Şimdi Ara

SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
143.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibekir

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

adam iki parça zımbırtı sürdü o kadar. ona mı 1200 TL istiyorlar?

öyle demeyin ama, ben uygulanmış hallerini gördüm arkadaşın işyerinde, gerçekten inanılmaz sonuçlar alınmış lakin tek endişem ne kadar kalıcı olacağı...
    Bu uygulama bu arada Formula 1 teknolojisiymiş...ne kadar doğruysa artık

Yağ teknolojisi mi bu arkadaş.
    Formula 1 teknolojisini nereden çıkarmışlar.

• Bu işlem boyayı çizilmelere karşı koruyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarda bi yağmur sonra bur toz araba b.k oluyor. ..
    Onun yerine nano korumami ne ondan yaptırın bulabilirseniz araca hiçbir yabancı madde tutunmuyor.
    Metal-ametal nasıl tutacak birbirini hey allahım bu Türk aklıoöldürüyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Bu işlem boyayı çizilmelere karşı koruyor mu ?

Hem de nasıl..

http://m.youtube.com/watch?v=_yelTQzcEuU

• 1200 lira lira içinde %200 kar ve işçilik var. yurt dışında 60-80 sterlinlik bir malzeme, aracı iyice temizliceksin. buda kille falan yapan yer varsa biraz daha titizdir işinde sonra bu malzemeyi padle elinle süre süre araca uygulayacaksın.
    ancak o kadar mğddet tek uygulama yapacağınıza, ag srp ve ag egp veya 3m wax alıp bunu ara ara aracınıza uygularsanız. her zaman maximum parlıklık sağlarsınız

3m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 18 Mayıs 2014; 22:18:37 >

• mumenu kullanıcısına yanıt
    aracım yeni Scirocco 160 lık full, 100 etmesede değer diye düşünüyorum, diğer aracım megane e düşünmedim mesela...
    buyrun aracım:

SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ?
  • Aşağıdaki resimlerde benimde gözümle şaid olduğum uygulamaların resimleri var, bizzat yanımda çekildi bunlar, solgun olan taraf boya koruma diğeri seramik, gerçekten fark var...
     SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ?

• Valla benim de kafamı kurcalıyor bu iş. Şu sitede 5 yıl garanti veriyor heriler. Yıkama yeterli diyorlar. Bilemedim valla
    www.rbcotomotiv.com.tr
    Rbc Otomotiv - Williams F1 Seramik Kaplama, WLS Araç Bakım ve Oto Kuaför, Motogp Motorsiklet Bakım Ürünleri, Kurumsal Koku, WLS Terminator , Led Aydınlatma
    http://www.rbcotomotiv.com.tr/index.php

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Valla benim de kafamı kurcalıyor bu iş. Şu sitede 5 yıl garanti veriyor heriler. Yıkama yeterli diyorlar. Bilemedim valla
    www.rbcotomotiv.com.tr
    Rbc Otomotiv - Williams F1 Seramik Kaplama, WLS Araç Bakım ve Oto Kuaför, Motogp Motorsiklet Bakım Ürünleri, Kurumsal Koku, WLS Terminator , Led Aydınlatma

5 yıl biraz zor gibide, benim arkadaş yaptırdığın yere gidersen (bu durumda kendisine gitmeliyim) 3 yıl kesin garanti diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Valla benim de kafamı kurcalıyor bu iş. Şu sitede 5 yıl garanti veriyor heriler. Yıkama yeterli diyorlar. Bilemedim valla
    www.rbcotomotiv.com.tr

5 yıl biraz zor gibide, benim arkadaş yaptırdığın yere gidersen (bu durumda kendisine gitmeliyim) 3 yıl kesin garanti diyor...

ayrıca markasıda buydu zaten, Williams Seramik Kaplama

• alibekir kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyom artık. Adamların sadece istanbul ve mersinde servisleri var. Ne kadar istiyolar bilmiyorum.
  • uygulama uzun süre ortalama 2 yıl dayanıyor ve işe yarıyor, buna bende kefilim ama bi uygulamaya da o kadar para alınmaz.. adamlar resmen kar ve dükkan kirasını çıkarıyorlar.

bu uygulama boyanın üzerini doldurarak, aracın kir tutmamasını ve güneş vs. etkenlerin boyaya zarar vermesini engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 18 Mayıs 2014; 23:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

uygulama uzun süre ortalama 2 yıl dayanıyor ve işe yarıyor, buna bende kefilim ama bi uygulamaya da o kadar para alınmaz.. adamlar resmen kar ve dükkan kirasını çıkarıyorlar.

bu uygulama boyanın üzerini doldurarak, aracın kir tutmamasını ve güneş vs. etkenlerin boyaya zarar vermesini engelliyor.

yani bencede çok güzel bir uygulama ama fiyatlar uçuk, 600-700 olmalı en fazla, 1200 TL nedir yaaaa, hadi arkadaşım tanıdık 900 yapsın, oda çok
  • malımı severim, ama gerektiğinde köpek gibi kullanırım, mal bu mal, bize hizmet için var, boyası gitsin ne var yani, her yeni eskir, şahsen çoğu yıllanmış arabayı soluklaşmiş renkleriyle daha çok seviyorum, 70 yaşında yüz gerdirme yapmak gibi bir şey, bırakın doğal haline, zevkini çıkartın, arabalara kılıf takanlarıda anlamıyorum hazır konusu açıldı, arabanın zevkini tadın yahu.neden sizden sonra alacak kişiye saklıyorsunuz anlayamıyorum. Not:tamamen kendi fikirlerimdir.

• 1200 iç de dahil mi

• Detailing forumlarını araştırdığınızda bu işlemi nerdeyse 3 te 1 fiyatına kendiniz yapabileceğinizi göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

1200 iç de dahil mi

Şaka gibi ya 1200 TL tl ye araç parlatma

• 1200 e arabamı parlatılır ya para tuzağı başka bişey değil
  • Arkadaslar 1200 lira fazla gibi görünse de bunu basit bir patlatma işlemi olarak görmemek gerekir. Para tuzağı vs. Degildir kesinlikle. Zaten 1200 liranın buyuk bir kısmı isciliktir cunku uygulaması zordur. Amatör olarak uygulayamazsiniz. Yoksa malzeme gayet uygun, bir arac icin 50-100 tl tutar. Seramik kaplı bir aracı cizemezsiniz. Bos bos konuşmayalım..

• Toyota bayilerinde de bu uygulama var ve 5 sene garanti veriyorlar (bu kısım tartışmaya açık). İşlem benzer olsa gerek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.