seyirciye yonelik bir hareket gibi geldi bu bana belki de dediginiz gibi gizli-sakli duzenlemeler yapilmistir ama ben buna inan(a)miyorum acikcasi...ayrica boyle surumler cikarta cikarta 99 da yapabilirlerdi ama ne yaptigi onemli degil mi?

• quote:

quote:

quote:

daha fazla surum niye yok diye sitem etmiyorum, oyle bir sey yazmadim ama neyse...
    ise yarayan surum cikarilsin diyorum...stabilite arttirildi gibi yuvarlak laflar etmeden...yoksa ne gerek var yeni surum cikarmaya...seyirciye yonelik bir hareket gibi geldi bu bana belki de dediginiz gibi gizli-sakli duzenlemeler yapilmistir ama ben buna inan(a)miyorum acikcasi...ayrica boyle surumler cikarta cikarta 99 da yapabilirlerdi ama ne yaptigi onemli degil mi?

evet sizinde dediğiniz gibi ne yaptığı önemli ve bizler bunu bilmeden konuşuyoruz !!

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet sizinde dediğiniz gibi ne yaptığı önemli ve bizler bunu bilmeden konuşuyoruz !!

ya da bize soylenene gore konusuyoruz (stabilite!!!)..neyse uzatmaya gerek yok, bu firmaya karsi iyice onyargili oldugum icin artik dediklerine degil gorduklerime inanmaya calismak istemem normaldir sanirim...

• gold dan spariş verdim

yarın elimde...

umarım sorun yaşamam
  • bimeks reklarından bıktım. sayfaların çogunu açamıyo..

bu iş 1 ay da ha böyle giderse bimeksten hiç bi bk almayacam alırsam da lafın büyük ibn olayım. ne bu yaaa..
  • quote:

bimeks reklarından bıktım. sayfaların çogunu açamıyo..

bu iş 1 ay da ha böyle giderse bimeksten hiç bi bk almayacam alırsam da lafın büyük ibn olayım. ne bu yaaa..

Arkadaşım Opera kullan tarayıcı olarak, bende hiç reklam yok.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=opera&hs=U7K&rls=tr&q=opera+indir&btnG=Ara&meta=&aq=f&aqi=g7&aql=&oq=&gs_rfai=

• hiremko x3 turbo aldım kurdum.. bakalım şimdilik sorunsuz.. philips 47 ' 8404 de aldım, şimdilik çok net... biz şimdiye kadar tv segretmiyomuşuz..
    önerilen ayar varsa, tavsiyeniz....

x3 de şikayet ettiğim metalik ses tınısı yok x3 turboda .. ( x3 te vardı )..

internete baglayıp güncellemelimiyim......

bide bir internet gurubuna katılıp,,, internetten de bazı kanalları segredebilmek için bir program yüklemek mi gerekiyormuş ??

önerileriniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtxpp -- 28 Nisan 2010; 20:56:19 >
  • ultraslowcat
    arkadaşım ürününü geri gönder gitsin ya.neden bu kadar konu uzamış anlamadım.mademki sorunlu 4 kez gitti geldi.götür cihazı satın aldığın yerdeki adamın kafasında parçala.şahsen ben öyle yapardım.gerçekten öyleyse bu bir rezilliktir.valla almaya niyetliydim ama bu kadar düşünceden sonra yok almayayım diyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

ultraslowcat
    arkadaşım ürününü geri gönder gitsin ya.neden bu kadar konu uzamış anlamadım.mademki sorunlu 4 kez gitti geldi.götür cihazı satın aldığın yerdeki adamın kafasında parçala.şahsen ben öyle yapardım.gerçekten öyleyse bu bir rezilliktir.valla almaya niyetliydim ama bu kadar düşünceden sonra yok almayayım diyecem.

Sayın wkend,
    ultraslowcat, ölümüne düşman olmuş bu şirkete ve ürünlerine, yazdıkları gerçek dışı , ben turbo aldım aylar oldu kullanıyorum ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agirabi123

quote:

Orijinalden alıntı: wkend

ultraslowcat

Sayın wkend,
    ultraslowcat, ölümüne düşman olmuş bu şirkete ve ürünlerine, yazdıkları gerçek dışı , ben turbo aldım aylar oldu kullanıyorum ve memnunum.

agirabi sen once iddiani ispatla adam sayalim :) daha ne kadar sallayacaksin merak ediyorum...kanit koyuyorum yazdiklarim gercek disi diyorsun hala, bos laf ama ilginc bir psikoloji seninki...
    wkend daha oncede yazmistim senin bilgin yok sanirim, hepsiburadan aldigim icin ve sorun 1 ayi gectikten sonra ciktigi icin iade edemiyorum arkadasim,
    merih video da iade kabul etmiyor...
    saygilar....

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.