Şimdi Ara

SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
143.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Arkadaslar 1200 lira fazla gibi görünse de bunu basit bir patlatma işlemi olarak görmemek gerekir. Para tuzağı vs. Degildir kesinlikle. Zaten 1200 liranın buyuk bir kısmı isciliktir cunku uygulaması zordur. Amatör olarak uygulayamazsiniz. Yoksa malzeme gayet uygun, bir arac icin 50-100 tl tutar. Seramik kaplı bir aracı cizemezsiniz. Bos bos konuşmayalım..

seramik kaplı diyip durmayın şu uygulamaya basbaya para tuzağı . kullandığı malzeme seramik sırı ve sertleştirici yukarıda videolarla anlattım izleyin .

videolarla tek farkı uygulama kalınlığı videonun birinde korunacak bölgenin üstünde dökülüyor diğerinde ise fırça ile uygulanıyor.

araca uygulanmaşekli ise bez yada ped ile oluyor. kullanılan malzeme birebir aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Arkadaslar 1200 lira fazla gibi görünse de bunu basit bir patlatma işlemi olarak görmemek gerekir. Para tuzağı vs. Degildir kesinlikle. Zaten 1200 liranın buyuk bir kısmı isciliktir cunku uygulaması zordur. Amatör olarak uygulayamazsiniz. Yoksa malzeme gayet uygun, bir arac icin 50-100 tl tutar. Seramik kaplı bir aracı cizemezsiniz. Bos bos konuşmayalım..

seramik kaplı diyip durmayın şu uygulamaya basbaya para tuzağı . kullandığı malzeme seramik sırı ve sertleştirici yukarıda videolarla anlattım izleyin .

videolarla tek farkı uygulama kalınlığı videonun birinde korunacak bölgenin üstünde dökülüyor diğerinde ise fırça ile uygulanıyor.

araca uygulanmaşekli ise bez yada ped ile oluyor. kullanılan malzeme birebir aynı.

Adı seramik olur, nano coat olur cukubikfikibok olur neyse ne. Kullanılan malzemeye laf etmiş miyim? Ne cok seviyorsunuz bos yere muhalefet etmeyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartı paralar ödemeye gerek yok. Ürünler belli uygulamalar belli.
    Buyrun kapı kendi aracımın kapısı. Uygulamayı kendim yaptım. Şişesi 60 lira 2 araca yetti.
    Parlaklık mükemmel. Koruma yine güzel.
  • quote:

quote:

quote:

Adı seramik olur, nano coat olur cukubikfikibok olur neyse ne. Kullanılan malzemeye laf etmiş miyim? Ne cok seviyorsunuz bos yere muhalefet etmeyi..

muhalefet ile alakası yok kullanılan malzemenin basitliğinden bahsediyorum. o malzemeye verilecek para en fazla ki o da en kalitelisinden 200 tldir araba başına 1000 tllik işçilik saçma çünkü adam sadece yatay ve dikey olarak uygulayın diye belirtmiş

1 aracı komple 4 saatte bitirebilirsin günde 2 araç yaptığını farzedersek 2000 tl günlük kazanç var. aylık nasıl uçuk bir fiyat çıkar sen hesapla . emektir hakkıdır olayını geçin lütfen bu ülkede 850 tl asgari ücretken emek demesin.

yukarıda dediğimin tamamen arkasındayım malzemeyi alın gelin ücretsiz olarak aracınıza uygulamayan Ozan'ı öpsünler....

mesela ankara dby detailingin sahibi berkay bey var o adam desinki ücretim 5 bin tl helali hoş olsun adamın verdiği emek paha biçilemez. bir araba için 1 hafta uğraşıyor... o adamın eli öpülür o işçilikle istediği para ile ama bana kalkıpta seramik sırını yukarı aşağı sağa sola sür sonra sertleştiriciyi yukarı aşağı sağa sola sür sonrada 1200 tl yi at cebe nerde bunun emeği ?

