Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecarus_

merhaba herkese güzel hafta sonları.

malesef yine sinyal sorunu devam etmektedir.Tf de artık seoul hiremco x3 turbo hd mağduru diyemicem düpedüz merihvideo mağduru olduk. günlerdir seoul hiremco ya toz konduramayanlar gidip okusunlar tf de.Artık onlarda bu sorunu kabul etmeliler.Çünki bu sorun kolay kolay giderilemeyecek.

Şuraya iki kişi sürekli markayı el üstünde tutmaya çalışarak bizi yalacı durumuna düşürenler varya onların seoul hiremco ile hiç bir sorunları yokmuş hani bu insanların.sizin yok ama sorunu olanlarda o kadar fazla ki görmezlikten gelemeyecek kadar çok.Artık sizde elinizi vijdanınıza koyun lütfen.

...''Malesef 2. kez tamir gördükten tam 2 ay sonra bugün sinyal yok sorunu tekrar baş gösterdi hakikaten bu makine beni çok üzdü ve tekrar ömerli yolu gözüktü söyleyecek birşey bulamıyorum inşallah bu sefer bahsi geçen bu sorunsuz seriyle değişim yaparlar yoksa bu gidişle kargoyu zengin edeceğim.Ümarım bu küçük sitemim kimseyi incitmez ama hakikaten bunaldım artık.''07-03-2010

Sonunu çok enterasan bitirmiş bu mağdur nede olsa atılma ihtimali % 90 çünki derdini kimseye anlatamıcakmış gibi bir hisse kapılmış.
    O sorunu olmayan ve bizede tavır alan arkadaşlar bu insanın parasına zamanına kendini üzdüğüne hiç aldırmıyor musunuz? bu insan bizler daha buralara derdini anlatmayan yüzlerce belkide binlercesi var.

kesinlikle eminimki utanmayıp yine yazıkki merihvideonun avukatlığını yapacaklardır

görünen köy klavuz istemez.saygılarr

Yazılanların tamamına bakınca gerçeği görmek ve anlayabilmek mümkün. Birilerinin zararı ve/veya karı, alakalı olmayanları bu kadar ilgilendiremez görüşü ortaya çıkıyor.
    Eğer Hiremco markasına saldırıyı bukadar ayyuka çıkarırsanız, Lenz kanunu gereği tepki alırsınız ve emekleriniz de kısmen boşa gider. Ölçülü olmakta yarar var, daha sakin ama etkili saldırırsanız sonuca daha kolay gidersiniz. Buralar pek eğlenceliymiş doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

Bizim millet ne kadar saf ya...

Utanmasalar firma yetkililerine "abi cihazım bozuldu, özür dilerim nolur affet abi" falan diyecekler. Bir de firmanın kargo parasını müşterilerine kitleme sorunsalı var o da ayrı bir konu. Ama ödetene değil ödeyene kızacaksın.

Artık tuner sorununu hallettik diyorlar ama nasıl hallettiklerinden bahsetmiyorlar, yeni tuner mi aldınız naptınız söyleyin de biz de bilelim "o sorunu hallettik, geçti, bitti, yook" şeklinde çocuk avutur gibi yanıt vermesinler.

Valla parayı ezip alacağım ikinci el bir kathrein yada technisat. Şimdi bu iki markayı yazdım ya birileri kalkıp "şimdi ortaya çıktı kimin hangi markanın adamı olduğu" diye mesajlar yazarlarsa şaşırmam. Evet, Almanlar tuttu beni hiremkoyu kötülüyim diye Şaka bi yana bu cihazı olsa olsa Çinliler kıskanmıştır nasıl olur da bizden daha kalitesiz cihaz üretirler diye.

Olayın Tamamına bakınca gerçek anlaşılıyor. İşin eğlenceli yanı da var. İnsanlar alakalı değiliz diyorlar ama kontrolsuz bir şekilde saldırıyorlar( Adeta panik var, herkes nasibini yer aslında gayretler boşa).
    Lenz kanunu gereği etki tepkiyi doğurur. Tepki doğurmayacak ölçüde ve ısrarlı saldırı daha çok işe yarayabilir. Hiremco markasına öyle saldırılıyor ki adamların kendini savunma mekanizması harekete geçiyor. Burada Hiremco culardan birkaç kişi daha olsa hiç fena olmaz, eğlenirdik.

