Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir "Hiremco kıskanılıyor, diğer firmalara çekemiyor" iddiası tutturuldu gidiyor. Cihaz hakkında olumsuz eleştiri yapan herkes diğer firmaların adamı olmakla suçlanıyor. Hani olsa 200-250 liradan HD uydu alıcısı satan başka bir firma diyeceğiz "bu firma rekabette Hiremco ile, onlar karalama yapıyor olabilir", ama aynı fiyat segmentinde ben başka marka göremiyorum.

Örneğin Fiat Albea'nın fiyatı 20.000 lira, Honda Accord'un fiyatı 55.000 lira, Mercedes C180'in fiyatı 100.000 lira. Fiat'ın çıkıp "diğer markalar Palio gibi araba üretip bu fiyata satamadıkları için bizi kıskanıyolar" demesi gibi bişey. Zira her markanın pazardaki yeri, prestiji, ürün kalitesi ve skalası yani hitap ettiği kitle farklıdır. Bir firma alt gelir grubuna hitap ederken diğeri orta veya üst gelir grubuna hitap ediyorsa bu iki marka "rakip" değillerdir. Alt gelir grubuna hitap eden iki firma, yada orta gelir grubuna hitap eden 3 firma birbirinin rakibidir.

Neyse firmaya naçizane tavsiyem müşteri memnuniyetine daha fazla önem vermeleri yönünde, yoksa bu şekilde "marka" olamazlar.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:21:17 >
  • Şu an Turbo HD ile aynı donanıma sahip Next 18500 300 lira civarında satılıyor. Demekki başka markalarda daha az kaliteli parçalar kullanarak düşük fiyatlı ürünler üretebiliyorlar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:21:29 >
  • Arada sizin dediğiniz gibi 300 lira fark olmadığını göstermek için verdim o örneği. Fiyat kıyaslanacaksa bu cihazla kıyaslamak daha doğru olur. Çünkü iki cihazında donanımı birbirine çok yakın.

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Şu an Turbo HD ile aynı donanıma sahip Next 18500 300 lira civarında satılıyor. Demekki başka markalarda daha az kaliteli parçalar kullanarak düşük fiyatlı ürünler üretebiliyorlar.

http://www.hepsisat.com/?urun-detay_209_SEOUL_HIREMCO_X3_HDMI_USB_TURBO_HD_UYDU_ALICISI.html

VFD Ekranda yok sanırım.

Çok fazla reklam yapan firmaların ürün+reklam parasını sizin verdiğinizi unutmayınız.

Yakında pahalı ürünleri alan insanlar neden bu kadar parayı HD ürünlere verdik diye soracaklar.

• ğer eşdeğer bir ürünü başka bir firma sözü geçen firmadan 100 lira daha fazla fiyattan satıyorsa bu, "benim marka değerim var, tüketici bana güvenir, 100 lira daha fazla verir gelir benden alır" demesi anlamına gelir. Bu değer de sadece reklamla değil, satış sonrası destek, hızlı, güvenilir teknik servisle yani piyasada oluşan müşteri memnuniyeti ve prestij ile olur.

Next'in bu konuda kendine güvenmesi haklı yere midir yoksa haksız yere midir bilmiyorum, daha önce hiç kullanmadım, bir fikrim yok.

Ama şunu biliyorum ki Hiremco bu kafayla yoluna devam ederse marka değerine asla sahip olamaz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:21:51 >
  • Arkadaşlar, Öncelikle bir yanlışı düzeltelim.

Next 18500 HD cihaz + D-smart modül + Dsmart üyelik ile birlikte 450 TL'ye satılmaktadır.

Diğer konuya gelince; bu başlık altında var olan soruna yok diyen iki kişi satıcıdır. Eğer satıcı değiliz diyorlarsa, bizim gibi kimlik bilgilerini buradan açıklasınlar! Ne de olsa biz açıkladık kim olduğumuzu...