Kendi adıma konuşuyorum ben paramı kolay kazanmıyorum her gün fabrikada canım çıkıyor kalkıpta o adama 1200 tl vermek ne benim hayat tarzıma nede bu hayatta yaşadığım prensiplerime örtüşmez. sizin fazladan 1200 tl niz varsa buyrun gidin yapın ...

ama kalkıpta videodaki iş için 1000 tl işçilik normal demeyide bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 19 Mayıs 2014; 6:49:40 >

• Bende yakinda boya koruma yaptiricam,araci sifiraldigimdan beri yikattigim komsum 200 liraya yapacak,yeterde artar ...hayattada 1200 vermem,o para ne ya! 300,500 daha verir arabayi kpmple sedefli beyaza kaplatirim ,al sana daş gibi boya koruma folyodan dahami iyi koruyacak

• Eliniz yatkınsa siz yapın yoksa işten anlayan eşe dosta yaptırın o parayı vermeyin gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Eliniz yatkınsa siz yapın yoksa işten anlayan eşe dosta yaptırın o parayı vermeyin gözünüzü seveyim.

Elim yatkındır, kendim sürekli cila atarım araçlarıma lakin bu ürün son kullanıcıya temin edilmiyor diye biliyorum, alabilsem kendim uygularım tabiki.
  • Bu boya koruma olayını çok abarttılar,o oşekil boya koruma yapar 500 tl der, şu şuşekil boya koruma yapar 1000 tl der. Lakinki öyle değil. 3 yıl garantiyi arabayı üreten adam vermiyor,kıçı kırık boya parlatıcısımı vericek.

Geçiniz efenim bu işleri.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

muhalefet ile alakası yok kullanılan malzemenin basitliğinden bahsediyorum. o malzemeye verilecek para en fazla ki o da en kalitelisinden 200 tldir araba başına 1000 tllik işçilik saçma çünkü adam sadece yatay ve dikey olarak uygulayın diye belirtmiş

1 aracı komple 4 saatte bitirebilirsin günde 2 araç yaptığını farzedersek 2000 tl günlük kazanç var. aylık nasıl uçuk bir fiyat çıkar sen hesapla . emektir hakkıdır olayını geçin lütfen bu ülkede 850 tl asgari ücretken emek demesin.

yukarıda dediğimin tamamen arkasındayım malzemeyi alın gelin ücretsiz olarak aracınıza uygulamayan Ozan'ı öpsünler....

mesela ankara dby detailingin sahibi berkay bey var o adam desinki ücretim 5 bin tl helali hoş olsun adamın verdiği emek paha biçilemez. bir araba için 1 hafta uğraşıyor... o adamın eli öpülür o işçilikle istediği para ile ama bana kalkıpta seramik sırını yukarı aşağı sağa sola sür sonra sertleştiriciyi yukarı aşağı sağa sola sür sonrada 1200 tl yi at cebe nerde bunun emeği ?

Kendi adıma konuşuyorum ben paramı kolay kazanmıyorum her gün fabrikada canım çıkıyor kalkıpta o adama 1200 tl vermek ne benim hayat tarzıma nede bu hayatta yaşadığım prensiplerime örtüşmez. sizin fazladan 1200 tl niz varsa buyrun gidin yapın ...

ama kalkıpta videodaki iş için 1000 tl işçilik normal demeyide bırakın.

Yahu yukarda ne yazmışim? Kendiniz yaparsanız bir araba icin max 50-100 liralık malzeme yeter dedim. Malzeme karmaşık mı demisim. Buyuk kısmının iscilik olduğunu belirttim bu tarz fiyatların. Normal veya degil. O konuda yorum yapmadım. Aynı seyi söylüyoruz ama nedense bir üste cikma cabanız var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

malımı severim, ama gerektiğinde köpek gibi kullanırım, mal bu mal, bize hizmet için var, boyası gitsin ne var yani, her yeni eskir, şahsen çoğu yıllanmış arabayı soluklaşmiş renkleriyle daha çok seviyorum, 70 yaşında yüz gerdirme yapmak gibi bir şey, bırakın doğal haline, zevkini çıkartın, arabalara kılıf takanlarıda anlamıyorum hazır konusu açıldı, arabanın zevkini tadın yahu.neden sizden sonra alacak kişiye saklıyorsunuz anlayamıyorum. Not:tamamen kendi fikirlerimdir.