• herşeye rağmen seoul hıremco x3 turbo hd diyenler var.

birde saldırmaktan falan bahsetmişler

sizi tf de çok gördüm gidin bakın yalanım varsa açıklayın

hem size ne ki?anlayamadım gitti.alakanız yok sa neden...????
  • quote:

orijinalden alıntı: agirabi123

Olayın Tamamına bakınca gerçek anlaşılıyor. İşin eğlenceli yanı da var. İnsanlar alakalı değiliz diyorlar ama kontrolsuz bir şekilde saldırıyorlar( Adeta panik var, herkes nasibini yer aslında gayretler boşa).
    Lenz kanunu gereği etki tepkiyi doğurur. Tepki doğurmayacak ölçüde ve ısrarlı saldırı daha çok işe yarayabilir. Hiremco markasına öyle saldırılıyor ki adamların kendini savunma mekanizması harekete geçiyor. Burada Hiremco culardan birkaç kişi daha olsa hiç fena olmaz, eğlenirdik.

Espri mi yapıyorsunuz yoksa gerçekten birilerinin size inanmasını mı bekliyorsunuz?

Foruma yeni üye olup sadece "hiremco pek iyi, hiremco mükemmel, hiremco'ya bayılıyorum" tarzı mesajlar yazıp, "eleştirenler başka firmaların adamı" diyerek yıllardır bu forumda olan üyeleri suçluyorsunuz.

Dediğiniz gibi etki tepkiyi doğurur, müşterilerin bu kadar tepki göstermesi normal, baya etki gördüler çünkü

Firma soruna çözüm getirsin, takdir etmesini de biliriz kimsenin şüphesi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecarus_

herşeye rağmen seoul hıremco x3 turbo hd diyenler var.

birde saldırmaktan falan bahsetmişler

sizi tf de çok gördüm gidin bakın yalanım varsa açıklayın

hem size ne ki?anlayamadım gitti.alakanız yok sa neden...????

Sonunda itiraf ettiniz demektir. Demek alakalı olunca böyle yazılıp çiziliyormuş. "hem size ne ki?anlayamadım gitti.alakanız yok sa neden...????"
    Merak ettiğim buydu.Bakınız, ben yeni üyeyim doğru, Hiremco marka cihazımdan memnun olduğum da doğru. Beni rahatsız eden, burada yapılmış bir cihaz yerden yere vuruluyor, elbette eksikleri olabilir, bu cihazdan çok daha mükemmeli de yapılabilir. Gereğinden fazla tepki var, bunu anlamakta güçlük çektim. Bugün otomobillerde hata olabiliyor, uzay araçlarında bile. Gerçekçi olalım lütfen sivrilen ne varsa, tepesine vurup yok etmeyelim, bana ne merih şirketinden. Ama meyve veren ağacı taşlamak mı acaba yapılan, diye düşünüyorum.

• @agırabi123

hocam nedir bu hıremco sevgın anlamadım bir cihazda sorun varsa sorunludur kabullenmek gerek hiremconun sd cihazına kimse bişey diyormu aksine hakkını verip tavsiye ediyoruz forumda

ayrıca araba firmalarınıda örnek vermişsin toyota taptığı hatanın arkasında durdu ve 1 milyon aracı geri çağırdı merih video da piyasadaki bütün hiremco hd leri çağırsın bakalım büyük firma olmak kolay değil.....

saygılar...
  • hiremco x3 turbo alıcaktım vazgectim fakat bi alt modelini yani x3 modelini oneren varmı
  • bu alete "mukemmel" diyenler eger samimilerse buyursunlar ben kendi turbo hd aletimi aldigim fiyata satiyorum :)
    not:4 kere servise gitti 2 kere tam degisti 2 kere tuneri degisti ve hala kanal gecislerinde kismen sinyal yok aliyorum, alet mukemmel oldugu icin indirim beklemeyiniz lutfen :D
  • QUOTE=devilkid;6673310]şimdi hb alsam sinyal sorunu yaşar mıyım yoksa yine her an ihtimal var mı?

bir de yeni gelecek kutu sanırım daha az donanımlı ve ucuz olacakmış..acaba beklenilmesi gerekir mi?[/QUOTE]

sn devilkid yönlendirildiğiniz sayfada:

