Şimdi Ara

Seramik fren balatası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiat aracım için siyah tozu olmadığını ve uzun ömürlü olduğunu duyduğum için bu balatadan takmak istiyorum ama bu araca uygun varmıdır?
    Her 13 binde balata değiştirmekten disk tornalatmaktan bıktım çok kalitesiz orjinal parçası
    Diskler 5 bin km sonra tepmeye titremeye başlıyor yeni diskte alsam aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kendi aracimda kullaniyorum amazondan aldim amerikadan turkiyede benim araca uygun yoktu

Evet ses sifir, toz sifir (aslinda toz var ama rengi jantin renginde ve cok daha az miktarda) ve sasirdigim bir ozellik diskide degistirmistim balatayi degistirdigimde disklerin uzerinde fabrikasyon cizgiler olur. Bu cizgiler normal balatalarda hemen kaybolur.

Bu seramik balatalari takali 3500 km oldu hala diskteki fabrikasyon cizgiler duruyor diski yemiyor yani anlayacaginiz.

Frenajida digerlerinden farksiz.

Benimki wagner thermoquiet balata idi bulabilirseniz tavsiye ederim.

Hayirli gunler

• teşekkürler burda bulabileceğimiz bir yer varmıdır acaba?bu tür malzemeler satan dükkan bilgisi lazım
  • Hocam sorun sizde sanırım bugüne kadar 20 tane aile aracımız oldu hiçbirinde 30 bin km altı balata değiştirilmedi, araç modeli nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı kullanım tarzına da bağlı balata ömrü, fren ile çok yakın ilişkisi olan biri balatayı çok hızlı yiyecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    remsa balata hakkında ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.