Katılmamak mümkün değil. Yarına çıkacağımızı Allah bilir. Bu kadar da pimpirikli olmanın ne anlamı var. Temizliğe önem veriyorsanız, sık sık temizleyin. 20 liralık pastayla bir kaç saat uğraşıyla pırıl pırıl yaparsınız. Onun ötesinde de zevkinize bakın. Araçlar insanlar içindir, süs için değil. Bugün arabama binen arkadaşım, "Pırıl pırıl olmuş. Kime temizlettin?" diye sordu. Bir Litre Gaz, 12 liralık uyduruk pasta ve basit temizleyici kiti. Toplam harcamam 20 lirayı geçmedi. Sadece 6 saatime maloldu. 28.000 Tl' ye aldığım araca 1000 Tl verip koruma filan yaptırmam, Onun yerine beş altı yıl sonra yeni boya yaptırırım daha iyi. Bu da tamamen benim düşüncem.

• quote:

Orijinalden alıntı: rutan

quote:

malımı severim, ama gerektiğinde köpek gibi kullanırım, mal bu mal, bize hizmet için var, boyası gitsin ne var yani, her yeni eskir, şahsen çoğu yıllanmış arabayı soluklaşmiş renkleriyle daha çok seviyorum, 70 yaşında yüz gerdirme yapmak gibi bir şey, bırakın doğal haline, zevkini çıkartın, arabalara kılıf takanlarıda anlamıyorum hazır konusu açıldı, arabanın zevkini tadın yahu.neden sizden sonra alacak kişiye saklıyorsunuz anlayamıyorum. Not:tamamen kendi fikirlerimdir.

Katılmamak mümkün değil. Yarına çıkacağımızı Allah bilir. Bu kadar da pimpirikli olmanın ne anlamı var. Temizliğe önem veriyorsanız, sık sık temizleyin. 20 liralık pastayla bir kaç saat uğraşıyla pırıl pırıl yaparsınız. Onun ötesinde de zevkinize bakın. Araçlar insanlar içindir, süs için değil. Bugün arabama binen arkadaşım, "Pırıl pırıl olmuş. Kime temizlettin?" diye sordu. Bir Litre Gaz, 12 liralık uyduruk pasta ve basit temizleyici kiti. Toplam harcamam 20 lirayı geçmedi. Sadece 6 saatime maloldu. 28.000 Tl' ye aldığım araca 1000 Tl verip koruma filan yaptırmam, Onun yerine beş altı yıl sonra yeni boya yaptırırım daha iyi. Bu da tamamen benim düşüncem.

4 5 Kere kalın pasta vurun siz aracınızada o boya ne hale geliyor görün. Pastanın şakası yok hocam. Tamam mal sonuçta ama sağlam bir boya korumalı araç ufak tefek şeylere çizilmez. Düzgün yıkandığında kılcalı olmaz. Güneşe çıktığında yeni gibi parlar. Bugün yıkadım aracı. Boya koruması yeni. 3 kişi sıfırmı diye sordu 2009 model arabaya. 2014 gibi duruyor dediler. Tabi ki fikrinize saygım sonsuz. Sadece insanlar neden bunlarla uğraşıyor anlamanız için yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

quote:

4 5 Kere kalın pasta vurun siz aracınızada o boya ne hale geliyor görün. Pastanın şakası yok hocam. Tamam mal sonuçta ama sağlam bir boya korumalı araç ufak tefek şeylere çizilmez. Düzgün yıkandığında kılcalı olmaz. Güneşe çıktığında yeni gibi parlar. Bugün yıkadım aracı. Boya koruması yeni. 3 kişi sıfırmı diye sordu 2009 model arabaya. 2014 gibi duruyor dediler. Tabi ki fikrinize saygım sonsuz. Sadece insanlar neden bunlarla uğraşıyor anlamanız için yazdım.

