Şimdi Ara

Seramik Kaplama İlgili Fikirleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Selam. Volvo yetkili servisinde SIFIR araca seramik kaplama yaptırdık. Ancak güneş ışığı veya spot ışık altında kılcal çizikler belli oluyor. Araç sıfır diye pasta cila yapmadan doğrudan kil + seramik uygulaması yaptılar. Görevliye sorduğumda bunlar fabrikasyon boya/vernik çizikleri, seramikle ilgisi yok dedi. Tabiki her yönüyle saçma bir açıklama AMA ŞUNU UNUTMAYIN; araç sıfır diye nakliye ve park döneminde dış etkenler veya teslim sırasında yapılan yıkamadan sonra oluşan kılcal çizikler pasta cila yapılmadan üzerine direkt seramik atıldığında sonradan bu çizikleri seramikli yüzeyde de görüyorsunuz.

Yani SERAMİK EŞİT DEĞİLDİR SIFIR ÇİZİK.

Saygılar.

Not: Konudan anladığını tecrübe ettiğim arkadaşları etiketledim, affola.

Sıfır araçta Seramik kaplama yapılmadan önce boya yüzeyi komple elden geçirildikten sonra uygulama yapılmalıdır.

Benim aracımda sıfır olmasına rağmen 3 saat boya yüzeyi kapalı ortamda temizlendikten ve varsa kılcal çiziklerden

arındırıldıktan sonra seramik kaplama uygulandı. Şuan 6 ay oldu ve sonuçtan çok memnunum. Faydası yok diyenlere bakmayın..

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Araba ne olacak ki ? Üç araba parası verip tek araba alıyoruz Siz belli ki bedavaya alıyor ve ikinci el olarak kimseye yama yapmaya kalkmadan, aracınızı geri dönüşüme atıp, hemencik sıfırı da kapıya çekiyorsunuz.. Niye bu konuya girme zahmetinde bulundunuz ki, yazık kıymetli vaktinize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Siz niye değerli vaktinizi ayırıp bana cevap verme ihtiyacı duyduğunuz?

Ayrıca dediğimi anladığınıza emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Seramik koruma, bilmem ne koruma... Arabayı kullanan, ona nasıl bakacağını, nasıl yıkacağını veya nasıl yıkatacağını bilmedikten sonra, değil seramik kaplama, zırh kaplama bile fayda etmez.

Boşver eskisin diye yazmışsınız, ben mi yanlış anladım ? Forumda en uyuz olduğum şey, arabalarına değer veren insanların açtığı bu tip konulara, hep bi değersizleştirme yaparak , yok teneke, yok dünya malı.. Ve benzeri ifadeler ile fikirlerini empoze etmeye çalışan, konuyla hiç alakası olmadığı halde,ortaya bi taş atıp, suyu bulandıran üyelerden gına geldi. Anlamakta zorluk çekiyorum, bir insanın önemsemediği veya ilgilenmediği bir konu hakkında, neden o konu hakkında birşey söylemek ihtiyacı hisseder ? Artık konu başlığına göre, yazılacak kilişeleri bildiğimden, sırf sinirlenmiyim diye, artık üç beş başlık haricinde foruma girmez oldum. Yok çöp araba, yok dünya malı teneke, yok arabanı pamuğa sar... Yeter ya, madem bu meret ile uğraşmak boş beleş, bırakın da boş mu beleş mi ? Bizi ilgilendirsin. Sizi de yanlış anladıysam şayet kusura bakmayın, artık bu lafları duymaktan nefret geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 3 Şubat 2017; 23:37:16 >
  • Kesinlikle yaptirmayin.en iyi markali urunler bile 5 yil demesine ragmen 9 ayda hic bisey kalmamis araclar var.ve sersmik 1 2 yillik bisey ve olumsuz sonuclar gelmeye basladi bile.arac boyasini catlatiyor diye yuzlerce sikayet var.aracinizi yikayin silin hizli cila kullanin yeterli bence.

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Orada demek istediğim aslında bir kılıfın telefonu koruduğu gibi hiçbir boya koruyucunun arabanın boyasını koruyamayacağı idi.

O yüzden bırakın eskisin dedim. Yoksa kimsenin malı kıymetsiz değildir. Ki bunu söyleyecek en son insan benimdir 2002 model arabama bile ne kadar değerli benim için. Kimsenin malı teneke bilmem ne değildir katılıyorum size hepsi el emeği göz nurudur paranın kazanması kolay değil bu ülkede o yüzden herkes herkesin tercihine saygı duymalı.

Tamamen yanlış anlama, algıda seçicilik olmuş benimkisi, af ola.

Estağfurullah siz de kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bırakın eskisin diyen ülkem insanı 3000 liraya telefon alıp 20 liraya kılıfı takarak telefona dokunmadan geri satar.

Telefonumda hic kilif kullanmadim. Hatta hic ekran koruyucu film dahi cektirmedim. Isterseniz resmini atarim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.