Hele hele İstanbul yada Ankara'da bulunuyorlarsa, ziyaret bile edebilirim kendilerini... Çünkü 6 mart'tan itibaren Türkiye'de olacağım.

Zaman zaman buraya giripte vakit öldürmelerinin satıcıya bir katkısı olmaz. Daha önce söylemiştim ama bir daha söyleyeyim; SEUL cihazlardan çok daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri önereyim. O cihazları alıp, satsınlar! Hemde kar marjı daha yüksek!!! Önce işi bilmek gerekir ki, öyle para kazanılsın değil mi? Kaliteli uydu cihazlarının hangisi olduğu, hobiseverler takip edilerek öğrenilir! Öyle bir firmaya sırtını dayayıp, hasbel kader Merih'in cihazını almış olanları burada paylamakla değil... Paylamakla elinize hiç bir şey geçmez... Biraz akıllı olun. Daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı ürünler var. Onları alın, satın... Müşterilerinizi memnun ve mutlu edin. Ondan sonrada çıkıp biraz hava alın! Bakın doğa canlandı, insanlar coşku içinde... Bu coşkuyu sizde yaşayın ve mutlu olun...

Görüşemek ümidiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Arkadaşlar, Öncelikle bir yanlışı düzeltelim.

Next 18500 HD cihaz + D-smart modül + Dsmart üyelik ile birlikte 450 TL'ye satılmaktadır.

Diğer konuya gelince; bu başlık altında var olan soruna yok diyen iki kişi satıcıdır. Eğer satıcı değiliz diyorlarsa, bizim gibi kimlik bilgilerini buradan açıklasınlar! Ne de olsa biz açıkladık kim olduğumuzu...

Hele hele İstanbul yada Ankara'da bulunuyorlarsa, ziyaret bile edebilirim kendilerini... Çünkü 6 mart'tan itibaren Türkiye'de olacağım.

Zaman zaman buraya giripte vakit öldürmelerinin satıcıya bir katkısı olmaz. Daha önce söylemiştim ama bir daha söyleyeyim; SEUL cihazlardan çok daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri önereyim. O cihazları alıp, satsınlar! Hemde kar marjı daha yüksek!!! Önce işi bilmek gerekir ki, öyle para kazanılsın değil mi? Kaliteli uydu cihazlarının hangisi olduğu, hobiseverler takip edilerek öğrenilir! Öyle bir firmaya sırtını dayayıp, hasbel kader Merih'in cihazını almış olanları burada paylamakla değil... Paylamakla elinize hiç bir şey geçmez... Biraz akıllı olun. Daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı ürünler var. Onları alın, satın... Müşterilerinizi memnun ve mutlu edin. Ondan sonrada çıkıp biraz hava alın! Bakın doğa canlandı, insanlar coşku içinde... Bu coşkuyu sizde yaşayın ve mutlu olun...

Görüşemek ümidiyle...

Çelişkiye düşmeyin........."buraya giripte vakit öldürmelerinin satıcıya katkısı olmaz" diyorsunuz, peki siz neden vakit öldürüyorsunuz diye sorarlar. Bu firmaya düşmanlığınızın nedenini anlamak gerçekten zor. Adamların bir ürününü aldınız ve sorun çıktı diyelim, bu denli saldırıyı bununla izah etmek mümkün değil.
    İnsanın aklına başka şeyler geliyor. Bu insan bu işle görevlendirilmiş olmalı şeklinde mantıklı bir açıklama akla geliyor.
    Kendinizi temiz ve bilinen birisi gösterme kandırmacası da hiç inandırıcı değil. Eğer medeni cesaretiniz varsa açık seçik isim adres bilgilerinizi buraya yazarsınız, kimse zanettiğniz kadar saf değil.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:22:13 >
  • quote:

...Diğer markalara rahatsızlık verdiği bir gerçek. O yüzden burada onlarca adam bitip kötülüyorlar.

quote:

...Tanımadığınız insanları satıcı olarak suçlamanız hiç hoş değil.