''D-Market (hepsiburada.com) ve/veya bir başka yerde tuneri kusurlu cihaz bulamazsınız.Hiç endişe etmeden X3Turbo HD alabilirsiniz.Sadece bize ulaştırılamayan, kıyıda köşede kalmış, 2.el olarak satılan ve hala eski tunerli cihaz olabilir.
    AVM ler ve D-Market gibi yerlerde satılan cihazların tamamı sıkıntısız cihazlardır. Zaten cihazların çok az bir bölümünde tuner sorunu vardı, fark edildiğinde cihazları topladık, bize ulaşamayan bir kısım kusurlu cihaz da belki biraz reklam amaçlı olarak aleyhimize kullanıldı.
    Saygılar sunarız
    Merih Video Ltd. ''

böyle bir hazır mesajla cevaplandırıldınız.Metin in şu kısmı çok gerçek dışı;(Zaten cihazların çok az bir bölümünde tuner sorunu vardı, fark edildiğinde cihazları topladık, bize ulaşamayan bir kısım kusurlu cihaz da belki biraz reklam amaçlı olarak aleyhimizde kullanıldı'')
    Böyle sahdekarca bir cümle kurulmuş.Ben şahsen yaklaşık 40 gün gibi bir sürede 5.cihazı aldım değişimle (çok az bir bölümünde )dedikleri arızalı olanlar hep bana mı denk gelmiş:hhh:

yazık bilgi kirliliği yapmayın fabrikada tuneri değişip gelen cihazlardanda şikayetler geldiğini unutmayalım.

resmen kandırıyorlar.çok az bir kısmındaymış

• ''D-Market (hepsiburada.com) ve/veya bir başka yerde tuneri kusurlu cihaz bulamazsınız.Hiç endişe etmeden X3Turbo HD alabilirsiniz.Sadece bize ulaştırılamayan, kıyıda köşede kalmış, 2.el olarak satılan ve hala eski tunerli cihaz olabilir.
    AVM ler ve D-Market gibi yerlerde satılan cihazların tamamı sıkıntısız cihazlardır. Zaten cihazların çok az bir bölümünde tuner sorunu vardı, fark edildiğinde cihazları topladık, bize ulaşamayan bir kısım kusurlu cihaz da belki biraz reklam amaçlı olarak aleyhimize kullanıldı.
    Saygılar sunarız
    Merih Video Ltd. ''

bu aciklamaya istinaden:
    ben hepsiburadadan aldim (ekim ya da kasim ayinda tam hatirlamiyorum 290 tl verdim ne yazik ki ). ve sinyal yok problemini tf ye ilk yazanlardanim ne yazik ki...4 kere degistigini/servise gittigini defalarca da yazdim ve hala sinyal alamiyorum bazi kanallarda..ustune dun manchester-milan macini izlerken kumanda kitlendi iyi mi? sonra makina kendini kapayip acti
    bu markanin ya da firmanin avukatligini yapanlara teklifim hala gecerlidir, aldigim ucrete satabilirim aleti (ne de olsa mukemmel aletmis ya)
    bu sorunu cozemeden de yeni surum cikaran firmaya da Allah'inizdan bulun diyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

''D-Market (hepsiburada.com) ve/veya bir başka yerde tuneri kusurlu cihaz bulamazsınız.Hiç endişe etmeden X3Turbo HD alabilirsiniz.Sadece bize ulaştırılamayan, kıyıda köşede kalmış, 2.el olarak satılan ve hala eski tunerli cihaz olabilir.
    Saygılar sunarız
    Merih Video Ltd. ''

bu aciklamaya istinaden:
    ben hepsiburadadan aldim (ekim ya da kasim ayinda tam hatirlamiyorum 290 tl verdim ne yazik ki ). ve sinyal yok problemini tf ye ilk yazanlardanim ne yazik ki...4 kere degistigini/servise gittigini defalarca da yazdim ve hala sinyal alamiyorum bazi kanallarda..ustune dun manchester-milan macini izlerken kumanda kitlendi iyi mi? sonra makina kendini kapayip acti
    bu markanin ya da firmanin avukatligini yapanlara teklifim hala gecerlidir, aldigim ucrete satabilirim aleti (ne de olsa mukemmel aletmis ya)
    bu sorunu cozemeden de yeni surum cikaran firmaya da Allah'inizdan bulun diyorum sadece

Sn hocam çok az bir kısmındaymış onlarda serkan a size bana ve hatırlayamadığım bir kaç kişiye denk gelmişçok az deyince benim aklıma bunlar geliyor.

