Şimdi Ara

SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
143.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracın eski değilorjinal ise kesinlikle değer hocam, seramik kaplamaylaboya koruma nano teknolojisi çokfaklı şeyler seramik kaplamada surülen sıvı belirli bir zaman sonra ince uygulama durumuna göre mikron kalınlık sağlıyor araca yeniden vernik atmış gibi oluyor avrupa şartlarında 5 yıl garantili türkiye şartlarında 2 yıl garantili fırçayla yıkarsan 1 yıl bile dayanmaz.. normal boya koruma aşamalarının aynısı uygulanıyor kil kalın pasta ince pastavs boya koruma yerine seramik.tek kulanımlık birtüpün fiyatı 150 tl. ben kendim uyguladım gayet başarılı ürün
  • bu ne la 1200 tl ,,, bizim türk milletinin araba zaafını nasılda sömürüyorlar ,,,, insanlar 850 tl asgari ücret için 1 ay günde 8 saat 10 saat çalışıyorlar,,,,, şimdi ağır bir küfür etmek geliyor içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 25 Temmuz 2014; 0:32:15 >
  • Pasta cila yapıp cebinden 1200 liranı alıyorlar işte. Böyle salağa böyle muamele.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84677444&p=1#84677444

Sorun bu arkadaşa

Boyanin ustunde kaplama olusturuyor sanirim oda ince çizikleri engelliyor.

Wurth uretiyorsa alin.onlar tuvden falan onay aliyorlar işe yaradiğina zararli olmadiğina fslan dair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 25 Temmuz 2014; 1:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok harika bir uygulama aslında fakat fiyat biraz fazla 500-600 tl'ye yaparlar belki. Kar çok fazla bu işte.

İLeride bende yaptırmayı düşünüyorum
  • http://www.hepsiburada.com/liste/nasiol-zr53-nano-boya-koruma-ilaci-09c088/productDetails.aspx?productId=otm09c088&categoryId=20035748

Bu urun yorumlari iyi fiyatida uygun firma universiteye urettirmiş bunu .yerli firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

http://www.hepsiburada.com/liste/nasiol-zr53-nano-boya-koruma-ilaci-09c088/productDetails.aspx?productId=otm09c088&categoryId=20035748

Bu urun yorumlari iyi fiyatida uygun firma universiteye urettirmiş bunu .yerli firma.

Nasiol zaten detailing forumlarının vazgeçilmez ürünüdür ki , gerçekten işe yarıyan bir üründür. Ayrıca seramik kaplama değildir bu ürün.

Gelelim seramik kaplama olayına önceki postlarımda dediklerim hala geçerlidir. Tamamen para tuzağından başka birşey değidir olamazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Arkadaslar 1200 lira fazla gibi görünse de bunu basit bir patlatma işlemi olarak görmemek gerekir. Para tuzağı vs. Degildir kesinlikle. Zaten 1200 liranın buyuk bir kısmı isciliktir cunku uygulaması zordur. Amatör olarak uygulayamazsiniz. Yoksa malzeme gayet uygun, bir arac icin 50-100 tl tutar. Seramik kaplı bir aracı cizemezsiniz. Bos bos konuşmayalım..

seramik kaplı diyip durmayın şu uygulamaya basbaya para tuzağı . kullandığı malzeme seramik sırı ve sertleştirici yukarıda videolarla anlattım izleyin .

videolarla tek farkı uygulama kalınlığı videonun birinde korunacak bölgenin üstünde dökülüyor diğerinde ise fırça ile uygulanıyor.

araca uygulanmaşekli ise bez yada ped ile oluyor. kullanılan malzeme birebir aynı.

Adı seramik olur, nano coat olur cukubikfikibok olur neyse ne. Kullanılan malzemeye laf etmiş miyim? Ne cok seviyorsunuz bos yere muhalefet etmeyi..

muhalefet ile alakası yok kullanılan malzemenin basitliğinden bahsediyorum. o malzemeye verilecek para en fazla ki o da en kalitelisinden 200 tldir araba başına 1000 tllik işçilik saçma çünkü adam sadece yatay ve dikey olarak uygulayın diye belirtmiş

1 aracı komple 4 saatte bitirebilirsin günde 2 araç yaptığını farzedersek 2000 tl günlük kazanç var. aylık nasıl uçuk bir fiyat çıkar sen hesapla . emektir hakkıdır olayını geçin lütfen bu ülkede 850 tl asgari ücretken emek demesin.

yukarıda dediğimin tamamen arkasındayım malzemeyi alın gelin ücretsiz olarak aracınıza uygulamayan Ozan'ı öpsünler....

mesela ankara dby detailingin sahibi berkay bey var o adam desinki ücretim 5 bin tl helali hoş olsun adamın verdiği emek paha biçilemez. bir araba için 1 hafta uğraşıyor... o adamın eli öpülür o işçilikle istediği para ile ama bana kalkıpta seramik sırını yukarı aşağı sağa sola sür sonra sertleştiriciyi yukarı aşağı sağa sola sür sonrada 1200 tl yi at cebe nerde bunun emeği ?