Tabi ki size de katılıyorum. Pürüzsüz, çiziksizse arabanız ya da yeni aldıysanız koruma için yapabilirsiniz. Ama zaten bir çok yerinde çizik varsa ya da tamponlarda boya kalkıkları varsa, boya korumanın da pek bir anlamı kalmıyor. Tabi bahsedilen maddi değerleri kastederek söylüyorum. İstediğiniz boya korumayı yapın, birisi anahtarla çizdi mi, hiç bir koruma onu engelleyemez, değil mi? Anlatmaya çalıştığım da bu zaten. Yoksa uğraşmak ve temiz tutmak her zaman değerlidir ve özen gösterenlere de saygı duyulmalıdır.

• ülkedeki boya takıntısının geldiği noktaya bak. 2000 küsüra komple boya yaptırılıyor, 1200 liraya boyayı koruma şaka gibi.
  • quote:

quote:

ve doğru düşünce

• quote:

quote:

quote:

ve doğru düşünce

Size teşekkür etmek için yazmaya başlayınca, aklıma gelen bir şeyi de paylaşmak isterim. Bazı bayanlar vardır, evini çok güzel göstersin diye çok güzel koltuk takımı alır sonra da onların üzerine kılıf geçirirler, ya da halı kirlenmesin diye üzerine örtü sererler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 23 Mayıs 2014; 2:51:31 >

• Gereksiz para..şunu öğrendim ki arabayı sürekli kurcaladıkça masraf çıkıyor ve bir diğer masrafı doğuruyor..Gerçi gençlikte insan meşgale yapıyor böyle şeyleri hobi gibi? Seramik kaplatınca ne farkediyor ki? Parlayacaksa mesela benim için daha da kötü
  • Öncelikle herkese merhaba internette arama yaparken forumda seramik kaplama ile ilgili tartışma konusunu gördüm ve dahil olmak istedim.Nedenine gelince bu Seramik Kaplama mevzusunda yaklaşık 1 senelik bir bilgi ve deneyim sahibi olarak ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Ben izmirde yaşıyorum ve 6 aydır bu uygulamayı yapıp aynı zamanda uygulama yapan yerlere ürünün satışını yapıyorum.Şu ana kadar izmirde 30 a yakın araca yapıldı ve bunların en az 20 sinde uygulama yapılırken bende araç başında bulundum ve 7-8 araca bizzat ben yaptım
    Öncelikle şunu net ve açık bir şekilde söylemek gerek ki seramik kaplama uygulamasına verilen para kesinlikle boşa verilmiyor ve 1-2 sene içinde kendini amorti etmekte ve aracınıza değer katmaktadır.

Ayrıca uygulamayı yaptıracağınız merkezinde deneyim sahibi olması ve uygulanacak malzemenin belli standartlarda olması lazım.Bu ürüne herkes garanti veriyor ama nasıl veriyor ve bu garantinin ne kadar arkasında?
    Bizim bayisi olduğumuz marka diğer markalarda olduğu gibi su bazlı olmayıp solvent bazlıdır ayrıca uzak doğu üretimi olmayıp %100 Amerikan malıdır ve ürünün Türkiye distribitörü olan firmasektörde 20 yılı aşkın faaliyet göstermektedir.Yani ürün ile ilgili karşınızda bir muhatap var ve ürünle ilgili minimum 5 yıl garanti veriyor.Amerikadaki garanti süresi ise ömür boyu olup gönül rahatlığıyla ürünü uygulatabilirsiniz.Size ürünün prospektüsünde yazılı olan metni aşağıya kopyaladım,bu konu hakkında aklında sorusu olan tüm arkadaşlara bu platform üzerinden her konuda yardımcı olabilirim saygılar...

ARAÇ YÜZEYİNDEKİ GÖZENEKLERE GELİŞİGÜZEL YERLEŞEN VE BİRKAÇ AYLIK ÖMRÜ OLAN DİĞER WAX,SİLİKON VE TEFLON İÇERİKLİ BOYA KORUMA ÜRÜNLERİNİN AKSİNE,YÜZEYDEKİ GÖZENEKLERİN EN DERİNDEKİ NOKTALARINA DEK NÜFUZ EDEREK YÜZEY İLE ÇAPRAZ BAĞDA SON DERECE PARLAK,SERT VE PÜRÜZSÜZ BİR MEMBRAN OLUŞTURUR.
    -YILLAR BOYUNCA HER İKLİM ŞARTINDA OLUŞTURDUĞU PARLAK GÖRÜNÜMÜ KUŞ PİSLİĞİ DAHİL BÜTÜN ÇEVRESEL AŞINDIRICILARA KARŞI ARAÇ YÜZEYİNİN SABİT BİR KATMANI OLARAK KORUR.
    -GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE ASLA
    -AŞINMAZ,
    -DÖKÜLMEZ,
    -SARARMAZ,
    -SOYULMAZ,
    -ÇATLAMAZ!