• yeni ulaştığım bir bilgiyi bu ürünü alacak olanları ve almış olanları bilgilendirmek amaçlı sunuyorum.

11-03-2010, 13:15 #475
    aegean_35_80
    Member

Giriş Tarihi: 10-04-2008
    Mekan: 35 İzmir
    Üye No: 428790
    Forum Dili: TR

--------------------------------------------------------------------------------

''bende de en son olarak 20 gündür zaman zaman sinyal gidiyordu geliyordu. Lnb ile oynuyordum geliyordu. Ama dün uyducu getirttim acaba lnb mi diye ama çanak ve lnb de sinyal seviyesi %90 civarı çıktı. Cihazda hiç görüntü yok şuan. İzmirde ki ana bayii aradım (cihazı 24.10.2009 da aldım) değiştiremeyiz falan dedi. Servise yollarız dedi. Ancak ben sıkıntı çekmek istemiyorum. Merih Video kesin değiştirin diye bir talimat vermedi mi?''

Demek ki ilerki dönemlerde de arıza yapa biliyor. Arkadaşın aldığı tarihe bakılırsa 4-5 ay sonra arıza belirtileri başlamış.inşaallah hakkında hayırlısı olur.

saygılar.

• @ecarus_ arkadasim, zamaninda tf da bu konuyla ilgili olarak cok az kiside cikti bu sorun onemli degil dediklerinde baslik acmistim sinyal yok problemi yasayanlar buraya diye, kac kisi bu problemle karsilasiyor ogrenmek icin. ama nedense hemen uyari aldim ve basligim silindi.
    ankara cayyolundaki servise gittigimde (kendilerini ankaranin merkez servisi olarak tanimliyorlardi) sormustum, kac kisi bu yuzden geldi diye. oranin yetkilisi (yanlis hatirlamiyorsam ahmet isimli biri) gelen oldu ama tuneri degistirdikten sonra ikinci kez gelen olmadi demisti. bende rahatlamistim, ama sonra basima gelenleri gorunce neden ikinci kez gelmediklerini anladim. o servisten benim aleti alip aksam evde denedikten hemen sonra sinyal yok sorunu tekrar ortaya cikinca merih videoyu aramistim ve bana aynen onlar yapamamistir bize gonderdin demislerdi . bende gondermistim (bu yuzden ikinci kez sorun yasayanlar ayni servise gitmiyorlar demek ki diye de dusundum acikcasi)

adamlar (merih video yetkilileri ve onlarin destekcileri) belirli bir partide sorun var deyip duruyorlar, bu dogru olabilir amenna, ama hangi partide (seri no vs gibi) bir bilgiyi israrla paylasmak istemiyorlar. sonra da cikip koklu firmamizi kotuleyen baska firmalarin "saticilari" yapiyor bunlari diyorlar (yakinda dis mihraklara da suc atabilirler )..

madem bu kadar koklu ve ciddisiniz,su sorulara cevabiniz da vardir degil mi?;
    1- neden bu sorunlu partiyi kamuoyuna duyurmuyorsunuz?
    2- sorunlu urun varsa neden geri cagirmiyorsunuz?insanlar sorunla karsilasinca birakalim onlar gondersin kargo parasini da onlar versin anlayisi hangi "koklu" ve "ciddi" firmaya yakisir?
    3-sorunlu urunun artik kalmadigini iddia etmenize ragmen, ben de 4 kere degistirmeme/servise gondermeme ragmen hatanin duzelmedigini iddia ediyorum ve soruyorum bir nesil urununuz sorunluyken hangi mantalite ile bu sorunlu nesilin daha hafifini (titan hd) cikarmayi dusunuyorsunuz? once var olan sorun cozulmez mi?

cok sinirlendim cunku evden gelen telefonda ailemin artik karasal yayin izledigini ogrendim, nedir bu oglum iki saat kanal yakalamasini mi bekleyecegiz diyen annemin telefonu uzerine bunlari yaziyorum. satici degilim ankaradayim isteyenle istedigi sekilde yuzlesirim...yeter artik....