Yorumsuz...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:22:26 >
  • meraba.

merihvideo sinyal sorununa tamamen adapte olmuş gibi görünüyor.

nede olsa sorunun üzerine gidildi.gidilmeseydi belkide üzerine yatardı bu sorunun fabrika.

1 haftadır yeni sinyal sorunu yaşayanı görmedim.umarım bizim gibi mağdurlar olmaz bir daha.

birisi ''Kendinizi temiz ve bilinen birisi gösterme kandırmacası da hiç inandırıcı değil. Eğer medeni cesaretiniz varsa açık seçik isim adres bilgilerinizi buraya yazarsınız,''
    Böyle sakıncalı cümleler kurmuş.buna gerek yok senin iyin varsa iyi dersin benim kötüm varsa kötü derim buna kimse itaraz etme cüretini gösteremez.burası sinyal sorunu sayfası sorunu olmayanlar ne amaçla buraya haddini aşan mesajlar yazar ki?

herkese güzel hafta sonları temenni ederim.saygılar selamlar.
  • değerli üstatlarım konu şirazesinden çıkmaya başladı

sinyal sorunu ne alemde nereye doğru gidiyor bundan bahsedelim.

sizlerden rica ediyorum.temiz bir sohbet havasında paylaşım olsun zaten merihvideo bu sorunu çözmeye başladı bu konu başlığı da eskiyip gidecek.

kalp kırmadan kişisel sataşma olmadan herkes yaşadıklarını söyleyiversin olsun bitsin.
  • Benim bir sıkıntım yok sadece anlamaya çalışıyorum. Bu kadar kısa zamanda fikirleriniz nasıl değişebiliyor. Bu cihaz hakkında olumsuz yorum yapan insanları diğer firma elemanı olmakla suçlamanız teknik bir yorum muydu yani? Başkaları sizi suçlayınca da abuk subuk kanular mı oluyor? Ne demiş atalarımız "Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma."

Ben de X3 kullanıyorum ama bu markayı neden böyle can siperhane savunmuyorum diye soruyorum kendime ama yanıt bulamıyorum.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

quote:

...Diğer markalara rahatsızlık verdiği bir gerçek. O yüzden burada onlarca adam bitip kötülüyorlar.

quote:

...Tanımadığınız insanları satıcı olarak suçlamanız hiç hoş değil.

Yorumsuz...

Bir sıkıntınız mı var?

Oturup teknik konular tartışılacağına kalitesiz insanlar yüzünden abuk sabuk konular konuşuluyor.

• quote:

orijinalden alıntı: SwordsMan

Benim bir sıkıntım yok sadece anlamaya çalışıyorum. Bu kadar kısa zamanda fikirleriniz nasıl değişebiliyor. Bu cihaz hakkında olumsuz yorum yapan insanları diğer firma elemanı olmakla suçlamanız teknik bir yorum muydu yani? Başkaları sizi suçlayınca da abuk subuk kanular mı oluyor? Ne demiş atalarımız "Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma."

Ben de X3 kullanıyorum ama bu markayı neden böyle can siperhane savunmuyorum diye soruyorum kendime ama yanıt bulamıyorum.

Bence sen de diğer firmaların adamısın. Nasıl oluyor da savunmuyorsun markayı. Çok ayıp

Burada yine bişey yok, diğer forumlarda çok daha çılgın şeyler yazılıp çiziliyor, utanmasalar dış mihrakların parmağı var bu işte, hep Amerika'nın İsrail'in oyunları bunlar falan diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

quote:

orijinalden alıntı: SwordsMan

Benim bir sıkıntım yok sadece anlamaya çalışıyorum. Bu kadar kısa zamanda fikirleriniz nasıl değişebiliyor. Bu cihaz hakkında olumsuz yorum yapan insanları diğer firma elemanı olmakla suçlamanız teknik bir yorum muydu yani? Başkaları sizi suçlayınca da abuk subuk kanular mı oluyor? Ne demiş atalarımız "Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma."