-ZAMANLA ÜZERİNDE OLUŞABİLECEK ÇİZİKLER,ÖZEL YÜZEY YAPISI SAYESİNDE GÜNEŞ ISISI İLE KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUR!
    -SON DERECE ANTİ-STATİK VE HİDROFOBİK OLAN YAPISI ÇEVRESEL AŞINDIRICILARIN VE KİRLERİN YÜZEYİNE TUTUNMASINI ENGELLEYEREK KOLAY VE DETERJANSIZ BİR TEMİZLİĞE OLANAK VERİR.
    ÖRNEĞİN 1 SENE İÇİNDE ARACINIZI ORTALAMA 40 SEFER YIKAMANIZ GEREKİRKEN,SERAMİK KAPLAMA UYGULANMIŞ ARAÇ İSE 10 SEFER YIKAMAYA İHTİYAÇ DUYAR.
    ARACINIZIN 2. EL DEĞERİDE ARTAR,NEDENİ İSE ARACINIZ SERAMİK KAPLAMA YAPILDIĞI GÜNKİ PARLAKLIĞI VE BOYA TONU NEYSE MİNİMUM 5 YIL SONRADA AYNI GÖRÜNTÜYE SAHİP OLACAK.YANİ SERAMİK KAPLI ARAÇLARDA BOYADA SOLMA OLMAYACAK.

• Seramik kaplama yeni bir uygulama sanırım internette de kullanıcı deneyimi çok çok az. Anladığım kadarıyla boya korumanın bir üst versiyonu gibi görünüyor. Uygulanmış aracı gördüm ama araç zaten sıfır olduğundan gayet parlak, sadece yüzeyine dokununca normal araçlardan farkı sürtünme çok çok az, bu da tozun ve suyun araçta tutunmasını engelliyor. kuş pisliği, yapışan haşereler diğer araçlara oranla daha az tutunabilecek böylece aracın boyası daha uzun sürede deforme olacak.

yeni aldığım araca bayi önerdi, 750 TL'ye seramik kaplama, koltuk koruma ve motor koruma yapacaklar.

fiyat konusunda bilgi olması için paylaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg2203

Seramik kaplama yeni bir uygulama sanırım internette de kullanıcı deneyimi çok çok az. Anladığım kadarıyla boya korumanın bir üst versiyonu gibi görünüyor. Uygulanmış aracı gördüm ama araç zaten sıfır olduğundan gayet parlak, sadece yüzeyine dokununca normal araçlardan farkı sürtünme çok çok az, bu da tozun ve suyun araçta tutunmasını engelliyor. kuş pisliği, yapışan haşereler diğer araçlara oranla daha az tutunabilecek böylece aracın boyası daha uzun sürede deforme olacak.

yeni aldığım araca bayi önerdi, 750 TL'ye seramik kaplama, koltuk koruma ve motor koruma yapacaklar.

Hangi bayi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

quote:

Orijinalden alıntı: eg2203

Seramik kaplama yeni bir uygulama sanırım internette de kullanıcı deneyimi çok çok az. Anladığım kadarıyla boya korumanın bir üst versiyonu gibi görünüyor. Uygulanmış aracı gördüm ama araç zaten sıfır olduğundan gayet parlak, sadece yüzeyine dokununca normal araçlardan farkı sürtünme çok çok az, bu da tozun ve suyun araçta tutunmasını engelliyor. kuş pisliği, yapışan haşereler diğer araçlara oranla daha az tutunabilecek böylece aracın boyası daha uzun sürede deforme olacak.

Hangi bayi hocam?

opel gerçek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.