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

@ecarus_ arkadasim, zamaninda tf da bu konuyla ilgili olarak cok az kiside cikti bu sorun onemli degil dediklerinde baslik acmistim sinyal yok problemi yasayanlar buraya diye, kac kisi bu problemle karsilasiyor ogrenmek icin. ama nedense hemen uyari aldim ve basligim silindi.
    ankara cayyolundaki servise gittigimde (kendilerini ankaranin merkez servisi olarak tanimliyorlardi) sormustum, kac kisi bu yuzden geldi diye. oranin yetkilisi (yanlis hatirlamiyorsam ahmet isimli biri) gelen oldu ama tuneri degistirdikten sonra ikinci kez gelen olmadi demisti. bende rahatlamistim, ama sonra basima gelenleri gorunce neden ikinci kez gelmediklerini anladim. o servisten benim aleti alip aksam evde denedikten hemen sonra sinyal yok sorunu tekrar ortaya cikinca merih videoyu aramistim ve bana aynen onlar yapamamistir bize gonderdin demislerdi . bende gondermistim (bu yuzden ikinci kez sorun yasayanlar ayni servise gitmiyorlar demek ki diye de dusundum acikcasi)

adamlar (merih video yetkilileri ve onlarin destekcileri) belirli bir partide sorun var deyip duruyorlar, bu dogru olabilir amenna, ama hangi partide (seri no vs gibi) bir bilgiyi israrla paylasmak istemiyorlar. sonra da cikip koklu firmamizi kotuleyen baska firmalarin "saticilari" yapiyor bunlari diyorlar (yakinda dis mihraklara da suc atabilirler )..

2- sorunlu urun varsa neden geri cagirmiyorsunuz?insanlar sorunla karsilasinca birakalim onlar gondersin kargo parasini da onlar versin anlayisi hangi "koklu" ve "ciddi" firmaya yakisir?
    3-sorunlu urunun artik kalmadigini iddia etmenize ragmen, ben de 4 kere degistirmeme/servise gondermeme ragmen hatanin duzelmedigini iddia ediyorum ve soruyorum bir nesil urununuz sorunluyken hangi mantalite ile bu sorunlu nesilin daha hafifini (titan hd) cikarmayi dusunuyorsunuz? once var olan sorun cozulmez mi?

cok sinirlendim cunku evden gelen telefonda ailemin artik karasal yayin izledigini ogrendim, nedir bu oglum iki saat kanal yakalamasini mi bekleyecegiz diyen annemin telefonu uzerine bunlari yaziyorum. satici degilim ankaradayim isteyenle istedigi sekilde yuzlesirim...yeter artik....

tuneri değiştikten sonra ikinci bir kez gelmemişler direk fabrikaya dönmüşlerValla baba ne desek boş ben tekrar sorun çıkarsa bunu verip normal x3 almayı denicem.üstüne para istemezlerse
    bende para talep etmicem.

• isin ilginci o kadar laf atildi yok bilerek kotuluyorsunuz yok rakip firma adamisiniz falan diye ben de bu urunu "kotuleyen" biri olarak uzerime alinarak sorular sordum (inanmayana adresimi bile verdim) ama kac gun oldu hala sorularima cevap yok...ve heryerde klasik "rakip firma adamlari" muhabbetine devam ediyorlar...
    sorularimi tekrarliyorum;

• cihaz adım adım nasıl sinyal sorunu na gider?işte cevabı.

(10-03-2010)''Arkadaşlar bu sinyal yok sorunu birden bire mi çıkıyor, önce sinyal azalıyor sonra bazı kanallarda gidip en son hepsi mi gidiyor. Başına gelen biri açıklaya bilir mi aceba. Yoksa benim başıma da mı geldi. Dün akşam sinyal alamadım bir süre. sonra kablolarla felan biraz uğraşınca geldi. ''

(11-03-2010)aynı arkadaşın bir başka mağdura cevap yazısı:
    ''Usta sende çok şanssızmışsın yaa, Genelde tuneri değişenlerden hep problem çözüldü gibi mesaj gelirdi. Sende 4 kez değişime gitti diyorsun. 4 KEz tuner değişip gene tuner yanıyorsa başka söyleyecek bir şey yok. SEnin seul'den yana şansın yok o zaman. Birde 400tl çok pahalı almışsın. Ben bayiden taksitle 250tl'ye aldım. Üzerine bir de newcamd server çaktım. Dadından yenmez oldu. Geçen akşam sinyal gitti gibi oldu hiç birinden sinyal alamaz oldum. diğer odaya taktım çalıştı. Kabolda problem varmış. Kablo uçlarını değiştirdim düzeldi. İnşallah daha da sinyal sorunu almam. Kasım ayının başından beri problemsiz kullanıyorum. Yaklaşık iki aydır da newcamd ile ne var ne yok hepsini seyrediyorum. Newcamd ile bile en ufak bir problem yaşamadım.