Kendi adıma konuşuyorum ben paramı kolay kazanmıyorum her gün fabrikada canım çıkıyor kalkıpta o adama 1200 tl vermek ne benim hayat tarzıma nede bu hayatta yaşadığım prensiplerime örtüşmez. sizin fazladan 1200 tl niz varsa buyrun gidin yapın ...

ama kalkıpta videodaki iş için 1000 tl işçilik normal demeyide bırakın.

Hocam sözünü hatırlatıcam sana inş :))

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Abartı paralar ödemeye gerek yok. Ürünler belli uygulamalar belli.
    Buyrun kapı kendi aracımın kapısı. Uygulamayı kendim yaptım. Şişesi 60 lira 2 araca yetti.
    Parlaklık mükemmel. Koruma yine güzel.

Hocam aracın boya kalınlığını hiç ölçtünüzmü bu uygulamadan sonra ? micron değeri fazla çıkmaz mı satarken sıkıntı yaratabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgüven

aracın eski değilorjinal ise kesinlikle değer hocam, seramik kaplamaylaboya koruma nano teknolojisi çokfaklı şeyler seramik kaplamada surülen sıvı belirli bir zaman sonra ince uygulama durumuna göre mikron kalınlık sağlıyor araca yeniden vernik atmış gibi oluyor avrupa şartlarında 5 yıl garantili türkiye şartlarında 2 yıl garantili fırçayla yıkarsan 1 yıl bile dayanmaz.. normal boya koruma aşamalarının aynısı uygulanıyor kil kalın pasta ince pastavs boya koruma yerine seramik.tek kulanımlık birtüpün fiyatı 150 tl. ben kendim uyguladım gayet başarılı ürün

Kullandiginiz ürünün adı nedir acaba

• Para tuzağı, isteyen yaptırmaz.
    https://m.youtube.com/watch?v=4i5pqB5hUpk

• Hep tuzak hep tuzak, ne yaparsın işte.
    https://m.youtube.com/watch?v=zhEo0VUDBmI

• Bir araç buluşmasında gözümun önünde yapıldı felaket bir şey renk fark etmiyor gri navi beyaz araçlara yapıldı düzgün yapıldığı takdirde 15 20 dk bekleme süresi var çok derin bir parlaklık veriyor ama çok gereksiz Türkiye şartlarında

• Para tuzağı
  • sile S kullanıcısına yanıt
    3D markası amerikan bazı arkadaşlar para tuzagı demiş ben bizzat kendim uyguladım boya koruma yaptıracak yer arayıp canlılıgı görüp hayran kalanlar acaba seramik kaplamaya nasıl para tuzagı diyor anlamış değilim... ürün şuan 150tl civarında zam gelmediyse ürün malesef belki 20 30 tl fiyatlara türkiyeye geliyor tedarikci firma toptancısı toptancıdan uygulama ustasına gelene kadar fiyat artıyor ustada fiyatı biraz abartıyor bu özel zevktir arabasına deger veren masraftan kaçınmaz... boyakorumaya saçma sapan 1 yıl 2 yıl gibi garanti veren yerler var boya korumanınömrü çok iyi yıkama halinde en fazla 6 aydır 6 ayın sonunda mutlaka yenilenmelidir. sonraki 6 ay yine bu şekilde aracı satana kadarher6 ayda mutlaka yapılmalıdır ancak o zaman sonuç alınır özenle yıkanırsa elbette...... son olarak kimse kendini kandırmasın asla kimsenin ekmegine engel olmak değildir amacım ama250 tl 300tl detaylı temizlik boya koruma arıyor bu fiyata fazla birşeybeklemeyin. son olarak wv grubu araçlar ç detaylı temizlikte dikkatetsin 5 yaşını geçen araçlarda tavan sarkması ve kumaşlarda kavlama oluşuyor bu aracın üretiminden kaynaklanan birşey. toptan yazayım dedim :) özelden hakaret içeren ve dalgageçenbilğialmak isteyen arkadaşlara cevap :)

• 20 liralık parlatıcıya pahalı diyorum ben.millet 1200 tl ler bayılıyor. alın teri olmayan, helal olmayan, aracılıkla tokatçılıkla kazanılan para böyle kolay sulanıyor demek ki. nedir arkadaş bunun en fazla 10-20 tl malzeme parası vardır 50-100 tl lik işlem. valla bu adamlar iki cila sürmeye 1200 istiyorsa öğretmen polis mühendis fabrika da çalışan 30.000 istemeli. millet kolay kazanıyor demek ki arkadaşlar kolay.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    hocam pahalı diyebilirsiniz buna kimse bir şey diyemez, yaptırmaya da bilirsiniz ama yaptıranın helal kazandığı paraya da böyle laf etmeniz yakışık almayan bir durum. Bende yaptırmayı düşünüyorum hemde maaşım anamın ak sütü gibi helal para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

O paraya şeffaf folyo kaplat kullan.

• Boya korumaya milyar para verirler..
    Bizde uzerinde 1000 tane gocuk olan dolu hasari tamirine 1500 deyince naptin usta diyorlar...
    1 tanesini duzeltin ben vercem o parayi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.