Son Yerel secimi iyi tahmin etmis arastima sirketlerinden x (formerly twitter) SER-AR (@SerArastirma) on X https://x.com/SerArastirma/status/1810614883865792542 |
SER-AR Arastirma anketi Zafer Partisi %6,2 !
-
-
Zaferin oyu gündeme göre şişiyor seçim günü herkes ya akp ya chp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu defa geri düsmüz siginmaci konusu artik biktirdi özellikle özgür özelin secim sonrasi akpye yakinlasmasi ve siginmacilari güzellemesi yüzünden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 9 Temmuz 2024; 14:20:7 > -
İmkanı yok. Seçimler yeni bitti herkes gördü kaç aldığını...
-
ZP tek adam partisidir, ekip partisi maalesef değildir. Ümit hocanıza söyleyin ekip kursun. Hep kendi olmaz.
-
Hala çok düşük oy oranı.
-
Ne yani Zafer partisi oylarını yüzde 100 arttırmış mı :D
Şaka mı bunlar ? Halen daha çevremde 1 tane Ümit Özdağ iktidar olacak ülkeyi kurtaracak kesin ona oy verecem diyen 1 kişi görmedim. Nerde bu oy verecek olanlar ?
Akıl var mantık var bu sistemde Ümit Özdağ'ın yüzde 50+1 alamıyacağını veya meclise giremeyeceğini barajı geçemeyeceğini bilmeyen anlamayan siyasetin S sini bilmeyen tipler var.
Not: Bu soruyu inatla soruyorum en koyu ZP'li bile bana Ümit Özdağ dışında partiden 3 kişi sayabilir mi diye cevap verebilen çıkmadı daha.
-
Yettin artik her konuya gelip ayni ezber seyleri yazmaktan
-
Sizin gibi tipler ZP PR'ı yapacak diye sabah akşam saçmalamaktan ne zaman vaz geçerseniz bende o zaman bırakacam yazmayı.
3 seçim mi oldu ? Hani nerden ZP'li bir tane vekil yok 1 tane belediye yok belediyeyi geçtim belde yok. Yok yüzde 8-10 alıyoz diyorlardı ne oldu ? Yüzde 2 bandında gez dur.
Bir parti düşün gösterdiği Cumhurbaşkanı adayı bile AKP'yi destekliyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Temmuz 2024; 17:35:36 > -
Ozkani bloklamadin mi hocam vallaha büyük sabır sahibisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ak partiden memnunum, reisten başkasına oy verenin eli cehennemde yanar
-
düzgün bir cb adayı çıkarsa akp %30 u bile göremez.
-
reis bir dönem daha kalmalı.
-
Yapmayın gene malum parti alır baksana emeklilere zam yok işçiye zam yok inim inim inletiyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yettin artik her konuya gelip ayni ezber seyleri yazmaktan |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X