İnşallah seninde problemin en kısa zamanda çözülür. Bu işler çok can sıkar çünkü. Geçen misafirim vardı, sinyal yok dedi, aha benimde tuner gitti diye üzüldüm kablodanmış. ''

11-03-2010 bir başka mağdura teselli veriyor kendi başına geleceklerden habersiz.

''Gerçekten can sıkıcı durum bunlar. Umarım herşey düzelir sizin içinde. Anten, tesisat, montaj vb varsa fiyat normal olabilir. Çünkü anadolunun küçük bir ilinde dahi tek anten ve montaj için 75tl istiyorlar.

Merih video yetkilileri ile telefondan görüşmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü müşterileri ile çok ilgililer. bu kadar problem yaşadıysanız bence yeni seriden bir tane vermeleri lazım size. ''

Korkuyorum zaten de
    olacaksa olur ne yapalım. Merih video hertürlü arkasındayız diyor. Yeni seride problem yok diyor. Olursa göndereceğiz artık değiştirecekler ne yapalım. ancak can sıkıcı olan, kargo vb uğraşmak ve beklemek. Birde benim gibi futbol hastası iseniz o zaman daha da kötü. Fener maçının ortasında gittiğini düşünemiyorum bile :9

14-03-2010 Evet korktuğum başıma geldi sanırım. Geçen gün sinyal yok dedi alet, kablolarla oynadım düzelmişti. Bu akşam bir kanaldan diğerine geçtim, sinyal gitti. Aynı kanala geldim gösteriyor. Diğerlerinin hiç biri yok. Sonra açtım kapadım o kanalda gitti.
    Benim alete de ömerli yolu gözüktü.
    Kanal listelerimi felan alıp göndereyim bari. USB'ye kanal listesini felan nasıl yedekliyorduk, bir yerde görmüştüm ancak şu anda bulamadım. bilen bir arkadaş link verebilirmi aceba.

14-03-2010 yardım alıyor.ama düzelen bir şey olmayacak.

Alıntı:
    Orijinal Mesaj Sahibi nextadam

USB güncelleme menüsünde Dump al yapacaksınız.

Eyvallah usta sağolasın.

Hemen yedek alayım bari.

ve aynı tarihte ümitler tükeniyor.

''Sayın nextadam. Uydu alıcı bir süre boşta durduktan sonra gene geri geldi. Ve şu anda çalışıyor. ama bu şekilde çalışmasına güvenim kalmadı. bir hafta da ikinci kez bunu yapıyor.

Evdeki tesisatımda sorun olmadığı kesin.

siz ne öneririsiniz. ''

son mağdur bu sorusuna cevap alamadı.gün geçtikce çoğalıyoruz.yazık! çok yazık !!!

• Evet bu ürün Chip dergisince incelenip olumlu görülüp epeyce öğülmüştür

ve orada da tartışmalara yol açmıştır.

bu arada inceleme derginin web sitesine de eklenmiş ayrıca son kısımda kullanıcı yorumlarına da yer verilmiş, işte adresi:

http://www.chip.com.tr/urun/hiremco-...o-hd_2803.html
  • Birkac ay once lcd tv almistim, artik eski uydu alicimi da degistireyim diyordum. Fiyatinin uygunlugu, HD decode etmesi ve card sharing yapabilmesi nedeniyle direkt atlamistim bu urune "iste budur" diyerek ama bu kadar sorun yasayani okuyunca resmen hayal kirikligi oldu, almaktan vazgectim. Guzel bir urune yazik olmus.
  • Bende bu cihazın sd olanı var... Hani şu ilk x3 ve bende sinyal sorunu yaşıyorum... Hatta bununla alakalı Tf uydu forumunda konu açmıştım... Doğrudan link vermem yasak olabileceğinden google vasıtası ile şöyle bir arama linki ile konuya ulaşabilirsiniz...

http://www.google.com.tr/search?q=X3+Sinyal+Sorunu+ve+Teknik+Servis+Sorunsal%C4%B1+%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 21 Mart 2010; 23:41:02 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.