Şimdi Ara

SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
3
Favori
143.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence para tuzağı.Ben kendim alıp uyguladım fakat bir numarasını göremedim.Birşeyi falan koruduğu yok.1 yıl sonra aracımın kaportasında soyulmuş gibi leke izleri kaldı.Bence bunun yerine boya koruma daha mantıklı.
  • rkursada R kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim ama tek fark ses yalıtım mı?

1-MOTOR KORUMA
    3-Kaput Koruma Filmi
    7- Ses Yalıtım ve İzolasyon
    8-Ozonlama Anti bakteriyel Temizlik

bunlar ilave sanırım ama 1500 etmez bence de
  • Seramik para tuzagi falan degil ama dogru yerde yaptirmak iscilik ve malzeme acisindan cok onemli. Hardcore Garaj’i takip edin mesela instagram uzerinden, ne demek istedigimi anlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auto Estetisyenyoutube
    SERAMİK KAPLAMA KUŞ PİSLİĞİ DAYANIM TESTİ
    https://www.youtube.com/watch?v=2D3wumsSges
  • Değil. İyi bir ürün + işçilik faydası inanılmaz. Buzdolap beyaz ve cart gri curt gri araçlar için elle yıkama bile gereksiz.

Ben araç alırken o araca yakıştırdığım metalik rengi tercih ediyorum. Metalik Bordo, Gece Mavisi, Turkuaz renklerinde araçlarım oldu. En son Turkuaz olana bayide seramik yapıldı. 3 sene önce normalde 5 yıl, bulunduğum bölgedeki insafsız güneşten kaynaklı 3 yıl garanti verdiler.

Uygulama yapıldıktan 3 yıl sonraki deneyimlerimi aktarayım.
    + kesinlikle daha parlak duruyor.
    + yağmur kaydırıcılığı daha fazla.
    + aracın üstüne gelen kuş pislikleri ve diğer kirleticiler yıkamada çok daha kolay çıkıyor. Kışın 3-4 ton koyulaşacak kadar kirlenmiş olan araba ön yıkama köpüğünde bile neredeyse dokunmadan kirlerin çoğu akıyor.
    + taş izlerine karşı oldukça dirençli. Her gün mıcırlı yollardan geçmeme rağmen 3 sene sonunda toplam 4 tane taş izi var araçta.
    + yıkaması çok daha kolay ve zahmetsiz.

Kaliteli ürün + kaliteli uygulama + iyi bir bakım ile aracın ilk günkü görüntüsünü korumanız mümkün seramik ile.

Diğer aracım ise seramik kaplı değil. Aynı yolda 2 haftada bile taş izleri oluşuyor. Yıkaması daha zor.

Tabi seramik kaplamayı uzun süre kullanabilmek için yıkamayla desteklemeniz lazım. Kendim turtle wax, sonax, arexons'un cilalı şampuanları ile yıkıyorum. 3 seneyi net geçirdi kaplama. Dedikleri gibi bir miktar performansı düşmeye başladı ancak çizik vs konusunda etkisi devam ediyor hala.

Dediğim gibi beyaz ve gri türevi rengi olanlar için 20 liralık deterjan bile fazla. Bu renkleri doğruca istasyonda tünele sokarım yıkamakla bile uğraşmam.

• hikaye bunlar. Seffaf arac kaplama en iyi çözümdür. 3 yil kafan rahat. Az bir süre degil 3 yil. Kus pislesin tas değsin sikinti olmaz. Fiziksel koruma en iyi korumadir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.