Bence sen de diğer firmaların adamısın. Nasıl oluyor da savunmuyorsun markayı. Çok ayıp

Burada yine bişey yok, diğer forumlarda çok daha çılgın şeyler yazılıp çiziliyor, utanmasalar dış mihrakların parmağı var bu işte, hep Amerika'nın İsrail'in oyunları bunlar falan diyecekler.

• merhaba herkese güzel hafta sonları.

malesef yine sinyal sorunu devam etmektedir.Tf de artık seoul hiremco x3 turbo hd mağduru diyemicem düpedüz merihvideo mağduru olduk. günlerdir seoul hiremco ya toz konduramayanlar gidip okusunlar tf de.Artık onlarda bu sorunu kabul etmeliler.Çünki bu sorun kolay kolay giderilemeyecek.

Şuraya iki kişi sürekli markayı el üstünde tutmaya çalışarak bizi yalacı durumuna düşürenler varya onların seoul hiremco ile hiç bir sorunları yokmuş hani bu insanların.sizin yok ama sorunu olanlarda o kadar fazla ki görmezlikten gelemeyecek kadar çok.Artık sizde elinizi vijdanınıza koyun lütfen.

...''Malesef 2. kez tamir gördükten tam 2 ay sonra bugün sinyal yok sorunu tekrar baş gösterdi hakikaten bu makine beni çok üzdü ve tekrar ömerli yolu gözüktü söyleyecek birşey bulamıyorum inşallah bu sefer bahsi geçen bu sorunsuz seriyle değişim yaparlar yoksa bu gidişle kargoyu zengin edeceğim.Ümarım bu küçük sitemim kimseyi incitmez ama hakikaten bunaldım artık.''07-03-2010

Sonunu çok enterasan bitirmiş bu mağdur nede olsa atılma ihtimali % 90 çünki derdini kimseye anlatamıcakmış gibi bir hisse kapılmış.
    O sorunu olmayan ve bizede tavır alan arkadaşlar bu insanın parasına zamanına kendini üzdüğüne hiç aldırmıyor musunuz? bu insan bizler daha buralara derdini anlatmayan yüzlerce belkide binlercesi var.

kesinlikle eminimki utanmayıp yine yazıkki merihvideonun avukatlığını yapacaklardır

görünen köy klavuz istemez.saygılarr

• Bizim millet ne kadar saf ya...

Utanmasalar firma yetkililerine "abi cihazım bozuldu, özür dilerim nolur affet abi" falan diyecekler. Bir de firmanın kargo parasını müşterilerine kitleme sorunsalı var o da ayrı bir konu. Ama ödetene değil ödeyene kızacaksın.

Artık tuner sorununu hallettik diyorlar ama nasıl hallettiklerinden bahsetmiyorlar, yeni tuner mi aldınız naptınız söyleyin de biz de bilelim "o sorunu hallettik, geçti, bitti, yook" şeklinde çocuk avutur gibi yanıt vermesinler.

Valla parayı ezip alacağım ikinci el bir kathrein yada technisat. Şimdi bu iki markayı yazdım ya birileri kalkıp "şimdi ortaya çıktı kimin hangi markanın adamı olduğu" diye mesajlar yazarlarsa şaşırmam. Evet, Almanlar tuttu beni hiremkoyu kötülüyim diye Şaka bi yana bu cihazı olsa olsa Çinliler kıskanmıştır nasıl olur da bizden daha kalitesiz cihaz üretirler diye.

• Eğer orada burada eleştiri yapanları azarlamaya çalışanlar firma yetkilileri değiller ise Merih Video engellesin bu kişileri. Büyük antipati topluyorlar marka lehine çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.